Pudderdåsernes Musthave – vores egen hudplejeserie

07.09.14
Pudderdåsernes Musthave

Pudderdåsernes Musthave

Det er med bævende hjerte, sommerfugle i maven og en god portion nervøsitet – men her er de. Vores fem små babyer, som vi har brugt de sidste par år med næsen nede i crememaskinen på at skabe.

Lige fra vi startede som skønhedsbloggere, har det været en uopnåelig drøm at skabe vores egen serie. Men trangen blev større og større, for hvert indlæg vi skrev, for hvert produkt vi testede, og for hver flaske rødvin vi delte.

For der er bare nogle produkter, vi synes, der mangler. Som man ikke sådan lige kan gå ned i Magasin og købe – før nu.

Vi starter ud med et lille sortiment med fem produkter. Fem produkter som, vi oprigtigt mener, kan gøre en stor forskel, og fem produkter som indgår som en naturlig del af den hudplejerutine, vi normalt anbefaler.

Vi har skabt en serie, som er uden parfume, og som er baseret på vores egne favoritingredienser. Ingredienser, vi kender og elsker, fordi vores egen hud foretrækker dem og ikke mindst, fordi de hører til de mest gennemtestede og velafprøvede derude. Vi har altså ikke rejst langt for at finde eksotisk bark, bær eller blomster, derimod har vi valgt de bedst dokumenterede ingredienser, videnskaben har til os.

Serien hedder Pudderdåsernes Musthave, fordi den er netop det for os. En række produkter, som man ved at mikse på den rette måde for ens egen hud kan løse de fleste mest almindelige hudproblemer med. Produkter vi ikke selv ville undvære i dag.

Alle produkter er uden parfume. Vi har sørget for hygiejnisk emballage, der passer godt på de sarte ingredienser, og alle cremerne er selvfølgelig på pumpe. Og vi har været ligeglade med, om ingredienserne har deres oprindelse i naturen eller i et laboratorium, bare de virker.

Priserne ligger mellem 95 og 195 kroner. De kan købes lige nu på Gosh.dk og fra i morgen kan de også købes i Magasin i Århus, Odense, Kgs. Nytorv og Lyngby samt selvfølgelig på Magasin.dk.

Find hele serien og læs meget mere her.

Vi håber, I kan lide dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
97 kommentarer
Julie - The Slightly Darker Side

Jeg skyndte mig flusk at klikke jeres T-zone peeling hjem, da jeg længe har villet prøve en peeling med den rette mængde BHA til min akne-plagede hud, men ikke har kunnet retfærdiggøre at smide over 300 kr. hos f.eks. Danish Skin Care. Jeg glæder mig virkelig meget til at prøve produktet! Og stort tillykke med det – I er for rå!

Katja Moikjær

Tusind tak Julie 🙂

Gitte Helt

Skal ikke fremhæve den ene fremfor den anden, men den fra Danish skin care til 287 er 100 ml. Så kommer der jo så desværre porto oveni. Glæder mig til at prøve jeres produkter!

Julie - The Slightly Darker Side

Hovsa, mindre detalje, jeg lige havde overset 🙂
Nonetheless, så glæder jeg mig meget til endelig at prøve en BHA-peeling 🙂

Anne Nielsen

Glæder mig til at prøve dem 🙂 Må vist til at spare op 😉

Katja Moikjær

Tak Anne 🙂

Anne Nielsen

– og så et lille fif: få lige en eller anden til at læse korrektur på teksten – der er et par fejl…..melder mig gerne 🙂

Katja Moikjær

Tro mig, der er blevet læst korrektur, men jeg er blind nu. Send mig endelig de fejl, der er. Jeg vil sætte stor pris på det :-*

Janne

Hvilken konsistens har jeres t-zone peeling? Er den tynd som en skin tonic eller som en gel?? Og tillykke!

Katja Moikjær

Den er som en tynd lotion. Det er faktisk den konsistens, jeg er allermest tilfreds med. De andre BHA produkter i gel, jeg har har prøvet, kan være sådan ret… namsede i det.

Line

Stort tillykke med produkterne, glæder mig til at prøve dem, I er for seje!
Hvornår ville man vælge jeres bha peeling og hvornår vil man vælge aha peelingen?
Line

Katja Moikjær

Prøv at se hhv. https://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/aha-serum/ og https://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/t-zone-peeling/ – det skulle (forhåbentlig!) gerne være forklaret ordentligt. Og så spørg igen, hvis du er i tvivl 🙂

Teresa

I er så fabulous begge to. Jeg glæder mig til at købe alt-i-en og aha-cremerne i morgen!

Helene Randløv

Tak Teresa :-*

Krummes Krummelurer / Christina

Stort tillykke til Jer. SÅ FLOT. Er straks gået igang med at spare op 😀
Christina

Helene Randløv

Tak Christina

Bodil

Stort til lykke herfra – har allerede været forbi og bestille. Nøj…. hvor jeg glæder mig til at prøve. Det var heller ikke lige gået op for mig af Gosh havde en genial hjemmeside hvor man kan bestille fra, så der røg lige lidt mere med i farten.

Helene Randløv

Kære Bodil
Ja det er nemlig en rigtig fin webhop :-*
Tak!

Maja P

Kæmpe tillykke med produkterne – det må være en drøm der går i opfyldelse! 🙂
Jeg har nu læst lidt om jeres T-Zone Peeling samt AHA Serum, og har et spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe mig med…
Jeg er en pige på 22 år, og er desværre plaget af urenheder (ikke voldsomt, vi snakker ikke om akne – dog stadig den trælse af slagsen).
I mine teenage år var urenheder ikke et problem, men de er desværre dukket op nu.
Jeg er især plaget af urenheder på hagen (måske hormonelt?), på panden samt tindingerne. Dem på panden samt tindingerne forsvinder relativt hurtigt, og efterlader ikke røde mærker. Det gør dem på min hage tilgengæld – til stor irritation!!
Min hudpleje rutine holder jeg ekstrem simpel – makeupfjerner, rens samt creme.
Derfor er mit spørgsmål følgende: hvilken af T-Zone Peeling eller AHA Serum vil i anbefale at jeg prøver?
T-Zone Peeling hjælper jo på urenheder og AHA Serum kan hjælpe på uregelmæssigheder og pigmenteringen (forstået korrekt?).
Til sidst vil jeg bare sige tusinde mange tak for en skønhedsblog, hvor ærlighed fra jeres side, virkelig er noget jeg sætter stor pris på!

Katja Moikjær

Hej Maja
T-Zone peelingen. Ingen tvivl. Den arbejder også indeni porerne og er uden tvivl det bedste valg til uren hud. Den kan også hjælpe lidt på det andet, så start med den.
Og tusind tak for dine søde ord. Det glæder os meget 🙂
Kh. Katja

Maria

Spændende! Jeg har rosacea – kan jeg både bruge jeres AHA og BHA peeling?

Katja Moikjær

Nej, AHA er for hård kost for rosacea. T-Zone peelingen vil derimod være et godt bud.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *