MAC Carine Roitfeld og Marilyn Monroe er online

GOODIEBOX: September 2012

Goodiebox logo

Sponsoreret indlæg

Mens de fleste af jer venter på måndens GOODIEBOX, har jeg allerede fået fingrene i mine goodies. Efter sidste måneds fantastiske indhold troede jeg ærlig talt ikke, at det kunne blive meget bedre. Men der tog jeg godt nok fejl! Ikke nok med at jeg klappede i hænderne over mit eget eksemplar af månedens GOODIEBOX, jeg glæder mig mindst lige så meget til, at dig ude bag skærmen får din pakke. Grunden er, at der er et af de produkter, som jeg igennem de sidste tre års tid har brugt op igen og igen og så er det oven i købet full size! Det glæder mig så meget, at du også får mulighed for at prøve nu.

Resten af månedens GOODIEBOX er også over al forventning. Uden at røbe for meget, kan jeg fortælle, at dine bønner er blevet hørt. Der er flere full size produkter, treats og en lille gave til en af mændene i dit liv. Det er den mest fyldte GOODIEBOX til dato, begejstringen vil ingen ende tage. Jeg er hundrede procent hooked. Som jeg nævnte i sidste måned, har jeg kæmpet for at få GOODIEBOX bannere på bloggen og jeg er både glad og stolt over at arbejde sammen med det fantastiske team fra GOODIEBOX.

Vil du være med
Hvis du har lyst til at modtage denne måneds GOODIEBOX, kan du stadig nå det, hvis du melder dig til på GOODIEBOX‘ site. Det koster 119 kroner og for den pris, får du altså bragt virkelig mange dejlige produkter lige hjem til dig. For mig er GOODIEBOX en oplagt mulighed for at få afprøvet nyheder og give produkter, som ikke ellers ville komme indenfor døren en reel chance og selvfølgelig en mulighed for at bryde med vanerne.
Der er ingen bindningsperiode, så du kan altid framelde dig igen, hvis du ikke ønsker flere pakker.

Spoiler
Vi har haft en diskussion både for og i mod sneak peeks inde på FaceBook. Jeg er af den holdning, at hvis det ødelægger overraskelsen for nogen, ja så er der ingen, som skal have fornøjelsen. Derfor skal billeder og spoilere naturligvis varsles ordentligt. Derfor er det lige nu, du skal stoppe med at læse og scrolle, hvis du stadig venter på din GOODIEBOX

Hvis ikke du mødte Dåsefisken Dan i sidste måned, så får du muligheden nu. Dan er vores pausefisk, som fylder på skærmen, så du ikke ved et uheld kommer til at se et billede, du ikke vil se.

Photobucket

Helt Gaga
GOODIEBOX har ladet sig inspirere af Lady Gaga denne gang, det betyder, at du kan fyre op under dit look med lækker tusch eyeliner, ”flawless skin” og ”statement brows”.
Efter succesen med hårtemaet i sidste GOODIEBOX har teamet bag vovet lidt flere hårprodukter i månedens æske. Deriblandt familiens absolutte favorit, når det gælder hårprodukter. Inden min tid som dåse, var jeg så ualmindelig kedelig og konservativ med mine hårprodukter. Og derfor var jeg altid glad for prøver på denne type produkter og selvom jeg nu kunne vaske hår dagen lang uden at mangle shampoo, er jeg stadig blevet inspireret til nye favoritter.
Et værdifuldt stykke papir har også fundet vej ned i æsken sammen med en duft til både dig og en mand i dit liv. Alt i alt en propfuld æske hvor du også finder lidt til ganen.

Photobucket

David Beckham The Essence Eau de Toilette
Savner du inspiration til mandens, kærestens, vennens, sønnens eller måske din fars nye duft? GOODIEBOX giver dig en håndsrækning og leverer en prøve på The Essence. Duften er frisk med et twist, meget grøn og dufter på en gang af citrus, frugter, krydderurter og træ. Den er ret interessant på den måde, at den over tid bliver meget unik på den enkelte, hvis den altså bliver doseret ordentligt og brugeren ikke bader i den.

Diesel Loverdose L’Eau de Toilette
Min første tanke, da jeg duftede til den nye version af Loverdose, var, at jeg havde fået færden af noget andet. For den dufter af lakrids sådan rigtig kraftigt af lakrids med et hint af røde æbler. Den skulle være lettere end den originale version af Loverdose, men jeg synes nu stadig, at den er meget sød. Jeg ved at det klæder mange, jeg er bare ikke en af dem. Det kan bedst forklares, ved at beskrive min families reaktion. Yngsten kom og krammede og sagde straks: ”Hvor har vi slik”, ældsten kom til og sagde ”ej, mor spiser du lakridser uden at dele?”. Begge drenge kigger efterfølgende lettere bebrejdende og noget tvivlende på mig, mens jeg prøver at forklare.

L’Oréal Professional Abondance de Cacao Shampoo
Der er nogle dufte, som man bare ikke kan med. Sådan har jeg det med syntetisk duft af kakao og kokos. Jeg får simpelthen kvalme hver gang, derfor var jeg noget tøvende, da jeg forsigtigt lettede låget på denne shampoo. Heldigvis har L’Oréal formået at tone kakaoduften så meget ned, at den er tålelig selv for mig, som er sippe sart med dufte. Shampooen er virkelig god, ældstens stride hår blev blødt og medgørligt uden brug af balsam, det er et hidtil ukendt fænomen, kan jeg godt røbe! Den tynger ikke håret og det var nemt at sætte og klaskede ikke sammen efter endt styling.

Max Factor Face Finity 3-in-1 All Day Flawless Foundation
Katja er fan og det bliver jeg vist også. Farven i brevet er fin til en søndag hjemme i sofaen og måske lige en tur i fakta, hvor både cykelhjelm og tørklæde bliver på under hele turen. Den lægger sig virkelig pænt på huden og dækker utrolig godt. Læs mere i Katjas anmeldelse her.

Nutrilett Hunger Control Crunch Bar
Denne bar har ikke den sædvanlige sære, tørre og klæge smag af proteinpulver. Den har en rig chokoladesmag med et strejf af salt. Sådan nogle kunne jeg sagtens blive forfalden til, som erstatning for et måltid i ny og næ.

Oriflame Beauty Eyebrow Kit
Dette kit kommer, som fra sendt fra himlen. De to farver er virkelig anvendelige og lette at blande. Voksen holder fint brynene på plads og de tilhørende applikatorer er også rigtig gode. Yay! Sådan et kit kan man ikke være foruden, det er perfekt, uanset om du er øvet eller ej. Du kan som nævnt holde looket naturligt eller ”go all in” med ”statement brows”, super cool men også ret vildt!

Oriflame Eye Liner Stylo i farven Black
Det kræver øvelse uanset, hvordan man vender og drejer sådan en eyeliner. Men når du har lært det, er det ligesom at køre på cykel, man glemmer det aldrig rigtig, vel? Øv dig og lær det, det er en lektie for livet! Nogen vil måske mene at det ikke er en super vigtig lektie?! Men det er det selvfølgelig og du kan ikke være uden, hvis du elsker at skifte look og afprøve noget nyt.

Orifluido Beauty Elixir
Behøver den nærmere præsentation? Det er det produkt, som alle i familien griber efter, når håret skal plejes. Den sørger for at det bliver blødt, blankt og medgørligt.
Ham den langhårede får om muligt endnu mere lækkert hår end han plejer at have (ja, jeg indrømmer det gerne, jeg ER grøn af misundelse). Ældstens hår filtrer ikke nævneværdigt og mit hår ser bare sundere ud. We are loving it! Duften er rundere og efter min mening mere behagelig end de konkurrende varianter.

Sephora Voucher
Vælg mellem en neglelak, en lip balm eller en parfume fra Sephoras eget mærke. Jeg er stor fan af deres neglelak, men lejligheden skal alligevel benyttes til at få afprøvet deres lip balm. Og hvis det ikke bliver den, kaster jeg mig over en Cotton Flower parfume.

Er månedens GOODIEBOX ikke bare lækker?

Dette indlæg er sponsoreret, men som altid udtryk for vores oprigtige mening.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

23 kommentarer

 • Tanja Mariat

  Hej,

  ja, jeg giver dig helt ret, at denne goodibox er ret fyldt. Og jeg glæder mig hver gang som et barn til juleaften.
  Jeg har dog et spørgsmål, som jeg håber, at du kan hjælpe med. Har kigget på ingredienslisten til Orifluido Beauty Elixir og kan ikke rigtig gennemskue om den indeholder silikone? Gør den det?
  Og hvad med L’Oréal Professional Abondance de Cacao Shampoo, det er vel også sulfat og silikone shampoo?

  Er nemlig langsomt ved at tynde ud i silikone og sulfat produkter til håret, da jeg purely professionals produkter gør underværker for mit hår. I sær treatment 1!

  Nyder at følge bloggen – det er altid nogle super gode tips og tit kritiske vinkler i kommer med!! Keep up the good work”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tanja

   Langt de fleste “olier” på markedet er silikonebaserede også Orofluido.
   I shampooen er der ganske rigtigt sulfat, men såvidt jeg husker ingen silikone.

   Og tak for fantastisk ros <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg ikke medlem af Goodiebox, men synes det er ret dårlig stil at ligge et gavekort med til en butik der kun eksistere i København! :(

  Ellers ser produkterne lækre ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jo bare en lille ekstra ting, og de skriver også i brevet at det selvfølgelig ikke er alle der har mulighed for at få det, men at der så til gengæld vil være lidt fra sephora i boksen næste måned! (: Og boksen er jo godt proppet i forvejen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hørt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hmm, det er en ekstra ting, udover de tre full-size produkter og de sædvanlige produktprøver!? Dårlig stil vil jeg ikke kalde det, det er en mulighed, for at besøge den nye Sephora i Field’s. Så kan man jo tage den eller lade være :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Nej og jeg har meldt mig ud forlængst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ok Bente :-)

   Sådan er vi så forskellige!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er nu også ærgelig over at få et gavekort til butikker der kun er i KBH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Malene
   Så må du i stedet glæde dig til at “lidt af Sephora kommer hjem til dig” i næste måned.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor ser den bare lækker ud! Jeg meldte mig ud for nogle måneder siden, da jeg er på SU og ikke har det helt store at gøre med, så det var lidt unødvendigt for mig. Ville dog meget gerne have haft denne her ;)

  Angående det med den bedste BB-cream til fedtet hud; har du fået testet Gosh? Og i så fald hvilken én føler du fedter mindst – den eller Loreals? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Camilla
   Det kan jeg godt forstå, et eller andet skal man jo spare på.

   Nej desværre, jeg har haft så sindsygt travlt på arbejde, at jeg ikke har nået det :-(
   Jeg lover at skrive, så snart jeg har testet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er da bare helt i orden! Og det lyder godt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Så fik jeg testet….
   Og dommen er, at de to cremer efter min mening er svære at sammenligne.
   Gosh er mere transparent og holder langt bedre, faktisk så godt at jeg slet ikke behøvede at lave touch-ups :-O
   L’Oréal giver huden den lækreste glød og en meget flot finish, hvor porerne synes langt mindre eller slet ikke. Holdbarheden er så ikke specielt god (på mig) og næsen skinner forholdsvis hurtigt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo det er skønt – jeg fik skam min i går!
  Er vild med den der hårolie! Især duften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ja, ikk’?!
   Orofluido har helt seriøst sparet mig for uendelig mange timer med en sur søn og hans lange filtrede hår.
   Og duften er mums!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja B.

  Jeg synes det er en super fin goodiebox og jeg er især begejstret for øjenbrynssættet!
  Kritikken over voucheren til Sephora kan jeg slet ikke følge; det er en lille skaldet prøve man kan hente hvis man har lyst, en lille EKSTRA ting i en ellers lækker box. Min veninde har ingen kæreste, men hun brokker sig da ikke over herre-parfumen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Katja

   Jeg er også i den lejr, jeg kommer aldrig i Field’s og opdagede først at voucheren er der til efter en kommentar på GOODIEBOX’ væg på facebook.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Fint at de har oppet sig lidt på makeup-fronten – det lader til endelig at være lidt produkter der ikke er ansigtscremer, olier eller håndcremer. Jeg er dog stadig glad for at jeg ikke længere er medlem. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Jeg er helt på Goodiebox’s side – synes det er et genialt koncept, og kan slet ikke forstå alle de sure kommentarer. Synes virkelig teamet klarer det godt.

  Og denne måneds box er lækker!! Ser man rent økonomisk på det – kan det virkelig betale sig :-D men udover det med kroner og ører, så er det altså endnu mere værd med sådan en gave en halvmørk og trist oktober dag

  kh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et ben i hver lejr! Jeg elsker mit medlemsskab hos GOODIEBOX. Jeg elsker den lille æske der kaster mig ud i nye ting som jeg ellers ALDRIG ville have prøvet.
  Augustboxen kom først i september – nå, det kan jo smutte. Så da vi gik ind i sidste uge af september, kiggede jeg efter min GLS mand allerede mandag. Og tirsdag. Og onsdag. Og torsdag… Først torsdag oplyser GB at de sender pakkerne ud den dag. Fredag kommer der ingen GLS mand, han kommer først mandag, hvor kalender-bladet er vendt og det nu er blevet oktober. Hmm, 2 måneder i streg hvor de ikke får sendt boxe ud til tiden, det er altså ikke så heldigt.
  Vedr. det lille gavebevis til Sephora så holder jeg fast i, at det er fint at sende til københavnere!! Så de putte et eller andet andet i de andre boxe. MEN ydermere er kortet gældende fra d 26/9 (hvor det vel egentlig var meningen vi skulle have haft boxene) og frem til 6/10. Når man så først får boxen d 1/10 så skal man altså tænke lidt hurtigt for at nå at gøre brug af kortet. Så når de sender sådan noget med, så er det denundenlyme også vigtigt at de får sendt de boxe ud til tiden!!!!!
  Ved ethvert andet løbende abonnement forventer vi jo også at få vores ting til tiden. Hvad skal jeg med søndagens udgave af avisen onsdagen efter?
  Nå, mine ekstremt høje tanker om GB er ikke så ekstremt høje mere (Jeg betalte også 6 gange for én box på en måned. Fik dog pengene tilbage hver gang, men jeg brugte altså en del tid på at “rydde op” og holde øje med om alle de trækninger de lavede kom tilbage igen). Jeg er stadig rigtig glad for mine boxe og synes det er dejlige ting der er i. Jeg er nok bare ikke så tilbøjelig til at råbe GOODIEBOX hvorend jeg kommer længere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UH, jeg er så meget også på den positive side! Jeg bor hverken i KBH eller har en kæreste, men derfor er jeg da fuldt ud tilfreds med de sender det med – kun fedt for dem, der har muligheden for at udnytte det! (Og så kan jeg jo glæde mig endnu mere til næste måneds gave fra Sephora! :) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er altså også kæmpe fan!
  September-boxen er min første og jeg er virkelig blevet positivt overrasket..
  3 full-size produkter for 119 kr? Det kan man altså ikke klage over :)

  Og som skrevet ovenover: Boxen er virkelig optur på en meget grå og kedelig oktoberdag..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Carine Roitfeld og Marilyn Monroe er online