Nyt fra Max Factor: Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara

05.09.12
Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Sponsoreret indlæg

Max Factor Facefinity og Eye Brightening MascaraSelvom man ikke lige skulle tro det, så er det faktisk praktisk for en skønhedsblogger, med en foundation i Sidney Lee-farvet, når man skal virkelig teste den – også selvom folk kigger lidt mærkeligt på en. For alle fejl bliver fremhævet x100, når den er for mørk. Men det var ikke noget problem med den nye Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation. For der var ingen fejl at se overhovedet.

Selvom min prøve var alt alt for mørk til mig, så var det helt tydeligt, at den virkelig efterlod en fejlfri finish. Kombineret med en imponerende dækkeevne og holdbarhed, så er det mildest talt unikt.

De fleste ekstra-holdbare foundations, jeg har prøvet (tro mig, jeg har prøvet dem alle), har en kedelig tendens til at fremhæver tørhed, ujævnheder osv. Ikke denne. Den giver en meget smuk finish og glød, som på mange måder minder mig om den man får af Make Up For Ever HD Foundation eller MAC Studio Sculpt (som til gengæld bare glider af min hud).

Den virker ikke engang til at oxidere – altså bliver mørkere på huden med tiden, hvilket ellers ofte er standard med ekstra holdbare foundations. Disse billeder er KUN taget med henblik på at vise oxidering over tid – det er selvfølgelig slet ikke sådan foundationen lægger sig på huden, jeg har smurt et håbløst tykt lag på for at tjekke.

Max Factor Facefinitys claim to fame, er at den er en all in one primer, concealer og foundation. Der er i hvert fald ingen grund til at bruge primer for mig. Og den har en dækkeevne, som gjorde det overflødigt for mig at dække urenheder mm. med concealer. Det er en absolut ny yndlingsfoundation for mig, og så snart den rammer butikkerne, så er jeg der for at finde den i den rette farve til mig.

Eye Brightening Mascara

Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Jeg har været på rundtur i et par Matas og i Magasin i dag, og Facefinity er lige på trapperne. Den nye Eye Brightening Mascara er derimod netop kommet i butikkerne, og den er også værd at kigge nærmere på.

Det er tre mascara til hver sin øjenfarve – grøn, brun og blå (på billedet ovenfor er der kun til grøn og blå) – der kan fremhæve din øjenfarve. Vi har fået nogle spørgsmål på Facebook om, hvad nu det var for noget. Og det er ikke spor hokus pokus, det er simpelthen sort mascara tonet i en nuance, der fremhæver den særlige øjenfarve.

Jeg har grønne øjne, og Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumizing Mascara til grønne øjne er en sort mascara tonet i en smuk blommefarvet toning, der fremhæver det grønne i mine øjne.

Kvaliteten af mascaraen er god af en farvet mascara at være, og jeg ser derfor heller ingen grund til at holde mig til den til grønne øjne. Den til blå øjne er en blå/sølv/gylden toning af sort, og den er virkelig fin – også til mig. Det samme gælder den til brune øjne, der er en sort med sølv.

Max Factor Eye Brightening Mascara

Fra venstre mod højre er det Black Pearl (brune øjne), Black Ruby (grønne øjne) og Black Sapphire (blå øjne).

Den bordeaux farve fremhæver det grønne i mine øjne. Men jeg ville da være en dårlig Pudderdåse, hvis jeg ikke også kunne få noget sjov ud af de andre ret smukke og unikke farver mascara.

Her kan du købe det
De tre Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara er i butikkerne nu, og Facefinity er lige på trapperne. Du kan købe Max Factor i blandt andet Matas, Magasin og udvalgte store supermarkeder. Eye Brightening Mascara koster 109 kroner, men har lige nu en intropris på 99 kroner. Jeg har desværre ikke nogen pris på Facefinity Foundation endnu.

Tjek Max Factors danske Facebook side ud også.

Sponsoreret indlæg

Skal du prøve nogle af dem?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
StyleStories

Spændende nyhed, som jeg helt klart skal tjekke ud. Dækkende foundations med et naturligt look er en mangelvare. Håber der kommer et godt farveudvalg.

Pudderdåse Katja

JA!!!!

Helle

Jeg er bare lidt ked af at I laver sponsorerede indlæg….

Pudderdåse Katja

Hej Helle
Det er jeg da ked af, at du er ked af, men huslejen kan desværre ikke betales med læbestift jo. Heldigvis er de tydeligt markerede, så du kan springe dem over.
Kh. Katja

Helle

Udmærket pointe – men jeres ellers høje troværdighed bliver sat lidt på spil?

Pudderdåse Katja

Det er jeg da ked af at du synes, men det mener jeg naturligvis ikke, at den gør selv, sålænge vi gør det lovligt og på vores måde.
Kh. Katja

Helle

Jeg siger ikke det er ulovligt – faktisk er min pointe nærmere at jeres andre indlæg er af høj kvalitet, langt højere end diverse dameblade, fordi I netop forholder jer kritisk. Og det er jo svært at gøre i et sponsoreret indlæg. Jeg håber derfor at I – måske på sigt – kan nøjes med “alm. reklamer” – lige nu skyder I seje damer jer lidt selv i foden.

Pudderdåse Katja

Det er meget interessant for de to sponsorerede indlæg vi har haft den sidste uge har også været de mest læste og delte ifølge statistikken. Så det lader ikke til at læserne er enige? Dette indlæg har fx fået 15 likes på Bloglovin og er under popular der. Det er klart at sponsorerede indlæg er under nogle andre forudsætninger – det lægger vi på ingen måde skjul på. Men at de skulle være af en dårlige kvalitet er jeg slet ikke enig med dig i, og det ser læserstatistikken heller ikke ud til at være.
Men vi må se, hvad fremtiden bringer – vi er heldigvis glade for at lave dem. Og man kan ikke ligefrem sige, at vores læsertal falder 😉 eller vi oplever at folk opfatter os som utroværdige. Det synes jeg bestemt heller ikke, de har nogen grund til.
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Hej Helle
Det har jeg svært ved at se, at vi gør. Vi siger nej til alle sponsorerede indlæg, som vi ikke kan stå 100% inde for. Vi kan jo netop ikke skrive negativt og derfor er vi selektive i udvælgelsen af sponsorater.
Mvh. Helene

Janne

Mascaraen lyder rigtig spændende, den skal da prøves. Og måske også foundationen, men hvordan ser det ud med solbeskyttelse i den? Jeg kan se at der står factor 20, men holder det?

Pudderdåse Katja

Ja, det ville jeg virkelig også gerne vide, men det kræver at jeg har en indpakning med en INCI på, og det har jeg ikke kunne skaffe. Waaaah!

Betina

Åh nej, flere produkter jeg nu bliver nødt til at købe – er sikker på at den blommefarve vil være lækker til mine grønne øjne. 😉
Jeg har i øvrigt stor tiltro til jeres integritet selvom det er sponsorerede produkter, i det jeg ikke forventer at I sugarcoater jeres holdning.

Pudderdåse Katja

Tak Betina. Det er jeg virkelig glad for at høre. Det kan du også roligt stole på.
PS. Undskyld 😉

Line

Hej i dejlige damer 🙂
Har lig et spørgsmål angående den så roste Max Factor foundation, har lig været nede at hente prøver på den i matas, den føles super fin, men er lidt urolig for om den kan bruges på min urene hud, da det ikke fremgår nogen steder om den er oliefri? Eller burde der ikke være nogle problemer i at bruge den ?
De bedste hilsner Line 🙂

Pudderdåse Katja

Du kan sjældent regne med alligevel, at bare fordi der står oliefri el. lign. så slår du ikke ud med bumser af en foundation. Det er aldrig til at regne ud på forhånd.
Jeg ville ikke spå denne til at have en stor risiko, men mit eneste råd er som altid at få en prøve. Du kan i matas og magasin få et lille prøvebæger med en lille smule i, og så prøve den hjemme. Det er den eneste måde at teste på.
Kh. Katja

Josephine

Kan i anbefale en foundation til tør hud ? Jeg er nemlig træt af at bruge penge på noget der ikke lever op til mine forventninger
Det må godt se naturligt ud, men selvfølgelig med lidt dækkeevne – da jeg har lidt urenheder. Og hvis muligt uden parfume og parabener (men ikke et must)
Håber at i kan hjælpe 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Josephine
Når min hud er rigtig tør og jeg samtidig har brug for dækning, er det Bobbi Browns Foundation Stick, jeg griber ud efter. Måden jeg bruger den på er oftest sammen med en creme, så jeg fordeler foundationen med cremen.Giver det mening? Det gode ved denne stick er, at du kun behøver at bruge den der, hvor der er behov for det. Den er virkelig drøj i brug og nem at have med til touch ups.
Hvis du ikke er til DIY foundation, skal jeg lige undersøge sagen nærmere. Bobbi har flere uparfumerede foundations, dog er de ikke alle uden parfume. Goshs foundations indeholder, såvidt jeg husker heller ikke parfume. Hos MAC er der også flere muligheder og selvfølgelig hos Clinique, hvis du kan finde en farve.
Kh. Helene

Heidi

Hej
Jeg kan huske den her og der kom samtidigt reklamer for den pågældende foundation i telly, så jeg købte den på forsøgsbasis – og den er intet mindre end genial!
Den er lys nok, som kan være rigtig svær at finde – jeg er helt hvid (rødhåret mor)
– og den dækker ( lidt uren hud og let rødme).
Den er til at betale…det bedste er den ikke tørre så meget ud, som alle de andre foundations har gjort. Især henover næsen..har alle andre foundations været lede…
Tror der skulle meget til før jeg skifter igen…men det jeg tænkte, det var om I ikke ville gå den igennem for skadelige ting og om UVen er reel ?
Ved ikke om du fik den afprøvet i din farve, men kan ihvertfald anbefale den…jeg er glad for den 🙂

Pudderdåse Katja

Kære Heidi
Jeg har desværre ikke fået skaffet den med indpakning endnu (det er på min to-do liste). Men hvis du sender mig et billede af din ingrediensliste, så skal jeg nok tjekke).
Dejligt at du også er fan. Jeg har ikke haft lejlighed endnu til at for alvor bruge den – jeg skifter foundation to gange om ugen cirka, når jeg skal teste noget nyt. Det er sjældent vi rent faktisk får chancen for at bruge vores favoritter i ret lang tid. :-/
Kh. Katja

heidi

hejsa, hvad farve bruger du? Jeg er selv nc20-25 så tænker vi sikkert bruger samme farve.. du har endnu ikke fundet ud af hvilken maybelline 24h stay der passer bedst til vores farve- i US? Jeg kan nemlig heller ikke (om vinteren i hvert fald) gå ind under farven sand. 🙁 og er også selv tosset med den..

Pudderdåse Katja

Jeg er en blanding mellem Sand og Ivory (mener jeg de hedder). Jeg er nødt til at blande de to. Jeg ligger lige imellem. I hvert fald om vinteren 🙂 Måske Sand er fin til sommer?
Maybelline 24hr har desværre nogle lidt svage farver. De helt lyse er ret pink. Jeg bruger Sand om sommeren og ikke nogen af dem om vinteren.
Jeg er NC15-20, så lidt lysere end dig?

Jane

Den her – er den stadig en super god foundation I jeres optik? Ønsker en flydende foundation med medium dækning. Min hud er en smule sart, og jeg overvejer at prøve denne. Indlægger er af ældre dato,så vil lige forhøre mig om i fortsat syntes den er god?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *