Ryd op i skabet og hjælp Reden Internationals loppemarked

Gilette Venus Naked Skin – 6 måneders test af IPL hårfjerning

Gilette Venus Naked Skin IPL hårfjerner

Vi har før skrevet om “permanent” hårfjerning med IPL, og dette indlæg om Braun og Gilettes version har været meget længe undervejs, fordi jeg ville igennem en hel testperiode. Altså se, hvor meget hår jeg kunne fjerne, og om det blev væk. Det har jeg nu, og jeg tror, at mine meget blandede resultater nok er fuldstændig realistiske og svarer godt til de blandede resultater, mange også oplever på klinikker.

Farvel overskæg og bikinilinje
Først og fremmest har hjemme IPL hårfjerning betydet, at jeg kunne sige farvel til min moustache. Ikke en, jeg kommer til at savne! Det er uden tvivl det sted, hvor det har virket allerbedst. Efter de angivning 6-12 behandlinger er det væk. Efter nogle måneder begynder det at titte frem igen, men så får det et par gange mere, og så er jeg hårfri i ansigtet igen. Det samme gjaldt min bikinilinje, her har det også været yderst effektivt.

Jeg skal for en god ordens skyld sige, at jeg i den periode både har brugt Gilette Venus Naked Skin og Rio.

Bed ikke på armhulerne
I armhulerne har jeg til gengæld haft minimal succes. Jeg har haft præcis samme oplevelse som Cecilie ovre hos Beautyjunkie. Jeg kan ikke forklare hvorfor, jeg har været virkelig stædig med de sk…. armhuler, men den bider bare ikke på.

Brauns forklaring er, at det hænger sammen med, at jeg bruger den som vinden blæser og altså ikke følger den præcise tidsplan, som brugsanvisningen lægger. Samme forklaring har Cecilie fået, kan jeg se. Det passer muligvis, men i min verden er der ikke plads til noget, der kræver så præcis brug.

Til gengæld virker “som-vinden-blæser”-metoden fint på mit overskæg. Jeg kan ikke sige noget som helst meningsfuldt desværre om, hvornår og på hvem det virker, og hvornår det ikke gør. (Igen er det en fordel at kunne få sine penge tilbage).

Realistiske forventninger
Det her giver nok et meget godt billede af IPL hårfjerning – både hjemme og på klinik. Nogle gange virker det og lever op til forventningerne – andre gange gør det bare ikke.

Derudover kræver det tålmodighed. For mig er det IKKE et alternativ til almindelig hårfjerning. Jeg er et utålmodigt menneske og mister pusten bare ved tanken om at gå i gang med benene.

Men for alle os, der har hår steder, hvor man som kvinde virkelig ikke vil have hår, der kan det være en guds gave. Især mindre afgrænsede områder af hår på stedet, hvor man af den ene eller anden grund har et virkelig brændende ønske om at fjerne det – som for eksempel mit overskæg. Der kan det være svaret, som mange har ledt efter. For mig er det, og jeg skal i den grad nok sørge for at blive ved med at holde mit overskæg nede.

Jeg vil bestemt heller ikke udelukke at visse tålmodige sjæle kan overskue at give sig i kast med for eksempel benene. Jeg har ladet mig fortælle, at man skal regne med en times arbejde pr. ben pr. gang.

IPL maskinerne er heller ikke den optimale løsning til enkelte hår. Dem kan man jagte i månedsvis uden at fange dem. Der er laser-pincetterne bedre egnede.

Om Gilette Venus Naked Skin
Gilette Venus Naked Skin adskiller sig på flere punkter fra de modeller, jeg tidligere har prøvet. Den er nem og idiotsikker at bruge, den finder selv den rigtige styrke, man skal bruge en gel til OG den er markant dyrere. Den har meget nemt ved at få kontakt med huden, den medfølgende hudfarve måler er nem og intuitiv at bruge. Den koster også cirka 3.000 kroner, der findes lavere priser hos de andre mærker.

Der er fordele og ulemper ved modellerne. De virker i sidste ende på samme måde – nemlig ved hjælp af IPL. Forskellene handler om, hvor nemme de er at indstille og bruge. Og der har Gilette klart en fordel. Om den er den højere pris værd, må være op til den enkelte køber at vurdere. At Braun har en “100 procent tilfreds eller pengene tilbage”-garanti synes jeg til gengæld betyder meget med denne slags produkter.

Sådan bruger du Gilette Venus Naked Skin:

1. Barber håret væk
Huden skal være helt ren og tør, og håret skal være barberet væk med skraber. Håret må IKKE være vokset for nylig eller på anden måde været

2. Klik med hudtonesensoren på huden, så den måler hudtonen. Husk at gøre det på præcis det sted, du vil behandle – du kan have mange forskellige hudtoner på din krop.

3. Læg et tyndt lag af den medfølgende gel på huden.

4. Tør dine hænder af – de bliver pænt fedtede.

5. Sæt håndsættet på huden. Når der er kontakt lyser lampen hvid. Tryk på knappen og lad være med at kigge på lyset, når det flasher.

6. Gør det igen og igen til du har behandlet hele området. Lad være med at behandle det samme område flere gange.

7. Tør den temmelig snaskede gel af.

Du kan se fremgangsmetoden med billeder ovre hos junkierne.

IPL er ikke for alle hudfarver
IPL er kun for folk med lysere hudtoner. Mørk hud kan ikke bruge IPL. Hvilken intensitet, du skal bruge afhænger også af din hudfarve. Det er derfor hudtonemåleren er praktisk. På andre modeller skal du indstille det manuelt. Du kan selv indstille det manuelt på Gilette Venus, hvis du har brug for det.

Læs mere om hudtoner og andre vigtige informationer på Brauns hjemmeside

Der er som sagt en “100 procent tilfreds eller pengene tilbage”-garanti på produktet, som betyder meget med den slags produkter, der er noget af en investering.

Her kan du købe det
Gilette Venus Naked Skin koster cirka 3000 kroner og kan købes blandt andet hos Elgiganten og lignende elektronik-butikker. Jeg kan se, at Braun giver lige nu 300 kroners cashback ved køb.

Har I erfaring med IPL? Hjemme eller på klinik?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

100 kommentarer

 • Havde sådan håbet på en ih og oh så god anmeldelse. Det kunne da have været dejligt, hvis armhulerne lige kunne have været en glemt historie. Øv! Men spændende indlæg. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jamen det er som sagt en inviduel oplevelse – læs de andre kommentarer. Det giver et godt billede af forventningerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prisen er helt ude af rækkevidde, Har ellers et par små patches (moustace) som jeg gerne ville slippe for at plukke/barbere. Er porcelænsbleg og har meget mørkt hår- dårlig kombo! Må sætte sådan en IPL på ønskelisten og håbe prisen falder til et niveau hvor jeg kan være med.

  Tak for en god test alligevel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, det er en stor udskrivning. Man skal sammenligne det mere med, hvad det koster på klinik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Ihh hvor spændende.Jeg har også et moustache som jeg gerne ville slippe af med… Gør det egentlig ondt? Jeg forestiller mig lidt at blive svirpet med et elestik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer meget an på hvor og med hvor høj styrke. På intensitet II (som er næst”kraftigts” i bikinilinjen, der niver det). Det føles lidt som et hurtigt niv. Det er SLET ikke noget, jeg ikke kan klare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har personligt brugt Silk’n sensepil i omkring et år og jeg har fået rigtig gode resultater, også armhulerne! Jeg kan se med det samme hvis jeg har sprunget et sted over men der hvor jeg har været holder hårerne sig væk. Jeg bruger den også på benene dog ikke over knæet og det tager mig en lille halv time på hver. normalt har jeg været nødt til at barbere ben dagligt om sommeren, så synes den ene time hver 14. Dag er godt givet ud. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)
  Jegvhar denne her herlige maskine og har brugt den et stykke tid nu..
  Men jeg har brugt den et par dage efter boksning, da jeg af en eller anden VANVITTIG irriterende grund ikke kan tåle at bruge skraber uden at få nedgroede hår grrrr!!!
  Jeg synes ikke jeg kan læse nogen steder i brugsanvisningen at den ikke kan bruges efter voksning? Men jeg ar heller ikke papirudgaven f brugsanvisningen da jegvharckøbt min til gode penge på en tysk hjemmeside har jeg downloadet en pdf fill på Brauns hjemmeside men burde vel være den samme.
  Nå til sagen ogvundskyld min omvej! Vil det sige at den ikke virker når man har vokset?
  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Voksning :D og en masse mellemrum… Beklager ord-rodet!!! Multitasking og meget egenrådig ordbog i iPad er en mindre god kombi :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej det gør den ikke. Forklaringen er, at der skal være en hårrod, som apparatet kan virke på. IPL lyset får den hårrod til at “sove”. Uden en hårrod virker det ikke. Og voksning hiver håret ud med roden.

   Du er altså nødt til at fjerne dit hår på en måde, hvor hårroden bliver tilbage. Med skraber eller barbermaskine. Jeg ved det – det stinker. Især i ansigtet, men der er ikke rigtig nogen vej udenom.

   Men jeg har ikke haft problemer med nedgroede hår, mens jeg bruger den. For de holder jo op med at vokse og kan derfor heller ikke gro ned.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar :) så må jeg jo hive skaberen frem…
   Synes nu det har virket ok so far… Jeg har brugt den i bikinilinien men har jo nok været heldig så at fange de nye hår i deres første vækstfase, og det ville jo så helt klart have været gået hurtigere eller have taget flerehår med på en gang hvis jeg havde brugt skraber… (Jeg har bare ikke lige fået tænkt mig ordentlig om..) For da det allerede har virket lidt er jeg nok en af de heldige :) under armene kan jeg godt tåle skraber men der har jeg kun lyst to gange nu så uhhh håber at de arter sig for ville da være fantastisk at slippe for besværet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej

  Jeg er i gang med at få hår i ansigtet fjernet på klinik, det koster 900 kr. pr. gang, så man vil kunne spare en del, hvis hjemmeapparatet virker…
  Hvor mørke og tykke er dine hår? Jo “værre” man ser ud desto lettere er det at fjerne. Og gør det ondt at bruge apparatet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvis klinik-behandlinger virker på dig, så gør det her også. Det er samme teknik, der sidder i apparatet. Så der er ingen forskel.

   Jeg vil klart anbefale dig at prøve hjemmevarianten. Man sparer penge og med apparatet hjemme kan man nemt vedligeholde behandlingen. Der kommer altid nogle hår igen senere, som skal holdes væk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ari

  Hej har haft denne maskine i snart to måneder (har brugt den to gange), jeg har tykt mørkebrunt hår (og lys hud) og har altid haft problemer med indgroede hår på mine ben. Gillette Venus har reddet mine ben! Maskinen virker! Allerede efter én behandling kunne jeg se at hårene forsvandt.
  Har også brugt den under armene og har ikke barberet i 2 måneder nu!
  Den virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvor er det dejligt at høre. Det er virkelig en lettelse at slippe for hår, man ikke vil have :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ævs at den ikke levede op til forventningerne mht. armhulerne. Jeg har til gengæld været meget glad for den og den har gjort underværker for mine ben! Jo jo, er den tålmodige type ;) Og jo, det tager i alle tilfælde en time pr. underben (ikke engang hele ben, suk). Er ikke helt i mål med ‘programmet’ endnu og har langt fra fulgt ‘reglerne’, men er gået fra gorilla til normaltilstand på underbenene :)
  Men ja, har også kombinationen relativt lys hud og meget mørke hår, så det lader til at være det, der for alvor får det til at virke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er det helt sikkert. Det er fedt at det virker så godt for dig. Det gør det altså også her. Bare kun nogle steder. Det er ret spøjst. Jeg kan ikke lade være med at spekulere over, om det er et eller andet med deodorant eller sådan noget, der gør det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har fået behandlet min bikinilinje på klinik tre gange i løbet af 2009. Jeg havde ikke råd til mere. I løbet af de tre år, der er gået, er der kommet flere og flere hår tilbage. Dog er det i dag reduceret med 40-50 % i forhold til udgangspunktet.
  Hvis hjemmeudstyret funger, kan jeg virkelig se en pointe i at have apparatet liggende i skuffen, så man altid lige kan følge op. Og selvom 2.700 kr. er mange penge, er den allerede billigere end to IPL-behandlinger der, hvor jeg kom (de tog 1.400 kr. for brazil).
  Til forskel fra klinik er det jo også en engangs-investering. Og da jeg ikke kan bruge skraber i bikinilinjen, ser jeg frem til hårfri hud uden salte tårer forårsaget af voksstrips.

  Jeg troede faktisk, at hjemme-IPL’erne blot var dyre drømme på æske.

  Så – tak for en fin anmeldelse, jeg smutter i Elgiganten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Maria, jeg er glad for at du kunne bruge den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs mere: Pudderdåsernes erfaring med IPL’en, hvordan den virker, sikkerhed og trin-for-trin-vejledning i hvordan man bruger den lige her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej,
  Det lyder jo meget godt, men vil være lidt nervøs over at bruge den i ansigtet. Skal man virkelig barbere sig inden, eller kan man undlade? Jeg vil være noget bange for at barbere – tænk, hvis det ikke virker.
  Hvordaan kommer hårene ud, efter barbering og 1. laser beh?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja. Du SKAL barbere dig, ellers virker det ikke. For hver gang du gør det, kommer der færre og færre hår ud igen, men i de måneder, du bruger maskinen fast, så vil du skulle holde det nede. Og du må IKKE hive hårene ud med roden i den periode. Kun barbering og denne maskine, ellers virker det ikke. Det er meget vigtigt.

   Og ja – det stinker, jeg ved det godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej.

  Ved du hvor man så køber nyt gel henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   På nettet tror jeg. Matas webshop fx. dukkede op ved en hurtigt google http://www.matas.dk/braun-iplibht-prep-cream-box

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak! Utroligt, har Googlet alt muligt men kunne ikke finde noget og så har Matas det. Skønt. Har lige fået min idag og håber det bliver enden på et langvarigt problem!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fantastisk. Jeg håber det virker for dig. Lad os endelig høre om du får fjernet det, du vil have fjernet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nasiye Gøz

  Jeg har også købt Venus naked skin, men vil gerne sælge den idet at den ikke har den samme effekt på mig fordi jeg er en hudtone for mørk. Den er ellers rigtig god har kun brugt den et par gange.
  I kan skrive til mig på mail: nasiye_9@hotmail.com
  Og der følger kvittering med og en tryghedsaftale på tre år, så hvis der sker noget med den er der fuld garanti på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Olesen

  Er Braun og Gilette produktet fuldstændigt ens?
  Jeg kan se at Elgiganten er 25% dyrere end andre steder på nettet, 3999 kr, men man kan købe Gilette til 2999 hos Wupti

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Katja

  Det lyder da næsten for godt til at være sandt. Jeg vil lige høre dig: jeg kan se at du tidligere har lavet en anmeldelse af en IPL, i forbindelse med en konkurrence.
  Stoppede du med at bruge den? Er den ene bedre end den anden? Nu tænker jeg bare på om man skal se om der findes andre udgaver, bare billigere, eller om det ville være klogest at holde sig til det “sikre”?

  og tak for en meget behjælpelig blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Camilla

   Jeg skifter stadig mellem dem i et forsøg på at finde ud af om der er nogen forskel på effekten. Jeg har endnu ikke oplevet, at der skulle være det.

   Jeg kan absolut anbefale RIO, hvis du kan finde den billigere. Det er faktisk den, jeg selv vælger at bruge lige nu, fordi jeg blev så træt af alt det snask med at skulle bruge gelé.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Hej.
  Jeg har besluttet mig for at investere i en laser maskine.
  Men jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for om det skal være denne eller RIO maskinen? Pengene er sådan set ikke er problem. Jeg vil bare gerne have den der virker bedst? :-)
  Hvilken en ville du/I vælge, nu I har prøvet begge?
  Jeg vil primært bruge den til “overskæg” og bikini linjen.

  Og er det mon den her model du har af RIOs? http://www.wupti.com/Produkter/Husholdning/Skaeg-og-haarpleje/55680023/Rio-IPL-Evolution–haarfjerning.html

  Kh Naja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Naja

   Ja det er den model.

   Effekten er den samme af begge.

   Personligt foretrækker jeg lige nu Rios af den ene årsag, at jeg ikke bryder mig om det ekstra skridt at skulle stå og fedte med gelé-en. Jeg synes, det er nemmere og hurtigere uden.

   Rio-en er til gengæld sværere at få til at “ramme” ordentligt. Man skal have fuld kontakt, før den virker, og nogle gange driller det. Især i ansigtet kan det være svært synes jeg. Derudover skal man indstille den manuelt, Venus virker “out of the box”. Jeg kan bedst lide selv at skulle justere styrken, andre vil helst sikkert være glade for, at Venus måler den for en.

   Der er fordele og ulemper ved dem begge, men i sidste ende virker de ens :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naja

   Ejj synes virkelig det er en jungle. Kan slet ikke beslutte mig for hvilken en af modellerne jeg skal investere i..
   Umiddelbart “skyder” Venus modellen med højere lys styrke, og i mine øjne tænker jeg at den så virker stærkere/bedre?
   Men jeg ville nok også synes det er fedest at kunne justere styrken selv, som man netop kan ved Rio modellen :)
   Åhhhh altså. Bum bum.
   Nå men det er vel bare at vælge og kaste sig ud i det..

   Kh Naja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det er :) Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Pudderdåse;-)
  Det lyder jo dejligt, men jeg er rødhåret med lys hår. Så efter din analyse vil den muligvis ikke virke. da du skriver den virker bedst på lys hud og mørke hår. Er der noget som virker for os med lyse hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, det er for hård en konklusion. Den vil virke på lys hud med lyse hår. Det er mørk hud, der under ingen omstændigheder vil bruge den. Du burde kunne bruge den, men det kan jeg ikke sige med sikkerhed uden at have set dig selvfølgelig. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg kender en lyshåret, der farver sin hår mørke, dagen før hun barberer dem af og bruger laseren. På den måde er den lille rest hår helt tæt ved huden mørk. Om det rent faktisk gør en forskel ved jeg ikke, men jeg ville da lige gøre opmærksom på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig!!:D

  Okay.. jeg er lidt forvirret.
  Jeg er selv en pige på 14, og min mor synes ikke at laser virker som den rigtige løsning.
  Jeg spiller håndbold 4 gange om ugen, og det irreterer mig at skulle barbere ben hver dag.
  Men fordi folk har haft en blandet oplevelse med produktet er jeg temmelig forvirret omkring hvor vidt jeg bør købe det eller ej.
  Er det noget du ville anbefale til ung håndboldspiller?
  Eller vil du mene at voks er bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg synes også du skal starte med voks. IPL egner sig efter min mening bedst til mindre områder med meget generende hårvækst (fx. os gamle damer, der har en smule overskæg). Jeg ville også begynde med voks. Pas på at gøre det rigtigt, voks er også en svær disciplin.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Ved du noget i forhold til holdbarheden af maskinerne? så vidt jeg kan se, kan man udskifte pæren til RIO, men gælder det samme for Venus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Viola
   Ikke andet end at jeg nu har haft begge maskiner i et års tid agtigt og ikke har haft behov for at udskifte pæren endnu. Vi får se fremover :)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej
  Jeg synes det lyder utrolig godt, men vil gerne høre dig hvor mørke dine hår er på overlæben?

  Jeg er stoppet på p-piller og har så fået mine problemer tilbage med mørkere hår på overlæben. De er ikke sorte eller meget mørke, men er lige en nuance mere mørke end de omkringliggende hår, så det ligner jeg har dun.
  Tror du så det vil virke? Er ellers lys i huden.

  På forhånd tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Tanja
   Jeg er lys og mine hår på overlæben er helt lyse. Slet ikke som på min krop, hvor jeg har mørke hår.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ved hårfjerning i ansigtet, oplevede du da nogen irritationer efterfølgende? Altså blev huden rød eller opsvulmet? Jeg tænker mere på, om man skal gøre det en aften inden man sover, så man er klar til at møde verden næste dag når rødmen har fortaget sig?
  Jeg har netop købt den fra Venus/Braun, og venter nu i spænding på den kommer, så jeg kan komme i gang.
  Jeg var tæt på at gå til en klinik og få fjernet hår i hovedet, men nu hvor jeg læser, at denne her effekt er lige så effektiv, begynder jeg på det her i stedet. Tak for en kanon artikel! Krydser fingre for jeg får lige så godt et resultat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har ikke oplevet decideret irritation, men fx. min søster har oplevet lidt flere urenheder i den periode, hun har brugt den. Der gør det så ikke den store forskel, om man gør det morgen eller aften :) Jeg håber, det virker for dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej igen.

  Jeg har besluttet mig for, at jeg skal have en “hjemmelaser”, men jeg synes godt nok det er svært at finde ud af hvilken.

  Jeg kan se at i har valgt at afprøve denne og Rio, men ved i om disse skulle være bedre end silk’n sensepil og silk’n flash & go ift. ansigt?

  Der er jo også store prisforskelle og personligt er jeg lidt fristet af at man ikke skal bruge en creme (gælder også ved Rio kan jeg se).

  Med de to i har anmeldt er der da en i vil anbefale frem for den anden ift. at fjerne forholdsvist lyst hår på overlæben? Mine hår er nemlig ikke hvide, men heller ikke særlig mørke (dog mørke nok til at jeg er irriteret) og jeg synes jeg læser flere steder at de kun virker på mørke hår, hvilket bekymre mig lidt.

  Er heller ikke glad for at skulle barbere mig i ansigtet, da ikke alle hårene har noget mørkt i sig, men det kommer man vel ikke udenom?

  Undskyld jeg forstyrrer igen :)

  Tak for jeres fine indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Hej lyder dejlig :) Kunne jeg godt bruge sådan en. Hvor ofte bruger i den? Altså, hvor langt mellem rum er der mellem behandlingerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Efter de første 6-12 behandlinger (indtil du har opnået det ønskede resultat), hvor du skal gøre det hver 14. dag, skal du i gang cirka hver 2. måned for at vedligeholde resultatet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil da bare lige komme med en lille anbefaling til jer herinde :)
  Jeg blev af nogle udenlandske piger anbefalet Tala Ant Egg Oil. Det kan købes på ebay til ikke særlig mange penge.
  Det er en olie man smører på huden morgen og aften 3-4 dage efter hårfjerning. Hårfjerningen skal være fra roden, så jeg gør det normalt med epilator, men voks er også fint. Allerede efter et par uger er hårene helt lyse og tynde og under armene (hvor jeg startede) er jeg nede på at fjerne hår meget sjældent. Efter 6 måneder skulle hårene ikke vokse ud mere. Det er HELT permanent og ikke ligesom laser hvor hårene vil komme tilbage igen. Jeg kan kun anbefale det :) Er super glad for jeg hørte om det og mine veninder er også rigtige glade for at jeg anbefalede dem det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak Christina
   Jeg synes jeg har hørt om det før? Det lyder jo som et mirakel <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AL

   Har du selv prøvet produktet?
   Og i givet fald hvilken hjemmeside vil du anbefale at jeg køber det fra?
   TAK :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

   Hej Christina. Jeg ved det er lang tid siden at du har skrevet din kommentar, så jeg håber du ser min besked. Efter jeg så dit opslag har jeg søgt og søgt på resultaterne ved brug af olien. Og det er virkelig en jungle at finde rundt i, hvad der er op og ned. Har du haft god erfaring med Tala ant egg oil? Og ved du hvor man kan købe den henne? Jeg har søgt en masse på nettet, og det lader til at man kan risikere at købe nogle falske produkter også. Med venlig hilsen Thilde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AA

  Tak, for indlægget! Meget brugbart – jeg er dog mulat og derfor mørk i huden, men ikke helt mørk. Jeg er lysebrun og kan ikke helt vurdere ud fra deres billede om jeg kan bruge den. Har du nogen idé om det, eller måske andre har prøvet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej AA
   Du kan nemt se det på æsken, så jeg ville besøge en butik, og kigge nærmere på pakken. Det ville da være drønærgerligt, hvis du ikke kan bruge den.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Man må ikke bruge pincet i de områder hvor man ‘behandler’, vel? Altså, hårene når jo at vokse ud igen på de 14 dage der går mellem behandlingerne, men jeg er i tvivl om det så er ok at fjerne dem med pincet, eller om jeg skal bruge en skraber? Synes ikke der står noget om det andre steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hvis du fjerner håret nytter behandlingen ikke, men du må barbere hver evig eneste dag, hvis du har lyst.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Man må ikke bruge pincet i de områder hvor man ‘behandler’, vel? Altså, hårene når jo at vokse ud igen på de 14 dage der går mellem behandlingerne, men jeg er i tvivl om det så er ok at fjerne dem med pincet, eller om jeg skal bruge en skraber? Synes ikke jeg kan finde noget info om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, ingen pincet. Det virker ikke, hvis du fjerner hårrødderne. Derfor KUN skraber (eller barbermaskine, hvis man er til det)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AS

   Hey, tak for indlæg og produkt review. Du skriver, at en ny behandling skal ske ca. 2 md. efter, når hårene er begyndt at komme ud mindre. På klinikkerne siger de, at man har en hårfri periode på ca 1-1 1/2 år.

   Hvad er dit svar til dette?

   Mvh

   AS

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Pas. Jeg har aldrig selv prøvet på klinik. MEN jeg har svært ved at forestille mig, at de kan garantere at man er hårfri i 1-1/2 år? Nogen vil være det, men mange vil få hår igen hurtigere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej!
  Super anmeldelse – måske det endelig kan hjælpe på den evige kamp med skraberen.
  Jeg har dog et spørgsmål, som jeg håber du/I kan undersøge for mig – jeg har ikke selv haft held med at finde svar. Jeg har pacemaker og er i tvivl om, om jeg må bruge denne så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej I dygtige kvinder.

  Håber I stadig ser kommentarer på disse lidt ældre indlæg :-)
  Jeg er pt i søgen efter en løsning på mine problemer med indgroede hår, særligt i bikiniområdet. Har prøvet alt (undtagen laser) og fulgt alle råd til punkt og prikke, men uden held so far.

  Havde egentlig besluttet at tage på klinik for at få laser-behandlet området, men efter at have læst jeres indlæg om hjemme laser, kan jeg ikke lade være med at være tiltrukket af ideen.
  Vil dog høre: bruger I stadig laseren her et år senere? Og hvad er jeres holdning til den kritik, der har været omkring hjemmebehandlings-laseren (blandt andet hos Tænk og TV2)?

  Tak for jeres dybdegående arbejde.
  Mange hilsner
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Camilla

   Ja, jeg bruger den. Primært i ansigtet mod overskæg. Jeg er stadig fan! Jeg har ikke set kritikken, jeg undgår så vidt muligt forbrugerprogrammer på TV ;) Hvad gik den ud på?

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   1000 tak for svar :-)

   Det lyder altså godt, tror jeg vil tage mig sammen og anskaffe en.
   Omkring kritikken har jeg kun set overskrifter på internettet, da jeg researchede hjemmelaser-behandling, så ved ikke i detaljer, andet end det påstås at være fusk og kunne give slemme forbrændinger (og alt sådan noget i den dur). Det var mest Tænks artikel, der havde alarmerende effekt på mig. Synes dog jeg har læst så meget positivt, at jeg efterhånden tør kaste mig ud i det.

   Mange hilsner
   Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hej

  Jeg var lige ved at købe mig en braun Venus naked skin ipl, til at få bugt med noget ansigtshår ligesom dig, men læser så at de skriver at den må bruges fra halsen og nedefter. Er det mon samme model som din? Den ligner i hvertfald. Hvad tænker du om det?
  Vh Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Øøøøh pas? Det står der ikke på min? Det ved jeg simpelthen ikke, prøv at spørge fabrikanten. Alternativt køb en af de mange modeller, hvor det ikke står på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej og tak for nogle gode og grundige artikler ❤️ Jeg vil høre om I har erfaringer med eller kendskab til hvordan Phillips Lumia IPL virker i forhold til feks Venus naked skin? Kan se Lumia er temmeligt meget dyrere, men hvis de så også er 3 gange så gode er det måske prisen værd?
  Mvh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej, kan men bruge Venus naked på ansigtet. jeg har lidt tykt hår på min ansigt, kan den her hjælpe mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jada. Jeg bruger den selv til overskægget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Hej Katja. Tak for jeres research, det er en stor hjælp.

  I har testet mange maskiner. Jeg er særligt interesseret i at høre, hvad I anbefaler mest – Silk’n Glide eller Venus Gilette? Jeg er særligt interesseret i hårfjerning i bikini/intime område og armhulerne.

  Jeg har desuden kigget efter Venus Gillette på nettet. Man kan få den helt ned til 1500 kroner (f.eks. her: http://www.wupti.com/produkter/husholdning/skaeg-og-haarpleje/skoenhedspleje/venus-naked-skin-ipl-haarfjerner?cid=pc_911205000000) men maskinen ser anderledes ud end den på dit billede. Vurderer du, at det er den samme model?
  Tak. Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Mette
   Jeg ved ikke om det er den samme model, men jeg har svært ved at forestille mig at de skulle virke forskelligt.

   Som sagt er mit indtryk at effekten af dem alle er cirka den samme. Vælg den, du synes passer dig bedst brugermæssigt og som du kan finde til en pris, der passer bedst.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Katja. Jeg har tendens til overskæg, dvs. Der er mange lyse hår men også nogle mørkere som jeg gerne vil fjerne. Du skriver man skal barbere inden, men det tænker jeg umiddelbart ikke er hensigtsmæssig for mig, når jeg ikke ønsker at skabe mere overskæg (de lyse hår er jo okay). Kan man ikke undgå at barbere og så kun fjerne de mørke hår? Håber du forstår hvad jeg mener og du kan hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Katja. Nej desværre. Det kan man ikke. Der skal være en hårrod, når du bruger IPL. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Er der nogen der ved om man må fjerne hårene med pincet i dagene efter man har gjort det med IPL?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Lili. Hvis du har gjort det korrekt med IPL bør der ikke være et hår dagen efter? Hvordan gør du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan-Heidi

  Hej. Ved du om du kan bruge det hvis du foreksempel har psoriasis på benene? Hvad ville det gøre ved min hud, mener foreksempel så er barberingen jo ikke det bedste da jeg risikere at lave ar, så hvordan med denne metode?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg ved det desværre ikke. MEN barbering er nødvendig hver gang du bruger IPL, så det lyder umiddelbart ikke som en god ide? Jeg synes, du skal tale med din læge først.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Hej dåser :)

  Nu har jeg faktisk købt dette apparat for at fjerne grimme, sorte mande-hår på ryggen. Men da min kære veninde blev sat i gang med zapperen, kunne hun se, at jeg har en del mindre misfarvninger, der ikke helt er modmærker eller fregner, men nærmere bare små pletter på omkring 2-3 millimeter – uden nogen tydelig afgrænsning – hvor huden er en smule mørkere. Dvs. den er ingenlunde ikke mørkere, end det er tilladt at bruge IPL, men hvis man bruger den automatiske sensor på området, så angiver den dog hudtonen til den lyseste/kraftigste indstilling (også selvom vi klart ”scanner” oven i de mørkere små pletter – det er åbenbart stadig den lyse hudtone, der dominerer).

  Så mit spørgsmål er, om I har nogen som helst erfaring med at bruge IPL på områder, hvor hudtonen ikke er helt jævn? Går det mon an? Jeg har tænkt, at man enten kan være ligeglad og blot bruge den lyseste indstilling, eller at man alternativt kunne ”tvinge” maskinen til at bruge en medium indstilling ved at bruge sensoren på et lidt mørkere hudområde. I så fald kan det også være, at et af de andre, mindre IPL-apparater i virkeligheden er et bedre bud, hvis man alligevel selv skal indstille styrken?

  Undskyld at det her blev lidt langt, men jeg har prøvet at kontakte Braun, og de svarer ikke, så jeg krydser fingre for, at I måske har lidt erfaringer med dette :)

  Kh. Mads

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Mads. Beklager, jeg kender ikke svaret på stående fod. Har du selv fundet ud af det? Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hej Katja Denne dejlige anmeldelse er nu ved at være 3 år gammel. Jeg kunne godt tænke mig at høre om du kender til om der er fornyelse/forbedring på Ipl marked til hjemmebrug. Bruger du stadig denne eller har du fået en ny og forbedret?? På forhånd tak. Mvh Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Ane. Jeg har skrevet om et par andre siden da, hvis du søger på bloggen. Jeg har ikke oplevet forskel i effekten. Kun i prisen og hvor nemme at bruge eller praktiske i udformningen de er. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Ane,
  Jeg er meget tæt på at investere i denne laser maskine. Er helt indforstået med det meste. Men der er et punkt jeg ikke kan læse mig frem til…. skal man bruge “beskyttelses” briller til denne model???
  Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Er der ingen bivirkninger ved behandlingen?
  Heller ikke senere hen?
  Kan man bruge den hvis man er rødhåret ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Helle. Nej ikke så vidt vi ved. Du kan godt bruge den som rødhåret. Det afgørende er, hvor mørke hårene er. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej dåser,

  Nu har jeg læst lidt andre steder på nettet også, og folk skriver, at man ikke må bruge den hvis man har skønhedspletter. Er det noget I ved om er sandt? Det er ret godt at vide, eftersom jeg kraftigt overvejer at investere i én.

  God weekend.

  Dbh
  Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Natascha
   Det står der ikke noget om i min vejledning, så havde jeg ikke turdet prøve, for jeg har cirka en milliard skønhedspletter. IPL står for Intense Pulse Light, hvis det var tvivlsomme stråler, havde de aldrig fået så stor udbredelse.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej.
  Tak for en god omend noget dateret anmeldelse.
  Jeg har to spørgsmål:
  Nu har du haft maskinen længe, er der en pære der skal skiftes efter noget tid? Har nemlig måske mulighed for at købe maskinen brugt.
  Når i skriver bikini linie, er det så kun bikini linien, eller kan man bruge den på resten af området, hvis man gerne vil være hårløs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Marie. Jeg har givet maskinen væk, fordi jeg bruger en af et andet mærke i stedet, så jeg aner det helt ærligt ikke.

   I alle manualer til disse maskiner står der altid at man ikke må bruge dem direkte i intimområdet. Jeg ved ikke om der er nogen egentlig grund til det, men jeg ville ikke selv gøre det – det må gøre infamt ondt. Jeg ved desværre ikke mere – du må søge mere information om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Houmann

  Hej
  Jeg kan se du har givet din maskine væk hvilken bruger du så nu?? Er du stadig tilfreds med det resultat du får med hjemme brug maskine?
  Mvh Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ryd op i skabet og hjælp Reden Internationals loppemarked