Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig (forsinket) 13. december

13.12.14
Aromatherapy Associates Ultimate Bath Jewels Box
Aromatherapy Associates Ultimate Bath Jewels Box
Foto: Aromatherapy Associates

Hahaha… jeg ELSKER jeres historier! Så jeg tænker, at I også skal have lov til at høre en af mine…

Den jul da jeg var tolv eller tretten… Det eneste, jeg kunne tænke på, var at få malet mit værelse og at få en sovesofa og alt det der, der ville pille barndommen ud af mit værelse. For i mine egne øjne var jeg jo blevet sådan rigtig voksen (nej, altså det er jeg stadig ikke…).
Der var ingen tvivl om, at mine forældre havde forstået budskabet, og jeg var lige ved at sprænges af utålmodighed… Det startede rigtig godt med de helt rigtige fyrfadslysestager… Så var der nogle andre små ønsker… og så kom jeg til den store pakke, den blev næsten flået op, for jeg havde jo krydset af i Ilva kataloget, og pakken passede lige med størrelsen af en ryghynde til den helt rigtige sovesofa… Det var det ikke!
Min far var nemlig faldet over en fantastisk smuk porcelænsdukke, og den synes han bestemt, at jeg måtte eje. Siden da har jeg ikke skrevet ønskeseddel trods utallige opfordringer… Det er måske den jul, hvor jeg er gået tidligst i seng, for jeg havde uendelig svært ved at skjule min store skuffelse.
Jeg endte selvfølgelig med at blive glad for dukken, fordi den virkelig var meget smuk, og teenageværelset fik jeg et par år efter. Spørgsmålet du skal svare på for at være med i lodtrækningen er: Hvilken julegave er du selv blevet virkelig glad for?

Potent aromaterapi
Dagens præmie har jeg rost i så høje vendinger, at jeg til sidst blev nødt til at understrege, at det altså IKKE var et sponsoreret indlæg. Det var ren begejstring, som gjorde at jeg roste den pågældende olie. Faktum er, at jeg er ret vild med alle ti. Og jeg har selv været ude og investere i de store størrelser af flere af dem. Mit spæde bekendtskab med de potente aromaterapeutiske olier startede med en lille æske med de dengang ni olier.
Det var da også et tilfælde, som gjorde, at jeg endelig kastede mig over dem. Siden har jeg ikke slubbet dem, for de virker virkelig. Man skal ikke være sart, for det er æteriske olier og de dufter karftigt.

Ti små mirakler
Overdriver jeg? Nææ, det synes jeg jo ikke! Det er svært for mig at beskrive, hvor glad jeg er for Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils. Alle er de baseret på kokosolie og blandet med forskellige æteriske olier.
Mange af dem er de livliner, jeg benytter mig af, når hovedet er fuldt af tanker og behøver ro, når hosten ikke gider stoppe, når krop og sind er slidt, men der stadig er ting, der skal gøres, på de dage hvor skyerne ikke lige letter af sig selv… Måske giver det sig selv, men denne her gave er helt særlig for mig! Det er altså de ti eksisterende Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils i små 7,5 ml flasker som udgør den smukke juleæske: Ultimate Bath Jewels.

  • Deep Relax Bath & Shower Oil: Vetivert, patchouli, australsk sandeltræ, vild kamille og romersk kamille
  • Light Relax Bath & Shower Oil: Lavendel, ylang- ylang, petitgrain, kamfertræ, vetivert.
  • De-Stress Mind Bath & Shower Oil: Rosentræ, kamfertræ, petitgrain, rosmarin, vild kamille og frankincense.
  • De-Stress Muscle Bath & Shower Oil: Lavendel, rosmarin, kajeput, ingefær, enebær og fyrretræ.
  • Revive Morning Bath & Shower Oil: Rosmarin, grapefrugt, mandarin, sød appelsin, eucalyptus, kajeput, fyrretræ, enebær, geranium og pebermynte.
  • Revive Evening Bath & Shower Oil: Ylang ylang, geranium, kamfertræ og patchouli.
  • Support Breathe Bath & Shower Oil: Eucalyptus, lavendel, fyrretræ, pebermynte og tea tree.
  • Support Lavender & Peppermint Bath & Shower Oil: Lavendel og pebermynte.
  • Support Equilibrium Bath & Shower Oil: Geranium, bergamotte, frankincense, petitgrain, appelsin og rose.
  • Inner Strength Bath & Shower Oil: Geranium, rosmarin, salvie, kardemomme, vetivert, sort peber, frankincense, patchouli, rose, pomerans og australsk sandeltræ.

Der er mange favoritter i bland og derfor har jeg ikke lyst til at beskrive dem udover at skrive, hvad de dufter af. De er nemlig skønne alle sammen.

Vinderen af Too Faced Everything Nice og Shadow Insurance
Siden det nu var Simone, som gav mig ideen til dagens spørgsmål, så forsøgte jeg at finde hende i dagens kommentarfelt! Hun har nemlig måttet udlevere ikke mindre end to af julegavehistorierne… Simone (12 december 2014 kl. 13.59)

  • Åh nu har jeg jo brugt min Matas citron stribe historie :p så må det blive en historie fra nogle år tilbage, der sjovt nok også involverer en svigerfamilie…
    Jeg var for ca. 5 år siden blevet kæreste med en fyr den 6. december (yep, en dag før ham jeg er sammen med nu…) og ham havde så købt to gaver til mig, som jeg skulle åbne til snydejul hjemme hos hans familie. Jeg har vel været 17 år på det tidspunkt. Han har så købt en ring (I ved en af de der flotte, der kan ligne vielsesringe, men som ikke er det) hvilket i sig selv var akavet, men som om det ikke et nok havde han købt et korset til mig! Et sort korset, i lak-look materiale og som kunne spændes ind. Fordi det gad han da godt se mig i! Sagde han foran hele den her svigerfamilie… jeg havde ikke ønsket mig noget af det og han var altså på alder med mig og jeg var hans første kæreste… jeg var rimelig mortified :p
    Jeg tror, jeg har brugt korsettet èn gang uden at gå i detaljer… det var ikke lige det jeg havde regnet med XD

Stort tillykke Simone, jeg håber ,at denne jul ikke bliver helt så chokerende eller ildelugtende….
Du hører fra mig snarest!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
131 kommentarer
Marie joost

det må nok være dengang jeg var 12 år og havde noget travlt med at skulle have dyrt smart tøj 😉 så et par smækre levis bukser var sat højst på listen! Da jeg fik mine første mærke bukser den juleaften var jeg vildt lykkelig, Følte mig drøn smart og voksen. Det er desværre ved at være et par år eller to siden og har aldrig fundet nogle jeans der sad så godt! (Det har intet at gøre med at bagdelen er blevet lidt større de sidste 11 år, INTET :D)

Bodil P

Mine bedste julegaver var dengang jeg i en kort overgang arbejdede for en at de store kosmetikgrossister / distributører samtidig med at jeg studerede. Julegaven var en stor kasse med cremer, rens, makeup, neglelak og parfume fra forskellige serier og til forskellige hudtyper. Ud over til mig selv var der rigeligt til alle i familien og veninderne. Der var også en kurv med vin, chokolade, konfekt, kaffe, ost, frugt og kager.

gitte zakariasen

Ha ha, sød historie.
Min må være, da min kæreste gav mig et sæt værktøj…..
Hold op, jeg lavede store øjne, og kiggede længe, med ventende øjne, på, at det da måtte være en drillepakke, og at parfumen-ringen, eller andet, dukkede frem, fra de nederste grene af træet.MEN nej.
Jeg var næppe meget taknemmelig.Men et par mdr senere, kom jeg i tanke om gaven, og fandt den frem.Sad og kiggede lidt på de underlige tingester.Hvad mon dén her ku´osv.
Det er nu, nogle år siden.
Kæresten er væk, men værktøjet er igang, flere gange ugentligt her :D.Jeg er blevet en af de der “gør det selv” kvinder, and I love it 😀
Derfor ser jeg nu stadig gerne, parfume, under træet 😀

Anne

en meget overraskende gave – det må helt bestemt være dengang en flok veninder først kom uanmeldt (men velkomment) men morgenmad på selve min fødselsdag. De havde gaver med – bl.a. en billet til koncert samme aften. Thomas Helmig og jeg blev begge glade for den gave 😉

Anna

Jeg fik engang for 20 års tid siden af min mors daværende kæreste et lille mini keyboard, som kunne alt muligt. Der var lys i tangenterne, man kunne lære at spille en masse sange osv. Jeg brugte det SÅ meget og var simpelthen så glad for det. 😀
Har også fået mange mange andre gode gaver, men lige præcis den der var bare så fantastisk, fordi det var en ting jeg ikke vidste jeg ønskede mig og den bragte mig meget glæde 🙂

Marianne

Jeg har fået mange gaver fra min mand, som jeg er blevet rigtigt glad for. Et Hermes tørklæde i den helt rigtige farve er nok den allerbedste gave

CamillaMB

* Ved ikke om jeg kan nå at være med – er lidt bagud med bloglæsningen efter en skøn weekend.
Men den bedste julegave jeg har fået, må være en rejse til Australien. Det var en helt igennem fantastisk ferie, der er gemt i hjertet for altid <3

Janni K. Justesen

Den første jul mig og min mand var sammen gav han mig en taske, jeg havde gået og kikket på, men jeg havde ikke råd til den. Jeg har den stadig, men nænner ikke at bruge den, fordi den er ved at være godt slidt.

mosse

en helt fantastastisk (dyr) ansigtscrem! 🙂

Din kommentar