Gillette Venus & Olay Razor og Satin Care Sensitive Shave Gel

28.06.13
Gillette Venus & Olay Razor og Satincare

Gillette Venus & Olay Razor og Satincare

Det giver slet ikke mening at skrive en samlet anmeldelse af Gillette Venus & Olay Razor og Satin Care Sensitive Shave Gel, men det gør jeg bare alligevel. Kropsbehåring er ret træls og der er steder, hvor jeg i hvert fald slet ikke bryder mig om at have hår. Et af de steder er armhulerne, udfordringen er dog, at min hud netop der er både sart og træls. Det resulterer både i ubehag og kløe, når jeg bruger noget forkert. Derfor er jeg ofte meget forsigtig med at gøre noget andet, end jeg plejer.
Når Gillette Venus & Olay Razor og Satin Care Sensitive Shave Gel alligevel fangede min opmærksomhed, var det netop fælles nævneren Olay.

Skraberen
Selvom jeg synes, sugaring er genialt, så har det dog den bagside, at man ikke kan være hårfri hele tiden. Perioderne mellem behandlingerne kan synes uendelig lange og ikke mindst stikkende, det er jeg bestemt ikke fan af. Derfor bruger jeg altid skraber på underben og i armhulerne. Alle andre steder, kan jeg godt overskue udgroningen, men dér vil jeg helst have muligheden for at fjerne hårene, præcis når jeg har lyst.
Gillette har før reklameret med, at det er unødvendigt at anvende barberskum til deres blade, men for mig er det ikke lykkedes… før nu. Gillette Venus & Olay Razor afgiver en slags gelé, som gør skum helt overflødig. Faktisk var det noget værre fedteri, da jeg prøvede med skum.
Selve bladet eller rettere sagt bladene er ret geniale, de følger hvert et lille bump, uden at man skærer sig. Lige i øjeblikket ser mine skinneben frygtelige ud, det ene er bulet efter et slemt styrt, og på det andet er der hele to myg, som har spist sig mætte. Sædvanligvis, ville jeg være ret nervøs for at skære mig, men da jeg har testet bladene gennem et stykke tid, stoler jeg trygt på, at både min hud og jeg er hele efter endt barbering. Faktisk er min hud helt fin, behagelig og hårfri efterfølgende.
Min absolut eneste anke er at bladene eller nærmere de der geleting, som sidder på hver side, er temmelig parfumerede. Parfume er ikke noget jeg er religiøs med at undgå, med undtagelse af kokosduft som jeg forsager. Desværre er der netop en kokosnote i denne parfume, æv! Heldigvis fortager den sig noget efter brug. Og huden dufter ikke af kokos efterfølgende.
Den har en badekrog med, som er lige så god, som den Katja skrev om for nogle måneder siden. Jeg er pænt imponeret over den, for den er ikke sådan lige at få ned, når den sidder der på væggen.

Barbergeleen
Dosering er bare ikke min stærke side og særligt barberskum har altid drillet. Det er nemlig sådan, at jeg altid får for lidt trykket ud, hvilket altid resulterer i, at jeg til sidst har alt for meget. Derfor har jeg en forkærlighed for sæbe, olie, lotion og mere manuelle skumting, som er meget mere vandede. Gillette Venus & Olay Satin Care Sensitive Shave Gel er heller ikke helt nem at dosere, men konsistensen er så helt utrolig blød, lækker og velduftende, at det opvejer det besværlige. Parfumestofferne kommer vi ikke udenom, men duften er både rar og mild alligevel.
Gillette Venus & Olay Satin Care Sensitive Shave Gel gør barberingen til en meget behagelig og luksuriøs oplevelse med mindre, man altså bruger den sammen med ovennævnte barberblade. Det fungerede i hvert fald overhovedet ikke for mig.

Gillette Venus & Olay Razor koster cirka 180 kroner, afhængigt af hvor du køber den. Jeg har set den i Matas, Magasin og i større supermarkeder. Du kan også finde den hos Nelly.com, hvor udsalget nu kører uden kode.
Gillette Venus & Olay Satin Care Sensitive Shave Gel koster alt fra 20-50 kroner, for eksempel er den på tilbud hos Matas, hvor 2 x 200 ml koster 40 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Sascha

Jeg er nødt til at anbefale Razorpit dimsen, som er en gummihalløj, du kan “slibe” din skraber på. Jeg har også meget sart hud, der hvor jeg skraber, og normalt kan jeg købe mig fattig i nye blade, fordi min hud spasser helt ud hvis ikke bladene er knivskarpe.
Jeg har på nuværende tidspunkt haft samme blad i over 6 måneder (koger det ofte, for at desinficere det). Dét betyder færre penge til skraber-blade, og flere penge til dullegrej 🙂
Desuden kan man få den i lyserød.

Pudderdåse Helene

Vi har da skrevet om Razorpit! Jeg er vild med den <3 Det kan være det er tid til en repost 😀
Kh. Helene

Sascha

Det tror jeg, I er nødt til. Nægtede længe at følge blogs (Rasmus Modsat) og kan nu ikke undvære min daglige dosis blogs (Som i SLET ikke)!!
Måske skulle I lave en opsamling af guldkorn for os nyere læsere? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Sascha
Vi har et indlæg på tegnebrættet… men vi skal lige finde ud af, hvordan vi griber det an. Ellers kan jeg anbefale søgefunktionen 🙂
Kh. Helene

Christina

Jeg har selv skummen, men jeg må indrømme at jeg ikke er imponeret.
Har prøvet flere af deres baberskum og den her er den der har skuffet mest. Synes bare ikke at den gør noget godt?
Jeg holder mig hellere til ren balsam (køber bare den billigste der er i butikken) – det er virkelig godt! Aldrig har jeg haft blødere ben end når jeg har brugt balsam som barberskum.

Pudderdåse Helene

Hej Christina
Det bruger jeg også en gang i mellem 🙂
Æv, at du har haft sådan en dårlig oplevelse med geléen 🙁 men hey… Hvis det virker, så fortsæt endelig med balsam, det er også meget billigere 😀
Kh. Helene

Bettina

Er bestemt heller ikke imponeret over denne !!! Vil gerne høre om den RazorPit … Synes Gillette er blevet så dårlig kvalitet !

Pudderdåse Helene

Hej Bettina
Yep, jeg prøver at få skrevet om Razorpit snart!
Mine oplevelser med Gillette er gode, faktisk er det et af de mærker, som jeg ikke er blevet skuffet over.
Kh. Helene

Chanie

Venus har fast i mit barber regime de sidste ti år eller mere 🙂 Dem går man bare ikke galt med. Har en Venus Breeze nu, der også er med indbygget gel.

Anette Kristine+Poulsen

Jeg er fan af Olays Shave Gel, men må alligevel erkende, at jeg lige så ofte bare bruger resten af min balsam eller showergel til at få skraberen på gled.

Pudderdåse Katja

Jeg er blevet kæmpefan af vaskeolie (a-Derma, Eucerin osv) til formålet. Så er der også færre flasker at slås med i brusekabinen

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *