Nyt fra Max Factor: Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara

05.09.12
Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Sponsoreret indlæg

Max Factor Facefinity og Eye Brightening MascaraSelvom man ikke lige skulle tro det, så er det faktisk praktisk for en skønhedsblogger, med en foundation i Sidney Lee-farvet, når man skal virkelig teste den – også selvom folk kigger lidt mærkeligt på en. For alle fejl bliver fremhævet x100, når den er for mørk. Men det var ikke noget problem med den nye Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation. For der var ingen fejl at se overhovedet.

Selvom min prøve var alt alt for mørk til mig, så var det helt tydeligt, at den virkelig efterlod en fejlfri finish. Kombineret med en imponerende dækkeevne og holdbarhed, så er det mildest talt unikt.

De fleste ekstra-holdbare foundations, jeg har prøvet (tro mig, jeg har prøvet dem alle), har en kedelig tendens til at fremhæver tørhed, ujævnheder osv. Ikke denne. Den giver en meget smuk finish og glød, som på mange måder minder mig om den man får af Make Up For Ever HD Foundation eller MAC Studio Sculpt (som til gengæld bare glider af min hud).

Den virker ikke engang til at oxidere – altså bliver mørkere på huden med tiden, hvilket ellers ofte er standard med ekstra holdbare foundations. Disse billeder er KUN taget med henblik på at vise oxidering over tid – det er selvfølgelig slet ikke sådan foundationen lægger sig på huden, jeg har smurt et håbløst tykt lag på for at tjekke.

Max Factor Facefinitys claim to fame, er at den er en all in one primer, concealer og foundation. Der er i hvert fald ingen grund til at bruge primer for mig. Og den har en dækkeevne, som gjorde det overflødigt for mig at dække urenheder mm. med concealer. Det er en absolut ny yndlingsfoundation for mig, og så snart den rammer butikkerne, så er jeg der for at finde den i den rette farve til mig.

Eye Brightening Mascara

Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Jeg har været på rundtur i et par Matas og i Magasin i dag, og Facefinity er lige på trapperne. Den nye Eye Brightening Mascara er derimod netop kommet i butikkerne, og den er også værd at kigge nærmere på.

Det er tre mascara til hver sin øjenfarve – grøn, brun og blå (på billedet ovenfor er der kun til grøn og blå) – der kan fremhæve din øjenfarve. Vi har fået nogle spørgsmål på Facebook om, hvad nu det var for noget. Og det er ikke spor hokus pokus, det er simpelthen sort mascara tonet i en nuance, der fremhæver den særlige øjenfarve.

Jeg har grønne øjne, og Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumizing Mascara til grønne øjne er en sort mascara tonet i en smuk blommefarvet toning, der fremhæver det grønne i mine øjne.

Kvaliteten af mascaraen er god af en farvet mascara at være, og jeg ser derfor heller ingen grund til at holde mig til den til grønne øjne. Den til blå øjne er en blå/sølv/gylden toning af sort, og den er virkelig fin – også til mig. Det samme gælder den til brune øjne, der er en sort med sølv.

Max Factor Eye Brightening Mascara

Fra venstre mod højre er det Black Pearl (brune øjne), Black Ruby (grønne øjne) og Black Sapphire (blå øjne).

Den bordeaux farve fremhæver det grønne i mine øjne. Men jeg ville da være en dårlig Pudderdåse, hvis jeg ikke også kunne få noget sjov ud af de andre ret smukke og unikke farver mascara.

Her kan du købe det
De tre Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara er i butikkerne nu, og Facefinity er lige på trapperne. Du kan købe Max Factor i blandt andet Matas, Magasin og udvalgte store supermarkeder. Eye Brightening Mascara koster 109 kroner, men har lige nu en intropris på 99 kroner. Jeg har desværre ikke nogen pris på Facefinity Foundation endnu.

Tjek Max Factors danske Facebook side ud også.

Sponsoreret indlæg

Skal du prøve nogle af dem?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Gigi

Glæder mig til at prøve den foundation! 🙂
Jeg så godt den nye mascare i Matas den ene dag og blev virkelig øv da jeg så at det er med de der plastik børster. Jeg hader dem! Jeg kan slet ikke arbejde med dem. Øv øv.

Pudderdåse Katja

Æv – hvorfor ikke? Der er stor forskel på plastikbørster. Hvilke har du prøvet?

Julie

Åh nej….. Det skal være ulovligt at skrive om en god foundation, der ikke kan købes i butikkerne endnu, jeg kan jo slet ikke vente!!!
Hilsen en foundation-aholic 😉

Pudderdåse Katja

UNDSKYLD 😀 Jeg ved det….

Karen

Hmmm. Det lyder jo altsammen meget godt. Men af en eller anden grund, så er jeg aldrig overbevist over foundations fra “billigere” mærker. Ja, til alt andet fra de “billigere” mærker, men af en eller anden grund, så tror jeg ikke på deres foundation. Det kan jo være, at det bare er fordi, at jeg ikke har fundet den rigtige endnu 🙂 Hvis den er sammenlignelig med MUFE HD-foundation, så skal den helt sikkert tjekkes ud 🙂 Ved i noget om farveudvalget, som jo tit er der de lidt billigere mærker har lidt udfordringer?

Pudderdåse Katja

Min personlige erfaring med de billigere mærker er, at kvaliteten er fuldstændig lige så god som de dyre. Udfordringen er typisk farveudvalget, som er noget mere begrænset. Jeg har endnu ikke set det danske farveudvalg af denne, så jeg bliver dig svar skyldig, men jeg er selv afhængig af en meget lys om vinteren – FX. kommer Maybelline typisk til kort om vinteren hos mig.

nanna

Super fedt at du begiver dig udenfor en dør med sidney lee ansigt, det er sku at lide for skønheden ;)!
Men i har på et tidspunkt nævnt herinde (så vidt jeg husker var det i forbindelse med en concealer) at man kan blande sin foundation op med en almindelig ansigtscreme, jeg har nemlig ikke brug for vildt meget dækkeevne, men bare en jævn base. Så jeg tænkte om det er mest optimalt at tage en BB creme som i forvejen ikke dækker på samme måde som en foundation, eller bare tage en god foundation og blande den op med creme :)?
xx Nanna

Pudderdåse Katja

Hvad man ikke gør for testens skyld 😀
Altså…. BB Cream er bare et andet ord for farvet dagcreme, som gør at de sælger bedre 😉 Jeg foretrækker personligt at bruge færdige produkter. Det der med at blande op, synes jeg bliver noget rod, som ikke holder så godt. Men det er alene personlig præference.
Hvis du vil have noget med let dækning så prøv evt at kigge på Max Factor Xperience foundation. Den er meget BB Cream -agtig. Før der var noget, der hed BB Cream 😉

Sacha

Det lyder virkelig spændende med sådan en form for mascara, kan det ses at mascaraen ikke er ren sort? Hint eller kraftigt?

Pudderdåse Katja

Hint – ikke kraftigt. Men jeg lægger mærke til det. Min mand ville nok ikke, men… 😉

Asha

Jeg så godt mascaraen forleden i matas. Jeg var nysgerrig, men ikke nysgerrig nok til at betale 100 kroner bare for the fun of it.
Kan du ikke tage et par billeder? Jeg vil helt vild gerne se, hvordan det ser ud. Når du siger sort, der tonet, så vil jeg bla. gerne se, om man kan se toningen med det blotte øje, eller om den bare ser sort ud?

Tine

Jeg er helt enig, vil enormt gerne se mascaraen på, – om der er en forskel. 🙂

Pudderdåse Katja

Det vil jeg også virkelig gerne vise, men mine øjne er ikke særligt fotogene i dag 🙁 Skal nok komme i et look

Pudderdåse Katja

Du kan godt se den, den er sort, men du kan godt se toningen. Ellers er der testere på vej i butikken så du kan prøve først. Der ER testere i Magasin nu, hvor jeg prøvede dem alle.

Baysen

Har overvejet mascaraen – den lyder lidt interessant. Men kunne også godt tænke mig at se billeder 🙂

Pudderdåse Katja

Ja… Måske vi kunne logge Helene? Pollen… Jeg ser ikke så godt ud 😉

Mille

Bliver vist nødt til at tjekke den foundation, når den lander i butikkerne. Håber bare, at der er et ordentligt farveudvalg og gerne en farve til de ekstra blege.
Er vild med indpakningen. Det ser så billig ud, som de ofte ellers gør, og altid lækkert med en pumpe

Pudderdåse Katja

Pumpen er rigtig god, det er heldigvis sjældent efterhånden vi ser nye lanceringer af foundations uden pumpe. Det giver INGEN mening…

Bodil

Lyder som en foundation jeg skal prøve – leder lige nu efter den rette til sommer fjæset, kører p.t. på dagcreme blandet med mørk foundation, så jeg håber den snart lander.

Pudderdåse Katja

Det håber jeg også – jeg bliver ved med at kigge længselsfuldt efter Matas.

Louise Hansen

Super spændende med den foundation. Er den bedre end Maybelline Superstay 24hr Foundation? Og er der solfaktor i?
Har endnu ikke købt foundation til mit bryllup om halvanden uges tid, så håber virkelig den når at komme inden da, hvis den er så god 🙂

Pudderdåse Katja

Der er solfaktor i, men jeg har ikke haft mulighed for at tjekke deklarationen endnu. Jeg synes absolut den er bedre end superstay, fordi alle superstay bliver mørke med tiden pga. oxideringen desværre. Men jeg venter også på de endelige farver for at kunne lave en præcis sammenligning – det er lidt svært med Sidney Lee-farvet, jeg skal have den i en farve, der passer præcis for at kunne tjekke dem op mod hinanden på det.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *