Anti-age når det er bedst: Estée Lauder Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum

14.10.12
Estee Lauder Perfectionist CPR Wrinkle Lifting Serum

Estee Lauder Perfectionist CPR Wrinkle Lifting Serum

Estée Lauder har længe været blandt de mærker, du kunne regne med, når det kom til anti-age produkter. Især hvis du går efter deres serum og holder dig fra deres sædvanlige krukker. Deres serummer indeholder stort set konsekvent det bedste af det bedste, når det kommer til veldokumenterede ingredienser – og Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum er bestemt ingen undtagelse.

Smuk udenpå og indeni
Konsistensen er silkeblød, og det skyldes at hovedbestandelen er en blanding af silikone og polymerer. Disse stoffer gør intet for at pleje din hud overhovedet, men de giver en illusion af pænere og glattere hud, når du smører den på. Det er ikke unikt for Perfectionist [CP+R], men den gør det rigtig godt.

Ingredienser din hud vil elske
Heldigvis er silikonen og polymererne bakket op af en perlerække af virkelig gode ingredienser. Der er selvfølgelig peptid i – og nogle rigtige gode af slagsen. Acetyl Hexapeptide-8 og Palmitoyl Oligopeptide, hvis anti-age effekt er dokumenteret adskillige gange. Hvis du vil læse mere om udvalgte forskellige peptider, så giver denne artikel på FutureDerm et godt overblik.

Men peptid er langt fra det eneste, der er i Perfectionist [CP+R]. Tværtimod. Der er selvfølgelig antioxidanter og mange af dem. Der er en sand overflod af mere og mindre eksotiske ingredienser. Hvad siger I for eksempel til ekstrakt af fisk? Og det vil føre alt for vidt at gennemgå dem alle her.

Pointen er, at det virker. Jeg har selv brugt den de sidste par måneder, og selvom rynker ikke er det, jeg har mest af, så har Estée Lauder Perfectionist [CP+R] haft en fantastisk effekt på min hudtone, glød og generelle udseende. Og det er bestemt et produkt, jeg vil fortsætte med at holde fast i på badeværelset, når ellers jeg kan tillade mig det mellem alle de andre produkter, jeg skal teste.

Og den rigtig gode nyhed er, at selvom det er parfumeret, så er der ikke nogen af de 26 særligt allergene parfumestoffer i.

Her kan du købe det
Estée Lauder Perfectionist [CP+R] koster 580 kroner for 30 ml og 815 kroner for 50 ml. Du kan købe det i stormagasiner, Matas og parfumerier. Online kan jeg finde det hos Magasin, som desværre ikke har det på lager.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Berit C.

Nu er det ikke lige Anti-Aging jeg går mest op i, men har brugt Estée Lauders Idealist, og den er bare helt fantastisk. Tak for nogle gode indlæg 🙂

Pudderdåse Katja

Dejligt du kan bruge det 🙂 Og ja – Idealist er super

En anden Mette

Er der også thumps up til Advanced Night repair fra Estee lauder? Skal nemlig til at investere i serum, men vil gerne undvære silikonen.

Pudderdåse Katja

Jeg har ikke selv prøvet det, men der er bestemt gode ting i.
Vær opmærksom på at nogle Avanced Night Repair indeholder silikone, hvis du ville undgå det. Det er det originale serum, du skal have fat i.

NadjaC

Jeg er også helt tossernes den, og Night repair også..
Og så er der altså ret mange penge at spare på dem i lufthavnen i forhold til lokalmarkedet + de har større str (100 ml koster i lufthavnen 200 kr mere end 50 ml i Matas/magasin)
Kan kun anbefales!

Pudderdåse Katja

Det er godt at høre. Og helt sikkert: Køb det i lufthavnen!

Charlotte

Ville I foretrække/anbefale den her frem for UV-laser serummet fra Clinique, hvis der var frit valg? Er 32 med begyndende fine linjer efter for mange års rygning og for lidt søvn… 🙂

Pudderdåse Katja

Åh du må ikke stille mig den slags spørgsmål….
Ja, på et helt personligt plan ville jeg nok vælge at bruge denne. Jeg kan personligt bedst lide den. Men der er ikke nogen grund til, at du ikke skulle foretrække det modsatte. De er aldeles fremragende begge to. Se om du ikke kan få en prøve på dem begge!

Charlotte

He he, tak for svar:-) Bruger allerede repairwear og synes den gør en forskel, måske man også bare skulle holde igen med konstant at lede efter nye og bedre produkter. Det er jo lidt en dyr jagt! 😉

Pudderdåse Katja

If it works – don’t fix it 🙂

Pia Hansen

ja jeg går meget op i det da det er vigtigt for mig at holde mig ung så længe som muligt 🙂

henrik boysen

Hej er nødtil at slå et slag for Paula choice
Serum også de er også alle sammen fyldt med super ingredienser og fri for parfume farve og andre irriterende ting
Koster ca 300 kr med fragt for 30 ml
Jeg brugte mit 2 gange om dagen og det holdt næsten 5 måneder.

Anja

Den ryger direkte på min ønskeseddel 🙂

Pudderdåse Katja

Kan jeg kun anbefale. (Godt julegaveønske – panik… det er snart jul)

Pernille

Hej piger. Tak for en god blog 🙂 Jeg bruger MD Formulations Continuous Renewal Complex til daglig (efter jeres anbefaling), men her i vinterhalvåret er det ikke nok fugt. Men kan jeg godt bruge det produkt (MD med kemisk peeling) sammen med et serum, og hvad skal jeg bruge først/nederst? 🙂

Pudderdåse Katja

Det kan du sagtens – det gør jeg selv 🙂 Altid den kemiske peeling nederst og så alt andet ovenpå.

Mette K. Frederiksen

Ved godt at det her er et aldrende indlæg, men kunne huske jeres anmeldelse af denne serum, så da jeg fik chancen for en gratis prøve i Matas hoppede jeg straks til og det skulle jeg aldrig have gjort … for nej hvor er den fantastisk 😀 Fantastisk konsistens og huden elskede den. Der findes vel ikke et lidt billigere mærke med samme gode effekt? 😉 Suk, hvem der ikke var på SU 😛
Men ville egentlig bare lige takke jer for det gode tip 😉
– Mette

Henrik Boysen

Hej måske skulle du prøve et serum fra paulas choice koster omkring 300 kr for 30 ml jeg brugte mit hverdag 2 gange om dagen og det holdt omkring 5 måneder. Det er også silikone baseret og indeholder også en masse gode ting så som vitamin A , C peptid, og masser af antioxidanter. Jeg ved katja har lavet en anmeldelse på produktet hvor hun også ruser det rigtig meget. Glemte lige at sige at de også er fri for både parfume og farve. (Paula har lavet nogle stykker men alle serumerne, er af høj standart)
Et andet godt bud kunne være Olay Regenerist Regenerating Serum.
Det er også skrevet om her på siden.
Det koster ca 100 kr for 50 ml og holder ca 3 måneder hvis du bruger det 2 gange om dagen.
Det kan fås i matas eneste minus er at der er lidt parfume i, men ikke nogle af de rigtig slemme.
Det er også silikone baseret og indeholder ca 2 – 3 % niacinemide
(B3 vitamin), som flere studier har vist kan forbedre ens hud-tone, og pigmentpletter. PS dette serum kan fås uden parfume men kun i udlandet.
Håber det hjalp, rigtig god dag.

Pudderdåse Katja

De er TOTALT forskellige og kan slet ikke sammenlignes. Jeg kan virkelig ikke anbefale at prøve dem som erstatning, hvis man er faldet for CP+ konsistensen, som er noget helt specielt. Ingredienserne er også meget forskellige.
Gode produkter allesammen men fuldstændig som nat og dag.

Pudderdåse Katja

Kære Mette. Undskylder mange gange på vegne af dine penge 😀 Nej, der findes desværre ikke noget tilsvarende, jeg kender til overhovedet. Beklager – det er et rigtig dejlig produkt. Og dyr vane 🙂

Mette K. Frederiksen

Sørens! Nu havde jeg lige håbet – AK!
Men så er det godt at vi har Trendsales – skyndte mig fluks derind og hvad ser jeg – en ny 50 ml til 400 kr.
Oh fryd – nu venter jeg bare i spænding på at postmanden ringer på døren 😀
Men bør man egentlig bruge en almindelig creme ovenpå sådan en serum? Eller er det overhovedet nødvendigt?
– Mette
P.S. Beklager forresten sproget – sidder og læser 1800-tals tekster til eksamen, og det har en tendens til at smitte af 😉

Skønhedsfavoritter lige nu: Ansigtet | ROCKPAPERDRESSES

[…] 1. Verdens bedste natserum. Det er rigtigt. Og det er ikke kun mig, der siger det. Estee Lauders Advanced Night Repair. Gu’ er det dyrt. Men det er drøjt! Og en af de eneste punkter, hvor jeg er oprigtig alderforskrækket, er ansigtet. Der vil jeg gerne udskyde det så meget som muligt. Og det her skulle være det rigtige lige nu – den bedste rynkeforebyggelse, masser af fugt til natten. Og når jeg når alderen, så skal jeg i gang med denne her. […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *