Matas Striber Mild Showergel

Matas Mild Showergel
08.01.24
Matas Mild Showergel

Matas Mild ShowergelNoget af det bedste, du kan gøre for din hud, er at udskifte skrappe renseprodukter med milde. Desværre kan de være svære at finde, og de er ofte markant dyrere end de meget billige flydende sæber med sodium laureth sulfat, som du kan finde allevegne.

Matas Striber Mild Showergel er en fantastisk undtagelse. For 79,95 kroner får du en hel liter flydende sæbe baseret på milde vaskeaktiver, som ikke udtørrer huden.

Bevares, det er måske ikke den mest elegante konsistens eller smukkeste emballage, men det er billigt, og hvis du i dag bruger en flydende sæbe fra for eksempel Neutral eller Derma, vil din tørre hud takke dig for at skifte til denne. Prøv det selv hvis du ikke tror mig.

Forskellen ligger i sulfaterne. Derma, Neutral og så godt som alle de andre bruger sodium laureth sulfat i deres flydende håndsæber og body wash. Der er som sådan ikke noget galt med laureth sulfat. Det er billigt, effektivt og skummer dejligt. Desværre kan det også virke udtørrende, og nogle oplever en positiv effekt på tør hud ved at udskifte dem med et alternativ. Mig selv og min familie for eksempel.

Der er mange andre gode vaskeprodukter uden  sodium laureth sulfat derude, også nogle uden parfume. Men jeg kender altså ingen andre, der koster 79,95 for en liter.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)

Matas Mild Showergel koster 79,95 for 1000 ml i Matas.*

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Amanda

Hvad er forskellen på showergel & håndsæbe?

Helene Randløv

Hej Amanda
Der er da nogle forskelle… den største er prisen…

Håndsæbe:
Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Allantoin, Glycol Distearate, Laureth-4, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Showergel:
Aqua, Glycerin, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Coco-Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Allantoin, Glyceryl Caprylate, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Kh. Helene

Sille

Findes der så også en god og mild intimsæbe uden sodium laureth sulfate?

Helene Randløv

Hej Sille
Ja, gode gamle Lactacyd er uden SLS.

Kh. Helene

Maiken

Kan showergel bruges som håndsæbe i stedet for traditionel håndsæbe?

Helene Randløv

Yep!

Helle

Jeg er lidt forvirret over prisen. Er der en fejl i teksten, eller er den skrevet mens der var et rigtig godt tilbud?

Helene Randløv

Hej Helle
Der er en fejl… det kan selv vi begå. Beklager!

Kh. Helene

Lotte Slot

Hej
Tak for det gode tip til alle os med tør hud! Når man følger linket, så koster sæben 79,95kr for en liter (14.11.24), missede jeg lige et supertilbud?
Vh Lotte

Helene Randløv

Hej Lotte
Jeg tror, Katja er kommet til at skrive forkert. Det kan trods alt ske 😛

Kh. Helene

Kirstine

Tak for et rigtig godt tip! 🙌🏻 Kan den bruges til ansigtet? Eller kan I anbefale en vaskegele uden SLS?

Helene Randløv

Hej Kirstine
Det er meget bedre at undgå vand i ansigtet! Særligt under bruseren: https://pudderdaaserne.dk/2018/11/18/spar-paa-vandet-for-meget-vask-kan-udtoerre-og-irritere-huden/

Kh. Helene

Kirstine

Spændende, det vil se nærmere på. Mange tak!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *