GOODIEBOX: September 2012

02.10.12
Goodiebox logo

Goodiebox logo

Sponsoreret indlæg

Mens de fleste af jer venter på måndens GOODIEBOX, har jeg allerede fået fingrene i mine goodies. Efter sidste måneds fantastiske indhold troede jeg ærlig talt ikke, at det kunne blive meget bedre. Men der tog jeg godt nok fejl! Ikke nok med at jeg klappede i hænderne over mit eget eksemplar af månedens GOODIEBOX, jeg glæder mig mindst lige så meget til, at dig ude bag skærmen får din pakke. Grunden er, at der er et af de produkter, som jeg igennem de sidste tre års tid har brugt op igen og igen og så er det oven i købet full size! Det glæder mig så meget, at du også får mulighed for at prøve nu.

Resten af månedens GOODIEBOX er også over al forventning. Uden at røbe for meget, kan jeg fortælle, at dine bønner er blevet hørt. Der er flere full size produkter, treats og en lille gave til en af mændene i dit liv. Det er den mest fyldte GOODIEBOX til dato, begejstringen vil ingen ende tage. Jeg er hundrede procent hooked. Som jeg nævnte i sidste måned, har jeg kæmpet for at få GOODIEBOX bannere på bloggen og jeg er både glad og stolt over at arbejde sammen med det fantastiske team fra GOODIEBOX.

Vil du være med
Hvis du har lyst til at modtage denne måneds GOODIEBOX, kan du stadig nå det, hvis du melder dig til på GOODIEBOX‘ site. Det koster 119 kroner og for den pris, får du altså bragt virkelig mange dejlige produkter lige hjem til dig. For mig er GOODIEBOX en oplagt mulighed for at få afprøvet nyheder og give produkter, som ikke ellers ville komme indenfor døren en reel chance og selvfølgelig en mulighed for at bryde med vanerne.
Der er ingen bindningsperiode, så du kan altid framelde dig igen, hvis du ikke ønsker flere pakker.

Spoiler
Vi har haft en diskussion både for og i mod sneak peeks inde på FaceBook. Jeg er af den holdning, at hvis det ødelægger overraskelsen for nogen, ja så er der ingen, som skal have fornøjelsen. Derfor skal billeder og spoilere naturligvis varsles ordentligt. Derfor er det lige nu, du skal stoppe med at læse og scrolle, hvis du stadig venter på din GOODIEBOX

Hvis ikke du mødte Dåsefisken Dan i sidste måned, så får du muligheden nu. Dan er vores pausefisk, som fylder på skærmen, så du ikke ved et uheld kommer til at se et billede, du ikke vil se.

Photobucket

Helt Gaga
GOODIEBOX har ladet sig inspirere af Lady Gaga denne gang, det betyder, at du kan fyre op under dit look med lækker tusch eyeliner, ”flawless skin” og ”statement brows”.
Efter succesen med hårtemaet i sidste GOODIEBOX har teamet bag vovet lidt flere hårprodukter i månedens æske. Deriblandt familiens absolutte favorit, når det gælder hårprodukter. Inden min tid som dåse, var jeg så ualmindelig kedelig og konservativ med mine hårprodukter. Og derfor var jeg altid glad for prøver på denne type produkter og selvom jeg nu kunne vaske hår dagen lang uden at mangle shampoo, er jeg stadig blevet inspireret til nye favoritter.
Et værdifuldt stykke papir har også fundet vej ned i æsken sammen med en duft til både dig og en mand i dit liv. Alt i alt en propfuld æske hvor du også finder lidt til ganen.

Photobucket

David Beckham The Essence Eau de Toilette
Savner du inspiration til mandens, kærestens, vennens, sønnens eller måske din fars nye duft? GOODIEBOX giver dig en håndsrækning og leverer en prøve på The Essence. Duften er frisk med et twist, meget grøn og dufter på en gang af citrus, frugter, krydderurter og træ. Den er ret interessant på den måde, at den over tid bliver meget unik på den enkelte, hvis den altså bliver doseret ordentligt og brugeren ikke bader i den.

Diesel Loverdose L’Eau de Toilette
Min første tanke, da jeg duftede til den nye version af Loverdose, var, at jeg havde fået færden af noget andet. For den dufter af lakrids sådan rigtig kraftigt af lakrids med et hint af røde æbler. Den skulle være lettere end den originale version af Loverdose, men jeg synes nu stadig, at den er meget sød. Jeg ved at det klæder mange, jeg er bare ikke en af dem. Det kan bedst forklares, ved at beskrive min families reaktion. Yngsten kom og krammede og sagde straks: ”Hvor har vi slik”, ældsten kom til og sagde ”ej, mor spiser du lakridser uden at dele?”. Begge drenge kigger efterfølgende lettere bebrejdende og noget tvivlende på mig, mens jeg prøver at forklare.

L’Oréal Professional Abondance de Cacao Shampoo
Der er nogle dufte, som man bare ikke kan med. Sådan har jeg det med syntetisk duft af kakao og kokos. Jeg får simpelthen kvalme hver gang, derfor var jeg noget tøvende, da jeg forsigtigt lettede låget på denne shampoo. Heldigvis har L’Oréal formået at tone kakaoduften så meget ned, at den er tålelig selv for mig, som er sippe sart med dufte. Shampooen er virkelig god, ældstens stride hår blev blødt og medgørligt uden brug af balsam, det er et hidtil ukendt fænomen, kan jeg godt røbe! Den tynger ikke håret og det var nemt at sætte og klaskede ikke sammen efter endt styling.

Max Factor Face Finity 3-in-1 All Day Flawless Foundation
Katja er fan og det bliver jeg vist også. Farven i brevet er fin til en søndag hjemme i sofaen og måske lige en tur i fakta, hvor både cykelhjelm og tørklæde bliver på under hele turen. Den lægger sig virkelig pænt på huden og dækker utrolig godt. Læs mere i Katjas anmeldelse her.

Nutrilett Hunger Control Crunch Bar
Denne bar har ikke den sædvanlige sære, tørre og klæge smag af proteinpulver. Den har en rig chokoladesmag med et strejf af salt. Sådan nogle kunne jeg sagtens blive forfalden til, som erstatning for et måltid i ny og næ.

Oriflame Beauty Eyebrow Kit
Dette kit kommer, som fra sendt fra himlen. De to farver er virkelig anvendelige og lette at blande. Voksen holder fint brynene på plads og de tilhørende applikatorer er også rigtig gode. Yay! Sådan et kit kan man ikke være foruden, det er perfekt, uanset om du er øvet eller ej. Du kan som nævnt holde looket naturligt eller ”go all in” med ”statement brows”, super cool men også ret vildt!

Oriflame Eye Liner Stylo i farven Black
Det kræver øvelse uanset, hvordan man vender og drejer sådan en eyeliner. Men når du har lært det, er det ligesom at køre på cykel, man glemmer det aldrig rigtig, vel? Øv dig og lær det, det er en lektie for livet! Nogen vil måske mene at det ikke er en super vigtig lektie?! Men det er det selvfølgelig og du kan ikke være uden, hvis du elsker at skifte look og afprøve noget nyt.

Orifluido Beauty Elixir
Behøver den nærmere præsentation? Det er det produkt, som alle i familien griber efter, når håret skal plejes. Den sørger for at det bliver blødt, blankt og medgørligt.
Ham den langhårede får om muligt endnu mere lækkert hår end han plejer at have (ja, jeg indrømmer det gerne, jeg ER grøn af misundelse). Ældstens hår filtrer ikke nævneværdigt og mit hår ser bare sundere ud. We are loving it! Duften er rundere og efter min mening mere behagelig end de konkurrende varianter.

Sephora Voucher
Vælg mellem en neglelak, en lip balm eller en parfume fra Sephoras eget mærke. Jeg er stor fan af deres neglelak, men lejligheden skal alligevel benyttes til at få afprøvet deres lip balm. Og hvis det ikke bliver den, kaster jeg mig over en Cotton Flower parfume.

Er månedens GOODIEBOX ikke bare lækker?

Dette indlæg er sponsoreret, men som altid udtryk for vores oprigtige mening.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Maria

UH, jeg er så meget også på den positive side! Jeg bor hverken i KBH eller har en kæreste, men derfor er jeg da fuldt ud tilfreds med de sender det med – kun fedt for dem, der har muligheden for at udnytte det! (Og så kan jeg jo glæde mig endnu mere til næste måneds gave fra Sephora! 🙂 )

Henriette

Jeg er altså også kæmpe fan!
September-boxen er min første og jeg er virkelig blevet positivt overrasket..
3 full-size produkter for 119 kr? Det kan man altså ikke klage over 🙂
Og som skrevet ovenover: Boxen er virkelig optur på en meget grå og kedelig oktoberdag..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *