Fredagsfavorit: Clarins Kit Sourcils ”Pro”

Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 5. december

BIOEFFECT Giftset

Foto: BioEffect

Manner… I er for seje! Tak fordi I har lyst til at dele jeres historier, tips og tricks, det er skønt at læse!
Alt det hygge og selvforkælelse, som jeg havde lovet mig selv i går, blev slet ikke til noget… Det gjorde det derimod i dag, og derfor er julekalenderen blevet forsinket.
I morgen lægger jeg kalendergaven på tidligere, fordi jeg skal til julefrokost og ikke helt ved, hvornår jeg kommer hjem, eller om jeg lige har lyst til julekalender, når jeg kommer hjem. Derfor kommer der til at ligge en skøn konkurrence mere på bloggen cirka klokken 12.00 i morgen. Husk at kommentere på både dette og indlægget i morgen!

Hvad bruger du selv
Som jeg lagde ud med at sige, da jeg offentliggjorde kalenderen, er jeg svært tilfreds med gaverne i julekalenderen. Og dagens præmie er bare en af mange, som jeg gerne selv ville have fingrene i! Så jeg håber endnu en gang, at du har lyst til at deltage.
Hvis du er i tvivl om Pudderdåsernes holdning til BioEffect, så er der masser af muligheder for at finde ud af det. En ting er sikkert, BioEffect er det serum, som både Katja og jeg vender tilbage til gang på gang.

Alt du behøver
En af de mest fantastiske ting ved BioEffect Serum er, at du ikke behøver andet… Du kan selvfølgelig give den gas med pleje ved siden af, så længe plejen ikke er for fed. Smører du olieholdige produkter oven på BioEffect Serum, vil du slet ikke få samme udbytte af de dejlige dråber! Men som sagt, er det overflødigt, i hvert fald er min hud meget fint tilfreds med det skønne BioEffect Serum alene.

Gaveæske
Du deltager i konkurrencen om denne meget fine gaveæske fra BioEffect ved at fortælle om den gave, du glæder dig mest til at forære væk i år. Det skal du gøre i kommentarfeltet herunder, husk lige at læse reglerne, så du er sikker på, at du er med i konkurrencen.

Gaveæsken fra BioEffect indeholder:

 • EGF Serum 15 ml.: Det klassiske og sindssygt effektive EGF Serum.
 • Volcanic Exfoliator 60 ml.: Den ret nye og skønne skrubbemaske med vulkansk aske.
 • Daytime 7 ml.: Den lette af de to dagcremer.
 • EGF Serum 3 ml. (nuttet flaske med det samme indhold som ovennævnte)
 • og et lille spejl til tasken.

Hvis ikke det er en lækker gave, så ved jeg ikke, hvad der er! Skynd dig at deltage, så du er sikker på et lod i konkurrencen.

Dagens vinder
Vinderen af gårsdagens virkelig lækre selvforkælelsespakke fra Badeanstalten er kommentar nummer 124, det er Heidi (4. december 2014 kl. 19.44):

Har lige fået sommerhus. Det er ikke særlig stort, men så hyggeligt. Der kan man ikke foretage sig andet end gå til stranden og så hjem og tænde op i pejsen og drikke vin. Ingen vasketøj, ingen pligter og ingen rengøring.

Stort tillykke til Heidi! Det lyder simpelthen fantastisk!
Gid man havde et sommerhus… Og kan det mon pakkes ind? Så ønsker jeg mig et i julegave! Du hører fra mig snarest Heidi :-*

Gavesættet fra BioEffect er eksklusivt for Magasin, og hvis du har lyst til at forære det væk, er det en god idé at investere i det nu, mens Magasin har 20% rabat.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

   

371 kommentarer

 • Freja Hansen

  Jeg glæder mig allermest til at forære min kæreste hans julegave! Det er første gang vi skal give hinanden gaver og synes simpelthen min gave er så god og kreativ, så glæder mig helt vildt§! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bøgely

  Den gave jeg glæder mig mest til at give væk i år er nok et sushi sæt til mineforældre der elsker sushi. Eller et armbånd til min veninde der er i USA i et helt år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cilja neumann

  Jeh glæder mig til at min kæreste en pakke med hygge og forkælelse ( tur til massøren, chokolade, hjemmesko og port vin)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig altid til at give gaver væk. I år ved selv mine unger hvad de får – hhv. en computer, som vi alle (incl. barnets egne lommepenge for laaaang tid) er med i, og et lækkert løbehjul som er en stor drøm. Jeg ved de begge glæder sig viiildt meget. Derudover glæder jeg mig altid til at give en personlig kalender til mine forældre, svigerforældre og min farmor – med billeder af os og ungerne fra året der er gået. Og jeg ved de elsker den, og forventer den ;) Der var nemlig et år de ikke fik. Og det hørte vi for i lang tid :D

  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sofie

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor sin gave. Hun skal opereres lige inden jul, så jeg har fundet (synes jeg selv) en rigtig forkælede gave til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg bor i New York, men glæder mig til at komme hjem til min familie til jul og få god mad, hygge og se dem igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg glæder mig til at forære vores søn hans drømme-løbehjul :D Han har snakket om det i snart 1 år, og han regner slet ikke med, at han får det, så jeg glæder mig helt ekstremt til at se hans ansigt, når det bliver pakket ud :)

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt en gave til en veninde, selvom vi slet ikke er på julegavefod, fordi det er noget, hun mangler og aldrig ville købe til sig selv. Glæder mig meget til at se hendes reaktion!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Alminde Nielsen

  Jeg glæder mig allermest til at give vores hunde deres julegave:-) = en ekstra lang skøn tur i hundeskoven og derefter skal de have hvert sit gode kødben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie D

  Jeg glæder mest til at give min storebror hans julegave. Han er blevet single i år, og dermed alenefar, så han skal have en velfortjent pause – en overnatning i Århus med god mad, masser af øl og en fed koncert med favoritbandet =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla MB

  Den bedste julegave jeg skal give i år, må være når jeg inden for et par uger gør min mor til mormor <3 Ud over det har jeg købt en lækker skindjakke til min søster, som jeg er rigtig spændt på at give hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line MJ

  Jeg glæder mig allermest til at forære mine 3 papsøskende deres julegaver. Det er første gang, jeg køber gaver til dem, og med et stramt SU-budget har jeg været nødt til at tænke kreativt! Jeg har derfor forsøgt at finde på så personlige gaver som muligt til dem. Jeg vil ikke lige sige, hvad de skal have, da jeg tror, der er et par af dem, der kunne finde på at kigge med, men jeg synes bare, at alle gaverne er blevet super fine og personlige! Det er næsten sjovt at skulle købe julegaver for få penge, for det tvinger en til at tænke “out of the box” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kirstine Møller-Hansen

  Gave jeg glæder mig til at give væk…øhhh, kræver det ikke, at man har KØBT gaverne? :D
  Jeg plejer som regel at ende med at glæde mig mest til at give min mand sin gave, for han er et stort legebarn, og han får næsten altid julelys i øjnene over det Lego, han får… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  Åh, totalt klassisk morting, men jeg glæder mig åndssvagt meget til at give min søn sin gave. Han får den ting fra sin ønskeliste, han selv har kategoriseret som det han ønsker sig mest, men som han samtidig kalder det mest urealistiske, så jeg glæder mig til at se hans ansigt, når boxen bliver åbnet.
  Og så glæder jeg mig til at give en gave til en enlig mor i min omgangskreds. Jeg har selv været alene med barn, og kan til fulde huske hvordan det er at være hårdt spændt for, både mentalt og fysisk, og ikke mindst hvordan julen kunne være et økonomisk mareridt, så jeg glæder mig til at give hende helt skræddersyet julehjælp, for det har hun fortjent.
  I det hele taget glæder jeg mig til at give gaver, jeg elsker at se andre pakke ud, lige så meget som jeg elsker selv at åbne gaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie F

  Jeg er slet ikke nået til julegaver endnu, da vi lige er i gang med flytning til ny lejlighed. Så jeg har ikke nogen specifik gave, jeg glæder mig til at give. Men jeg glæder mig altid til at give gave til min kærestes lillebror, da han bare får det der helt særlige blik i øjnene, der gør det helt fantastisk at give :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Sibast

  Jeg glæder mig til at give alle gaverne. Elsker at gi gaver. Men i år skal min søn ha’ taget sit første billede med dagplejen, og der kommer et eksemplar med ved alle gaverne. Det er ret stort (mest for mig, i know❤️)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  jeg glæder mig till at give min bror og søster sine gaver… går på outlets for at få mest muligt til dem for pengene for vil så gerne glæde dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Christoffersen

  Normalt glæder jeg mig mest til at give ungerne gaver, min datter har samtidig fødselsdag til jul, så det er dobbelt op. I år har jeg dog røget mindre, sparet på kaffen (uden manden har opdaget noget- vi har fælles økononi) og trods det at min lille økonomi består af SU, har jeg fået sparet op til en Bose soundbar. Jeg glæder mig så meget til at give ham den, jubiiiiii

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  glæder mig til at give min kæreste en fed taske. Vi har aftalt ikk at go gaver i år, men kan ikke lade være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg glæder mig allermest til at jeg efter tre år med arbejdsjul, endelig skal fejre jul med mine forældre igen. Denne gang er med det en sprængfarlig mave, med til den tidbare et par uger til termin, og det ved jeg er den største gave jeg kan give dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Glæder mig mest til at overraske min mor med hendes gave, som jeg ikke vil nævne her – tænk hvis hun læste med ;) Hun ønsker sig aldrig noget og vil ikke have jeg bruger penge på dyre ting til hende, så det er altid noget helt særligt at se netop hendes reaktion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har kun fået købt en halv gave – og endnu ikke planlagt resten – men den er til gengæld også fin, lyserød, peelende og særdeles velkendt af dåserne bag bloggen her ;) Og fordi jeg ved, at modtageren vil blive glad for den, glæder jeg mig til at give den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor hendes gave. Det er et billede af min søster og mig, taget ved en rigtig fotograf og det er virkelig blevet godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Jeg glæder mig allermest til at invitere min kæreste på jule brunch, når han kommer hjem fra en måned i Miami :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  Jeg glæder mig så meget til at for første gang at give min kæreste gaver fra vores lille nye datter… Det bliver virkelig specielt! Men helt ærligt, så elsker jeg bare at give gaver generelt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  jeg glæder mig allermest til at give min søde dreng hans gave. Han er 12 og for ham er julen magisk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe sahlgreen

  Julegaven til min kæreste, den er ekstra luksus iår !! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Jeg glæder mig nok mest til at give gave til min mor i år – det er en ActiFry :D Den koster laaangt mere end mit budget egentlig kan holde til, men hun har haft et virkelig hårdt år, så hun fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har tænkt og tænkt … Idet jeg køber gaver, som mine kære har ønsket sig, vil det glæde mig at give noget særligt væk, som ingen har tænkt på eller ønsket sig. Gaveæsken:-) jeg vil overraske en, der trænger til særlig forkælelse og et frisk boost i ansigtet, så det kan bære flere smil i det nye år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Boesen

  Jeg glæder mig til at forkæle min dejlige lillesøster med en gave, der giver omsorg og selvforkælelse, hvilket hun virkelig fortjener efter et hårdt år og krævende år. Der bliver både lidt til alenetid og søstertid :) (Og da hun også læser jeres blog, tør jeg ikke skrive, hvad gaven er :) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette HS

  Min mand – fordi vi har aftalt ingen julegaver – men han skal have en alligevel – og det ved jeg med sikkerhed bliver en overraskelse af den allerbedste slags :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bonke

  Total drømmepræmie jo! :-D Jeg glæder mig allermest til at give min gamle morfar sin gave. Han får en lækker kontorstol, så han sidde rigtig godt foran computeren, når han lægge 7 kabale. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg glæder mig allermest til at forkæle min søde kæreste med en rigtig god og betænksom gave,og jeg er bare ikke god til at vente med at give gaver vil allerhelst give ham det nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Bleeker

  Jeg glæder mig allermest til at give gave til min fantastiske lille niece på 5 år. Hun er en skøn lille skabning og til trods for sin alder, er hun bare sååå voksen. En rigtig lille diva (uden “for” mange nykker :D) <3 Hun skal selvfølgelig have en gave, der passer til en stor lille-pige og en gave, der passer til en lille stor-pige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg sender en hel æske med ting til min veninde på den anden side af kloden. Jeg har syet flere ting til hende, købt tyske lækkerier og hæklet en hue med fuldskæg, art deco øreringe, en mulepose og andre ting. Jeg ville sådan ønske, jeg selv kunne overrække gaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Den gave, jeg glæder mest til at give væk, er til min forholdsvist nye stedniece. Hun er det eneste barn i familien indtil videre, så det bliver specielt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg glæder mig mest til at give min kæreste nogle rigtigt lækre peak performance handsker. Han har vidst regnet ud hvad den anden del af gaven er (nogle shorts til crossfit), men kan vidst (indtil videre) holde handskerne skjult.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh en lækker præmie!
  Den gave jeg glæder mig mest til at give, er et spil ‘tæl med tal’ og dinoer til min 4 årlige nevø. Han er nu så stor, så han rigtig går og glæder sig. Det bliver hyggeligt at holde jul, og spille spil med ham 1 og 2 juledag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Jeg glæder mig mest til at forære min mand hans gave . Han har rejsearbejde, og meget lidt tid til selvforkælelse – og hvem elsker ikke selvforkælelse . Så han skal ind til barberen i Århus og ha den store forkælelsespakke med cognac og cigar imens skæg og hår bliver trimmet og så videre til en times fuld kropsmassage . For nogle en lidt tøset gave, men jeg ved han vil elske lidt “mig tid” ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg påtænker at forære Pudderdåsernes AHA Serum til min veninden, som altid giver mig komplimenter for mit udseende, min make-up og min hud. Fordi kemisk peeling er det produkt som har gjort størst forskel på min hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg glæder mig allermest til at give min (ofte hårdtprøvede) papfar en lille ekstra gave, i form af et krus med teksten “verdens bedste bonusfar”. Han får slet ikke credit nok i hverdagen, og selvom han skam også får en “almindelig” gave, så glæder jeg mig til at give ham den her lille ekstra ting, kun fra mig til ham, og fortælle ham, hvor meget han faktisk betyder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Jeg glæder mig allermest til at give min søn sin julegave – en minionfigur, som kan larme på den mest horrible måde, som vil drive mig til vanvid, men som vil give ham mange, mange timers sjov og lykke :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kyung Sørensen

  Jeg glæder mig mest til at give børnene gaverne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette HS

  Min mand! Vi har aftalt nul julegave fordi vi har investeret i pejs!! Men jeg har fået bonus og det ved han ikke, så han får gave alligevel, vi skal på weekendtur kun for voksne :) glædelig jul til jer alle!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette E

  gaven til min kæreste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  Jeg glæder mig allermest til at overraske min mor med en fotobog med billeder fra vores tur til New York!

  Btw. godt nok en lækker præmie, har ville prøve bioeffect lige siden jeg læste om den her på bloggen for efterhånden noget tid siden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig allermest til at give min mor hendes gaver, hun fortjener virkelig noget ekstra forkælelse så mine brødre og jeg har slået os sammen om at købe alt på hendes ønskeseddel. De sidste år har det været meget sløvt med gaver til hende så det bliver fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Binns

  Jeg glæder mig til at give alle mine gaver. Jeg elsker bare at glæde andre og i år står det mest på hjemmelavede julegaver, da pengene er meget små.
  Men tror nu de kommer til at glæde alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Nielsen

  Jeg har købt bogen “Mormor fortæl nu” til min mormor, som hun skal udfylde med en masse information om hendes liv. Jeg glæder mig helt vildt meget til at give hende bogen og lære en hel masse mere om min mormor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette K Jensen

  Den gave jeg glæder mig mest til at give er: et sæt billeder taget af proff fotograf hvor jeg poserere i lækkert lingeri. Jeg er alt for tyk, rynker bliver der flere og flere af og tyngdekraften kan jeg ikke fornægte. :-) Men med alderen kommer også for mit vedkommende en større tilfredshed med den jeg er. Det er for mig fuldstændigt unikt at jeg nu hviler nok i mig selv til at være stolt af resultatet. At blive ældre er slet ikke så slemt når bare man får det bedste ud af det man har, og “udstråling” ældes i øvrigt ikke! Jeg håber min kæreste julemorgen vil tage godt imod gaven. Merry jul til alle. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PiaR

  glæder mig altid til at give gaven til min dejlige forlovede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg glæder mig allermest til at give min ældgamle bedstemor en fotobog med billeder af alle hendes børn, børnebørn og oldebørn.
  Uha, lækker præmie, håber jeg er heldig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Winther

  jeg glæder mig rigtig meget til at give min ældste datter hendes gave. Vi har været så heldige at få doneret en gave til hende, med en helt masse One Directions ting i. Hun er helt vild med 1D og der er så mange søde, smukke og spændende ting i den pakke, at jeg ved hun vil skrige, så det kan høres i Kina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jia

  Jeg ser frem til at forære min mama et mini spaophold. Hun fortjener om nogen at slappe af og føle sig værdsat og forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Aaby Larsen

  Jeg glæder mig helt vildt til at se min mor pakke sin gave op, da den indeholder en smuk taske fra Adax. Den kostede lidt mere, end hvad jeg plejer at have råd til, men jeg ved, at hun kommer til at elske den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Glæder mig mest til at give mine søde forældre en bog fyldt med de bedste billeder fra vores tur til New York sammen med de allerbedste skud i fine rammer til at hænge op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofia Greve

  Jeg glæder mig allermest til at give gave til min rigtig eks kæreste. Det lyder måske lidt mærkeligt, hehe.
  Vi blev kærester 1. December sidste år og gav hinanden gaver og nu er vi bare rigtig gode venner. Vi har ikke aftalt noget om gaver, men jeg syntes ikke at han skal snydes for en i år og jeg har gjort mig meget umage med den. Han betyder meget for mig, så jeg glæder mig rigtig meget til at give ham den. Jeg har aftalt med hans søster at hun får den, så han ikke ved at den står under hans juletræ på juleaften. Så er det også lidt en surprise og hvem elsker ikke overraskelser? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Da jeg er i gang med at tegne et portræt af min farmor og farfar, er det den gave, som jeg glæder mig allermest til at forære væk.
  Jeg holder nemlig selv af at få julegaver, som der er lagt tid i og tanke bag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christiansen

  Jeg glæder mig til at give min kæreste hans gave. Vi har ikke set hinanden i 4 måneder, men han kommer hjem til jul, og det bliver skønt. Jeg har tænkt mig at give ham en oplevelse som vi kan nyde sammen, nemlig en spadag og middag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det er gaven til min mand, der får en dejlig oplevelse af mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg glæder mig mest til at være sammen med mine børn i juledagene. Det er gaven fra mig, til mig – at holde fri og nyde dem. Det har jeg glædet mig til siden vi holdt ferie i sommers. Tid til hinanden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BeritK

  jeg glæder mig aller mest til at forære mig selv en gave til jul. Det skal være tid, yatzy m ungerne, nulle-tøj & tykke sokker, film, konfekt, fedtet hår, middagslur, fodmassage til min elskede, lange gåture og ro…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har endnu ikke købt gaver, men jeg håber meget, jeg kan finde en helt bestemt gave, som min bedstemor engang har nævnt, at hun godt kunne tænke sig. Hvis jeg kan finde den, så er det nok den, jeg glæder mig mest til at give.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandy Sommerlund

  Jeg står for mandelgaven som altid, og i år har jeg for en gang skyld fundet noget alle vil have smag for. Både børn og voksne! Jeg kan næsten ikke sove om natten, fordi jeg synes den er genial;)
  Ps. Jeg er let at begejstre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg glæder mig mest til at give mine bedsteforældre nogle rigtig fine billeder mit min mands og mit bryllup indoktriner. Pga alderdom havde de ikke mulighed for at deltage. Istedet får de nogle gode billeder fra dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Jeg glæder mig mest til at forære julegaver til min kæreste. Har ikke helt fundet ud af præcist hvad han skal have, men gør mig altid umage med at finde en gave til ham. Synes straks det er sværere at købe gaver til de gamle for de ønsker sig aldrig noget, mangler næsten heller aldrig noget, så ender bare med at blive stresset og købe noget i sidste øjeblik uden at have lagt lige så meget tanke i gaverne. Så ja, derfor min kæreste – selvom jeg ikke helt har fundet ud af hvad han skal have endnu :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg glæder mig helt vildt til at forære min niece en super fin pippikuffert som jeg fandt på et loppemarked i sommers. Hun er helt vild med Pippi, så jeg tror hun bliver glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg glæder mig til at give et meget stresset familiemedlem Serum Paradoxe fra Beaute Pacifique til lidt forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg glæder mig mest til at give min niece hendes gave – hun bliver ellevild for hendes nye løbehjul! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor julegave!
  Hun er fuldstændig fantastisk på alle måder, og derfor fortjener hun også en særlig gave…. men hvad hun får er en hemmelighed- tænk nu hvis hun skulle finde på at læse med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg glæder mig allermest til at give en gave til min dejlige søde mor:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M. Nielsen

  Jeg glæder mig fjollet meget til at give min bedste veninde hendes gave. Vi er en gruppe af tøser, der synes, hun trænger til at se sin kæreste, der læser et semester i Australien. Vi har alle smidt en del penge i hendes gave, men hun er simpelthen det bedste menneske, jeg kender, så dét fortjente hun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke offersøy

  At se min nevøs ansigt, når han får sin egen bil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TanteA

  Jeg glæder mig mest til at give min elskede mand en særlig udvalgt gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke nielsen

  At give mine forældre et HAY sengetæppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Søndergaard

  Den gave jeg glæder mig allermest til at give væk, er mit første hækleprojekt nogensinde – en Olaf til min Frozen-besatte lillesøster:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  uh den var svær… Og lidt bisset. Jeg må jo ikke røbe julegaver i fald noget af familien osv kigger med herinde.
  Men den jeg er mest spændt på må være gaven til min mand (en af hans gaver)
  Jeg har bestilt billetter til ham og vores ældste søn på 13år til Hobitten. De ville så gerne ind og se den første del sidste år, men kom ikke afsted. Og måtte så vente til i sommers med at se den på dvd. Så i år skal det være :-) De skal på far/søn tur og jeg glæder mig helt vildt til at give dem gaven :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brandis Brandsdottir

  Jeg blev faster til lille Anton sidste efterår. Op til hans dåb ledte jeg med lys og lygte efter en eventyrbog, som jeg selv havde da jeg var barn. På trods af at jeg ledte på nettet og i antikvariater, var den umulig at opstøve. Siden da har jeg jævnligt, i et år nu, søgt efter bogen- og jeg fandt den i sidste uge! Den hedder ‘Øst for solen, vest for månen’ og er en eventyrsamling fra forskellige lande. En marskandiser på Sydfyn har sendt den til mig, og den glæder jeg mig til at give Anton. Han er stadig en lille dreng, så det varer nok lidt tid inden han sætter pris på den, men jeg tænker at vi får mange fine stunder sammen med den i fremtiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Uha, det ved jeg virkelig ikke – Måske til min søster :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jepsen

  Min tweenager niece skal have sin første bh i julegave, en stor dag for hende og fantastisk for mig at få lov til se glæden i hendes øjne og være den glade giver – og ja moren har givet lov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iben

  Min ældste nevø som jeg har købt den fedeste trøje til. Mosteren var lykkelig da barnet for første gang selv aktivt ønskede sig tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline M

  Jeg har lige købt bogen Celine af Louis Ferdinand til min kæreste. Jeg kan slet ikke vente til at han skal åbne den, da han elsker gode bøger og aldrig har “opdaget” denne. – Jeg tror virkelig at han bliver begejstret. :)
  Derudover har jeg købt en Elsa udklædningskjole og Olaf bamse fra filmen frost til min niece – den gave glæder jeg mig faktisk endnu mere til at give, hun ELSKER frost!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H.

  Jeg ville glæde mig allermest til at forære denne gaveæske fra Bioeffect til min søster, som længe har snakket om det! Se dét ville være en god julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke kjærbo

  Jeg glæder mig allermest til at give min svigerfars hans nye elektriske P-Skive. Manden kæmper en hård kamp hver gang den skal sættes, fordi han knap kan se tallene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg glæder mig mest til at give min kæreste hans julegave. Han ønsker sig hvert år lige præcis ingenting, så jeg har virkelig tænkt mange tanker for at finde noget han (forhåbentligt!) bliver glad for. Kryds lige fingre for, at det er lykkedes mig i år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte

  Jeg kan simpelthen ikke udvælge én gave som jeg glæder mig til at give væk – så jeg håber det er i orden jeg vælger alle? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne schelde

  Jeg DØR over den her præmie… ønsker mig det så meget!!!
  Jeg glæder mig til at give min mor sin gave… Hun får en clinique serum, den hedder noget med laser focus.. Hun køber aldrig den slags til sig selv, men hun har før fået den af mig og været meget glad for den… Og ved hun ikke forventer særlig dyre gaver af os børn fordi vi alle er studerende, så glæder mig rigtig meget til at give hende det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia HB

  Den gave jeg glæder mig allermest til at give er den til min søster. Hun er en del yngre end mig, men det kæreste jeg har. Nu er hun endelig kommet i alderen hvor det der make-up, hår og specielt negle er spændende. Det er unødvendigt at fortælle hun selvfølgelig skal have et startkit til at blive en vaskeægte pudderdåse som jer ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  I min familie har vi en gaveordning, og jeg har i den forbindelse trukket at jeg skal købe gave til min fætter. Han har ønsket sig et par sko, som jeg har købt, så jeg håber virkelig at han bliver glad for farven og det hele. Kan godt lide at få gaver selv, men det at give en gave som man kan se personen bliver glad for er nu heller ikke helt ringt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Jeg glæder mig mest til at give julegaven til min bedsteforældre. Jeg har fået en photoshopkyndig person til at sætte farver på deres gamle bryllupsbillede i sort/hvid, så jeg glæder mig til at se deres udtryk, når de åbner deres gave med … deres bryllupsbillede! (dog med et lille twist..) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kathrine Lund Henningsen

  Jeg glæder mig allermest til at forære min datter på 5 år det halstørklæde jeg i al hemmelighed er ved at strikke til hende. Har lige lært at strikke og håber sådan gun bliver glad for resultatet og ikke mindst at bliver færdig inden jul:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Borup

  Jeg glæder mig mest til at give min mor hendes gave – mest fordi jeg tror jeg har ramt helt plet i år, og at hun vil blive så glad! (det gør hun nu hvert år, men alligevel..)

  I det hele taget har jeg gjort mig meget umage med både indhold og indpakning af gaverne i år. Det kan kun blive en vidunderlig aften ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zuzette Keldorff

  Min søn på 9 skal have den fedeste LEGO pakke, Hobitten Det Ensomme Bjerg. Den er længe ønsket og jeg glæder mig til at se hans ansigt, når den åbnes. Ellers er det faktisk mest bare at se alles øjne når vores træ tændes og hyggen omkring bordet når der spilles pakkespil, det er noget af det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie Dyekjær-Themsen

  Jeg glæder mig mest til at give min gamle faster og onkel gave. De mangler intet i verden, så derfor er det lutter hygge i form af god chokolade, kage, deres yndlingsvin og en stak film. Der er kærlige tanker i hver udvalgt ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Buhl

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor hendes gave. Jeg er gravid med tvillinger, og hun er en kæmpe hjælp for mig i forløbet :) især fordi hun selv er jordemor. Og med alle de SMS spørgsmål hun får fra mig hele tiden og de unødvendige opkald jeg foretager, så har hun virkelig fortjent en dejlig gave og en kæmpe tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg glæder mig allermest til at give min kæreste en sort pung. Han går med sine kort og små penge i baglommen og det stresser mig helt vildt haha! Han har ønsket sig en pung længe, jeg tror bare mænd er dårlige til selv at bruge penge på den slags “ligegyldigheder”, men nu før han endelg en! ;-) så er det slut med raslen i lommerne he he.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina Nedergaard Hjorth

  Jeg har fået taget et super flot foto på stranden af mig på min hest, og fået det kopieret op på et lærred som mine forældre skal have. Kan næsten ikke vente ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Rasmussen

  Hmm har ikk købt nogen gaver endnu, og synes det er svært at vælge hvem eller hvad jeg glæder mig til at give gave. For jeg nyder at give alle i familien gaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie C.

  Faktisk har jeg ikke købt én eneste julegave endnu.. Og jeg ved heller ikke, hvad jeg skal give. Skyder skylden på eksamensopgaven… Men jeg ser frem til at glæde min familie med ting og oplevelser. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie A.

  Jeg har faktisk ikke købt nogle julegaver endnu i år. Men jeg har lavet en adventskalender til min kæreste bestående af fire særlige specialøl (han er rigtig ølnørd). Og jeg glæder mig som et lille barn til at forære ham de næste tre – hans reaktion over at få sin helt egen øl-kalender var så skøn, at det i den grad er en fornøjelse at forære ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg glæder mig til at give min søn et ben10 ur, hvilket han har snakket så meget om og netop i dag er “kommet i hus”, føles skønt:-) Glædelig Jul til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Gaven til min kæreste! Det er en køkkenmaskine. Han har lavet eget surdejsbrød i et års tid nu – og æltningen foregår ved håndkraft. Men ikke længere! Jeg tror, at han bliver så glad. Fantastisk konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Skiby Andersen

  jeg glæder mig mest til at give gaven til min farmor. Det er sammen med min lillebror, og vi giver hende en kurv med alt muligt fra vores barndom med hende. Der er nogle trækkodser, kogler, slangevingummier, lakrids hjul og andet forskelligt. Det er første gang i 4 år vi holder jul med hende, pga familiekonflikt, så det glæder jeg mig meget til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Skajaa

  Jeg glæder mig allermest til at give min søsters børn gaver. De får ikke meget til hverdag og jeg gør mig umage for at finde det helt rigtige til dem til jul. De er sådan en fornøjelse at give gaver til og se hvordan deres øjne lyser op. Elsker når gaver gives og modtages med kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia K

  Jeg glæder mig helt afsindigt til at se, hvordan mine forældre reagerer, når de åbner gaven fra mig… Det er billetter til Ørkenens Sønner :-) Det er ikke noget de specifik har ønsket sig, såe… det er lidt af et sats. Håber billetterne bliver taget vel imod <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Den gave jeg glæder mig allermest til at give i år, er nok den til min bror. Det er er spraydeo, som jeg ved han har kigget efter ihvertfald det sidste halve år, men han har kun fundet den som Roll on. Det er dem med James Bond, BTW så er han stor James bond fan, så da jeg så dem, klikkede jeg lige en hjem til ham. Så kan ikke vente til han ser den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken A

  Den gave jeg glæder mig mest til at give væk, har jeg faktisk allerede givet væk… Det er en hjemmelavet julekalender til min kæreste. Der er lagt tid, kreativitet og kærlighed i hver en lille detalje og det er en fornøjelse at se hans glade ansigt hver dag når han åbner en lille pakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Jeg glæder mig sååå meget til at give min mand en tur til Paris i påsken som julegave i år! Kun 2 nætter, men uden baby og med masser af romantik og god mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Jeg har fundet en gammel udgave af min kærestes yndlingsbrætspil, som han har fablet om for evigt. I den nye udgave af spillet er udfordringerne ændret og derfor har han ledt efter det gamle over alt. Det bliver sjovt at se ham når han åbner gaven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Helt simpelt, så glæder jeg mig til at give min datter den dukke hun har ønskes sig lææænge! Kan ikke vente til at se hendes ansigtsudtryk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Olsen

  Jeg glæder mig allermest til, at give min mor hendes gave. Min mor er den sværeste person, at give gave til, hun ved ikke rigtig hvad hun ønsker sig, men det skal gerne være noget hun kan bruge. I år er jeg sikker på, at hun vil elske gaven :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Liv

  Wauw! Sikke en præmie.
  Jeg elsker at give gaver. Pengene er små men der er tilgængelige lagt stor omtanke i alle. Jeg tror gaven til lillebror er den jeg glæder mig mest til at give…sssh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg glæder mig allermest til at give min mand et stykke værktøj. En model han ikke tror kan fås mere, men som jeg har opstøvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Min bedste venindes gave glæder jeg mig mest til at give, men jeg siger ikke hvad det er, hvis hun læser det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen

  Det er lykkes mig at indføre pakkekalender på mit arbejde i år og af en eller anden skør årsag, så glæder jeg mig bare helt vildt til min pakke bliver trukket, på trods af at det blot er beskedne gaver til en 50’er. Jeg ville selv blive vildt glad for den gave og det håber jeg naturligvis også at modtager bliver. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian Kestler

  Håber ikke min søster læser med, for det er gaven til hende jeg glæder mig mest til at give – et signeret eksemplar af Sara Blædels nyde bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg glæder mig rigtigt meget til at forære mine brødre deres gaver. Vi søskende har et hekt specidlt bånd, og nu da det er den første jul efter jeg er flyttet hjemmefra, er det altså lidt specielt. Bliver dejligt at holde jul med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til både at give min mor og min kæreste deres gaver. Jeg elsker at se folks reaktioner. Det er det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Mosgaard

  Den gave jeg glæder mig mest til at give er til min bedste veninde. Problemet er bare at jeg endnu ikke ved hvad gaven skal være, men gerne en på opleveren der kræver lidt mere kreativitet end bare at gå i Matas :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Knudsen

  Glæder mig mest til at give min niece det glattejern hun har ønsket sig i 100 år. Fik en gid deal i Stylebox…;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina S.Thomsen

  Glæder mig mest til at give min mor et par vinterstøvler. Hun har ikke haft nogle ordentlige i et par år, og en skilsmisse og flytning har taget hårdt på hendes økonomi. Jeg har selv vundet et gavekort til en skobutik tidligere i år, så nu bruger jeg det på at forkæle hende med nogle varme støvler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Konrad

  Jeg glæder mig mest til at give min mor sin gave. Der er en masse lækker hudpleje i. Det bliver hun altid så glad for.
  Hun er temmelig ny på feltet, så der er dejligt at kunne hjælpe (= præge (= hjernevaske)) hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Må være til min mor.❤️
  Har lavet en kurv med godter, en cream, et lækkert tæppe og et gavekort til ikea. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg glæder mig mest til at se mine børn forære hinanden deres julegaver på forskud den 24, om morgenen, hvor der er tid og ro og imaginær ild i pejsen. Det tager toppen af spændingen og er med til at styrke deres søskendeforhold. For det handler jo om kærlighed, det der jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  En Bamix til min mor. Superpakken, sgu. Hun har talt om den i årevis, og jeg har lagt lidt ekstra til side, så i år bliver det. Og hun kommer til at synes, at det er alt for meget, men hun fortjener det. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L.

  Jeg glæder mig mest til at give min mor en lækker silkenatkjole som jeg ved hun bliver meget glad for….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Pleidrup

  En plakat af et mor/barn-maleri, som min søster har ønsket sig i årevis, men aldrig har fået. Hun bliver SÅ glad! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg glæder mig mest til at forære min mand et portræt af ham. Lavet af en af hans tegnerveninder. Hun fin frie tøjler til at tegne hendes version af ham. Den er spot on – meget humoristisk og tilpas grov ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Bindslev Jensen

  Jeg glæder mig allermest til at forære min kæreste en kæmpe “køkkenkasse” som bl.a. indeholder Paul Bocuose kogebogen og en masse forskelligt køkkenudstyr. Han er madblogger, så køkkenting = nyt legetøj og nye udfordringer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Min storebror har boet i USA i 15 år og for første gang siden han flyttede er han tilbage for at holde jul i DK. Så jeg glæder mig allermest til at give ham min gave og til at holde jul med ham igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nielsen

  Uha jeg har slet ikke styr på alle gaverne endnu. Men en af gaverne til min far håber jeg han bliver glad for. Vil jo ikke sige for meget her i juletiden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille R

  Jeg elsker at give gaver, men jeg glæder mig mest til at give min kæreste hans gave. Han skal forkæles med en billet til Northside. Vi kom til stor ærgrelse ikke afsted i år pga. et ret stramt budget, men i år er der mere luft, så nu skulle det være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg glæder mig til at forære min mor den lille jubilæums kähler vase. Havde bestilt den til mig selv, men den står højest på min mors list, så den skal hun da have <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Dyrnes

  Jeg glæder mig til at give alle mine gave bort. Jeg elsker at købe ting til min dejlige familie, og ikke nødvendigvis det der står på ønskeseddlen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor sin gave; Hvad den er vil jeg ikke skrive på nettet allerede nu, men jeg ved bare at hun bliver glad for den… så er det noget ved at give gaver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss T

  Glæder mig til at forære min mor et forkælelsesophold, for det fortjener hun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melisaj

  Jeg glæder mig til at give hele min familie og kæreste gaver. Jeg kan ikke rigtig vælge en bestemt, da jeg bare elsker at give andre gaver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Matovic

  Den gave jeg mest glæder mig til mest til at forære er til min mand ❤️En iPhone 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jessing

  Jeg glæder mig til at give hele min vidunderlige familie gaver – der er gaver som er købt allerede som jeg har lyst til at give nu fordi jeg ikke kan vente & der er forsat gaver der mangler at blive købt…men måske glæder jeg mig allermest til at give min bror et par julesokker fordi jeg ved ham bliver så glad for at jeg tænker på ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min kæreste og jeg har aftalt at vi år sætter gavepengene til hinanden ind på en ferieopsparingskonto. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at give ham det hotelophold han slet ikke regner med at få, samtidig med at der også kan blive til en dejlig ferie i det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Jeg glæder mig mest til at give min dejlige kæreste en gave. Han er kok, og ønsker sig meget en helt speciel kokkekniv, så den glæder jeg mig til at give ham i år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  En pakke Lego som min knægt har ønsket i SÅ lang tid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg glæder mig allermest til at give min gave til min far. Som regel består de altid af sokker eller andet praktisk tøj, men i år jeg har fundet på noget virkelig fikst teknologi, som jeg tror er lige noget for herren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg GLÆDER mig til at give min dejlige kæreste lidt værktøj – han har ti tommelfingre og er absolut ikke handyman, så det bliver sjovt ☺️og så får han koncertbilletter som en glædelig overraskelse – det glæder jeg mig endnu mere til at give!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Den gave jeg glæder mig allermest til at forære væk juleaften er en personlig gave. Jeg har lavet en scrab book til min veninde som jeg har kendt siden jeg var 13 år med billedere og søde tekster som beskriver vores teenage år sammen. Håber hun bliver glad for den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Licht

  Jeg glæder mig mest til at give min kæreste sin gave. Det er også den eneste jeg har fået købt indtil videre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • efter min dejlige lillesøster klippede sine lange blonde lokker af for et par år siden, er det nu ved at have samme længde som før. Hun har gået og sukket efter et stort krøllejern hele året, når nu længden er til det, men har ikke skrevet det på ønskelisten, så jeg glæder mig til at se når hun åbner æsken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Høj

  Jeg glæder mig til at forkæle min mor med hudpleje, hun har ønsket sig længe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gave jeg glæder mig ALLERMEST til at give er til min bedste bedste BEDSTE ven! Det er kærlighed som jeg vil strø ud over ham hele året, på alle tider og til alle tider… Kan slet IKKE vente og er allerede lidt begyndt… <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg glæder mig mest til at give min kæreste hans julegave – mest fordi han altid er vildt svært at give gaver til (han ønsker sig aldrig noget), så det er altid en kærkommen udfordring. Til gengæld er det så også rigtigt dejligt, når han bliver glad for gaven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie I.V.

  For et lille stykke tid siden fandt jeg en lille notits i min telefon fra 30. april i år, hvor jeg åbenbart har taget noter til de farver min kæreste gerne ville have i et halstørklæde, hvis jeg engang fik tid til at strikke et til ham. Jeg tror han har glemt alt om det (- det havde jeg jo næsten selv) og jeg kan kun strikke “ligeud” og skifte farve ind imellem, men jeg glæder mig virkelig til at overraske ham med det.

  Glædelig jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bang

  Den gave jeg glæder mig allermest til at give i år, er en gave til min mor. Hun er den bedste i hele verden til at gøre julen helt speciel for resten af vores familie, men i år bliver julen lidt speciel, fordi hun netop er gået fra sin kæreste. Derfor vil jeg gøre alt for at hun får en fantastisk jul alligevel, så jeg har købt en vase hun forelskede sig i, i en butik engang. Jeg ved det kommer til at betyde meget for hende – mest af alt fordi hun ikke har nogen idé om jeg gik ind i butikken bagefter og købte den til hende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Jeg glæder mig allermest til at gi’ gaver til mine to piger på 3 år. Er fjollet med at høre dem fortælle til andre hvad julemanden har givet dem. Ligesom det selvfølgelig er nisserne fra loftet, der hænger adventsgaver på skabet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Jeg har lavet et lille smykkeskrin til min niece. Det er en lille kasse, som jeg engang fik. Jeg har beklædt den med noget klisterpapir med træmønster, Og lavet ‘pølser’ af skumgummi, hvor der kan sidde ringe og ørestikker. Jeg har sat et lille spejl i, og jeg glæder mig bare helt vildt til at give hende den! Hun er lige fyldt 6, så det er lige den alder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne j

  En designer pung til min mor :)
  Hun køber aldrig noget til sig selv, og har ønsket sig en så længe.

  Men efter skift fra job til job osv, så har pengene ikke lige været der for hende..
  Så bliver det lækkert at give hende den.
  Jul er ikke lige mig, men sådan noget her, får mig til at glæde mig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Alle kender det: mænd, der ikke ønsker sig noget, hvor man kæmper en indædt kamp for at finde på noget nyt hvert år, og kreativiteten, efter at de obligatoriske sokker/vin/chokolade er givet, langsomt slipper op. I år har jeg besluttet mig for, at min far skal have TID. Han har voldsomt travlt på sit arbejde og han er samtidig det mest anti-materialistiske menneske i verden, der ikke sætter pris på “ting” som sådan. Så i stedet for at give ham en ligegyldig gave fra en herretøjsbutik, giver min bror og jeg ham hel dag helliget til hygge med os. Vi skal ud at spise frokost, på museum og til sidst i biffen. Jeg glæder mig helt vildt både til at give gaven samt til at bruge den og tiden med ham, som jeg elsker så højt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine jt

  Der er flere jeg glæder mig til at give gave i år. Mine tre niecer for jeg har købt noget jeg ved de vil blive så glade forog så glæder jeg mig også til at se min dreng i ansigtet når han åbner sin gave og der er hans højeste ønske deri, en ps4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg glæder mig rigtig til at forære lillemandens oldeforældre et nyt billede af ham i glas og ramme. Det bringer altså lykke hos de gamle.

  Eller se min søsters ansigt når hun får et par lækre støvler som hun ikke selv har haft råd til at købe længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine b

  Jeg glæder mig til at forære min lille pige hendes aller første julegave.. Hun er 3 mdr gammel, så det handler helt sikkert om senere at kunne fortælle hende om hendes første jul og den første gave.. Når man får små børn bliver julen dejlig magisk igen og jeg glæder mig til at gøre den uforglemmelig for store og små

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Min veninde skal have en rigtig julehyggekurv med en virkelig smuk gæstebog en dåse bodybutter og hjemmelavet knas til at hygge med.det glæder jeg mig til..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  For ca halvandet år siden købte jeg en halskæde med nogle malede træperler. Hver gang min søster ser, at jeg har den på, så siger hun til min nevø, at han gerne må stjæle den fra mig. Hun er helt vild med den :-) Nu har jeg endelig fundet noget i samme stil og så i turkise nuancer, som er hendes yndlingsfarve. Jeg glæder mig helt vildt til, at se hendes ansigtsudtryk når hun åbner gaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh ha! Jeg er faktisk slet ikke nået til gaver endnu… Men jeg regner med, at kærestens bedsteforældre skal have en kalender med billeder af familien. Den er jeg lidt spændt på at se deres reaktion på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Helt sikkert gaverne til mine børn, og så de hjemmelavede gaver fra mine piger til bedsteforældrene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe hansen

  Til min mor. Et billede af hendes nye og første barnebarn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  En disney dukke til min niece på 2, ved hun bliver lykkelig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Stenstrop

  Min datters ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine N S

  Jeg glæder mig til at give alle gaver, og jeg ved ikke om det er det jeg glæder mig mest til at give; det er i hvert fald den sjoveste gave jeg skal give i år, og det er en vasketøjspose som er udformet som en boksesæk, hvor der står Laundry på. Min eksmand har af en eller anden mærkelig grund en vaske fetich. Han vasker ALTID, så det bliver sjovt at se hans reaktion på denne håbløse gave ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Vontillius

  Jeg glæder mig mest til at give Søs5i12 hendes gave. Er vi søstre, nej men hun er som min lillesøster. Hvorfor? Jeg har parkinson syge og det har Hendes mor også. Hun kontaktede mig da datteren også fik konstateret sygdommen. Jeg kontaktede datteren og sagde “her er jeg, hvis du får brug for mig” og siden har vi været som søstre. Hun er en gave i mit og mine drenges liv. Det var i 2011. Den 5/12 fyldte hun 29 og jeg 41 år. Derfor Søs5i12.
  Hun skal have en kurv med “Dullegrej”❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg glæder mig mest til at give min bror gave, for han er nok det menneske, der betyder mest for mig. Det betyder dog også at presset for at finde en rigtig god gave er helt vildt højt, og jeg håber, jeg når at finde noget unikt, som han bliver glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Lækker drømme præmie!

  Jeg glæder mig mest af alt at fi ungerne deres gaver :) Jeg ved de blir glade og meget overraskede!
  Jeg tror ikke de selv er klar over at de ønsker sig det jeg har købt :) det er som regel de bedste gaver :)

  God weekend!

  Kh
  Annesofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Et ophold med welness til min mor og far. Det er fra min bror og jeg ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Den gave jeg glæder mig mest til at give i år er til min bror. Han har ønsket sig et verdenskort og jeg har fundet et rigtig fint print på lærred. Det er omfangsmæssigt også den største gave jeg har købt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metteline

  Jeg glæder mig allermest til at forære mine skønne sønner deres gaver og se deres glæde – og jeg ved, de glæder sig SÅ meget til at forære mig de gaver, de har lavet og som de har så svært ved ikke at må fortælle om – julen er hjerternes fest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  Jeg glæder mig allermest til at forære en julegave til mit dejlige barnebarn, hun fejrer sin førte jul her i år. Jeg giver hende et krammedyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg har en sød kvinde i mit netværk som jeg ved, at der ingen julegaver får i år. Hun er blevet skilt, hendes mor er død, hendes far er sur på hende og hendes døtre er for små. Hende har jeg købt en gave til, den er pakket ind og puttet i en kuvert og den har virkelig bragt mig allerstørst glæde at finde, for der findes intet bedre end at give til nogen, der ikke forventer at få. Jeg forventer naturligvis ikke noget retur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvert år til jul laver jeg altid en fotobog til mine forældre, og hvert år er det også den gave jeg glæder mig mest til at give. Der er bare noget ret fantastisk ved fotogaver, og mine forældre bliver altid utrolig glade (men dog ikke så overraskede længere :D).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Daugaard

  Mine svigerforældre og egne forældre skal glædes med et fantastisk billede af vores tre børn. Min svigermor er desværre blevet dement og husker ikke så godt men billeder af sine kære giver hen de e gode øjeblikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hjemmebag – altid et hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det jeg glæder mig ALLER mest til, er at være 200 % tilstede sammen med min mand og mine to dejlige piger <3 Det har været et hårdt arbejdsår som nu går på held, derfor fortjener de alle 3 fuld forplejning og forkælelse = min bedste gave i år er fyldt med kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jensen

  Jeg glæder mig altid til at give min far hans gave. Han er mere spændt end børnene og sidder altid helt overspændt og venter, imens han prøver at udvise tålmodighed… Og kan han se sit snit til, at lure i gaverne på forhånd – gør han det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Caritas

  elsker bare at give gaver! Men glæder mig meget til at give min handicappet lillesøster sin gave for syntes virkelig den er god så håber hun gider den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Albrecht

  Jeg glæder mig mest til at give min lille niece hendes gave En fin dukkegave, som jeg tror bliver et hit. For hun har plaget om den flere gange. Nu er der jo noget irriterende med talende dukker (i hver fald for forældrene) Min søster og jeg købte den sammen på en af vores mange hyggelørdage. Da vi efter puttetid skulle vise min svoger indløbet, opdagede vi det var en lettere kulerisk højtravende dukke. Det stod larmende tydeligt på forsiden af kassen. endda med et hul til demonstration for tryk på dukken. Det havde vi bare ikke set fordi vi var brugt op af shopping En l

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Sikke en lækker kalendergave!
  Jeg glæder mig rigtig meget til at give min far hans gave: han er en stor udfordring at finde gaver gaver til, da han har alt og ikke rigtig ønsker sig noget, men jeg tror jeg tilfældigvis er faldet over en helt perfekt gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Glæder mig allermest til at give min store dreng hans gave. Han får et par ski og det er en meget større gave end han forventer. Men egne ski og støvler gør det nu mere økonomisk overkommendeligt at komme på skiferie som studerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bæk Thomsen

  Jeg ved ikke, om det kategoriserer under “gave”, når det er ens selskab og hjælpsomhed, man bidrager med, but here goes… :-)

  Jeg har meldt mig som frivillig juleaften, og skal bruge hele dagen og aftenen sammen med andre frivillige, og selvfølgelig alle de familier, der af den ene eller anden årsag ikke selv overkommer at holde jul.
  De får den bedste jul med juleklip, jule-zumba, julemad, juletræ, julegaver – alt med jul på, og det bliver vildt at kunne give dem den gave!

  Det glæder jeg mig allermest til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Min bonusfar har ikke været i Biffen siden han var helt ung, så i år skal han have den oplevelse i gave! Glæder mig til hans begejstring <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg glæder mig til at give min far et par gode gummistøvler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Anna

  Jeg glæder mig nok allermest til at opleve min far, når han får sin gave. Min mor og jeg slår os sammen og giver ham hans første smartphone. Han er lidt af et legebarn med sådan nogle ting efterhånden så jeg er sikker på jeg i alle juledagene får set ham glæde sig over gaven :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene løkke

  Jeg glæder mig til at give gaven til min far. Vi er alle sammen gået sammen om at købe et nyt fjernsyn til ham. 48″ er ikke let at gemme, og det bliver ikke let at få under træet :’D
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara A

  Jeg glæder mig mest til at give min lille niece hendes gave. Ikke en vildt stor gave, men den passer så fint til hende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg skal være faster for første gang omkring d. 18. December – så glæder mig selvfølgelig allermest til at give min nye lille niece hendes julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg glæder mig til al den gode julemad med især min mors ris a la mande, der er helt suveræn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Christiansen

  jeg har givet min søster en rejse Thailand. Vi rejser d. 13.12 og vi skal holde jul sammen på en lækker strand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Emilie

  Jeg glæder mig fantastisk meget til at forære min mor Pure Marula Oil fra African Botanics – jamen altså… bare duften af den gør mig glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Kristensen

  Jeg glæder mig aller mest til at give min datter Kay Boysen aben, da jeg ved hvor meget hun ønsker sig den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg glæder mig til at se min søns ansigt, når han finder ud af at han skal holde jul i Disneyland Paris :-) Hans far arbejder dernede, og det er første gang at de 2 skal fejre både jul og nytår sammen… Det glæder hans far sig meget til, så det er jo faktisk også en god gave som jeg glæder mig til at give :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse frost

  Det den til min mand. Har købt en Playstation til ham. Og han har igen idé! Vores budget er meget lavere sat. Så Han bliver overrasket og glad. Han fortjener det virkelig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe windeleff

  Jeg glæder mig til at forære min søn en fodboldtrøje fra Bayern München, da han er kæmpe fan!!;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  jeg glæder mig allermest til at give mkne niecer julegaver. de er så søde og taknemmelige og takker så pænt for alt. I år får de bal eet sæt med blandede lipsmackers som vil gøre glæde hos de to præteenagere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Jeg glæder mig mest til at give min veninde hendes julegave – hun luftede allerede tilbage i juni en ting hun ønskede sig. Jeg var hurtig, og ved med garanti at det er noget hun stadig ikke har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lydiksen

  Jeg glæder mig allermest til at give min mand hans gave! Jeg har virkelig kørt mange kilometer (knap 400 t/r) for at finde det han ønsker sig i år, men jeg gør det gerne for hans skyld – jeg ELSKER bare at se når han bliver mega glad for det jeg giver ham. Hvis min mand ønsker sig noget bestemt, skal jeg nok sørge for han får det! ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  jeg glæder mig meget til at give min veninde sin gave. Jeg har lavet et lille potpourri af mine yndlingsprodukter/beautystuff. Blandt andet hh simonsens set brush, som jeg elsker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia S.

  Jeg glæder mig allermest til at give gaven til min kæreste :) han kom hjem fra London i september og snakkede om en plakat han ville ønske han havde købt med hjem. Så jeg opsøgte den på nettet og har nu fået den tilsendt, så jeg kan give ham den i julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg glæder mig allermest til den gave, jeg giver min gode veninde Louise – men jeg kan ikke fortælle hvad det er, for hun læser også med her! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Glæder mig til at forære min mor en håndlavet glasperle i kæde, fyldt med gode ønsker fra hele familien, med håb om at hun er her så længe som muligt med mindst mulige gener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig mest til at forære min mor hendes julegave, fordi det er noget, hun ønsker sig, men ikke tror, hun får. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Jeg glæder mig til at forære min bror en rejse, fordi han er så fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AFA

  Jeg glæder mig mest til at give min hund gaver, da den er som et lille barn juleaften. Derudover ved jeg ikke hvem jeg glæder mig mest til at give gaver, da jeg har glemt hvad jeg har købt til folk. Det lyder langt ude, men er i ECT behandling og lider derfor af hukommelsestab. Men det lever jeg med, da mit liv er blevet meget bedre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datters gave er den, jeg glæder mig mest til – hun er den bedste at give gaver. Altid så overvældende glad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Jeg glæder mig til at give min mor de øreringe som hun har ønsket sig virkelig længe, og som nu er udsolgt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renate Keiding Lindholm

  Jeg glæder mig til at give min elskede mand et gavekort til Body SDS massage. Han er arbejdsløs, så selvtilliden er i bund, og han spekulerer hele tiden. Nu får han 1×5 time dejlig velfortjent pause

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astride

  Jeg glæder mig altid meget til at give gaver, men mest i år til at give vores dejlige dreng en udstoppet søpapegøje, for det har han ønsket sig så meget og nu har vi endelig fundet en fin en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Striib

  Jeg glæder mig allermest til at se mine børn åbne deres gaver – det blir helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Glæder mig mest til at se min mors reaktion på den rejse som hun får af mig i julegave:) den er så fortjent, og glæder mig virkelig meget til at se hendes ansigtsudtryk:) Glædelig jul:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg glæder mug allermest til at give min mand en baby! Med 10 dage til termin er der stor chance for en julebebs ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg har haft virkelig mange problemer med at finde ud af hvad jeg skal give min søster, fordi mine forældre selvfølgelig har valgt at købe alt det spændende på hendes ønskeseddel.
  Så nu har jeg istedet været kreativ og fundet en skøn renseserie og nogle lækre cremer til hende istedet. Er sikker på det bringer lykke! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg glæder mig mest til at give min søde storesøster sin gode, fine og lige-hvad-hun-ikke-vidste-hun-ønskede-sig-gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  jeg glæder mig allermest til at give min lillebror en gave – han fylder nemlig 25 år i år og da vores familie ikke er så stor, betyder enhver fødselsdage noget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T M

  Jeg glæder mig allermest til at give min lille nevø og niece deres gaver. Jeg har endelig fundet ting med deres yndlingstegnefilmsfigur og jeg glæder mig sådan til at se deres små ansigter når de åbner gaverne :-) jeg håber det bringer glæde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Jeg glæder mic mest til at give min dejlige praktikvejleder en gave inden hun går på juleferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Jensen

  Jeg glæder mig til at give alle mine gaver, for
  jeg elsker at give og se om jeg har ramt rigtigt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth

  Jeg glæder mig mest til at give min far, ungernes morfar hans gave. Det er en skøn fotobog med alle de dejlige billeder fra vores to kreta ture hvor ungerne det første år kun var 1 1/2 år og sidste gang 3 1/2 år. Dejlige minder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bæk Thomsen

  Jeg ved ikke, om det kategoriserer under gaver, når man bidrager med ens selskab og hjælpsomhed, but here goes… :-)

  Jeg har meldt mig som frivillig juleaften, og skal tilbringe hele dagen og aftenen sammen med andre frivillige og selvfølgelig alle de familier, der af den ene eller anden grund ikke overkommer selv at holde jul. De får den bedste jul med juleklip, jule-zumba, julemad, juletræ og julegaver, og det bliver vildt at være med til at give dem sådan en aften!

  Det glæder jeg mig allermest til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hald Pedersen

  Gaven til min dejlige lillesøster – har fundet noget rigtig godt som jeg ved at hun vil blive glad for og jeg glæder mig sådan til at se hende pakke op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille Bøegh

  Jeg glæder mig altid mest til at give min børn gaver. De er spændte og glæder sig oprigtigt inden og efter. Det er dejligt at gøre dem glade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Dalgas

  Jeg glæder mig til at give alle mine gaver juleaften (især til dem jeg holder jul sammen med). Det er det bedste at se om man har ramt plet med ens gavekøb :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ville godt nok være lækkert! Har lavet en hjemmelavet kogebog til min farmor, så glæder mig meget til at give den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Jeg glæder mig til at give min far en vintage vinprop fra Georg Jensen i sølv (ikke stål!), som jeg har været så heldig at skaffe. Han elsker vin, og det her er bare en fin lille luksusting, som jeg ved han vil blive overrasket over ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Min far fylder 50 år lige op til jul, så min mor og jeg har valgt at blande julegave og fødselsdagsgave.. Nu når han bliver 50, har vi købt en rejse til New York til ham :) Jeg glæder mig sådan til at se hans ansigt, når han får gaven! Vi købte den i august, og vi har SÅ svært ved ikke at røbe hemmeligheden om rejsen.. Så kan slet ikke vente med at se hvad han siger, da han flere gange har sagt hvor meget han godt kunne tænkte sig at komme til NY! Ihh det bliver godt til jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Er så glad, for en gang skyld er alle gaverne i hus i god tid. glæder mig mest til at give mine døtre deres gave. jeg har brugt laaang tid på dem og de er meget personlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene

  Jeg glæder mig aller mest til at give et fint dobbelt hjerte vaffel jern og en opskrift på glutenfri surdejs-vafler til min nye veninde som lige har emigreret hele vejen her til fra Texas med mand og to gluten-intolerante børn.
  Hun er bare så sej, når hun tager fra sol og cowboys til dette mørke land med regn og flyverdragter, så jeg vil muntre hende og ungerne op. Hun får også en surdejs-baby (en egen kultur at pleje) med i pakken fordi det har hun ønsket sig så hun kan lave de fedeste sunde vafler og surdejs-brød uden gluten til sine to vidunderlige unger.
  Vaffeljernet jeg har fundet har et fantastisk retro USA look i lyseblå 50-tal plastic som jeg tror og håber bringer glæde i resten af årets mørke morgener og tager “the edge” af den værste hjemmeve. Så kan de få de amerikanske vafler de har længes efter, også i det mørke Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg glæder mig til at give gaver til mine børn, vi har bestemt i vores familie at de er de kære små der skal have gave, hvor de stor kan nøjes med julemaden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg glæder mig mest til give datteren en ny badedragt. Hun elsker sin svømmetræning og har snakket om ny badedragt de sidste 2 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Madsen

  Jeg glæder mig – som et lille barn – til at give mit barnebarn et dukkehus, som jeg længe har sparet op til.
  Glædelig jul til alle ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Andersen

  Jeg glæder mig allermest til at give min dejlige mor et lækkert armbåndsur, som hun har ønsket sig i næsten to år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det må være den baby jeg har i maven, som har meldt sin ankomst til jul. Større gave kan man da hverken give eller få :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette From

  Jeg glæder mig til at give min kæreste hans gave, men også mine forældre, hvor jeg muligvis må ud og være lidt kreativ, da de ikke rigtig ved hvad de ønsker sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg glæder mig mest til at forære gaven til min søster. Min søster er den mest gavmilde person jeg kender og bruger stort set aldrig penge på sig selv. Derfor jeg synes jeg hun har fortjent lidt ekstra selvforkælelse i år, så jeg har købt et smukt sæt tøj samt noget fint make-up, som jeg synes hun fortjener, og som hun under ingen omstændigheder forventer at få (vi plejer at give hinanden meget små symbolske gaver).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  den gave jeg glæderm ig allermest til at give er jeg faktisk allerede i gang med. Det er nemlig en pakkekalender til min søde kæreste. Sådan en har han aldrig haft før så jeg synes han skulle forkæles med gaver hele December

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ayvali

  Den julegave jeg glæder mig allermest til at give, er min datters! Hun er kæmpe ‘frost’ fan og vi har købt Elsa kjolen med sko til og jeg er sikker på hun bliver ellevild af glæde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Nogle klinker til min mor, som jeg har skrevet søde citater på. Herefter har jeg varme behandlet dem, så de kan fungere som bordskåner. Hun trænger sådan til nogle nye

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Jeg glæder mig til at give mine veninder små kort med billeder af os alle på. Vi holder alle sabbatår, og rejser mange forskellige steder hen på jorden efter nytår, så billederne kan vi alle have med os :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette MJ

  I år holder jeg en anderledes jul med min kæreste på Bali -og i stedet for en gave der kan pakkes ind har jeg planlagt en overraskelse hvor vi skal riverafte d. 24. Jeg glæder mig til at overraske ham -ingen af os har prøvet det før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg glæder mig allermest til at give et maleri væk, som jeg selv har malet – personlige, hjemmelavede gaver er altid noget særligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej kære pudderdåser!

  Jeg giver i år mine forældre en lidt alternativ gave. De har nemlig i flere år peget på lilla hibiscus-buske, og snakket om hvor flotte, de dog er. Så sådan én skal de da have af mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Nielsen

  Den julegave, jeg glæder mig mest til at give, er iblandet sorg – for måske kommer jeg slet ikke til at give den! Min svigermor, som jeg holder fantastisk meget af er “terminal” – altså døende inden for en overskuelig tid: måske lige nu, måske om 3 måneder max. Og vi har alle planlagt en “turnusordning”, så hun bliver kigget til på plejehjemmet kortvarig (lange besøg trætter) mindst hveranden dag – og så er julegaven et abonnement på en frisk buket hver uge – for hun elsker blomster…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg glæder mig til at give min gode veninde et gavekort til ansigtsbehandling og massage, for hun savner i dén grad tid og mulighed for at geare ned og forkæle sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette S

  Jeg glæder mig mest til at give en rigtig god gave til min mor, som har haft et rigtigt hårdt år, så hun fortjener at blive forkælet med et spa-ophold med massage og hele molevitten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Salling

  Jeg glæder mig mest af alt til at give min kæreste den gave hvor jeg har booket et spa ophold til ham og jeg, og efter en fin middag og hotel. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg glæder mig aller mest til at give min dejlige kæreste gave. Han skal have en Hariku Murakami bog, som han ønsker sig, og inden i skal der ligge en nøgle til min lejlighed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna A. Nielsen

  Min farmor bliver 70 i starten af det nye år, men hun er ungdommelig af sind og hammer smuk – hun ønsker sig makeup og pensler til den helt store guldmedalje – Og hun får et helt ansigtssæt af alt hvad man kan forestille sig, fordelt ud på hele familien, så hun kan shine på hendes fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K L

  Jeg glæder mig mest til at give min mor et cashmere tørklæde. Hun forkæler aldrig sig selv, så jeg må jo gøre det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Glæder mig mest til at give mine forældre en oplevelsesgave, så de kan få noget kvalitetstid og hygge sammen. Min far arbejder i “den anden ende af landet” og bor derfor i en et værelses lejlighed fra mandag til fredag, og kommer hjem fredag eftermiddag. Derfor trænger mine forældre til at lave noget hyggeligt sammen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Hall

  Glæder mig allermest til at forære min Farmor noget rigtigt lækkert te, hun elsker te, og det er den perfekte julegave til hende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Pedersen

  Jeg glæder mest til at give min mor en meget lækker morgenkåbe, som jeg ved at hun aldrig ville unde sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  ville så gerne vinde – trænger seriøst til lidt selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Glæder mig allermest til at forære den ene julegave (som jeg ikke har fundet endnu) til min storebror, for sådan en ordning har vi lavet i år, så man ikke skal ræse rundt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bakkan

  Det kunne være en dejlig fødselsdagsgave at få ❄️❄️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Jeg glæder mig til at give min datter en ting hun virkelig lang tid ønsket sig.. Fandt den på eBay så hun vil blive rigitg glad :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er faktisk slet ikke begyndt at tænke på julegaver endnu, da jeg læser til eksamen. Så den gave, jeg glæder mig mest til at give, er at give mig selv en god ferie, når det er overstået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg glæder mig mest til at give min kæreste hans gave fordi jeg altid er meget spændt på at se om jeg rammer rigtigt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har slet ikke fået styr på julegaverne endnu, så hvad jeg skal give hvem, er slet ikke på plads. Men jeg glæder mig til at give alle de gaver, der skal gives. At finde de helt perfekte gaver at forære væk til dem, man elsker, er noget af det hyggeligste ved julen, selvom det nu også er meget rart selv at modtage en fin gave eller to : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Louise Klein

  Jeg glæder mig allermest til at give min førstegangsgravide lillesøster er smukt og lunt tæppe hun kan sidder under i sofaen, med og uden den lille:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Christensen

  Jeg glæder mig mest til at sende en lille før-julegave til mine tre små niecer på 6, 3 og 3 år. De skal hver have en lille Maileg mus i æske. De er søde, kærlige og fantasifulde piger, og jeg tror, de vil elske at få sådan en lille mus at “passe” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Veggerby

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor hendes gaver. Mine forældre har haft et år plaget af sygdom, hvor jeg har hjulpet min mor med at konkle for holde sammen på huset hele sommeren, hvor mine brødre stadig bor hjemme, fordi min far var indlagt. Nu er det begyndt at få fremad, men der er stadig ikke meget forkælelse til overs til min mor, så jeg besluttede mig for at give hende en deluxe advendtskalender i julegave. Den første bestod af to Kähler aventi lysestager som bragte stor lykke og jeg glæder mig til at hun pakker de næste op og forhåbentlig bliver lige så glad.

  PS: Har lavet en lækker Summerbird adventskalender til min far, så han ikke bliver snydt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Ahmad

  Jeg glæder mig til at give min søn en lege-scooter. Han er 2 år, og hver gang vi er i Bilka, vil han prøve den, så nu glæder jeg mig til at se ham stråle af glæde når han får den og kan lege med den ligeså meget som han vil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noah

  Jeg glæder mig allermest til at give de hjemløse noget strik, der kan varme dem over vinteren. En veninde og hendes mor, strikker hele sommeren og efteråret, så der er nok til dem på herberget. Det er en hyggeligt og en god gerning. Det giver smil på læben hos dem, som intet har og det giver en humør til at gøre noget for andre :) Det er en ren foræring og vi bliver altid modtaget med åbne arme, en historie og et godt grin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig helt vildt til at se min fire åriges lille fjæs, når hun åbner pakken med kjolen fra.frost-filmen! Den har hun ønsket sig lææænge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  Glæder mig til at give min lillebror gave. Aner endnu ikke hvad jeg skal give ham, men han bliver altid glad, ligemeget hvad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina S.

  Jeg ville elske at vinde dette sæt og forære det til min mor. Derudover elsker jeg at forære hjemmelavede værtindegaver ala lakridskarameller og julens hjemmebag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Michelsen

  Åh, det er så lækkert det der Bioeffect!
  Jeg glæder mig mest til at forære min mor præcis denne gaveæske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Søgaard

  Min kæreste og jeg har fået fremkaldt en masse billeder på gammeldags papir :p glæder mig til at give dem til mine forældre så de kan få lidt nye billeder i reolen. De er bare ikke så gode til at tænde en computer for at kigge der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Jeg glæder mig mest til at forære min kæreste hans julegave – som ikke kun er fra mig dog. Vi har købt ham en fed vinterjakke og jeg tror han bliver virkelig glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Klit

  Min søn! Børn er så skønne at give gaver. Den der glæde i deres øjne og deres vildskab i at pakke gaver op. Så flere gaver til ham ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Jeg glæder mig rigtig meget til min mormor’s da jeg har købt et sæt fra Ole af som jeg tror hun vil elsker :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Arildsen

  Åh den ultimative gave, har prøvet serum og creme før og ja det gør en kæmpe forskel. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Frederiksen

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor hendes gave – jeg ved det bliver en eller anden form for oplevelse, har dog ikke helt besluttet mig endnu… måske en mor-datter weekendtur til Århus med shopping, Aros-besøg, lækker mad og hygge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Nørgaard

  Glæder mig mest til at give mine niecer deres dejlige makeupgaver fra Urban decay – ved de bliver super glade for gaverne ;-) og så skal der pyntes øjne….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal kun give én julegave, så det må blive den, jeg glæder mig mest til at give. Det er til min veninde, jeg har kendt siden, vi begyndte at skrive sammen som pennevenner i 1995. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha kj

  Jeg glæder mig allermest til at forære min kæreste en gave! Det er vores første jul sammen, og jeg ønsker virkelig bare at glæde ham og være med til at gøre hans jul ekstra god. Han er ikke som jeg vanvittigt glad for julen, og i år er der også lidt knas med hans familie, så jeg vil gerne gøre alt for at han alligevel husker denne jul som varm og kærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  Jeg glæder mig helt vildt til at forære min mor (og dermed også mig) en tur til Hamborg til foråret. Min mor kommer ikke så meget ud at rejse, og jeg synes, hun jeg trænger til noget kvalitetstid sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Glæder mig altid til jul! Det bedste bliver nok at give min mor et smukt armbånd jeg har købt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Glæder mig altid til jul! Det bedste bliver nok at give min mor et smukt armbånd jeg har købt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg glæder mig til især til at give min kusine nogle flotte øreringe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Hvert år til jul glemmer jeg at jeg er på SU og jeg har i år planer om at skrue lidt ned for gaveniveauet, så jeg ikke igen igen ender med at være flad de første par måneder i det nye år.
  Jeg elsker at finde på de helt rigtige gaver til de nærmeste i familien og glæder mig helt vildt til at se deres reaktion, når de pakker dem op.
  Min kæreste har længe snakket om en vinterjakke, men han synes den er for dyr. Jeg har nu lokket både hans og min familie til at være med i den, så jeg glæder mig så meget til at se ham åbne en gave, der er fra alle dem han holder af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg glæder mig allermest til at give min italienske kæreste hans gave, men faktisk endnu mere til bare at holde jul sammen (han skal fejre sin første danske jul hos min familie i år), da han bor i Torino og jeg i København. Tænker at en god gammeldaw’s jul i det jyske er den bedste introduktion til det svært forståelige danske “hygge”-begreb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg glæder mig allermest til at se min store datters ansigt, når hun åbner pakken med hendes første mobil. Hun har tigget og plaget og ønsket sig en mobil så længe, og aner ikke at hun endelige får en. Hun bliver så overrasket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bach

  Jeg glæder mig allermest til at give en gave til min søster – eller det vil faktisk sige, hendes baby i maven. Det er den første baby i lang tid i familien, og vi er alle helt vildt spændte på de nye titler :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det er computerne til drengene :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Bagge

  Glæder mig som sædvanlig mest til at give mine to piger deres julegaver samt at hygge og være sammen med familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Det lyder ikke så spændende umiddelbart, men jeg glæder mig rigtig meget til at give mine forældre en kaffekande, som jeg har købt til den – det er en fin og dyr en, så jeg glæder mig rigtig meget til at overraske dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Jeg ser virkelig frem til at se min mors ansigt, når jeg inviterer hende på weekend-spa-ophold i Vejle. I år er første år, jeg får rigtig ‘voksenløn’, så det er på tide, at hun får noget godt igen for at have passet på mig hele livet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie F.

  Jeg glæder mig rigtig meget til at forære min kæreste sin julegave. Det er vores første jul sammen, og er spændt på om at synes om min gave :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nielsen

  Jeg glæder mig nok allermest til at give min kæreste hans gave. Han ikke ønsker sig nemlig ikke noget men jeg har alligevel formået at finde noget som jeg ved han vil blive rigtig fra for :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone R.K

  Den gave jeg glæder mig allermest til at give i år må være gaven til min kæreste. Det er det faktisk hvert år, ligger enormt mange kræfter og meget tid i at finde den gave jeg håber han bliver gladest for.

  I år er det bogen ‘100 Great Danes”, samt en indsats til sidste års julegave som var en Mulberry kalender.

  Jeg elsker at give gaver, men mest af alt elsker jeg at se hvor glad personen bliver når de ser hvad man har købt til dem, kun for deres skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth V

  Jeg glæder mig mest til at give min kæreste hans julegave. Han har haft et hårdt år med sygdom og dødsfald i familien, så hans jul bliver svær i år. Derfor fortjener han i den grad lidt ekstra rarhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Den gave jeg glæder mig allermest til at give, er Marc Jacobs nye parfume til min mor. Hun er helt tosset med Marc Jacobs tidligere parfumer og elsker designet på dem, så jeg er sikker på, at det bliver en vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg glæder mig allermest til at give en gave til min lille nevø på 4 måneder. Vi har ventet på ham i mange år, så det bliver skønt at fejre jul med ham og hans forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Jeg glæder mig mest til at give min min julemad og evner som kogekoge til andre juleaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva D

  Jeg glæder mig sådan til at give min far en gave. Han giver altid store fantastiske gaver til mig så i år vil jeg give ham en stor oplevelser gave. Ved ikke om det bliver et teater stykke, comedy show eller koncert billet, men det skal i hvert fald være noget vi kan hygge os med i det nye år sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Legekøkken til mindste legepige på 2 år:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig allermest til, give min mor julegaver. Hun gør altid meget ud af gaver til mig, så håber hun bliver glad! Hun er en fantastisk mor, og hun fortjener at blive forkælet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Jeg glæder mig til at give min mor sin gave. En lille fin bog der handler om menneskers forskellige udtalelser om sorg. Noget der desværre fylder en del i min mors liv. Så jeg håber denne bog kan være lidt terapeutisk. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Bach Kær

  Hej Pudderdåser

  Jeg ELSKER bioeffects serum, den er enestående.

  Jeg glæder mig mest til at forære min kæreste en forkælelsesweekend for 2 :-).

  Mange julehilsner fra Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Jeg glæder mig til at forære den ene julegave til min bror, som jeg dog ikke ved hvad er endnu. Vi har lavet den ordning, for ikke at ræse rundt i stress:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg glæder mig hvert år til at give gaver til alle familiens børn, der er bare ikke noget bedre end at se deres glæde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  jeg glæder mig nok mest til at give min største dreng en guitar. Han har snakket længe om at han gerne vil lære at spille på er instrument, så mu skal det være. Er sikker på han bliver SÅ glad :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zainab S.

  Gaven til min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg glæder mig allermest til at give min gave til min mor – jeg har fundet en taske, som jeg er ret sikker på hun bliver ellevild med. Hun ønsker sig ikke en taske men da jeg så den tænkte jeg moooooaaaaar :-) glædelig jul derude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Nye lampeskærme til mine forældres fine lamper de har haft i over 30 år, men som trænger til nye skærme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette mm

  Jeg glæder mig til at give min kæreste en rejse til London.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Brysting

  jeg har endnu ikke købt så mange gaver endnu. Men jeg glæder mig altid til at give min mor gave. Jeg giver hende oftest noget lækkert tøj og noget hun kan forkæle sig selv med. Det synes jeg nemlig hun fortjener, for hun er den bedste mor man kan forestille sig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Jensen

  Jeg glæder mig allermest til at give et hjemmelavet maleri af Olaf fra frost til min lillesøster. Hun er helt tosset med frost, men havde desværre ikke råd til alle de fanzy frost legetøj i butikkerne, så nu får hun et stor billed i stedet. Håber virkelig hun bliver glad for det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • agnes

  Jeg glæder mig allermest til at give min storesøster hendes gave. Ikke mindst fordi det er en rigtig fin gave, hun får, men også fordi jeg elsker at se hende blive glad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Min søn skal have en guitar. DET glæder jeg mig til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jessing

  Strømper til min elskede bror bare fordi gaven er ligegyldig i den her sammenhæng det er SÅ meget tanken bag & al kærligheden. Han er den bedste at give gaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig mest til at give min far sin julegave i år. Han vil aldrig fortælle mig, hvad han ønsker sig og derfor er jeg helt på bar bund og laver panikkøb 3 dage før juleaften.Men i år var hans den første gave, jeg købte! Det er en gaveæske med en parfume og deodorant, som han før har ejet og sagt, at han havde været glad for. Så nu håber jeg, at han bliver glad for, at jeg huskede på dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette aa

  Den gave jeg gkæder mig til at give er en Chanel no. 5 Parfume , som min dattet virkelig ønsker sig. Den spænder vidt i aldersspekktret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida d

  drn gave jeg glæder mig allermest til at give væk er faktisk ikke en julegave. Men en fødselsgave til min bedste veninde. Den nærmeste. Vi er nærmest familie. Og hun skal have sit første barn om en uges tid. Og jeg glæder mig simpelthen sådan til at give gaven til barnet. Dette års billeder fra World Press photo exhibtion i en flot bog, så barn og forældre kan se tilbage og huske, hvad der skete det år, han blev lavet og født.
  Men seævfølgelig glæder jeg mig allermest til at møde barnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Glæder mig til at give min ældste datter billetter til Ole Directory, og det er nogle super pladser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Katrina Vestermark-Jones

  Jeg glæder mig til at give min mor hendes gave, det er en spadag med det dejligste forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jeg glæder mig mest til at give den hjemmelavede gave jeg har lavet til min mor, som er 52 grunde til jeg elsker dig” cards. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg glæder mig til at give enhåndcreme fra a derma til minmpr med de evig tørre hænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dottekvot

  Jeg glæder mig til at forære min søn et Wild Card til Tivoli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria V

  Jeg glæder mig til at give min far et abonnement på hans yndlingsavis, da jeg ved at han egentlig ikke vil bruge penge på det, men jeg ved hvor meget han sætter pris på den daglige avis. Endelig tror jeg at jeg har fundet en gave han rent faktisk både bliver overrasket og glad for! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie KP

  Jeg har desværre ikke penge til julegaver i år, men jeg glæder mig til at min store pige Bella (3,5 år) får den gave jeg har fået hendes bedsteforældre til at købe. Hun får tre prinsessekjoler fra filmen Frozen der er hendes yndlingsfilm (sammen med alle andre små piger hehe). Jeg glæder mig sådan til at se hendes ansigt når hun får dem, og selvom jeg ville ønske jeg selv havde haft råd til at give hende dem, så er det lige meget bare hun er glad ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hrm – syntes faktisk jeg har været ret god med julegaver i år;) Men glæder mig VIRKELIG til at se min mors reaktion juiceren jeg og mine søstre har spleiset på til henne.. Og generelt lillepigen på 5,5 sin reaktion på det hele;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg glæder mig mest til at give min lillesøster gave. Hun har så travlt og arbejder hårdt, så hun skal have en gang forkælelse med en tur til massør og en hyggelig middag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg glæder mig allermest til at give vores gave til mine svigerforældre. Min svigerfar har været indlagt meget længe på et sygehus i den anden ende af landet og min svigermor har været med i de sidste par måneder. Men nu kommer de snart hjem og i dag har vi købt en vildt lækker madras til ham og pyntet op i deres hus :-) Jeg kan slet ikke vente…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Østergaard

  Jeg er alene med min søn på 11 år og vi er desværre lige kommet af med vores bil, da den var for dyr at ha.
  Hans højeste ønske er en mountainbike når vi nu skal cykle i al slags vejr og det blir også den eneste gave han får… men jeg ved han blir så glad <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Flindt

  Jeg er så heldig, at mine forældre er plejeforældre til to skønne drenge på 10 og 4 år. Det er skønt når man selv er 27. Jeg ser utrolig meget frem til, at give ham på 4, 3 MineCraft-figurer. MineCraft er hans ynglingsspil på Ipad’en – jeg glæder mig til at se hans reaktion, når han ser at figurerne findes i “virkeligheden” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Frandsen

  Jeg glæder mig allermest til at give mig selv min julegave. Jeg har en hjerneskade der gør jeg ikke kan huske og hvert år laver jeg en bog med billeder og kommentarer om hvordan jeg har det og hvor jeg er i mit liv. Jeg bestiller den via nettet og jeg elsker at kikke i den og føle jeg lever. Glædelig jul og husk at lev livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindie Batz

  Jeg glæder mig allermest til, at give min far sin julegave i år!! Jeg har fundet en helt unik bog til ham (jeg har efterhånden været rundt i hele København, for at finde netop den), og jeg ved bare at han bliver så glad! Det var næsten julegave nok i sig selv for mig, da jeg endelig fandt den! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Pedersen

  Jeg glæder mig allermest til ENDELIG at kunne opfylde min datters ønske om et par nye ridestøvler i ægte læder. Hun har ønsket sig det både til jul og fødselsdag i flere år men først i år er det lykkes få budgettet med på ideen :D Det bliver så fantastik at se når hun lukker gaven og lige netop DET øjeblik glæder jeg mig til mere end noget som helst andet :) Min datter er 16 år ….. Rigtig glædelig jul og held og lykke med konkurrencen til os alle sammen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • joan Christensen

  Jeg glæder mig til at give mine to små dejlige niecer julegaver og se deres glæde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Dahl Mikkelsen

  Jeg glæder mig rigtig meget til at give min bedste veninde, hendes gave i år. Vi har været venner siden vi var 8 år gamle og damin far døde her for en måned siden, har hun og hendes familie taget mine børn og jeg ekstra til sig, og vi skal så også derhjem til dem i år og holde juleaften for første gang.
  Det er hendes fortjeneste, at julen også har fundet frem til os i år, på et tidspunkt hvor alt andet bare var mørkt og trist.
  Vil jeg altid være hende taknemmelig for.
  Da hun bare er jordens varmeste og dejligste menneske, skal hun have et gavekort til noget selvforkælelse, jeg kan ikke forestille mig, at nogen fortjener det mere end hende.
  Det er så dejligt at finde en veninde, som man mere ser som søster end ven.
  Ønsker jer alle sammen en god jul<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg glæder mig til at forære min mor en Jane Konig halskæde med lovetag H, for min far som døde uventet for 14 dage siden. Håber, at det kan trøste bare lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg er netop blevet faster til en skøn lille prinsesse og har i den anledning fået lavet et super fint og personligt smykke til hende. Glæder mig til at se min svigerindes reaktion :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I min familie har de voksne droppet gaverne indbyrdes, så det kun er børnene, der får. Til gengæld er jeg på gaver med min veninde og hendes familie, og dem glæder jeg mig altid til at udveksle gaver med. Jeg tror, at den gave, jeg glæder mig mest til at give – eller se reaktionen på, er en smørboks i porcelæn med kattemotiv på til min venindes mor. Vi elsker begge katte, og jeg tror, at hun bliver meeeeeget begejstret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Wandbæk

  Gaven til min svigermor glæder jeg mig til at give. Jeg har gjort et rigtig fint fund på trendsales af nogle fine kopper, som jeg bare ved hun kommer til at elske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  Åh ja, de kære gaver. Desværre er vi en meget lille familie og vi giver ikke alle gaver mere. Jeg skal give 2 én til min mor og en til min nieces søn. Tror det bliver en 50/50 og håber begge bliver lige så glad for gaven, som jeg gjorde da jeg fandt dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg glæder mig til at give hver og en, for jeg har virkelig købt nogle gode gaver i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Pedersen

  Jeg glæder mig mest til at give min morfar en kalender med billeder af familien i, for jeg ved han bliver glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Andersen

  Som, tror jeg, alle mødre glæder jeg mig aller mest til at give mine piger deres julegaver. Sådan har det været de sidste snart 18 år, jeg går gerne gennem ild og vand for at lykkes med at deres julegaver skal blive helt rigtige. Både lige det de ønsker sig aller mest, og det som jeg oprigtigt tror på de vil få mest glæde af. Og samtidig gør jeg alt for at “gemme”, pakker helt anderledes ind og bruger poser fra andre butikker, kort sagt alle tricks for også at overraske dem totalt. Det er for mig den allerstørste glæde ved julen, deres glade ansigter. Men når det så er sagt ville denne lækre pakkekalender fra Bioeffect også bringe det allerstørste smil frem på mine læber, faktisk har jeg meget længe ønsket mig at prøve dette, helt fantastiske og efter sigende meget effektfulde mærke. Krydser alt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg har fundet ud af hvad maden skal have, så glæder jeg mig altid vildt, til at se om den falder i god jord. Men i år skal den nye svigersøn og have en lille gave, en 5:2 kurbog, ikke fordi jeg syntes han har brug for det , men fordi det er et ønske og så tror jeg lige der skal laves lidt spas, med nogle snacks, og så skal jeg ud og finde filmen “stegte grønne tomater”, men måske bliver det svært for det er en lidt ældre men Mega god film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Jeg glæder mig til at give min 3-årige søn et armbåndsur med Pippi Langstrømpe :-) Han bliver lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  Jeg glæder mig mest til at give gaven til den familie, jeg tidligere har været ung i huset ved. De bor i København og jeg i Odense, vi har alle en utrolig travl hverdag, og ses derfor alt for sjældent. Derfor inviterer jeg hele familien i Odense Zoo til februar. Da jeg var hos dem, var vi ofte i København Zoo, så selvfølgelig skal de to små også opleve ”min” zoologiske have. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kalman Barbu

  Den gave jeg glæder mig aller mest til at give er min kone,hun har ønsket sig et gavekort til frisøren,så jeg har været inde ved hendes frisør og købt et gavekort til en klip med lyse spidser og hovedbundsmassage.
  Hun bliver så glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg glæder mig mest til at give min søn det gamerheadset, som han har snakket om længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  HOLD nu op for en lækker præmie, præcis hvad der står øverst på min ønskeseddel

  Den gave jeg glæder mig ALLERmest til at give væk i år, er min første gave som moster – nemlig en sparegris til min lille yndige nevø. Hvert år bliver der lagt et beløb i, som skal bruges til ture og forkælelser med moster

  Glædelig jul til jer begge to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg glæder mig aller mest til at forære julegaven til min mor; hun er nemlig lige så vild med hudpleje som jeg selv, og i år har jeg shoppet på nettet i UK for at finde den perfekte gave til hende: Body balm fra ILA spa. Hvis man har duftet den ultra naturlige aroma fra ILAs produkter, er der ingen andre økologiske serier, der overhovedet kan måle sig med den – heller ikke, hvad angår lækkerheds faktor i indpakningen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Søndergård Frandsen

  Håber du havde en god jule frokost. Hvert år laver jeg en bog til mig selv med billeder og tekst for at huske året der gik,(Har en hjerneskade der gør jeg ikke kan huske) jeg skriver hver uge i den (På nettet) Og får den fremkaldt til jul. Det er den bedste gave fra mig til mig. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danica

  Jeg glæder mig allermest til give mine forældre en oplevelse i form af middag og overnatning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Jeg glæder mig til at give min søster en julegave hun virkelig kan bruge. Hun er nemlig lige flyttet hjemmefra, så hun får håndklæder og en rigtig fancy badevægt, der måler både fedt-, vand- og muskelmasseprocent! Ved ikke om hun er interesseret i de funktioner, men så kan hun jo også nøjes med bare at bruge den til at se sin vægt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne R Jensen

  Jeg glæder mig meget til at give min lillebror det spil, han ønsker sig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  Jeg glæder mig mest til at forære mine kærestes 2 små døtre deres gaver. De for hver en my little pony. Jeg faldt over dem en dag og kom straks i tanke om min egen barndom og hele den fyldte stald hjemme på mine forældres loft. De var toppen af min barndom, og kan da ikke forestille kig de blir andet i deres hah. Selvom jeg syntes det er lidt en skam de er så anderledes end dem jeg fik dengang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg glæder mig altid mest til at give mine børn gaver. Den store skal have et reolsystem til værelset – den lille har jeg ikke fundet til endnu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Andersen

  Jeg er mega politisk ukorrekt for jeg glæder virkelig meget til at give min nevø på 4 år, det fineste “rigtige” jagtgevær inkl patroner. Han har ikke ønsket sig det, men ved han vil elske det, til når han skal med far og farfar på jagt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Petersen

  Jeg glæder mig mest til at forære min fantastiske kæreste en ny mobil :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Jeg mest til at give gaven til min lille drengs bedsteforældre, er sikker den kommer til at vække en masse glæde i det nye år, måned for måned vil de kunne få mulighed for at kigge tilbage på året før og blive mindet om de skønne minder der er blevet til i løbet af dette år. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg glæder mig nok mest til at forære min datter hendes gaver – der er intet som glæden fra et barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emra

  Jeg elsker at give gaver, jeg pakker hver gave ind, specielt til den person der skal ha den, på den måde pakker jeg lidt kærlighed med ind i gaven.
  Men den gave jeg glæder mig mest til at give i år en til min datter, hun skal ha en ny seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er ikke ude på at fedte, men jeg glæder mig virkelig meget til at forære min mor Pudderdåsernes AHA-serum og creme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Den gave jeg mest glæder mig til at forære væk i år er en gå vogn til min dreng. Han er kun 9 mdr, så han er nok i principet lidt ligeglad, men jeg glæder mig alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg glæder mig faktisk til at give alle mine gaver! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line H

  Jeg glaeder mig til at mine familie (forhaabentlig) modtager de gaver, jeg har sendt hjem fra Peru. Jeg savner dem og de skal jo ikke snydes i aar bare fordi jeg ikke er der til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina J.

  Glæder mig til at give min mor hendes gave i år, for den er virkelig god! Jeg var ellers helt uden idéer, men så pludselig stod det klart for mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MaleneL

  Jeg glæder mig mest til at give gaven til min mand. Han skal have en bog om Mumitroldene og eksistensfilosofi. Jeg glæder mig til at vi begge har læst den (jeg er allerede tyvstartet – så forsigtigt at ryggen ikke får knæk eller siderne bliver fedtede ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Ml

  Jeg glæder mig allermest til at give min kæreste hans julegave! Han er den sødeste kæreste og er stadig smaskforelsket i ham selv efter 5 år!! Jeg har købt hans drømmeur, og håber han bliver SÅ glad! Han har ønsket sig det de sidste 4 år! Håber virkelig det vækker begejstring – han fortjener det ihvertfald!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Scot Madsen

  Jeg glæder mig allermest til at se min søn åbne gaven med den MEGET LÆNGE ønskede Godzilla-figur.
  Jeg har måtte bestille den fra udlandet, da sådan en figur ikke er til at opdrive i Danmark. Men når nu det er det svar man får hver eneste gang jeg spurgte efter hans ønsker – så skal han så sandelig have en Godzilla <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hold da op for en lækker præmie, så bliver det næsten ikke bedre.
  Vi ved desværre ikke hvor vi skal holde jul i år og med hvem, bortset fra os selv min kæreste, og vores datter. Så jeg ved heller ikke helt hvem jeg skal købe til, men jeg håber det er en del. Jeg elsker at gøre mig umage med at finde det helt rigtige og pakke det rigtig fint ind.
  Men jeg glæder mig til at give min kæreste hans gave han er så dejlig, han skal have noget særligt også fordi vores jul bliver meget anderledes i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Clarins Kit Sourcils ”Pro”