Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter

13.11.14
Pantene Repair and Protect Shampoo

Pantene Repair and Protect Shampoo

Skrevet i samarbejde med Pantene

Nu er det endelig blevet tid til den konkurrence, som vi har hintet til et par uger… Præmien er i mine øjne helt vildt cool, for helt ærlig… Hvem vil ikke gerne vinde et års forbrug af nogen rigtig gode hårprodukter? Personligt kan jeg skrive under på, at både mine tre mænd og jeg er virkelig tilfredse med den nye lancering fra Pantene. Det er selvfølgelig shampooerne med den nye: Antioxidant Damage Blocker Technology, jeg taler om, og det er også dem, du kan vinde.

Giv tid
I starten føles håret bare mere medgørligt, men jeg synes også at glans og struktur bliver forbedret gradvis. Min ældste søn (altså ham med det lange hår) er blevet spurgt en del gange i de forgangne uger, hvad han gør ved sit hår, og jeg kan godt forstå, at folk spørger, for det ser bare virkelig sundt og stærkt ud, meget mere end det i hvert fald har gjort længe, for hånden på hjertet han trænger til at få klippet spidserne.
Og mens du venter på virkningen, kan du med fordel nyde duften af produkterne. Det er så sjovt, at duften på en shampoo i den grad kan tage én på en rejse i tiden… Forleden tog jeg i hvert fald mig selv i at nynne en sang, som jeg ikke har hørt længe, og det eneste der rigtig kunne kædes sammen med hukommelsen om netop denne sang, er duften af Pantene Pro-V.

Konkurrencen
Det bliver lidt anderledes, end det plejer at være, for vinderen af konkurrencen, bliver nemlig offentliggjort nederst i tirsdagens tip på tirsdag den 18. november og altså ikke i sit eget indlæg, som vi plejer.
Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du holder ekstra godt øje på tirsdag, så du ikke går glip af en virkelig lækker præmie.
Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at du skal skrive om en oplevelse, person, musik eller noget helt fjerde du bliver mindet om, når du møder en særlig duft…. Jeg glæder mig meget til at læse jeres oplevelser!

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
139 kommentarer
miss Sunflower

duften af Sanex bodyshower får mig til at tænke på en masse ungdoms minder. Og fructis shampoo med æbleduft. i dag går jeg nu mere efter effekten fremfor duften, som i de gamle dage. Men elsker når jeg støder ind i en velkendt duft som disse fordi det bringer en masse minder frem

Louise BE

Min kæreste brugte en bestemt parfume for flere år siden nu, det var lige da vi mødtes, han bruger den ikke mere (desværre). Men af og til kommer der en forbi med samme parfume, så tænker jeg med at samme på min kæreste og får varme følelser i kroppen, ligesom da jeg var nyforelsket i ham.

Katrine

Lugten af eight hour creme minder mig om sommerferier hos min morfar og mormor, som var storforbruger af eight hour creme. Det bringer minder om ture til vesterhavet, gåtur til anlægget for at fodre ænder og at spise “vennerne på vejen”-is fra HjemIs mens man sidder på køkkengulvet, fordi man ikke må gå ind på gulvtæppet i stuen med ispinde!

Lena Elberg Lorenzen

Chanel No 5 får mig altid til at tænke på min mor! Og når man opholder sig et halv år i udlandet, og lige støder på denne duft i en parfume-afdeling, er det simpelthen fantastisk lige at kunne duft lidt til den. Den er, for mig, duften af tryghed, varme og masser af kram og kærlighed! 🙂

Louise

Duften af kanel minder mig altid om min skønne far og min barndom, hvor min bror og jeg var hos ham hver anden weekend. Vi ville altid have risengrød, fordi vi syntes det var så sjovt at han pakkede det ind i en dyne, så det stod og blev færdigt i sengen. 🙂

Fie

Loreal laver en hårspray som minder mig om den sommer for mange år siden, hvor jeg startede på gymnasiet, gik til masser af fester, var på introtur og til caféaftener og mødte nogle af de mennesker, der den dag i dag er mine bedste venner. En helt særlig følelse og en masse minder kommer frem i glimt, når jeg sprayer mit hår med netop den spray – det er nu lidt sjovt!

Mette

Når jeg tænder mit gaskomfur, bringer den lille snert af gaslugt mig tilbage til min farmors kolonihavekøkken, det blomstrede forklæde, og forventningen om æbleskive ædekonkurrence med min farfar. Jeg vandt et enkelt år. Og lå på sofaen resten af dagen.

Ulrika Landström

Hyben er noget der altid minder mig om min barndom.. Hybenroser og varm hybensuppe <3

Katrine

Duften af nybygget kaffe og nybagte vaniljekranse minder om min fantastiske barndom hos mormor og morfar

Anne Marie

Nu nærmer julen sig og dermed også jule-the! Duften af den kryderede the sender mig 15 år tilbage. Der var jeg gravid med mit første barn og meget sensitiv overfor dufte.

Din kommentar