Bioeffect – genialt produkt, mærkelig serie

08.06.14
Bioeffect Rich

Bioeffect Rich

Bioeffect er på mange måder det mest unikke, effektive og tilfredsstillende ansigtsplejeprodukt, jeg kender. Man får reelle resultater med det, rynker bliver mindre, furene mindskes, ansigtet får glød, og ens hud bliver sit bedste jeg.

Jeg har været kæmpe fan af det oprindelige serum, ligesiden jeg første gang prøvede det og vender igen og igen tilbage til det. Men lige så fantastisk det serum er, lige så lidt forstår jeg flere af de øvrige produkter i serien.

Bioeffect har nemlig et luksusproblem. De har lavet den perfekte ingrediens, og den ene ingrediens skal de nu genopfinde hele tiden i nye produkter. Samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.

Så hvad gør man så som producent? Medier og markedsføring tillader jo ikke, at man nøjes med det ene effektive produkt i sit sortiment, selvom det måske på mange måder kunne give mest mening.

Resultatet er da også blevet en efter min mening temmelig varierende serie. Og med ganske få undtagelser holder jeg fast i, at det bedste resultat opnår man ved at bruge det oprindelige EGF serum i kombination med produkter fra helt andre serier.

Her er produkterne i Bioeffect-serien:

EGF SERUM – den oprindelige, the one and only. Uden nogen som helst tvivl, det produkt, du skal købe, hvis du vil prøve selv, hvad epidermal growth factor kan gøre for din hud. Bioeffect indeholder EGF – epidermal growth factor, der er en genmodificeret vækstfaktor, som stimulerer huden til at danne nye, friske hudceller. Og det virker altså bare.

EGF EYE SERUM – Her gør Bioeffect præcis det samme som hovedparten af alle andre mærker derude. For de har med deres eye serum lavet et produkt med PRÆCIS samme aktive ingrediens som i det oprindelige serum, blot hældt på en roll-on applikator og i en anden konsistens og selvfølgelig til en højere pris pr ml. Det klæder ikke Bioeffect, når de har så stærk en videnskabelig profil. Noget helt andet er, at det er en superbehagelig roll-on, der er en fornøjelse at bruge – også i hele ansigtet. Desværre er den også som sagt markant dyrere pr ml.

DAYTIME – Daytime var Bioeffects første bud på en dagcreme, og den er ærlig talt ikke ret god. Der er selvfølgelig egf i ligesom i de øvrige produkter, og effekten af egf kan man ikke betvivle. Men dagcremen her indeholder ingen solfaktor eller ingensomhelst andre interessante ingredienser. Den er oliefri, fordi egf ikke kan tåle olie og har en ret trist konsistens – og så forstår jeg bare ikke pointen med at lave den? Hvis jeg får en højere koncentration af den aktive ingrediens i førnævnte serum, og alligevel skal have en anden dagcreme med solfaktor på – hvad skal jeg så med denne ind i mellem?

BODY INTENSIVE – Bioeffects kropsplejeprodukt giver til gengæld mening. Rigtig meget endda Det er simpelthen en fortyndet version af det oprindelige serum, så man får nogle flere ml. at arbejde med til hele kroppen. Det er et af de bedste kropsprodukter, jeg kender. Husk på, at den eneste forskel på denne og det oprindelige serum er koncentrationen af egf og dermed en større mængde produkt at arbejde med til en lavere pris.

30 DAY TREATMENT – Bioeffect har her lavet en luksusversion, hvor der rent faktisk kommer nogle andre boller på suppen. Der er tre forskellige typer vækstfaktor i, og effekten er meget overbevisende. Det er en dyr fornøjelse, men absolut pengene værd, hvis man har dem.

DAYTIME RICH – Det seneste skud på stammen er en fed dagcreme – igen uden solfilter i. Her er det lykkedes de hårdtkæmpende forskere at få egf til at fungere med en LILLEBITTE smule sheasmør. Derudover består blandingen af nogle meget kedelige syntetiske fedtstoffer og silikoner, som giver en temmelig fedtet og klistret oplevelse uden nogle særlige fordele. Det eneste unikke ved dette produkt er, at det rent faktisk er lykkedes de stakkels forskere at få egf ned i et fedtet produkt. Men jeg har meget svært ved at se, hvorfor man skulle vælge at købe det? Igen er der ingen SPF i.

Mine anbefalinger
Jeg kan ikke varmt nok anbefale Bioeffect EGF Serum. Prøv det, og brug det sammen med din øvrige hudpleje. Du vil virkelig opleve en forskel. Men der er absolut ingen grund til at skulle trækkes med de trælse konsistenser, de to cremer i serien har. Du skal alligevel bruge en anden dagcreme ovenpå for at få solbeskyttelse.

30 day treatment er et interessant produkt at prøve, hvis du har penge nok, og jeg kan bestemt også varmt anbefale body intensive. De øvrige produkter i serien er der på ingen måde grund til at bruge ekstra penge på.

Hvis du vil være sikker på, at en fed creme eller olie ikke påvirker effekten af din egf serum, så skal du sørge for at vente en halv time med at lægge den på. Eller som Bioeffect selv skriver på deres hjemmeside i deres Q&A:

If I use the BIOEFFECT EGF SERUM at night, do I need to apply a night cream afterwards?

No. BIOEFFECT EGF SERUM is a superlative moisturiser in its own right. 

Hvorfor i alverden fandt I det så nødvendigt at producere flere?

Her kan du købe det
Du kan købe Bioeffect i Magasin, på Magasins webshop og hos udvalgte forhandlere og webshops landet over. 15 ml. EGF serum koster 865 kroner, og de øvrige produkter mellem 565 kroner og 1850 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
103 kommentarer
Karin V Sørensen

Hej Helene og Katja 🙂
Hvor er det godt I skriver om de ekstra produkter i Bioeffect serien!
Jeg er også vild med selve serummet, men blev virkelig skuffet da jeg købte øjenserummet – øv! Det gjorde absolut ingenting, derimod er A-vitamin øjencremen (som nu er kommet i en pumpeflaske juhuu) meget bedre omkring mine øjne. Det kan være andre føler det anderledes, men jeg blev skuffet. Ligeså med dagcremen. Og så undrer det mig hvorfor de putter parfume i den dagcreme??
Men mht at serummet er nok om natten, da oplever jeg det noget anderledes. Hvis jeg kun bruger serummet, så føles min hud ret tør om morgenen, så jeg er begyndt at komme min natcreme ovenpå, efter der er gået noget tid altså!
Det er dejligt I forholder jer åbent og analyserende til de produkter der bliver produceret og ikke falder på halen over hypen eller reklamerne.
Knus Karin

Helene Randløv

Hej Karin
Det er ærgerligt med øjenserummet, det er en af mine personlige favoritter om end emballagen nok har en del af fortjenesten.
Vi er ret alene om duftforskrækkelsen her i Danmark/Norden og derfor kommer der stadig duft i rigtig mange produkter.
Hvis du venter med cremen, kan du roligt bruge den oven på.
Kh. Helene

Annika

Hejsa, hvor længe skal man bruge det før man ser effekt af det? Hvis nu man gerne ville se særlig godt ud til en speciel lejlighed 🙂
Stor fan af jeres side, i øvrigt. Tjekker altid om I har skrevet noget om et produkt inden jeg køber det – tak for det.
God søndag 🙂
Mvh Annika

Helene Randløv

Hej Annika
Den hurtigste effekt er glød. Hvis du regner med udviskede linjer, tager det længere tid.
Kh. Helene

Anne - Sofie

Rigtig god konklusion ang. Bioeffect. Har prøvet begge cremer og ansigts serum som er god lidt fedtet men absolut god derimod den fede creme ret ulækker brugte den til kroppen til slut. Prøv at se på Neo stem serien, vil være spændt på hvad I siger. God side I har.

Helene Randløv

Hej Anne-Sofie
Jeg var selv rigtig glad for den nye og federe cremevariant, da det var køligt hen over vinteren, men min hud er også virkelig tør.
Kh. Helene

Jette

God artikel.
Jeg bruger morgen og aften aha eller bha (fra paulas choice). Skal man undlade det når man bruger EGF (serum eller 30 days treatment)?
Har EGF en effekt på gamle ar der har misfarvet huden?

Helene Randløv

Hej Jette
De anbefaler selv at man nøjes med serum. Men hvis andre cremer er nødvendige, anbefaler de, at du venter til serummet er helt absorberet.
På nogle har EGF rigtig fin effekt på ar både på pigmentering og hudens struktur.
Kh. Helene

Ditte

Hej
Jeg er ny på pudderdåserne, og mit spørgsmål er muligvis besvaret før, men du skriver omkring spf i dagcremerne. Jeg har ladet mig fortælle at når der også puttes spf i dagcreme, er der mindre plads til alt det gode, altså at det mange gange så ender med at blive en ren solcreme. Det skulle efter sigende være derfor, der ikke er spf i fx. tromborgs cremer.
Vh Ditte

Helene Randløv

Hej Ditte
Det er almindeligvis sådan… For nylig spurgte jeg en kemiker til råds om netop denne problematik og han sagde, at det handler om at formulere rigtigt. Altså hvis de andre ingredienser er så effektive, at de tilsvarende fylder mindre…
Kh. Helene

Line

Kunne man forestille sig at se et resultat ved at bruge kropsserummet i ansigtet? Søndagshilsen Line

Helene Randløv

Hej Line
Ja, nogen effekt vil det have, men ikke den samme, da koncentrationen selvfølgelig er en anden.
Kh. Helene

Kristina

Virkelig interessant laesning! Tak for jeres altid veldokumenterede, kritiske indlaeg, der virkelig hjaelper mig med at navigere rundt i junglen af hudplejer- og makeupprodukter.

Helene Randløv

Hej Kristina
Tak for ros!
Kh. Helene

Karen

Ja, enig, tusind tak for jeres fantastiske no bullshit indlæg. Det er en gave at læse jeres indæg!

Helene Randløv

Tak Karen!

Susanne

Hejsa 🙂
Tak for godt indlæg!
Jeg bliver nødt til at spørge lidt dumt: Når du skriver “samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.” – mener du så at det ikke kan blandes med andre ingredienser i én creme uden at miste sin effekt? Og betyder det så også, at man kun kan putte dét i ansigtet, og ikke samtidig med at man putter andre cremer/olie-serummer (fx over eller under BioEffect serummet) i ansigtet?
Jeg håber mit spørgsmål giver mening 😉
Mvh, Susanne

Helene Randløv

Hej Susanne
Det betyder at EGF er en sart og ustabil størrelse, som bliver ineffektiv i kontakten med olie. I BioEffects egne cremer, skulle der naturligvis være formuleret efter denne problematik, men blander man selv i ansigtet, bliver serummet ineffektivt (i hvert fald er det vigtigt at vente med at smøre creme eller andet i ansigtet).
Det er meningen, at serummet skal bruges alene.
Kh. Helene

Susanne

Tusind tak for svar (for lang tid siden 😉 Jeg har gået og tænkt lidt videre, og jeg bliver nødt til at skyde et sidste spørgsmål ind:
Jeg står og overvejer om jeg skal købe Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM – ELLER – denne BioEffect Serum 🙂 Og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilket produkt jeg får “mest ud af”… Jeg ved at det ene produkt er baseret på retinol og det andet på dette væksthormon (EGF), men som forbruger tænker jeg jo kun på resultatet – altså hvad får jeg for pengene (hvis du forstår ;)… Det jeg ønsker produktet skal hjælpe mig med er særligt mine rynker, pigmentforandringer og store porer… Hvilket produkt vil jeg komme længst med? 🙂
Tusind tak for hjælpen og den skønne blog 🙂
Mvh. Susanne

Eva B

Hvorfor kan man ikke købe Bioeffect billigere nogen steder ? Ingen af de store engelske netshops har mærket, og det undrer mig ?

Helene Randløv

Hej Eva
Tænker at der bare er ret stor kontrol med leverandørerne.
Du holde øje med, Hvornår der er tilbud i Magasin 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *