Aromatherapy Associates Inner Strength Bath & Shower Oil

15.01.14
Aromatherapy Associates Inner Strength Bath & Shower Oil

Aromatherapy Associates Inner Strength Bath & Shower Oil

When you are down and troubled, and you need some loving care, and nothing, nothing is going right…
Sådan nogenlunde har jeg det i øjeblikket, det skriver jeg ikke, fordi jeg behøver medlidenhed, men fordi indlægget herunder blev antaget for at være et købt indlæg. Det er det på ingen måde, Inner Strength er fast inventar på min hylde i øjeblikket, da den ganske enkelt er en af mine livliner i, og erfaringerne herunder er altså mine egne.
Det bedste, du kan gøre for dig selv, når livet går dig i mod, er at passe på dig selv. Du ved bedst selv hvordan, men det handler om at gøre de ting, du sætter pris på og sørge for at prioritere de ting, som netop øger glæden og livslysten.

Psykisk og fysisk stress
Mon ikke de fleste har prøvet at ligge i sengen og stirre op i loftet, fordi tankerne kører i ring uden noget som helst tegn til at stoppe. Sådan en nat sætter sig i kroppen, og værst af alt bliver det lynhurtigt en meget kedelig nedadgående spiral.
Den eneste, som virkelig kan sætte hælen ned, er dig selv. Sørg for at gøre det eller i hvert fald lave øvelsen, fordi det vil på sigt hjælpe dig ud på den anden side.

Giv mig styrke
Geraldine Howard blandede Inner Strength til sig selv, fordi hun mildest talt var nede. Hun er ikke en kvinde, som gør noget halvt og Inner Strength er både velduftende og så giver den en håndsrækning ud af mørket. Selvfølgelig kan du ikke komme hele vejen med en badeolie, men den kan hjælpe dig på vej…

Blandingen
Den kokosoliebaserede blanding indeholder en blanding af æteriske olier, der er nemlig både geranium, rosmarin, salvie, kardemomme, vetiver, sort peber, olibanum, patchouli, rose og bitter orange i. Og jeg kan godt røbe at det er en potent blanding, som jager tungsind på porten, planter ro i et rodet indre, giver energi til at overkomme udfordringer og styrker cirkulationen. Som nævnt er det ikke et mirakel… men sådan synes jeg alligevel, at det føles.

Sådan gør du
Hvis ikke du har lyst til (eller kan tåle) at få parfume på huden, kan du med stor fordel hælde lidt af olien i noget varmt (dampende) vand og nyde duften. Måden jeg selv bruger den, er ved at hælde lidt olie ud i hånden og smøre det på huden på brystet og armene et kvarters tid inden jeg bader.

Du finder Aromatherapy Associates olier og hudpleje hos Magasin, i Storm, Self Care Shop og i udvalgte klinikker og SPA. Bath & Shower Oil koster 395 kroner og 10 % af overskuddet fra denne variant bliver doneret til Defence Against Cancer Foundation, som arbejder på en ny cancerbehandling. Online finder du den hos Charlotte Bonnén Parfumeri og hos Feelunique.com.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *