Gilette Venus Naked Skin – 6 måneders test af IPL hårfjerning

28.04.13
Gilette Venus Naked Skin IPL hårfjerner

Gilette Venus Naked Skin IPL hårfjerner

Vi har før skrevet om “permanent” hårfjerning med IPL, og dette indlæg om Braun og Gilettes version har været meget længe undervejs, fordi jeg ville igennem en hel testperiode. Altså se, hvor meget hår jeg kunne fjerne, og om det blev væk. Det har jeg nu, og jeg tror, at mine meget blandede resultater nok er fuldstændig realistiske og svarer godt til de blandede resultater, mange også oplever på klinikker.

Farvel overskæg og bikinilinje
Først og fremmest har hjemme IPL hårfjerning betydet, at jeg kunne sige farvel til min moustache. Ikke en, jeg kommer til at savne! Det er uden tvivl det sted, hvor det har virket allerbedst. Efter de angivning 6-12 behandlinger er det væk. Efter nogle måneder begynder det at titte frem igen, men så får det et par gange mere, og så er jeg hårfri i ansigtet igen. Det samme gjaldt min bikinilinje, her har det også været yderst effektivt.

Jeg skal for en god ordens skyld sige, at jeg i den periode både har brugt Gilette Venus Naked Skin og Rio.

Bed ikke på armhulerne
I armhulerne har jeg til gengæld haft minimal succes. Jeg har haft præcis samme oplevelse som Cecilie ovre hos Beautyjunkie. Jeg kan ikke forklare hvorfor, jeg har været virkelig stædig med de sk…. armhuler, men den bider bare ikke på.

Brauns forklaring er, at det hænger sammen med, at jeg bruger den som vinden blæser og altså ikke følger den præcise tidsplan, som brugsanvisningen lægger. Samme forklaring har Cecilie fået, kan jeg se. Det passer muligvis, men i min verden er der ikke plads til noget, der kræver så præcis brug.

Til gengæld virker “som-vinden-blæser”-metoden fint på mit overskæg. Jeg kan ikke sige noget som helst meningsfuldt desværre om, hvornår og på hvem det virker, og hvornår det ikke gør. (Igen er det en fordel at kunne få sine penge tilbage).

Realistiske forventninger
Det her giver nok et meget godt billede af IPL hårfjerning – både hjemme og på klinik. Nogle gange virker det og lever op til forventningerne – andre gange gør det bare ikke.

Derudover kræver det tålmodighed. For mig er det IKKE et alternativ til almindelig hårfjerning. Jeg er et utålmodigt menneske og mister pusten bare ved tanken om at gå i gang med benene.

Men for alle os, der har hår steder, hvor man som kvinde virkelig ikke vil have hår, der kan det være en guds gave. Især mindre afgrænsede områder af hår på stedet, hvor man af den ene eller anden grund har et virkelig brændende ønske om at fjerne det – som for eksempel mit overskæg. Der kan det være svaret, som mange har ledt efter. For mig er det, og jeg skal i den grad nok sørge for at blive ved med at holde mit overskæg nede.

Jeg vil bestemt heller ikke udelukke at visse tålmodige sjæle kan overskue at give sig i kast med for eksempel benene. Jeg har ladet mig fortælle, at man skal regne med en times arbejde pr. ben pr. gang.

IPL maskinerne er heller ikke den optimale løsning til enkelte hår. Dem kan man jagte i månedsvis uden at fange dem. Der er laser-pincetterne bedre egnede.

Om Gilette Venus Naked Skin
Gilette Venus Naked Skin adskiller sig på flere punkter fra de modeller, jeg tidligere har prøvet. Den er nem og idiotsikker at bruge, den finder selv den rigtige styrke, man skal bruge en gel til OG den er markant dyrere. Den har meget nemt ved at få kontakt med huden, den medfølgende hudfarve måler er nem og intuitiv at bruge. Den koster også cirka 3.000 kroner, der findes lavere priser hos de andre mærker.

Der er fordele og ulemper ved modellerne. De virker i sidste ende på samme måde – nemlig ved hjælp af IPL. Forskellene handler om, hvor nemme de er at indstille og bruge. Og der har Gilette klart en fordel. Om den er den højere pris værd, må være op til den enkelte køber at vurdere. At Braun har en “100 procent tilfreds eller pengene tilbage”-garanti synes jeg til gengæld betyder meget med denne slags produkter.

Sådan bruger du Gilette Venus Naked Skin:

1. Barber håret væk
Huden skal være helt ren og tør, og håret skal være barberet væk med skraber. Håret må IKKE være vokset for nylig eller på anden måde været

2. Klik med hudtonesensoren på huden, så den måler hudtonen. Husk at gøre det på præcis det sted, du vil behandle – du kan have mange forskellige hudtoner på din krop.

3. Læg et tyndt lag af den medfølgende gel på huden.

4. Tør dine hænder af – de bliver pænt fedtede.

5. Sæt håndsættet på huden. Når der er kontakt lyser lampen hvid. Tryk på knappen og lad være med at kigge på lyset, når det flasher.

6. Gør det igen og igen til du har behandlet hele området. Lad være med at behandle det samme område flere gange.

7. Tør den temmelig snaskede gel af.

Du kan se fremgangsmetoden med billeder ovre hos junkierne.

IPL er ikke for alle hudfarver
IPL er kun for folk med lysere hudtoner. Mørk hud kan ikke bruge IPL. Hvilken intensitet, du skal bruge afhænger også af din hudfarve. Det er derfor hudtonemåleren er praktisk. På andre modeller skal du indstille det manuelt. Du kan selv indstille det manuelt på Gilette Venus, hvis du har brug for det.

Læs mere om hudtoner og andre vigtige informationer på Brauns hjemmeside

Der er som sagt en “100 procent tilfreds eller pengene tilbage”-garanti på produktet, som betyder meget med den slags produkter, der er noget af en investering.

Her kan du købe det
Gilette Venus Naked Skin koster cirka 3000 kroner og kan købes blandt andet hos Elgiganten og lignende elektronik-butikker. Jeg kan se, at Braun giver lige nu 300 kroners cashback ved køb.

Har I erfaring med IPL? Hjemme eller på klinik?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
104 kommentarer
Berit C. - Attached to Fashion

Havde sådan håbet på en ih og oh så god anmeldelse. Det kunne da have været dejligt, hvis armhulerne lige kunne have været en glemt historie. Øv! Men spændende indlæg. 🙂

Pudderdåse Katja

Jamen det er som sagt en inviduel oplevelse – læs de andre kommentarer. Det giver et godt billede af forventningerne.

Sandy

Prisen er helt ude af rækkevidde, Har ellers et par små patches (moustace) som jeg gerne ville slippe for at plukke/barbere. Er porcelænsbleg og har meget mørkt hår- dårlig kombo! Må sætte sådan en IPL på ønskelisten og håbe prisen falder til et niveau hvor jeg kan være med.
Tak for en god test alligevel 🙂

Pudderdåse Katja

Ja, det er en stor udskrivning. Man skal sammenligne det mere med, hvad det koster på klinik.

Annie

Ihh hvor spændende.Jeg har også et moustache som jeg gerne ville slippe af med… Gør det egentlig ondt? Jeg forestiller mig lidt at blive svirpet med et elestik.

Pudderdåse Katja

Det kommer meget an på hvor og med hvor høj styrke. På intensitet II (som er næst”kraftigts” i bikinilinjen, der niver det). Det føles lidt som et hurtigt niv. Det er SLET ikke noget, jeg ikke kan klare.

Stine

Jeg har personligt brugt Silk’n sensepil i omkring et år og jeg har fået rigtig gode resultater, også armhulerne! Jeg kan se med det samme hvis jeg har sprunget et sted over men der hvor jeg har været holder hårerne sig væk. Jeg bruger den også på benene dog ikke over knæet og det tager mig en lille halv time på hver. normalt har jeg været nødt til at barbere ben dagligt om sommeren, så synes den ene time hver 14. Dag er godt givet ud. 🙂

Pudderdåse Katja

Nu er jeg sur på mine armhuler…

Trine

Hej 🙂
Jegvhar denne her herlige maskine og har brugt den et stykke tid nu..
Men jeg har brugt den et par dage efter boksning, da jeg af en eller anden VANVITTIG irriterende grund ikke kan tåle at bruge skraber uden at få nedgroede hår grrrr!!!
Jeg synes ikke jeg kan læse nogen steder i brugsanvisningen at den ikke kan bruges efter voksning? Men jeg ar heller ikke papirudgaven f brugsanvisningen da jegvharckøbt min til gode penge på en tysk hjemmeside har jeg downloadet en pdf fill på Brauns hjemmeside men burde vel være den samme.
Nå til sagen ogvundskyld min omvej! Vil det sige at den ikke virker når man har vokset?
Kh Trine

Trine

Voksning 😀 og en masse mellemrum… Beklager ord-rodet!!! Multitasking og meget egenrådig ordbog i iPad er en mindre god kombi 🙂

Pudderdåse Katja

Nej det gør den ikke. Forklaringen er, at der skal være en hårrod, som apparatet kan virke på. IPL lyset får den hårrod til at “sove”. Uden en hårrod virker det ikke. Og voksning hiver håret ud med roden.
Du er altså nødt til at fjerne dit hår på en måde, hvor hårroden bliver tilbage. Med skraber eller barbermaskine. Jeg ved det – det stinker. Især i ansigtet, men der er ikke rigtig nogen vej udenom.
Men jeg har ikke haft problemer med nedgroede hår, mens jeg bruger den. For de holder jo op med at vokse og kan derfor heller ikke gro ned.

Trine

Tak for svar 🙂 så må jeg jo hive skaberen frem…
Synes nu det har virket ok so far… Jeg har brugt den i bikinilinien men har jo nok været heldig så at fange de nye hår i deres første vækstfase, og det ville jo så helt klart have været gået hurtigere eller have taget flerehår med på en gang hvis jeg havde brugt skraber… (Jeg har bare ikke lige fået tænkt mig ordentlig om..) For da det allerede har virket lidt er jeg nok en af de heldige 🙂 under armene kan jeg godt tåle skraber men der har jeg kun lyst to gange nu så uhhh håber at de arter sig for ville da være fantastisk at slippe for besværet 🙂

Amalie

Hej
Jeg er i gang med at få hår i ansigtet fjernet på klinik, det koster 900 kr. pr. gang, så man vil kunne spare en del, hvis hjemmeapparatet virker…
Hvor mørke og tykke er dine hår? Jo “værre” man ser ud desto lettere er det at fjerne. Og gør det ondt at bruge apparatet?

Pudderdåse Katja

Hvis klinik-behandlinger virker på dig, så gør det her også. Det er samme teknik, der sidder i apparatet. Så der er ingen forskel.
Jeg vil klart anbefale dig at prøve hjemmevarianten. Man sparer penge og med apparatet hjemme kan man nemt vedligeholde behandlingen. Der kommer altid nogle hår igen senere, som skal holdes væk.

Ari

Hej har haft denne maskine i snart to måneder (har brugt den to gange), jeg har tykt mørkebrunt hår (og lys hud) og har altid haft problemer med indgroede hår på mine ben. Gillette Venus har reddet mine ben! Maskinen virker! Allerede efter én behandling kunne jeg se at hårene forsvandt.
Har også brugt den under armene og har ikke barberet i 2 måneder nu!
Den virker!

Pudderdåse Katja

Hvor er det dejligt at høre. Det er virkelig en lettelse at slippe for hår, man ikke vil have 🙂

Emily

Ævs at den ikke levede op til forventningerne mht. armhulerne. Jeg har til gengæld været meget glad for den og den har gjort underværker for mine ben! Jo jo, er den tålmodige type 😉 Og jo, det tager i alle tilfælde en time pr. underben (ikke engang hele ben, suk). Er ikke helt i mål med ‘programmet’ endnu og har langt fra fulgt ‘reglerne’, men er gået fra gorilla til normaltilstand på underbenene 🙂
Men ja, har også kombinationen relativt lys hud og meget mørke hår, så det lader til at være det, der for alvor får det til at virke.

Pudderdåse Katja

Det er det helt sikkert. Det er fedt at det virker så godt for dig. Det gør det altså også her. Bare kun nogle steder. Det er ret spøjst. Jeg kan ikke lade være med at spekulere over, om det er et eller andet med deodorant eller sådan noget, der gør det?

Maria

Jeg har fået behandlet min bikinilinje på klinik tre gange i løbet af 2009. Jeg havde ikke råd til mere. I løbet af de tre år, der er gået, er der kommet flere og flere hår tilbage. Dog er det i dag reduceret med 40-50 % i forhold til udgangspunktet.
Hvis hjemmeudstyret funger, kan jeg virkelig se en pointe i at have apparatet liggende i skuffen, så man altid lige kan følge op. Og selvom 2.700 kr. er mange penge, er den allerede billigere end to IPL-behandlinger der, hvor jeg kom (de tog 1.400 kr. for brazil).
Til forskel fra klinik er det jo også en engangs-investering. Og da jeg ikke kan bruge skraber i bikinilinjen, ser jeg frem til hårfri hud uden salte tårer forårsaget af voksstrips.
Jeg troede faktisk, at hjemme-IPL’erne blot var dyre drømme på æske.
Så – tak for en fin anmeldelse, jeg smutter i Elgiganten.

Pudderdåse Katja

Tak Maria, jeg er glad for at du kunne bruge den 🙂

Wunder-Braun: Gilette Venus Naked Skin | Emily Salomon

[…] Læs mere: Pudderdåsernes erfaring med IPL’en, hvordan den virker, sikkerhed og trin-for-trin-vejledning i hvordan man bruger den lige her. […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *