InuaCare: Sialuk Hand Wash og Inaluk Hand Cream

InuaCare: Sialuk Hand Wash og Inaluk Hand Cream
25.10.23
InuaCare: Sialuk Hand Wash og Inaluk Hand Cream

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med InuaCare*

Som jeg skrev i går i ”Tirsdagstip: Tid til at overveje håndplejen”, er det i dag tid til at løfte sløret for et fantastisk samarbejde. Det startede tilbage i januar, men så gik der bare lidt langt tid, hvor det blev ved snakken. Da jeg endelig fik testet nogle af produkterne, var jeg helt solgt. Det drejer sig om InuaCare, der er et grønlandsk mærke. De håndplukker og indsamler selv urter og planter*, der bliver til effektive ekstrakter og altså ender i de skønne produkter. Du kan selvfølgelig læse meget mere om, hvilke urter og planter der bliver brugt på InuaCares eget site*.  Produkterne og mærket i det hele taget er bygget op med hjerteblod, passion, tradition og masser af vision. Det er på alle måder værd at dykke ned i og ikke mindst støtte op om.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Sialuk Hand Wash

Første skridt mod god og mild håndpleje er at bruge en god sæbe med en lav pH-værdi til håndvask. Sialuk Hand Wash har trods den lave pH-værdi en virkelig god konsistens. Sæben er ret tyktflydende og derfor også let at dosere. Den skummer let men fint op, og den er heller ikke svær at skylle af efter vask.
Den indeholder blandt andet milde vaskeaktiver, aloe vera og forsæbet ricinusolie, der udgør en meget mild og fugtbevarende sæbe.
En sæbe kan naturligvis ikke stå på helt egne ben:

  • Temperaturen på vandet, du vasker hænderne i, skal være lunken.
  • Smør hænderne med en god creme til dagtimerne og måske en federe version til natten.
  • Beskyttelse i form af handsker både til alle slags rengøring og selvfølgelig mod vind og vejr.

Sialuk Hand Wash har en svag og behagelig duft af de urter, den indeholder.

Inaluk Hand Cream

Det hører virkelig til sjældenhederne, at jeg bruger håndcreme. Det at have én med i tasken har hidtil været nærmest utænkeligt. Det har ikke desto mindre været en realitet den sidste måneds tid. Det er forholdsvis nyt, at Inaluk Hand Cream er i tube, og siden har den altså boet i min taske. Størrelsen er helt genial, og så gør det forholdsvis store hul doseringen let. For meget creme er sædvanligvis den største årsag til, at jeg ellers forsager creme på hænderne. Ved min stol i stuen og på skrivebordet står en pumpeflaske med Inaluk Hand Cream. Tidselfrøolie, sheasmør, mandelolie, hybenkerneolie og selvfølgelig udtræk af grønlandske urter er nogle af ingredienserne i cremen. Igen dufter den ganske let og urteagtigt. Inaluk Hand Cream er let og behagelig, samtidig er den drøj og virkelig plejende, med andre ord tilnærmelsesvis perfekt!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med InuaCare*

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *