Tirsdagstip: Slip af med de tørre skinneben og Venus Spa- konkurrence

04.03.14
Dåseshaving med Venus Olay Sugarberry

Dåseshaving med Venus Olay Sugarberry

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Gillette Venus og Olay

Det er lidt sjovt, som tingene af og til falder sammen. I sidste uge modtog jeg en mail fra en læser, som har ”de tørreste skinneben i verden”. Selvom hendes ben måske er de tørreste, så er problemet med tørre skinneben helt almindeligt. Faktisk har de fleste af os nok temmelig tørre skinneben et par gange i løbet af vinteren og ikke sjældent skyldes det udtørrende barbersæbe eller måske endda manglende barbering. Mine egne ben er i hvert fald langt tørrere, når de er au naturel.
I weekenden modtog jeg så en pakke med den nye barberskraber Sugarberry fra Gillette Venus og Olay, som vi kører en ualmindelig lækker konkurrence for, men mere om den senere…

Mit svar og Venus Olays meget hurtigere løsning
Det lidt pudsige sammenfald er, at mit svar og det gode råd i brevet som lå i pakken med Venus Olay Sugarberry er stort set identiske. Tippet fra Venus Olay går nemlig ud på at barbere, eksfoliere og pleje i én og samme bevægelse med den nye barberskraber.
Den lidt mere tidskrævende version, som jeg selv har benyttet mig af, er en bodyskrub og derefter barbering med olie. Det fungerer fint, men det er altså en hel del hurtigere at klare det hele på én gang, når jeg alligevel barberer benene.

Den nye Gillette Venus & Olay Sugarberry
Den nye Gillette Venus & Olay Sugarberry

Lektien
Det er ingen hemmelighed at både Katja og jeg er store fans af Gillette i forvejen, og at vi begge to kun har været ganske lidt utro overfor netop denne barberskraber. Efter sidste fejlkøb har jeg sandelig lært lektien, kødsåret på mit knæ var nemlig flere uger om at hele… Så nu er der kun Gillette Venus for mig.
Det var med et smil på læben, at jeg læste om de nu endnu bedre barberblade, og det var med meget lille forventning om, at de skulle være SÅ meget bedre, da jeg testede dem. Men med en af de førende plejeproducenter i ryggen er der selvfølgelig noget om snakken. Og efterfølgende havde jeg så bløde ben, at min yngste søn kommenterede det…
Synes du, det lyder for godt til at være sandt, så kan du selv læse søde Rikkes anmeldelse.

Vil du vinde?
Nævnte jeg ikke en konkurrence? Jo, jeg gjorde så… I forbindelsen af lanceringen af denne nye smarte 2-i-1 barberskraber Venus Olay Sugarberry udlodder vi nemlig en overdrevet lækker præmie:

  • Et Venus Sugarberry Kit samt et Spa ophold på Kurhotel Skodsborg til en værdi af 4000,- for dig og en ven.

Det eneste, du skal gøre for at vinde, er at fortælle, hvad dit bedste hudplejetip for vinteren er. Det er kun de tips i kommentarfeltet herunder, som er med i konkurrencen.
Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er den 11. marts 2014, hvor kommentarfeltet vil blive lukket. Vinderen bliver trukket af Gillette Venus, hvorefter denne bliver offentliggjort den 12. marts her på bloggen.
Held og lykke til jer alle sammen, jeg glæder mig til at læse jeres bedste tips.

I dagens anledning
Når nu mit tirsdagstip allerede er blevet afløst af et andet og meget hurtigere tip, så får du lige et tirsdagstip mere…
Det er egentlig mest en påmindelse, men hvor ville jeg ønske, at der var nogen, som prikkede mig på skulderen et par gange dagligt, så jeg måske kunne huske at smøre mine neglebånd med olie. De bliver nemlig sindssygt tørre af de uendelig mange tests af neglelak, som jeg udsætter dem for. Derfor har jeg olie alle tænkelige steder i mit hjem, og i tasken ligger der også et par stykker. På den måde er det lidt lettere at huske.

Venus Olay Sugarberry barberskraberen koster 170 kroner og en pakke med tre refillblade koster 175 kroner, køb dem for eksempel hos Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
360 kommentarer
Majavj

Mit bedste tip til tør vinterhud er at sove med en fed ansigtsmsske på 1 gang om ugen:-)

Line

Mit bedste råd er nok at mærke min krop, føles den tør, er det nok tør.. Det virker simpelt, men jeg er vanvittig “god” til at glemme og lytte til den, men jeg prøver at efterleve rådet efter bedste evne..

Britt Poulsen

Mit trick er (vist nok fra jeres blog i sin tid) en ansigtsmaske bestående af avocado, banan og honing som moses sammen og kommes i ansigtet. Det føles skønt! 🙂
Til hænderne er det en fed fed creme (kan ikke lige huske hvad den hedder) som jeg smører et godt lag på på hænderne og derefter tager nogle handsker på som jeg så sover med. Hænderne holder sig bløde og pæne 🙂
Til håret er det olie efter hvert bad. Bare lige i spidserne og hårrødderne.
Har ikke fundet et mirakel til de tørre ben endnu, men håber det snart sker 🙂

Mette Riber Eggert

Jeg ved det er sagt, og ikke mindst skrevet rigtig rigtig mange gange. Men mit allerbedste tip til sund hud må være de obligatoriske 8 timers søvn, samt en masse vand 🙂

Lotte R

Faktisk er det noget, der måske i virkeligheden er no-go, men det virker for mig – en mild ansigtsmaske (som man normalt kun skal have på i 10 min), som jeg så sover med, så huden har meget lang tid til at udnytte alt det gode…og det virker altså godt….for mig.

Kinnie

Mit bedste tip til (meget) tør/plaget vinterhud i ansigtet maa uden tvivl være A-Derma Exomega produkterne… Jeg bruger vaskeolien morgen og aften, om dagen bruger jeg lotionen som dagcreme, og om natten fedtcremen, som en form for maske.
Og mht. kroppen, laver jeg en hjemmelavet bodyscrub en gang om ugen bestaaende af kaffe (malede kaffebønner), sukker og olivenolie som jeg bruger i badet efterfulgt af HTH bodylotion:-)
Det virker i hvert fald for mig!

Ditte Jensen

Jeg har selv fedtet hud i ansigtet, men min hud har brug for meget fugt om vinteren. Så derfor bruger jeg en olie om aftenen, så er min hud lækker og gennemfugtet når jeg står op!
Og det samme gælder selvfølgelig med en god, fed bodylotion/olie før sengetid!

Charlotte

Jeg bruger carbamid 10% fra Matas mod meget tør hud. 🙂

Anne-Mette

Mit bedste tip til vintertørre ben er simpelthen at huske at drikke vand – og massere af det. Dertil er det jo rigtigt dejligt med en creme man har tiltro til og som helst gerne må indeholde olie(r). <3
KH.

Henriette

Mit tip er Elizabeth Ardens 8 hour lip protectant. Har først mødt den i år, men mine evigt flossede og tørre læber er bløde som smør!!! Og husker endda ofte kun at smøre inden sengetid…

Din kommentar