Anti-age når det er bedst: Estée Lauder Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum

14.10.12
Estee Lauder Perfectionist CPR Wrinkle Lifting Serum

Estee Lauder Perfectionist CPR Wrinkle Lifting Serum

Estée Lauder har længe været blandt de mærker, du kunne regne med, når det kom til anti-age produkter. Især hvis du går efter deres serum og holder dig fra deres sædvanlige krukker. Deres serummer indeholder stort set konsekvent det bedste af det bedste, når det kommer til veldokumenterede ingredienser – og Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum er bestemt ingen undtagelse.

Smuk udenpå og indeni
Konsistensen er silkeblød, og det skyldes at hovedbestandelen er en blanding af silikone og polymerer. Disse stoffer gør intet for at pleje din hud overhovedet, men de giver en illusion af pænere og glattere hud, når du smører den på. Det er ikke unikt for Perfectionist [CP+R], men den gør det rigtig godt.

Ingredienser din hud vil elske
Heldigvis er silikonen og polymererne bakket op af en perlerække af virkelig gode ingredienser. Der er selvfølgelig peptid i – og nogle rigtige gode af slagsen. Acetyl Hexapeptide-8 og Palmitoyl Oligopeptide, hvis anti-age effekt er dokumenteret adskillige gange. Hvis du vil læse mere om udvalgte forskellige peptider, så giver denne artikel på FutureDerm et godt overblik.

Men peptid er langt fra det eneste, der er i Perfectionist [CP+R]. Tværtimod. Der er selvfølgelig antioxidanter og mange af dem. Der er en sand overflod af mere og mindre eksotiske ingredienser. Hvad siger I for eksempel til ekstrakt af fisk? Og det vil føre alt for vidt at gennemgå dem alle her.

Pointen er, at det virker. Jeg har selv brugt den de sidste par måneder, og selvom rynker ikke er det, jeg har mest af, så har Estée Lauder Perfectionist [CP+R] haft en fantastisk effekt på min hudtone, glød og generelle udseende. Og det er bestemt et produkt, jeg vil fortsætte med at holde fast i på badeværelset, når ellers jeg kan tillade mig det mellem alle de andre produkter, jeg skal teste.

Og den rigtig gode nyhed er, at selvom det er parfumeret, så er der ikke nogen af de 26 særligt allergene parfumestoffer i.

Her kan du købe det
Estée Lauder Perfectionist [CP+R] koster 580 kroner for 30 ml og 815 kroner for 50 ml. Du kan købe det i stormagasiner, Matas og parfumerier. Online kan jeg finde det hos Magasin, som desværre ikke har det på lager.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Birgitte

Hej dåser.
Overvejer om det her – eller et af Estee Lauders andre sera – er lige det min hud har brug for.
Har en 46-årig sart hud, som nemt blusser og bliver rød, med enkelte små karsprængninger på især den ene kind. Bliver meget nemt dehydreret og har svært ved at komme det til livs.
Bruger EGF serum om natten og elsker det! Men kan ikke finde ud af at få “dagplejen” til at fungere.
Vil I anbefale Estee Lauder til det eller måske noget andet?
Jeg vil gerne adressere lidt rynker og linier men det vigtigste er en sund gennemfugtet hud med glød. 🙂
Kh
Birgitte

Katja Moikjær

Kære Birgitte
Jeg tænker at du er dækket rigtig godt ind ifht. antiage når du bruger EGF. Når dit problem er tør hud, så vil jeg lige slå et slag for: https://pudderdaaserne.dk/2013/03/29/fredagsfavorit-eucerin-hyaluron-filler-concentrate-og-hyaluron-filler-day-cream/
Kh. Katja

Birgitte

Kære Katja.
Tak for svar. Har lige brug for at spørge igen, for jeg overvejer nemlig at bruge Bioeffects Day Serum om dagen og altså på den måde gå over til kun at bruge Bioeffect.
Men så mangler jeg jo noget solfaktor og den almindelige EGF serum skal jo helst bruges uden noget over. Gælder det også Day Serum?
Og hvad ville du evt. anbefale over Day Serum som solbeskyttelse – gerne året rundt – som man ville kunne lægge makeup på? Jeg bruger typisk mineralsk pudder Foundation.
Findes der en solbeskyttelse som evt. også ville have en slags primer effekt?
Mange spørgsmål, jeg ved det – men I er jo så super kompetente. :heart_eyes:
Kh
Birgitte

Katja Moikjær

Nej, Day Serum er netop egnet til at bruge under solcreme og makeup, så den er perfekt til formålet. Og den er megalækker. Jeg er ret vild med konsistensen.
Du kan i princippet bruge enhver solcreme over, men hvilken der er bedst? Åh, det er sådan et svært spørgsmål at svare på. Prøv at se Helenes top ti her: https://pudderdaaserne.dk/2015/04/30/torsdags-top-ti-spf-50-til-ansigtet/

lis

Nu skriver i polymer som noget godt men hvad er en polymer? Jo en polymer er egentlig en lang kæde af atomer bygget op af enklere molykyler fx er kulhydrater bygget op af sukkker molekyler de findes i tre grupper de naturlige fx. Uld, kulhydrater fribre. En gruppe der er halv syntetiske fx gummi og til sidst de syntetiske som er plastik, fx silikone PVC. Jeg ville ikke som sådan korrekte jer men polymer lyder i mine øre som det samme som makeup hvad er det er mascara, blush eller læbestift…… Jeg kunne ikke lade være da jeg er plastmager organisk kemi er basis viden

Katja Moikjær

Tak Lis 🙂 Du har helt ret – jeg er bestemt ikke kemiker. Og jeg sætter pris på at lære noget. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *