Fredagsfavorit: Pfeilring negleklipper

Pfeilring negleklipper
10.09.21
Pfeilring negleklipper

 

Før vi går i gang med anmeldelsen af Pfeilrings gode negleklipper, skal jeg lige starte med at tage et kraftigt forbehold. Ellers får jeg endefuld på mandag, når Helene ser mig.

Du skal selvfølgelig helst ikke bruge en negleklipper. Dine negle har bedst af at blive filet. Det er den mest skånsomme behandling. Hvis du gerne vil klippe dine negle, så skal du helst bruge en neglesaks. Neglesakse ødelægger neglen mindre, når du klipper dine negle med den. En neglesaks er blidere mod neglen end en negleklipper. Okay? Så har vi det på plads.

Neglesakse går også meget fint for mig på venstre hånd, og resultatet bliver smukt og nydeligt. Problemet opstår på højre hånd. Jeg er meget højrehåndet – så meget at de reumatologer, jeg ofte frekventerer kommenterer på det, når de undersøger min skrog af et legeme. Jeg kan ikke bruge min venstre hånd til ret meget, jeg kan lige overkomme at lægge en nødtørftig neglelak på, men det er så også det. En saks? Glem det! At tage en neglesaks i venstre hånd er for mig lige så akavet som dengang man ved en fejl fik fat i en venstrehåndssaks i formningslokalet.

Derfor bruger jeg en negleklipper, og jeg kommer til at blive ved med det – selvom jeg godt ved at jeg hellere skal bruge en neglesaks. Og så er det ekstra vigtigt, at man bruge en god og skarp negleklipper. Jo skarpere og bedre den er, jo mindre ødelægger den neglen. Jeg har et par gamle, sløve negleklippere liggende herhjemme, der presser en sløv flade gennem neglen, og efterlader en flosset kant, som skal files bagefter. Sådan et sløvt redskab kan ødelægge en negl og gøre den mere skrøbelig.

Som de andre – bare bedre

Men nu har jeg købt et godt og skarpt redskab, og det gør den forskel. Pfeilring er en tysk virksomhed, der har produceret sakse og andre skæreredskaber af metal siden 1896 i den tyske by Solingen. Solingen bliver også kaldt “City of Blades”, fordi byen er kendt for at huse store tyske producenter af knive, sakse og andre skæreredskaber. Herunder altså også Pfeilring.

Pfeilfrings negleklipper er i bund og grund bare en negleklipper som alle andre, den virker som alle andre billige no-name negleklippere, jeg har haft. Den er bare skarpere og bedre.

Den findes i to størrelser, lille og stor. Jeg har den lille, som passer perfekt til mine fingernegle.

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)

Pfeilfring negleklipperog 89,95 kroner for den lille model* og 99,95 for den store model*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Vibeke

Jeg er med dig hele vejen! Både når det gælder at være så højrehåndet, at der er grænser for, hvad ens venstrehånd kan betros, og når det gælder brug af negleklipper😊👍

Dorte

Åh, jeg er ikke alene. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget, jeg kan lige så godt med venstre som højre hånd.

Så jeg er også på team neglekipper/tre-i-en.

Meeen. Efter neglekipperen afslutter jeg med en glasfil .Det ser sikkert sjovt ud, for jeg holder filen stille i venstre hånd, mens jeg bevæger højre hånds negle. Se det for dig!

Helene Randløv Hansson

Hej Dorte
Fnis… det kan jeg faktisk levende forestille mig!

Kh. Helene

Cecilie

Jeg filer altid mine negle på hænderne med det resultat at de bliver så stærke, og da de også gror hurtigt kæmper jeg virkelig med at holde dem korte 😅 det er simpelthen min “hemmelighed” til lange negle når nogen spørger hvordan jeg kan holde dem. Fødderne derimod snakker vi ikke om…

Helene Randløv Hansson

ÅÅåhh, jeg hader at klippe negle på tæerne. Det er simpelthen så træls 😛

Og i øvrigt er der afgjort noget om snakken… eller årsagen kan meget vel findes i netop det, at du filer neglene.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *