Lørdagslook: Black Tango

Anti-age når det er bedst: Estée Lauder Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum

Estee Lauder Perfectionist CPR Wrinkle Lifting Serum

Estée Lauder har længe været blandt de mærker, du kunne regne med, når det kom til anti-age produkter. Især hvis du går efter deres serum og holder dig fra deres sædvanlige krukker. Deres serummer indeholder stort set konsekvent det bedste af det bedste, når det kommer til veldokumenterede ingredienser – og Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum er bestemt ingen undtagelse.

Smuk udenpå og indeni
Konsistensen er silkeblød, og det skyldes at hovedbestandelen er en blanding af silikone og polymerer. Disse stoffer gør intet for at pleje din hud overhovedet, men de giver en illusion af pænere og glattere hud, når du smører den på. Det er ikke unikt for Perfectionist [CP+R], men den gør det rigtig godt.

Ingredienser din hud vil elske
Heldigvis er silikonen og polymererne bakket op af en perlerække af virkelig gode ingredienser. Der er selvfølgelig peptid i – og nogle rigtige gode af slagsen. Acetyl Hexapeptide-8 og Palmitoyl Oligopeptide, hvis anti-age effekt er dokumenteret adskillige gange. Hvis du vil læse mere om udvalgte forskellige peptider, så giver denne artikel på FutureDerm et godt overblik.

Men peptid er langt fra det eneste, der er i Perfectionist [CP+R]. Tværtimod. Der er selvfølgelig antioxidanter og mange af dem. Der er en sand overflod af mere og mindre eksotiske ingredienser. Hvad siger I for eksempel til ekstrakt af fisk? Og det vil føre alt for vidt at gennemgå dem alle her.

Pointen er, at det virker. Jeg har selv brugt den de sidste par måneder, og selvom rynker ikke er det, jeg har mest af, så har Estée Lauder Perfectionist [CP+R] haft en fantastisk effekt på min hudtone, glød og generelle udseende. Og det er bestemt et produkt, jeg vil fortsætte med at holde fast i på badeværelset, når ellers jeg kan tillade mig det mellem alle de andre produkter, jeg skal teste.

Og den rigtig gode nyhed er, at selvom det er parfumeret, så er der ikke nogen af de 26 særligt allergene parfumestoffer i.

Her kan du købe det
Estée Lauder Perfectionist [CP+R] koster 580 kroner for 30 ml og 815 kroner for 50 ml. Du kan købe det i stormagasiner, Matas og parfumerier. Online kan jeg finde det hos Magasin, som desværre ikke har det på lager.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

28 kommentarer

 • Nu er det ikke lige Anti-Aging jeg går mest op i, men har brugt Estée Lauders Idealist, og den er bare helt fantastisk. Tak for nogle gode indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Dejligt du kan bruge det :) Og ja – Idealist er super

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden Mette

  Er der også thumps up til Advanced Night repair fra Estee lauder? Skal nemlig til at investere i serum, men vil gerne undvære silikonen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har ikke selv prøvet det, men der er bestemt gode ting i.

   Vær opmærksom på at nogle Avanced Night Repair indeholder silikone, hvis du ville undgå det. Det er det originale serum, du skal have fat i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NadjaC

  Jeg er også helt tossernes den, og Night repair også..
  Og så er der altså ret mange penge at spare på dem i lufthavnen i forhold til lokalmarkedet + de har større str (100 ml koster i lufthavnen 200 kr mere end 50 ml i Matas/magasin)
  Kan kun anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er godt at høre. Og helt sikkert: Køb det i lufthavnen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ville I foretrække/anbefale den her frem for UV-laser serummet fra Clinique, hvis der var frit valg? Er 32 med begyndende fine linjer efter for mange års rygning og for lidt søvn… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Åh du må ikke stille mig den slags spørgsmål….

   Ja, på et helt personligt plan ville jeg nok vælge at bruge denne. Jeg kan personligt bedst lide den. Men der er ikke nogen grund til, at du ikke skulle foretrække det modsatte. De er aldeles fremragende begge to. Se om du ikke kan få en prøve på dem begge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   He he, tak for svar:-) Bruger allerede repairwear og synes den gør en forskel, måske man også bare skulle holde igen med konstant at lede efter nye og bedre produkter. Det er jo lidt en dyr jagt! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   If it works – don’t fix it :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  ja jeg går meget op i det da det er vigtigt for mig at holde mig ung så længe som muligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik boysen

  Hej er nødtil at slå et slag for Paula choice
  Serum også de er også alle sammen fyldt med super ingredienser og fri for parfume farve og andre irriterende ting
  Koster ca 300 kr med fragt for 30 ml
  Jeg brugte mit 2 gange om dagen og det holdt næsten 5 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ryger direkte på min ønskeseddel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kan jeg kun anbefale. (Godt julegaveønske – panik… det er snart jul)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej piger. Tak for en god blog :) Jeg bruger MD Formulations Continuous Renewal Complex til daglig (efter jeres anbefaling), men her i vinterhalvåret er det ikke nok fugt. Men kan jeg godt bruge det produkt (MD med kemisk peeling) sammen med et serum, og hvad skal jeg bruge først/nederst? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kan du sagtens – det gør jeg selv :) Altid den kemiske peeling nederst og så alt andet ovenpå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K. Frederiksen

  Ved godt at det her er et aldrende indlæg, men kunne huske jeres anmeldelse af denne serum, så da jeg fik chancen for en gratis prøve i Matas hoppede jeg straks til og det skulle jeg aldrig have gjort … for nej hvor er den fantastisk :D Fantastisk konsistens og huden elskede den. Der findes vel ikke et lidt billigere mærke med samme gode effekt? ;) Suk, hvem der ikke var på SU :P

  Men ville egentlig bare lige takke jer for det gode tip ;)

  – Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik Boysen

   Hej måske skulle du prøve et serum fra paulas choice koster omkring 300 kr for 30 ml jeg brugte mit hverdag 2 gange om dagen og det holdt omkring 5 måneder. Det er også silikone baseret og indeholder også en masse gode ting så som vitamin A , C peptid, og masser af antioxidanter. Jeg ved katja har lavet en anmeldelse på produktet hvor hun også ruser det rigtig meget. Glemte lige at sige at de også er fri for både parfume og farve. (Paula har lavet nogle stykker men alle serumerne, er af høj standart)

   Et andet godt bud kunne være Olay Regenerist Regenerating Serum.
   Det er også skrevet om her på siden.
   Det koster ca 100 kr for 50 ml og holder ca 3 måneder hvis du bruger det 2 gange om dagen.
   Det kan fås i matas eneste minus er at der er lidt parfume i, men ikke nogle af de rigtig slemme.
   Det er også silikone baseret og indeholder ca 2 – 3 % niacinemide
   (B3 vitamin), som flere studier har vist kan forbedre ens hud-tone, og pigmentpletter. PS dette serum kan fås uden parfume men kun i udlandet.
   Håber det hjalp, rigtig god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De er TOTALT forskellige og kan slet ikke sammenlignes. Jeg kan virkelig ikke anbefale at prøve dem som erstatning, hvis man er faldet for CP+ konsistensen, som er noget helt specielt. Ingredienserne er også meget forskellige.

   Gode produkter allesammen men fuldstændig som nat og dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Mette. Undskylder mange gange på vegne af dine penge :-D Nej, der findes desværre ikke noget tilsvarende, jeg kender til overhovedet. Beklager – det er et rigtig dejlig produkt. Og dyr vane :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette K. Frederiksen

   Sørens! Nu havde jeg lige håbet – AK!

   Men så er det godt at vi har Trendsales – skyndte mig fluks derind og hvad ser jeg – en ny 50 ml til 400 kr.

   Oh fryd – nu venter jeg bare i spænding på at postmanden ringer på døren :D

   Men bør man egentlig bruge en almindelig creme ovenpå sådan en serum? Eller er det overhovedet nødvendigt?

   – Mette

   P.S. Beklager forresten sproget – sidder og læser 1800-tals tekster til eksamen, og det har en tendens til at smitte af ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 1. Verdens bedste natserum. Det er rigtigt. Og det er ikke kun mig, der siger det. Estee Lauders Advanced Night Repair. Gu’ er det dyrt. Men det er drøjt! Og en af de eneste punkter, hvor jeg er oprigtig alderforskrækket, er ansigtet. Der vil jeg gerne udskyde det så meget som muligt. Og det her skulle være det rigtige lige nu – den bedste rynkeforebyggelse, masser af fugt til natten. Og når jeg når alderen, så skal jeg i gang med denne her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej dåser.

  Overvejer om det her – eller et af Estee Lauders andre sera – er lige det min hud har brug for.
  Har en 46-årig sart hud, som nemt blusser og bliver rød, med enkelte små karsprængninger på især den ene kind. Bliver meget nemt dehydreret og har svært ved at komme det til livs.
  Bruger EGF serum om natten og elsker det! Men kan ikke finde ud af at få “dagplejen” til at fungere.
  Vil I anbefale Estee Lauder til det eller måske noget andet?
  Jeg vil gerne adressere lidt rynker og linier men det vigtigste er en sund gennemfugtet hud med glød. :-)

  Kh
  Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Birgitte

   Jeg tænker at du er dækket rigtig godt ind ifht. antiage når du bruger EGF. Når dit problem er tør hud, så vil jeg lige slå et slag for: http://pudderdaaserne.dk/2013/03/29/fredagsfavorit-eucerin-hyaluron-filler-concentrate-og-hyaluron-filler-day-cream/

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

   Kære Katja.

   Tak for svar. Har lige brug for at spørge igen, for jeg overvejer nemlig at bruge Bioeffects Day Serum om dagen og altså på den måde gå over til kun at bruge Bioeffect.
   Men så mangler jeg jo noget solfaktor og den almindelige EGF serum skal jo helst bruges uden noget over. Gælder det også Day Serum?
   Og hvad ville du evt. anbefale over Day Serum som solbeskyttelse – gerne året rundt – som man ville kunne lægge makeup på? Jeg bruger typisk mineralsk pudder Foundation.
   Findes der en solbeskyttelse som evt. også ville have en slags primer effekt?

   Mange spørgsmål, jeg ved det – men I er jo så super kompetente. :heart_eyes:

   Kh
   Birgitte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, Day Serum er netop egnet til at bruge under solcreme og makeup, så den er perfekt til formålet. Og den er megalækker. Jeg er ret vild med konsistensen.

   Du kan i princippet bruge enhver solcreme over, men hvilken der er bedst? Åh, det er sådan et svært spørgsmål at svare på. Prøv at se Helenes top ti her: http://pudderdaaserne.dk/2015/04/30/torsdags-top-ti-spf-50-til-ansigtet/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lis

  Nu skriver i polymer som noget godt men hvad er en polymer? Jo en polymer er egentlig en lang kæde af atomer bygget op af enklere molykyler fx er kulhydrater bygget op af sukkker molekyler de findes i tre grupper de naturlige fx. Uld, kulhydrater fribre. En gruppe der er halv syntetiske fx gummi og til sidst de syntetiske som er plastik, fx silikone PVC. Jeg ville ikke som sådan korrekte jer men polymer lyder i mine øre som det samme som makeup hvad er det er mascara, blush eller læbestift…… Jeg kunne ikke lade være da jeg er plastmager organisk kemi er basis viden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Tak Lis :) Du har helt ret – jeg er bestemt ikke kemiker. Og jeg sætter pris på at lære noget. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Black Tango