Silk’n Glide – handy IPL hårfjerning hjemme

15.05.14
Silk'n Glide IPL hårfjerning

Silk'n Glide IPL hårfjerning Silk'n Glide IPL hårfjerning

Sponsoreret indlæg

Vi har efterhånden skrevet vidt og bredt om de nye IPL-maskiner til hjemmebrug. Og jeg er stadig lige så stor fan som første gang! Jeg bruger dem selv primært i ansigtet, hvor de virker fremragende til at holde skægget nede og sikrer, at jeg slipper for voks eller andre ubehageligheder.

Udfordringen med de tidligere modeller, jeg har prøvet, har været, at de allesammen optager temmelig meget plads på badeværelset. Derudover har det nærmest været påkrævet, at man fandt brugsvejledningen frem hver gang for at huske, hvordan man overhovedet får tændt for den.

Kompakt og med èn knap
Silk’n Glide fylder derimod ikke mere end en almindelig barbermaskine. Og betjeningen er mindst lige så nem. Der er èn knap – det kan selv jeg finde ud af uden at klynge mig til manualen.

IPL kan permanent mindske hårvæksten, hvis det bliver brugt rigtigt. Men IPL er ikke en 100 procent permanent hårfri løsning, og efter noget tid vil der komme hårvækst igen omend i et mindre omfang. Og det er her maskinerne til hjemmebrug for alvor kommer til deres ret i forhold til klinikbehandlinger. Fordi man jo her har maskinen hjemme og nemt selv kan efterbehandle gratis. Jeg har hørt mange historier fra skuffede klinik-kunder, fordi de efter et halvt år skal tilbage igen til flere dyre behandlinger.  Og efterbehandlinger kan desværre sjældent undgåes.

Jeg har brugt Silk’n Glide i to uger nu i stedet for mine andre IPL-maskiner til hjemmebrug.

Den er som sagt nemmere og mere handy at bruge. Betjeningen er lige så nem som at ringe fra min iPhone. For ikke at tale om, at den fylder markant mindre på mit i forvejen temmelig overfyldte badeværelse. Silk’n Glide bliver derfor boende her.

Sådan bruger du IPL hjemme
Tjek din hud- og hårfarve: Først og fremmest skal du sikre dig, at din hud og hår egner sig til IPL. Silk’n Glide virker også på mørkere hudtyper, men helt mørk hud er ikke egnet til IPL. Helt lyse hår vil også være mindre velegnede end mørke hår. Men jeg har selv lyse hår i ansigtet, og det virker altså fint på mig. Se om din hår- og hudfarve kan bruges med Silk’n Glide her.

Barber dig: For at IPL skal virker, skal du barbere hårene ned før du bruger den. Det er meget vigtigt, at du IKKE plukker, vokser, epilerer eller lignende måder, hvor du får håret ud med roden. Så virker det ikke. Så ja, jeg skal også barbere mit overskæg før jeg bruger IPL. Man vænner sig til det.

Find det rigtige energiniveau: Silk’n Glide har som de øvrige maskiner på markedet fem niveauer. På æsken står der en oversigt over, hvilke niveauer du kan bruge til din hudtype. Du kan også finde oversigten her. Jo mørkere hud, jo lavere niveau skal du bruge. Start altid på det laveste niveau og bevæg dig derpå højere i styrke indtil det føles ubehageligt. Hvis det gør ondt, skal du et niveau ned i styrke. Mørk hud skal aldrig bruge højere end niveau 2. Jeg plejer selv at ligge på 3.

Zap: Når huden er barberet, ren og tør, så kan du gå i gang. Sørg for ikke at behandle det samme område flere gange. Du skal have en vis form for overblik over, hvor langt du er kommet, og du skal så vidt muligt undgå at overlappe.

Det kan du forvente
Du skal behandle din hud med cirka 1-2 ugers mellemrum. Efter 6-12 behandlinger skal du kunne mærke markant mindre hårvækst.

For mit eget vedkommende virker IPL ikke permanent. Jeg er derfor nødt til at finde den frem med længere mellemrum for at holde det nede. Men det gør jeg gerne for at slippe for det overskæg. Jeg har til gengæld ikke kun alt for sjældent tålmodighed til for alvor at bruge IPL på ben og arme, men det virker overalt på kroppen. Og så lang tid tager det faktisk heller ikke – cirka et kvarter for benene.

Hvad er dine erfaringer med IPL? Har du overvejet at prøve maskiner til hjemmebrug?

Her kan du købe det
Silk’n Glide koster 999 kroner i Elgiganten.

Læs mere om Silk’n Glide her

Sponsoreret indlæg

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
54 kommentarer
Louise

Jeg overvejer virkelig at investere i sådan en maskine! Er sååååå træt af overskægget! 👎🏻 du siger du har lyse hår og det virker? Jeg er sådan typisk dansk – lys leverpostej-ish, og tænker om det mon virker?

Katja Moikjær

Det gør det 🙂

Mette

Du har skrevet at man skal barbere sig inden hver behandling. Men må man godt barbere sig imellem dem også? Nu hvis jeg skal vente 4 uger mellem hver behandling, må jeg så stadig godt barbere dem én gang om ugen?

Katja Moikjær

Ja, det må du gerne 🙂 Det gør ingenting. Du må bare ikke fjerne håret med rod

Tanja

Hej Pudderdåser! Tak for en great blog 🙂
Anbefaler I stadig denne silkn glide? 1000 kr er mange penge når man er på SU, så vil lige høre jer ad, inden jeg bruger mit madbudget på at komme uønsket hårvækst til livs!

Helene Randløv

Hej Tanja
Det er godt nok Katja, der bruger maskinerne, men hun er stor tilhænger af, at de ikke fylder så meget. Og derfor var hun ekstra glad for denne. Læs eventuelt alle tre anmeldelser (søg IPL Pudderdåserne i google, så ligger de lige under hinanden) så du har et sammenligningsgrundlag. Man skal virkelig ville det der IPL, i hvert fald er jeg desværre for doven, og så udebliver det gode resultat jo…
Kh. Helene

Julie

Hej 😊 er det sådan at der kan gå et døgns tid fra man barberer til man zapper? Jeg kan have liiidt svært ved at nå hele baduljen i en omgang 😲

Helene Randløv

Hej Julie
Det tror jeg sagtens, du kan… Det tager jo 100 år.
Kh. Helene

Jannie

Jeg bed godt det er gammelt indlæg, men jeg har købet en silk’ glide og jeg har virkelig svaret ved at få den til at virke…. jeg fik den til at gøre det korrekt et par gang på det ene ben, men nu kan jeg bare ikke få den til at giv flere lysglimt. Jeg gør som den siger i manualen. Må tilstå jeg tæt på at opgiv og tænker jeg har smidt 1300kr ud af vinduet 🙁

Helene Randløv

Hej Jannie
Hvor har du købt den? Jeg ville straks gå til en forhandler med den eller simpelthen kontakte fabrikanten.
Kh. Helene

Mimi

Har nu brugt silk and glide i 1/2 år
Først præcis efter anvisning, og nu senere hver dag og stadig efter så langt tid absolut intet resultat. Jeg har lys hud og mørke hår, så den burde virke, men det gør det slet ikke, ikke et eneste hårstrå er blevet reduceret.
SPILD AF PENGE
øv godt jeg købte den på tilbud !

Katja Moikjær

Øv! Tak fordi du delte din erfaring med os

annemette

skal den blitze

Helene Randløv

Hej Annemette
Det er otte år, siden jeg har haft sådan en maskine i hænderne. Og ja, det er en slags blitz.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *