Tirsdagstip: Slip af med de tørre skinneben og Venus Spa- konkurrence

04.03.14
Dåseshaving med Venus Olay Sugarberry

Dåseshaving med Venus Olay Sugarberry

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Gillette Venus og Olay

Det er lidt sjovt, som tingene af og til falder sammen. I sidste uge modtog jeg en mail fra en læser, som har ”de tørreste skinneben i verden”. Selvom hendes ben måske er de tørreste, så er problemet med tørre skinneben helt almindeligt. Faktisk har de fleste af os nok temmelig tørre skinneben et par gange i løbet af vinteren og ikke sjældent skyldes det udtørrende barbersæbe eller måske endda manglende barbering. Mine egne ben er i hvert fald langt tørrere, når de er au naturel.
I weekenden modtog jeg så en pakke med den nye barberskraber Sugarberry fra Gillette Venus og Olay, som vi kører en ualmindelig lækker konkurrence for, men mere om den senere…

Mit svar og Venus Olays meget hurtigere løsning
Det lidt pudsige sammenfald er, at mit svar og det gode råd i brevet som lå i pakken med Venus Olay Sugarberry er stort set identiske. Tippet fra Venus Olay går nemlig ud på at barbere, eksfoliere og pleje i én og samme bevægelse med den nye barberskraber.
Den lidt mere tidskrævende version, som jeg selv har benyttet mig af, er en bodyskrub og derefter barbering med olie. Det fungerer fint, men det er altså en hel del hurtigere at klare det hele på én gang, når jeg alligevel barberer benene.

Den nye Gillette Venus & Olay Sugarberry
Den nye Gillette Venus & Olay Sugarberry

Lektien
Det er ingen hemmelighed at både Katja og jeg er store fans af Gillette i forvejen, og at vi begge to kun har været ganske lidt utro overfor netop denne barberskraber. Efter sidste fejlkøb har jeg sandelig lært lektien, kødsåret på mit knæ var nemlig flere uger om at hele… Så nu er der kun Gillette Venus for mig.
Det var med et smil på læben, at jeg læste om de nu endnu bedre barberblade, og det var med meget lille forventning om, at de skulle være SÅ meget bedre, da jeg testede dem. Men med en af de førende plejeproducenter i ryggen er der selvfølgelig noget om snakken. Og efterfølgende havde jeg så bløde ben, at min yngste søn kommenterede det…
Synes du, det lyder for godt til at være sandt, så kan du selv læse søde Rikkes anmeldelse.

Vil du vinde?
Nævnte jeg ikke en konkurrence? Jo, jeg gjorde så… I forbindelsen af lanceringen af denne nye smarte 2-i-1 barberskraber Venus Olay Sugarberry udlodder vi nemlig en overdrevet lækker præmie:

  • Et Venus Sugarberry Kit samt et Spa ophold på Kurhotel Skodsborg til en værdi af 4000,- for dig og en ven.

Det eneste, du skal gøre for at vinde, er at fortælle, hvad dit bedste hudplejetip for vinteren er. Det er kun de tips i kommentarfeltet herunder, som er med i konkurrencen.
Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er den 11. marts 2014, hvor kommentarfeltet vil blive lukket. Vinderen bliver trukket af Gillette Venus, hvorefter denne bliver offentliggjort den 12. marts her på bloggen.
Held og lykke til jer alle sammen, jeg glæder mig til at læse jeres bedste tips.

I dagens anledning
Når nu mit tirsdagstip allerede er blevet afløst af et andet og meget hurtigere tip, så får du lige et tirsdagstip mere…
Det er egentlig mest en påmindelse, men hvor ville jeg ønske, at der var nogen, som prikkede mig på skulderen et par gange dagligt, så jeg måske kunne huske at smøre mine neglebånd med olie. De bliver nemlig sindssygt tørre af de uendelig mange tests af neglelak, som jeg udsætter dem for. Derfor har jeg olie alle tænkelige steder i mit hjem, og i tasken ligger der også et par stykker. På den måde er det lidt lettere at huske.

Venus Olay Sugarberry barberskraberen koster 170 kroner og en pakke med tre refillblade koster 175 kroner, køb dem for eksempel hos Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
360 kommentarer
Catarina Clausen

Jeg døjer meget med tør hud om vinteren. Da jeg også lider af en mild grad for psoriasis, bliver det bare endnu værre! Min veninde fra Ghana anbefalede mig en creme der hedder cocoa butter, hun påstod at det var et vidunder middel, så måtte jeg jo prøve! Den var skide god, men jeg kunne ikke holde lugten ud :/ Nu bruger jeg bare kokosolie og dét er altså godt! Og duften er jo dejlig! Derudover har jeg lige købt en bodyscrub fra the body shop (efter Pudderdåserne anbefalede den) og hold da op hvor den er go’! Blød som en baby numse siger jeg bare 😉

Sille

Jeg elsker, elsker, elsker Olay Regenerist 3 Point Cream…!! Den er bare ‘A Girl’s Best Friend’ i vinterkulden. Den er også mit ultimative vinter-hudplejetip. Helt deelt er det med Olay Anti Wrinkle Toner (verdens bedste skintonic!) og Olay Regenerist 3 Point Super Serum indenunder, så er man bare klar til al slags vejr (eller til at gå i seng og få sin SKØNHEDS-søvn). Nå ja, og så husk lige solfaktoren om dagen, selvom solens stråler er få 😉

Rikke

Mit bedste råd er olie! Jeg har prøvet mange og jeg kan altså ikke mærke forskel
Jeg bruger selv babyolie i badet, fordi det har den konsistens jeg bedst kan lide.
Skal der skrubbes tilføjer bare lidt kaffegrums. Det er super til både hænder, fødder og ben (og sikkert også resten af kroppen)

Maria H

Mit bedste hudplejetip for vinteren og andre årstider, starter altid ud med en fuld bodyscrub, hvor alle døde hudceller skrubbes af med en god skrub, og efterfølgende bliver smurt ind i en god bodylotion. Igennem vinteren sørger jeg for at fugte huden, enten med fugtgivende cremer, olier eller hjemme-projekter med fx. avocado eller aloe vera masker. Det er selvfølgelig også vigtigt at spise sundt og varieret, derfor sørger jeg for at spise rigeligt med frisk ingefær, enten som shot, i smoothie eller i mad, og drikke en masse vand.

Julia

Mit bedste hudplejetip for vinteren, er at være forbedret på vinteren og at komme igennem den med en sund og rask hud.
Det gøres bedst ved at forkæle den med et varmt bad hvor huden exfolieres (evt. blot med en hjemmelavet scrub af sukker, honning og glycerin, som kan købes i matas el. apoteket – denne scrub er også rigtig lækker til at undgå eller pleje vintertørre læber så de bliver lækre bløde!) Dernæst brug den creme du bedst kan lide, huden er meget modtagelig overfor den efter du har brugt scrub og har fjernet alt urenhed i badet. Har man områder som virkelig trænger, har tendens til at blive udsat for vinterens kulde og blæst og derved bliver meget tørre områder, så smør noget af glycerinen på området nogle gange i en ca. to dages tid og så har du igen blød og sund hud i vinterperioden. Men det er jo heller ikke kun om vinteren huden har brug for sådan en pleje, og honningscrubben giver den lækreste, blødeste og reneste hud til den allerede kommende sommer så du kan komme ud i solen og vise dine lækre bløde bare ben i sommerkjolen og du får gennem vidundermiddel også uimodståelige bløde kysseklar sommerlæber. Non-expensive and non-toxic 😉

Sophie Pedersen

Mit bedste vinter trick er altid at bruge lunkent vand, selvom det er dejligt at putte de kolde hænder eller den kolde krop i varmt vand, så er det voldsomt udtørrende i længden 🙂 så lunkent vand til håndvask og bad, det hjælper mod vinter tørhed 😀

Sarah P

Med modstridende følelser er mit tip:
Undgå at “iblødsætte” dig selv for længe i badekaret eller at tage lange bade under bruseren. Hvor skønt det end er at slappe af og nyde varmen og roen, så er for meget vand skidt for huden. Iblødsætningen ødelægger de stoffer, som holder hudcellerne intakte.
Et overordnet tip i livet er dog: Det handler om balance.
– og lidt wellness i badeværelset bør der indimellem være plads til.
I de tilfælde, så sørg for at tage lotion på så hurtigt som muligt. Og dup inden da huden tør med håndklædet frem for at gnide. Huden er mere sårbar efter badet, så jo før du får olie eller lotion på, jo bedre. Hinden af lotion vil sørge for, at den naturlige fugt, der endnu er på hudens overflade efter badet, ikke forsvinder.

Lasse

Brug solcreme 365 dage om året.
Uanset om det er varmt eller koldt. Uanset om solen skinner eller ej.
Solskadet hud har svært ved at fungere normalt, og dermed svært ved at være frisk og blød. Ud over at kunne være sundhedsskadeligt så fører skaderne til et væld af problemer, der gør, at din hud ikke kan vise sig fra sin bedste side: Pigmentpletter, rynker (ca. 90 % af vores rynker skyldes UV-stråling) og den generelle fugttilstand.
(Bange for D-vitamin-mangel? tag en snak med lægen)

Pia Damgaard

Mine hænder er utrolig tørre om vinteren. Det hjælper at smøre dem ind i en almindelig olie til håret. Det samme gælder benene efter barbering – hårolie på, så huden får noget fedt 🙂

Runa

Jeg bruger min læbepomade på mine neglebånd et par gange om ugen. Det holder dem dejligt bløde og det er så let, at det kan gøres mens man ser tv eller venter på bussen 🙂

Din kommentar