Lørdagslook: Golden Garden

30.05.15
Lørdagslook: Golden Garden

Lørdagslook: Golden Garden

Lige i dag er jeg godt nok glad for, at jeg for nogle uger siden tog billeder af min makeup i ugens løb. Det plejer jeg slet ikke at gøre, men det redder mig nu, hvor jeg har været ude hele dagen. Og nu er landet her hjemme drivende våd efter et ordentligt regnskyl.
I går var jeg jo i skønne Randers, og det endte med at jeg løb fra House of Stars ned til stationen med alt mit habengut på slæb, bare for at se dørene på toget lukke…
Derfor stod en tidlig morgen ikke ligefrem øverst på listen over ting, jeg havde lyst til. For jeg skulle nemlig hente kød og købe ind, inden jeg skulle til en fantastisk frokost hos mine dejlige veninder.

Lørdagslook: Golden Garden åbent øje

Klippede vinger
Det er ikke så tit jeg lægger flydende eyeliner, men jeg har efterhånden en del der skal testes og derfor er det jo oplagt at komme i gang… Når jeg ikke bruger flydende eyeliner så tit, så er det simpelthen fordi, jeg ikke altid kan tåle dem, så begynder mine øjne at løbe i vand og så stikker det helt af. Det er også på grund af de løbende øjne, at jeg undlader vingen. Det er virkelig fint, lige indtil eyelineren er opløst og sidder i en kæmpe klat i globelinjen, æv!
Til Golden Garden looket har jeg brugt to farver jeg ellers ikke kombinerer… mest fordi jeg virkelig sjældent bruger brun. Her virkede det bare naturligt at vælge den mørkebrune, og sådan blev det.

Lørdagslook: Golden Garden lukket øje

Lørdagslook: Golden Garden produkter

Det er et rimelig roligt look, som bliver peppet lidt op af de røde læber. I House of Stars faldt jeg for en ny type gloss… det fik mig til at tænke på, hvilke farver du foretrækker til læberne?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Beatrice

Årh , hvor kan jeg købe NYX ? 🙂

Helene Randløv

Hej Beatrice
Hvis du følger linket, kommer du til shoppen :-*
Kh. Helene

Gitte

Dejligt at lørdagslooket er tilbage!!

Helene Randløv

Tak Gitte :-*

Lise P

Wauw! Du ser fantastisk ud!

Helene Randløv

Mange tak Lise <3

Else

Hvor er det bare et flot cherry-on-top du har lavet på læberne med shimmeren fra the body shop!

Helene Randløv

Hej Else
Tak for det, jeg er også selv blevet ret vild med den kombination <3
Kh. Helene

Cendie

Iøjeblikket er jeg tosset med Red Dahlia fra Burts Bees. Jeg købte den som blød crayon i USA og den fungere som læbestift og gloss med et lag klar Rimmel ovenpå. Ellers sværger jeg til MAC “Private Party” 🙂

mosse

hvor køber dy mememe produkter fra? jeg har prøvet at bestille men kan ikke vælge danmark som leveringsadresse

Helene Randløv

Hej Mosse
Jeg har bestilt fra sitet, men jeg kan godt se at der ikke står DK. Jeg venter på svar fra deres kundeservice.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *