Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig (forsinket) 13. december

13.12.14
Aromatherapy Associates Ultimate Bath Jewels Box
Aromatherapy Associates Ultimate Bath Jewels Box
Foto: Aromatherapy Associates

Hahaha… jeg ELSKER jeres historier! Så jeg tænker, at I også skal have lov til at høre en af mine…

Den jul da jeg var tolv eller tretten… Det eneste, jeg kunne tænke på, var at få malet mit værelse og at få en sovesofa og alt det der, der ville pille barndommen ud af mit værelse. For i mine egne øjne var jeg jo blevet sådan rigtig voksen (nej, altså det er jeg stadig ikke…).
Der var ingen tvivl om, at mine forældre havde forstået budskabet, og jeg var lige ved at sprænges af utålmodighed… Det startede rigtig godt med de helt rigtige fyrfadslysestager… Så var der nogle andre små ønsker… og så kom jeg til den store pakke, den blev næsten flået op, for jeg havde jo krydset af i Ilva kataloget, og pakken passede lige med størrelsen af en ryghynde til den helt rigtige sovesofa… Det var det ikke!
Min far var nemlig faldet over en fantastisk smuk porcelænsdukke, og den synes han bestemt, at jeg måtte eje. Siden da har jeg ikke skrevet ønskeseddel trods utallige opfordringer… Det er måske den jul, hvor jeg er gået tidligst i seng, for jeg havde uendelig svært ved at skjule min store skuffelse.
Jeg endte selvfølgelig med at blive glad for dukken, fordi den virkelig var meget smuk, og teenageværelset fik jeg et par år efter. Spørgsmålet du skal svare på for at være med i lodtrækningen er: Hvilken julegave er du selv blevet virkelig glad for?

Potent aromaterapi
Dagens præmie har jeg rost i så høje vendinger, at jeg til sidst blev nødt til at understrege, at det altså IKKE var et sponsoreret indlæg. Det var ren begejstring, som gjorde at jeg roste den pågældende olie. Faktum er, at jeg er ret vild med alle ti. Og jeg har selv været ude og investere i de store størrelser af flere af dem. Mit spæde bekendtskab med de potente aromaterapeutiske olier startede med en lille æske med de dengang ni olier.
Det var da også et tilfælde, som gjorde, at jeg endelig kastede mig over dem. Siden har jeg ikke slubbet dem, for de virker virkelig. Man skal ikke være sart, for det er æteriske olier og de dufter karftigt.

Ti små mirakler
Overdriver jeg? Nææ, det synes jeg jo ikke! Det er svært for mig at beskrive, hvor glad jeg er for Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils. Alle er de baseret på kokosolie og blandet med forskellige æteriske olier.
Mange af dem er de livliner, jeg benytter mig af, når hovedet er fuldt af tanker og behøver ro, når hosten ikke gider stoppe, når krop og sind er slidt, men der stadig er ting, der skal gøres, på de dage hvor skyerne ikke lige letter af sig selv… Måske giver det sig selv, men denne her gave er helt særlig for mig! Det er altså de ti eksisterende Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils i små 7,5 ml flasker som udgør den smukke juleæske: Ultimate Bath Jewels.

  • Deep Relax Bath & Shower Oil: Vetivert, patchouli, australsk sandeltræ, vild kamille og romersk kamille
  • Light Relax Bath & Shower Oil: Lavendel, ylang- ylang, petitgrain, kamfertræ, vetivert.
  • De-Stress Mind Bath & Shower Oil: Rosentræ, kamfertræ, petitgrain, rosmarin, vild kamille og frankincense.
  • De-Stress Muscle Bath & Shower Oil: Lavendel, rosmarin, kajeput, ingefær, enebær og fyrretræ.
  • Revive Morning Bath & Shower Oil: Rosmarin, grapefrugt, mandarin, sød appelsin, eucalyptus, kajeput, fyrretræ, enebær, geranium og pebermynte.
  • Revive Evening Bath & Shower Oil: Ylang ylang, geranium, kamfertræ og patchouli.
  • Support Breathe Bath & Shower Oil: Eucalyptus, lavendel, fyrretræ, pebermynte og tea tree.
  • Support Lavender & Peppermint Bath & Shower Oil: Lavendel og pebermynte.
  • Support Equilibrium Bath & Shower Oil: Geranium, bergamotte, frankincense, petitgrain, appelsin og rose.
  • Inner Strength Bath & Shower Oil: Geranium, rosmarin, salvie, kardemomme, vetivert, sort peber, frankincense, patchouli, rose, pomerans og australsk sandeltræ.

Der er mange favoritter i bland og derfor har jeg ikke lyst til at beskrive dem udover at skrive, hvad de dufter af. De er nemlig skønne alle sammen.

Vinderen af Too Faced Everything Nice og Shadow Insurance
Siden det nu var Simone, som gav mig ideen til dagens spørgsmål, så forsøgte jeg at finde hende i dagens kommentarfelt! Hun har nemlig måttet udlevere ikke mindre end to af julegavehistorierne… Simone (12 december 2014 kl. 13.59)

  • Åh nu har jeg jo brugt min Matas citron stribe historie :p så må det blive en historie fra nogle år tilbage, der sjovt nok også involverer en svigerfamilie…
    Jeg var for ca. 5 år siden blevet kæreste med en fyr den 6. december (yep, en dag før ham jeg er sammen med nu…) og ham havde så købt to gaver til mig, som jeg skulle åbne til snydejul hjemme hos hans familie. Jeg har vel været 17 år på det tidspunkt. Han har så købt en ring (I ved en af de der flotte, der kan ligne vielsesringe, men som ikke er det) hvilket i sig selv var akavet, men som om det ikke et nok havde han købt et korset til mig! Et sort korset, i lak-look materiale og som kunne spændes ind. Fordi det gad han da godt se mig i! Sagde han foran hele den her svigerfamilie… jeg havde ikke ønsket mig noget af det og han var altså på alder med mig og jeg var hans første kæreste… jeg var rimelig mortified :p
    Jeg tror, jeg har brugt korsettet èn gang uden at gå i detaljer… det var ikke lige det jeg havde regnet med XD

Stort tillykke Simone, jeg håber ,at denne jul ikke bliver helt så chokerende eller ildelugtende….
Du hører fra mig snarest!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
131 kommentarer
Eva Bacher

Jeg er nødt til at skrive om den jul, jeg husker bedst, for den har nedfældet sig i min erindring…det var et år, hvor jeg havde ønsket mig den fedeste lange kamelfarvede kappeagtige frakke fra Benetton. Uh, den var flot! Den var også dyr, men vi var nyforelskede og min mand har altid sparet penge, så jeg vidste han havde mange stående.
Juleaften oprandt, og jeg havde tjekket ud, at der var en blød pakke til mig i en passende størrelse…yes! Ud blev den pakket, og først blev jeg stjerneglad. I pakken lå en kamelfarvet frakke. Men den var kort, og fra H&M…
Jeg havde svært ved at skjule min skuffelse. Det gjorde helt ondt. Og den blev byttet, så snart butikkerne åbnede igen. Min mand var også ked af det, altså på mandemåden hvor man ikke siger så meget om det. Den frakke var jo kamelfarvet, så hvorfor kunne jeg ikke li den?! Den var endda meget billigere, så han havde jo gjort et kup, syntes han. Det blev den sidste gave, han nogensinde selv valgte til mig. Der er gået 23 år, og siden da har jeg selv købt. Havde jeg vist det, havde jeg gladeligt gået med hans frakke hele vinteren. For det der med at få gaver, manden i dit liv har valgt til dig…det er nu meget sjovt og givende. Måske skulle man lægge kritikken på hylden, og bruge det han kommer med? Hvad synes I…,

iben

Det må være mit guld armbånd med firkløver som jeg fik af min kæreste for 3 år siden. Det var ikke noget jeg havde ønsket mig. Men jeg har haft det på lige siden. Er lidt stolt af at han helt selv fandt på og ramte plet.

Lise Friis

Det må bestemt være mine nye blå støvler. Da jeg var 9 år mødte jeg min (adoptiv) far og vi var på strøgtur i gågaden. vi kom forbi en skobutik og jeg trykkede næsen flad mod ruden og sukkede over de blå støvler. Min far, som er en sindig vestjyde, stod lidt og kløede sig i skægget (støvlerne var dyre!) og sagde med et smil: jamen så må du have dem, vi kan jo ikke have du fryser fødderne til vinter. Det var en glad pige, der traskede af i de nye støvler 🙂

Marie

Åh, det må være da jeg fik en toilettaske fyldt med make up. Jeg var 13 år, og det var mit første rigtige make up. Jeg havde selvfølgelig diverse H&M lipglosses samt måske lidt øjenskygger min mor ikke ville have længere, men det var alligevel noget særligt at få et gennemtænk neutralt look, alt sammen købt i voksenbutikken Matas. En lille pudderdåse in the making 😀

Henriette

Den bedste gave jeg nogensinde har fået til jul, var en stopfyldt værktøjskasse og bore/skrue-maskine med diverse grej til. Jeg havde lige købt lejlighed og skulle flytte hjemmefra, og min håndværker-far mente at det var essentielt for mig. Jeg var mega skuffet den aften – hold nu op hvor var det nogle nederen gaver.. Og hold nu op hvor er de to ting blevet brugt meget! Selv min kæreste er misundelig er misundelig over mit udvalgt af skruetrækkere, dimser, dutter og andet lir!

Nanna Nielsen

Uha, det må være et par øreringe fra Maria Black jeg fik fra min mand, pakket ind i musemåtte æske. De var dyre og vi havde ikke råd men jeg knus elsker dem!

Helle Dannemand

Præcis som med “opgaven” forleden, hvor man skulle fortælle en julegavehistorie, har jeg også store problemer med denne 🙂 Jeg kan simpelthen ikke huske nogen julegaver, som har skillet sig så meget ud, at jeg husker dem over de andre julegaver. Så mit bud bliver nok lidt tamt i forhold til de fleste andre af historierne, som jeg har læst, men jeg vil så gerne have et lod i hatten 🙂 Min kæreste og jeg har kun været sammen i et par år og udveksler ikke ønskelister, så da jeg sidste år pakkede et af Kählers fine lyshuse op fra ham, blev jeg faktisk rigtig rigtig glad. Det viste nemlig, at han da trods alt havde hørt lidt efter ind i mellem, når jeg slyngede om mig med “sådan en kunne jeg godt tænke mig” i månederne op til jul. Jeg elsker stadig det lyshus og bliver stadig rigtig fornøjet, når det står og hygger på skabet.

Jeanette From

Puha det er lidt svært at finde ud af, men en gave jeg husker var i ’98 da jeg var 8 år og flyttede med mine forældre i hus. Jeg havde i løbet af december set en meget stor papkasse stå indpakket – og troede at det var gaven til min mormor som gemte sig deri. Men da juleaften kom blev pakken båret ind og var til mig. Jeg fik mit første TV og blev rigtig glad, men æsken som det havde været i bragte nærmest lige så meget glæde i juledagene, da det gjorde det ud for barbiehus, indtil det blev smidt ud.

Victoria

Det er omkring 3 år siden at jeg fik en overraskende gave der også resulterede i stor skuffelse i starten. Jeg havde skrevet en laaaaang ønskeliste i min far og da jeg så den store pakke blev jeg utrolig spændt. Jeg flåede gavepapiret fra hinanden og blev mødt af en dyne i papkassen. Jeg var utrolig skuffet. En dyne?
Min far plaprede ud om hvilken luksusdyne jeg fik og at jeg nu kunne skifte min gamle ud med noget lækkert. Men jeg var skuffet. Og jeg prøvede forgæves at skjule min skuffelse overfor min fars kærestes familie og de fik sig et godt grin.
Jeg må dog indrømme at jeg aldrig har sovet bedre med den dyne. Og ikke nok med det, har gaven da også resulteret i, at jeg har investeret i en hovedpude! I gymnasietiden har den dyne i hvert fald været perfekt. God jul!

Marlene

Den seneste jeg kan komme i tanke om, var et billede min søster gav mig efter jeg flyttede til England for at være sammen med min dejlige kæreste. Det blev taget da jeg var ca 9 og da hun var 1, hvor vi sidder sammen i en kasse. Ja så teaterisk som det bliver hos en fotograf. Men vi havde en sjov dag!
Det billede betyder så meget for mig!
Ellers, fordi der gik nogle år hvor jeg var i et langdistanceforhold, værdsatte jeg også alle de dejlige ting min kæreste sendte mig.
Så gaver hvor der er store følelser indblandet er helt klart mine favoritter!

Din kommentar