Bliss Berry Bubbly og Snow Wonder

04.02.13
Bliss Berry Bubbly gaveæske

Bliss Berry Bubbly gaveæske

Stormagasinerne er ofte stedet, man skal kigge, hvis man skal finde en lækker gaveæske med skønhedsprodukter. Til jul er udvalget ekstra stort og i januar kan man ofte finde æskerne til en brøkdel af den oprindelige pris. Sådan er det også gået med den æske, som jeg oprindeligt ville skrive om i december.

Bliss
Det hele startede en dag i november, da jeg gik forbi en æske med Bliss’ Soapy Suds og Body Butter i en ny variant i Sephora. Der findes i forvejen tre varianter nemlig: Lemon+Sage, Blood Orange+White Pepper og Vanilla+Bergamot.
Det skal ikke være nogen hemmelighed at citrusdufte ikke ligefrem er på min top tre, og derfor var jeg selvfølgelig temmelig nysgerrig efter at vide, om det var en blivende variant. Hos den skønne PR-dåse fik jeg at vide, at det desværre er en særlig julevariant. Alligevel modtog jeg min helt egen gaveæske en uges tid senere, der var den bare forsvundet fra hylderne i Sephora. Da jeg spurgte efter den, fik jeg den besked, at den var udsolgt og ikke ville komme igen.
En uge senere fandt jeg til gengæld en anden gaveæske med endnu en ny variant i Magasin.
Ihhh altså! Læs blot videre, der er mening med galskaben, begge æsker kan du nemlig stadig finde til meget fordelagtige priser.

Body Butter og Soapy Suds
Efter min mening er det kun en fordel, når de ting, jeg skal have stående i badet, er i store flasker med pumpe. Det er bare meget lettere at have med at gøre, end små flasker som glider ud af hænderne og er umulige at åbne, fordi lågene ofte er et kapitel for sig. Det har Bliss tilsyneladende forstået og der er 473 ml sæbe i pumpeflasken, yay!
Når talen falder på Body Butter, har jeg en forestilling om, at vi taler om en rig og meget fed creme, som oftest er i krukke. Denne Body Butter er i tube, hvilket i sig selv er ret fantastisk, men konsistensen er også anderledes. Den er drøj og rig men ikke på den klistrede måde, cremen trænger hurtigt ind i huden uden flere timers indsmøring.

Berry Bubbly
Udover de to lækre produkter i original størrelse indeholder æsken også en af de badesvampe, som får sæben til at skumme. Varianten hedder Berry Bubbly og sæben er fin hindbærfarvet og begge produkter indeholder perlemor. Det betyder at særligt cremen er velegnet til en af de dage, hvor arme, dekolletage eller ryg er mere nøgne end sædvanligt. Duften er let sød og frisk og det er præcis hindbær og champagne den dufter af.
Berry Bubbly gaveæsken koster 239 kroner i Sephora.

Snow Wonder
Min yngste søn og jeg deler en stor kærlighed til flydende sæbe, og derfor har vi altid mindst fem varianter (ja ok, det er sikkert løgn, der er mange flere…shhh!). Der skal helst være mange at vælge i mellem, sådan at vi kan vælge efter humør.
Denne gaveæske indeholder også en Soapy Suds og en Body Butter i fuld størrelse men altså ingen badesvamp. Der er glittereffekt for alle pengene i cremen og det var ikke populært at kramme ham den creme og især glitterforskrækkede efter indsmøring…fnis! Men til fest ser det altså fint ud, når huden har et lækkert skær.
Duften Snow Wonder er ret speciel, og jeg synes slet ikke, det er let at beskrive den. Sæbet, frisk og let sød er det nærmeste, jeg kommer på en præcis beskrivelse.
Snow Wonder gaveæsken koster 199 kroner i Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *