Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter

13.11.14
Pantene Repair and Protect Shampoo

Pantene Repair and Protect Shampoo

Skrevet i samarbejde med Pantene

Nu er det endelig blevet tid til den konkurrence, som vi har hintet til et par uger… Præmien er i mine øjne helt vildt cool, for helt ærlig… Hvem vil ikke gerne vinde et års forbrug af nogen rigtig gode hårprodukter? Personligt kan jeg skrive under på, at både mine tre mænd og jeg er virkelig tilfredse med den nye lancering fra Pantene. Det er selvfølgelig shampooerne med den nye: Antioxidant Damage Blocker Technology, jeg taler om, og det er også dem, du kan vinde.

Giv tid
I starten føles håret bare mere medgørligt, men jeg synes også at glans og struktur bliver forbedret gradvis. Min ældste søn (altså ham med det lange hår) er blevet spurgt en del gange i de forgangne uger, hvad han gør ved sit hår, og jeg kan godt forstå, at folk spørger, for det ser bare virkelig sundt og stærkt ud, meget mere end det i hvert fald har gjort længe, for hånden på hjertet han trænger til at få klippet spidserne.
Og mens du venter på virkningen, kan du med fordel nyde duften af produkterne. Det er så sjovt, at duften på en shampoo i den grad kan tage én på en rejse i tiden… Forleden tog jeg i hvert fald mig selv i at nynne en sang, som jeg ikke har hørt længe, og det eneste der rigtig kunne kædes sammen med hukommelsen om netop denne sang, er duften af Pantene Pro-V.

Konkurrencen
Det bliver lidt anderledes, end det plejer at være, for vinderen af konkurrencen, bliver nemlig offentliggjort nederst i tirsdagens tip på tirsdag den 18. november og altså ikke i sit eget indlæg, som vi plejer.
Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du holder ekstra godt øje på tirsdag, så du ikke går glip af en virkelig lækker præmie.
Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at du skal skrive om en oplevelse, person, musik eller noget helt fjerde du bliver mindet om, når du møder en særlig duft…. Jeg glæder mig meget til at læse jeres oplevelser!

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
139 kommentarer
Caroline

På trods af at mange fyre/mænd bruger Jean Paul Gaultier Le Male, inder den mig om en sommerferie for 6 år siden, hvor en meget kortvarig sommerferieflirt brugte den. Det var ikke mere end et par dage, og ikke mere end et par kys, og jeg kan ikke engang huske hans navn, kun den parfume. Det er stadig ham den minder mig om, selv om min kæreste er begyndt at bruge den nu – måske duften snart minder mig om noget andet nu 😉

Malene F. S. Andersen

Duften af matas granatæble produkter minder mig om, da jeg for nogle år siden gik igennem en stor operation i mit kraveben, som jeg efter et fald har haft problemer med i flere år. De efterfølgende 6 uger lavede min mor nemlig hver dag et boblebad til mig, hvor hun brugte matas granatæble bodyshampoo. Denne duft bringer minder frem fra en hård tid jeg gik igennem med manger smerter og problemer, men får mig også til at tænke på, hvor højt jeg elsker og værdsætter mine forældre, som i 3 år tog med mig ind og ud af hospitaler til diverse undersøgelser.

Iben J. S.

En dag for nogle år siden sad jeg i toget på vej hjem fra arbejde, pludselig dukkede en duft op, som mindede om min mormor, jeg var meget tæt knyttet til og savner hende stadig rigtig meget den dag i dag. Duften var hendes shampoo som hun altid brugte fra garnier response med nektar, måske var der en i toget, som brugte den shampoo.
Da jeg stod af toget, gik jeg med det samme hen til den nærmeste supermarked for at finde den shampoo for at kunne snuse duften i mig (ja ja, ved godt det er fy fy, at åbne en produkt for, så at stille den tilbage) bedst af alt, nu viste jeg, at selvom hun ikke er her mere, vil jeg altid kunne komme til at dufte til hende.

Sissel

Jeg bliver mindet om min mormor når jeg dufter til niveas ikoniske creme i bøtte. Derfor har jeg den creme stående og når jeg har brug for hendes minde, så smører jeg hænderne ind i den og dufter længe og sender kærlighed hendes vej!

Sofie I. V.

Duften af Chloé eau de parfum sender mig i minderne lige lukt tilbage til det halve år jeg boede Paris i efteråret og vinteren 2010-11.
Det var nogle fantastiske måneder i byernes by, hvor jeg levede la vie en rose, og mødte en masse skønne mennesker. Helt på egen hånd for alvor, for første gang og noget jeg husker tilbage på med stor glæde.

Yvonne i

En duft jeg altid vil forbinde med gode minder er…min farfar og farmor boede på landet, en laaaang markvej ud til gården, der duftede af frisk korn der stod klar til at blive høstet,skoven duftede herligt når man kørte forbi. Begge bedsteforældre er døde for mange år siden, jeg er selv en pige i 50’erne .
For en del år siden besluttede jeg at køre ud af den markvej igen af ren nysgerrighed. Hold nu op…jeg kunne med lukkede øjne nøjagtig sige hvor vi var. Et herligt minde som jeg gemmer i mit hjerte for altid. Tænk sig at dufte kan vække så mange fantastiske minder.

Sofie

Tobak… Duften af tobak minder mig om min, nu afdøde, far, når han sad og rullede sine hjemmerullede smøger, alt imens han fortalte mig røverhistorier ind og fortalte mig den ene opdigtede historie efter den anden, hvor mit smil kun voksede sig bredere og bredere. Jeg er ikke den store fan af hverken rygning eller tobaklugten i sig selv, men jeg var i den grad fan af min kære far.

Maria Søndergaard

Cerutter og blå Nivea, der minder mig om min skønne mormor, der døde for mange år siden.
Tak for en dejlig blog (og TAK for AHA peeling – mit nye yndlingsprodukt!).
Kh Maria

Annabella L

Min mor har altid roser i hendes have, og de er altid flotte og dufter helt fantastisk (altså når de blomstre).. Så hver gang jeg dufter roser, tænker jeg altid på sommerne i min barndom hvor det altid duftede fantastisk godt af roser. I sommers gik jeg forbi en kæmpe rosebusken og wow en duft, stod der længe måtte have set mærkelig ud, men det var så sødt og mindede mig om min barndom <3

Wim

Duften af havregrød minder mig altid om min farfar. Han passede mig tit da jeg var lille og det eneste mad han kunne lave var havregrød med smørklat

Din kommentar