Den virker… anmeldelse af Sephora Instant Nail Polish Remover For Glitter

26.06.14
Sephora Instant Nail Polish Remover For Glitter
Sephora Instant Nail Polish Remover For Glitter
Her har jeg hevet svampen op, så man bedre kan fornemme forskellen

Det er ikke nogen hemmelighed, at neglelak med glitter er en sand kælling at få af neglene. Der er alle mulige tips og tricks til, hvordan arbejdet kan gøres en smule lettere, men stadig er det både en tidskrævende og temmelig overskudskrævende beskæftigelse.
Har du prøvet at fjerne de grove glitterlakker med din ellers trofaste Sephora Instant Nail Polish Remover, ved du, at den ikke er særlig glad for det. Svampen smuldrer, og det ender med at være et fælt griseri.

Nye varianter
I Sephoras snart omfattende serie til pleje og vedligeholdelse af neglene, blev vi præsenteret for fire fine nyheder til sommeren, som nu er i butikkerne. Den sjove (men også virkelig smarte og effektive) Express Nail Polish Remover For Feet, de praktiske Instant Nail Polish Remover Wipes, den ligeså praktiske Instant Nail & Cuticle Care og denne Instant Nail Polish Remover For Glitter. Her under lanceringen har jeg set utallige forvirrede kvinder stå med de næsten identiske små dåser i hånden og undre sig over, hvad i alverden forskellen er.

Er der overhovedet forskel?
Egentlig blev jeg lidt småfornærmet over en af ekspedienternes svar til en af disse kvinder, først og fremmest rullede hun med øjnene over spørgsmålet (som sandsynligvis var blevet stillet lidt mere end en gang den dag…), dernæst sagde hun: ”Altså de er faktisk ens”. Det er ikke bare dårlig kundeservice (og temmelig flabet), det er også helt forkert. Der er nemlig en del forskelle på netop de to produkter.
Hvor der bare er en svamp med et lille hul i midten i den oprindelige version, er der i Instant Nail Polish Remover For Glitter en svamp med et lidt større hul i midten, hvor der sidder et stykke af en grov skuresvamp, og det er denne grove svamp kombineret med acetone, som gør fjernelsen af glitterlakken betydelig sjovere og hurtigere.

Sephora Instant Nail Polish Remover For Glitter
Med lidt god vilje kan man godt se den grovere struktur på svampen i midten.

Hvad skal man vælge?
Når man ikke har mulighed for at åbne dåserne og se forskellen, så er det svært at vide, hvilken en af de to, som passer til ens behov. Mit behov er begge to, jeg bruger nemlig ofte glitterlak, men ligeså ofte er der cremelakker på neglene. Og som nævnt ovenfor er den første Instant Nail Polish Remover slet ikke glad for glitter, det er i hvert fald ikke noget, jeg gider fedte med, og derfor er jeg mere end almindelig glad for et alternativ. Man kunne nok godt argumentere for at nøjes med glitterversionen, men med den frekvens jeg skifter neglelak, ville mine neglebånd hænge i laser inden en uge. Lige så effektiv den grove svamp er mod glitter, ligeså hård kan den være ved neglebåndene.

Find Instant Nail Polish Remover For Glitter i Sephora til 70 kroner.

Har du prøvet denne type neglelakfjerner?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Louise

Dejligt med et alternativ! Den oprindelige er bare ikke glad for glitter. Men mon man kan fjerne gellack i den, når metoderne til gellack og glitter nu er de samme? Er træt af foliepakker der glider rundt.. 🙂

Helene Randløv

Hej Louise
Det tror jeg ikke, du kan. Simpelthen fordi det vil betyde at din finger og negl skal ligge i blød i acetone i ALT for lang tid. Men jeg har ikke testet det!
Kh. Helene

Marie-Louise

Ih, hvor er det altså bare smart! Har ødelagt utallige bøtter i håb om at få glitterneglelak af (Nope, jeg lærer ikke af mine fejl 😉 )
Den til fusserne, skal da også lige prøves! 🙂
Knus

Helene Randløv

Hej Marie-Louise
Jeg prøvede heldigvis kun med en der var sådan lidt træt i forvejen. Det er da top irriterende at få ødelagt en helt ny!
Der er også en anmeldelse på vej af den til fusserne, men jeg skal lige lege lidt mere med den 🙂
Kh. Helene

Fie

Skønt – elsker den “gamle” version, så flere brugbare alternativer lyder dejligt. Mht. servicen i Sephora i DK, særligt i Illum, synes jeg desværre ofte, at den har været meget dårlig sammenlignet med Sephora i fx Paris eller USA – super ærgerligt. (I øvrigt tusind tak for alle de professionelle anmeldelser I laver, jeg er afhængig af Jeres blog!)

Helene Randløv

Hej Fie
Tusind tak for ros! Heldigvis er servicen blevet bedre med årene, synes jeg. Så den ros skal de have 🙂
Kh. Helene

Karin Kelagerr

Ej hvor smart

Helene Randløv

Mega smart!

Manja // manjalytz.com

Det er sjovt, jeg fik præcist samme svar fra en mandlig ekspedient i Sephora her i Frankrig. Han var dog på ingen måde flabet, han lød bare til at synes, der ikke var nogen grund for mig til at købe en ekstra. Hvilket jeg egentlig opfattede som god service (men dårlig salgsteknik) fra hans side. At der så rent faktisk ER forskel, er jo temmelig uheldigt. Måske har Sephora ikke sat sit personale godt nok ind i sagen?

Helene Randløv

Hej Manja
Det er bestemt en mulighed, at det er oplysning af personalet, der mangler. Uvidenhed eller manglende interesse kan jeg godt acceptere, det var mest de rullende øjne, jeg reagerede på.
Kh. Helene

Mia

Hvor kan den købes? Jeg har forgæves forsøgt i flere uger, men jeg kan ikke finde en hjemmeside hvor jeg bare kan gå ind og købe den?

Helene Randløv

Hej Mia
Denne har jeg købt i Sephora i Illum. Sidst jeg var derinde, var der masser af dem. Ellers kan du købe den fra Frankrig: http://www.sephora.fr/Maquillage/Ongles/Dissolvant/Bain-dissolvant-express-special-paillettes/P1827012
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *