Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter

13.11.14
Pantene Repair and Protect Shampoo

Pantene Repair and Protect Shampoo

Skrevet i samarbejde med Pantene

Nu er det endelig blevet tid til den konkurrence, som vi har hintet til et par uger… Præmien er i mine øjne helt vildt cool, for helt ærlig… Hvem vil ikke gerne vinde et års forbrug af nogen rigtig gode hårprodukter? Personligt kan jeg skrive under på, at både mine tre mænd og jeg er virkelig tilfredse med den nye lancering fra Pantene. Det er selvfølgelig shampooerne med den nye: Antioxidant Damage Blocker Technology, jeg taler om, og det er også dem, du kan vinde.

Giv tid
I starten føles håret bare mere medgørligt, men jeg synes også at glans og struktur bliver forbedret gradvis. Min ældste søn (altså ham med det lange hår) er blevet spurgt en del gange i de forgangne uger, hvad han gør ved sit hår, og jeg kan godt forstå, at folk spørger, for det ser bare virkelig sundt og stærkt ud, meget mere end det i hvert fald har gjort længe, for hånden på hjertet han trænger til at få klippet spidserne.
Og mens du venter på virkningen, kan du med fordel nyde duften af produkterne. Det er så sjovt, at duften på en shampoo i den grad kan tage én på en rejse i tiden… Forleden tog jeg i hvert fald mig selv i at nynne en sang, som jeg ikke har hørt længe, og det eneste der rigtig kunne kædes sammen med hukommelsen om netop denne sang, er duften af Pantene Pro-V.

Konkurrencen
Det bliver lidt anderledes, end det plejer at være, for vinderen af konkurrencen, bliver nemlig offentliggjort nederst i tirsdagens tip på tirsdag den 18. november og altså ikke i sit eget indlæg, som vi plejer.
Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du holder ekstra godt øje på tirsdag, så du ikke går glip af en virkelig lækker præmie.
Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at du skal skrive om en oplevelse, person, musik eller noget helt fjerde du bliver mindet om, når du møder en særlig duft…. Jeg glæder mig meget til at læse jeres oplevelser!

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
139 kommentarer
Andrea

Estee Lauder Pure White Linen minder mig om min mor – jeg elsker parfumen og min mor selvfølgelig, så det er en rigtig dejlig kombination 🙂

Tine Clausen

Den der lyse bamseline duft minder mig altid om min mor <3

CamillaMB

Duften af deo`en Musk oil får mig til at tænke på min mormor… når jeg ser den på hylden i supermarkedet, er jeg af og til nødt til at “sniffe” lidt 😉

Lene Pedersen

Duften af årets første nyslåede græs minder mig om forår, sommer og sol 🙂

Mari

Duften af citron får mig til at tænke på mine unge dage med bacardi limón -alt for meget af det:-S

Anne

En af mine yndlingsdufte er nyvasket sengetøj, der har hængt udenfor og lufttørret .. det minder mig altid om skønne, lange og lune sommerdage. Hvilket er vidunderligt at falde i søvn drømmende om.
God november til jer:)

Julie Reich

Når jeg dufter Z&V’s parfume, kommer jeg til at tænke på min bedsteveninde, der altid har den på 🙂
Julie Reich

Sandra

Duften af solcreme minder mig om sol, sommer og glade minder og så får den nogle stærke minder frem om en ferieflirt fra Spanien 😉 Så jeg bliver lidt glad hver gang der skal solcreme på!! Hihi.

marianne lykke nielsen

duften af parfumen “red door” bringer smil på læben og gode minder om min elskede farmor

Din kommentar