Fredagsfavorit: ACO Caring Shower Oil

Brug en badeolie for huden og miljøets skyld
05.01.24
Brug en badeolie for huden og miljøets skyld

Badeolie er en favorit morgen og aften, sommer og vinter, ja faktisk altid! ACO Caring Shower Oil står fast på badeværelset og har efterhånden gjort det i årevis. At den blev favorit i dag, skyldes på den ene side Katjas indlæg om at frostsikre huden… På den anden side er det ikke helt forkert at sige, at ”fredagsfavorit: ACO Caring Shower Oil” er mindst et par år forsinket. Så kan du selv bestemme, hvordan du vil læse indlægget. At jeg er glad for badeolie, har jeg dog aldrig lagt skjul på. Det er nemlig på ingen måde noget nyt. Selvom det godt nok tog et par år, før jeg rigtig forstod konceptet, så har jeg aldrig set mig tilbage. Formuleringerne har ændret sig en hel del gennem årene. ACO Caring Shower Oil har derfor kun lidt tilfælles med den første badeolie, jeg prøvede.

ACO Caring Shower Oil

Der er selvfølgelig mange forskellige varianter over temaet badeolier. Min store kærlighed til ACO Caring Shower Oil skyldes konsistensen. Den ”skummer” let op, så den nemlig er til at få af igen. De første vaskeolier, jeg prøvede, var nærmest umulige at vaske af huden. Det passer jo ikke ret godt med min hang til lynhurtige bade. Så de blev aldrig et hit.
Alle de badeolier, jeg godt kan lide, har den der letopløselige formel til fælles. Rige olier er gode for huden, men de giver mig en nærmest klaustrofobisk fornemmelse, hvis de ikke kan vaskes af. Helt generelt burde min hud nok blive plejet lidt bedre, end den bliver. Udfordringen er mit had til creme, og den der omsluttende fornemmelse som sådan én kan give. Derfor er ACO Caring Shower Oil et hit og fast på hylden både sommer og vinter.

God smag i munden

Nej, overskriften betyder selvfølgelig ikke, at ACO Caring Shower Oil og andre badeolier kan spises. Da jeg holder ualmindelig meget af at spare på vandet, når jeg for eksempel bader, er konsistensen alfa og omega. Hvis jeg skal bruge lang tid og meget vand på at vaske et produkt af, så får jeg det simpelthen ikke brugt. Derfor er opløseligheden så utrolig vigtig!
En anden virkelig god grund til at vælge badeolie er, at jeg slipper for at smøre mig ind efter badet. Det sparer ikke bare produkter, men også tid og for mit vedkommende også en del ubehag. Med en badeolie er min hud velfugtet og behagelig at være i.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

ACO Caring Shower Oil finder du blandt andet i Matas* og på Apoteket, hvor den koster cirka 140 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *