Fredagsfavorit: Clinique Airbrush Concealer 20 Illuminator

Lørdagslook: Golden Garden

Lørdagslook: Golden Garden

Lige i dag er jeg godt nok glad for, at jeg for nogle uger siden tog billeder af min makeup i ugens løb. Det plejer jeg slet ikke at gøre, men det redder mig nu, hvor jeg har været ude hele dagen. Og nu er landet her hjemme drivende våd efter et ordentligt regnskyl.
I går var jeg jo i skønne Randers, og det endte med at jeg løb fra House of Stars ned til stationen med alt mit habengut på slæb, bare for at se dørene på toget lukke…
Derfor stod en tidlig morgen ikke ligefrem øverst på listen over ting, jeg havde lyst til. For jeg skulle nemlig hente kød og købe ind, inden jeg skulle til en fantastisk frokost hos mine dejlige veninder.

Lørdagslook: Golden Garden åbent øje

Klippede vinger
Det er ikke så tit jeg lægger flydende eyeliner, men jeg har efterhånden en del der skal testes og derfor er det jo oplagt at komme i gang… Når jeg ikke bruger flydende eyeliner så tit, så er det simpelthen fordi, jeg ikke altid kan tåle dem, så begynder mine øjne at løbe i vand og så stikker det helt af. Det er også på grund af de løbende øjne, at jeg undlader vingen. Det er virkelig fint, lige indtil eyelineren er opløst og sidder i en kæmpe klat i globelinjen, æv!
Til Golden Garden looket har jeg brugt to farver jeg ellers ikke kombinerer… mest fordi jeg virkelig sjældent bruger brun. Her virkede det bare naturligt at vælge den mørkebrune, og sådan blev det.

Lørdagslook: Golden Garden lukket øje

Lørdagslook: Golden Garden produkter

Det er et rimelig roligt look, som bliver peppet lidt op af de røde læber. I House of Stars faldt jeg for en ny type gloss… det fik mig til at tænke på, hvilke farver du foretrækker til læberne?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

11 kommentarer

 • Beatrice

  Årh , hvor kan jeg købe NYX ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Beatrice
   Hvis du følger linket, kommer du til shoppen :-*
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Dejligt at lørdagslooket er tilbage!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise P

  Wauw! Du ser fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Hvor er det bare et flot cherry-on-top du har lavet på læberne med shimmeren fra the body shop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Else
   Tak for det, jeg er også selv blevet ret vild med den kombination <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie

  Iøjeblikket er jeg tosset med Red Dahlia fra Burts Bees. Jeg købte den som blød crayon i USA og den fungere som læbestift og gloss med et lag klar Rimmel ovenpå. Ellers sværger jeg til MAC “Private Party” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mosse

  hvor køber dy mememe produkter fra? jeg har prøvet at bestille men kan ikke vælge danmark som leveringsadresse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mosse
   Jeg har bestilt fra sitet, men jeg kan godt se at der ikke står DK. Jeg venter på svar fra deres kundeservice.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Clinique Airbrush Concealer 20 Illuminator