ShaveSafe – Hårfjerning uden knopper

03.08.20
ShaveSafe

ShaveSafe

ShaveSafe er kendt for deres barberskum, der virker. Nu har det danske mærke lanceret en Repair Cream. Resultatet af begge produkter er færre røde knopper og mindre irritation efter barbering.

Hvis du ikke allerede kender ShaveSafe Shaving Foam, så kan du starte med vores første anmeldelse fra 2011. Emballagen har ændret sig – indholdet er det sammme. En blød og parfumefri skum med kun 6 ingredienser.

Den ene af de seks ingredienser er klorhexidin – en kendt antibakteriel ingrediens, som de fleste af os kender fra førstehjælpskassen, og den virker også på skægpest og røde knopper efter barbering.

Har du problemer med røde knopper, skægpest eller lignende ballade, når du barberer dig – lige gyldigt om det er på kroppen eller i ansigtet – så er ShaveSafe rigtig god løsning.

Som vi også skrev om i 2011, så virker den ikke nødvendigvis, hvis du bruger den ved barbering en gang om ugen. Den skal gerne bruges lidt hyppigere. Hvis ikke du barberer dig hyppigere, så vask området med den.

Ny creme der også virker
Det har jeg aldrig rigtig gidet – jeg vil hellere kunne smøre noget på, når jeg mærker irritationen kommer snigende. Og ShaveSafe har nu lanceret et produkt til det: Bikini Line Repair Cream.

ShaveSafe kan kalde den ‘Bikini Line’ alt det, de vil. Jeg har brugt den under armene og på benene. Og hvis jeg var mand, så ville jeg også vælge den fremfor deres menthol-duftende herrelinje. Men navnet kan nok volde lidt problemer med at sælge den som aftershave til mænd…

Mine armhuler får gerne røde knopper et helt bestemt sted i en lille fold, når jeg barberer dem, og de er derfor et godt sted at teste. Bikini Line Repair Cream hjalp hurtigt og både lindrede kløe og udseendet af de røde knopper.

Ikke ti vilde heste kan få mig til at barbere min bikini-linje – mine slimhinder er irriterede nok helt af sig selv. Jeg har prøvet Bikini Line Repair Cream på dem (uden barbering) også, og det var en yderst behagelig oplevelse.

Bikini Line Repair Cream er en forholdsvis fed creme. Ikke lige det, man typisk finder i et aftershave produkt, men et behageligt bekendtskab. Måske netop derfor? De aktive ingredienser er alle plantebaserede og der er ikke samme solide dokumentation, som der er for en ingrediens som klorhexidin.

Cremen indeholder ekstrakt af kornblomst og kamille, der virker beroligende på huden. Et pileekstrakt fra purpurpil spiller en vigtig rolle. Pileekstrakt virker antibakterielt, fordi det indeholder stoffet salicin – en fætter til salicylsyre.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)
ShaveSafe barberskum koster cirka 199 kroner for 200 ml. eller 129 kroner for 100 ml. ShaveSafe Bikini Line Repair Cream koster 229 kroner for 50 ml. Du kan købe ShaveSafe på blandt andet ShaveSafes egen webshop, Matas.dk* eller Nicehair.dk*. Du kan også finde forhandlere her.

Indlægget indeholder produkter modtaget som gratis anmeldereksemplarer

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Mads

Hej:) Nu er jeg ikke læge, men så vidt jeg ved, er det uklogt at bruge produkter med klorhexidin på fast basis, da klorhexidin er et af de relativt få midler tilbage, der kan slå stafylokok-bakterier i ihjel. Derfor bruger man det ofte til desinfektion i forbindelse med operationer og sårpleje. Men hvis man bruger klorhexidin jævnligt, risikerer man, at den bakterieflora af stafylokokker, som en stor del af befolkningen har på huden, bliver resistent, og derfor ikke vil blive slået ned ved evt. operation. Det kan så give grimme infektioner, som er farlige og svære at behandle. Men måske ved I noget, jeg ikke ved?? Vh. Mads

Lea

Hej
Vil Bikini Line Repair Cream være god til hvis man også har tør hud og tørheds knopper?

Helene Randløv

Hej Lea
Helt generelt er ShaveSafe nogle pivgode produkter, men lige det problem har jeg ikke selv, så det er svært at sige.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *