Fredagsfavorit: IsaDora Cream Mousse Eye Shadow i farven 20 Champagne

23.02.13
IsaDora Cream Mousse Eye Shadow

IsaDora Cream Mousse Eye Shadow

I dag måtte selv den bedste highlighter give op, først og fremmest lå den der hjemme, hvilket jo ikke er helt optimalt, når det ikke var der, jeg befandt mig. For det andet kunne den under ingen omstændighed have frisket mit look op. Tager man de 27 timer i betragtning, som der var gået, siden jeg lagde makeuppen torsdag morgen, så sad det faktisk ret godt. Beviserne, på at jeg ikke havde været hjemme eller sovet siden onsdag nat, var desværre bare lidt mere tydelige.
Sædvanligvis redder denne cremede sag mig ellers alle de morgener, hvor dynen er tungere end bly, og hverdagen på ingen måde ligner en, man har lyst til at stå op og komme i gang med.
Øjenskyggen er blød, cremet og nem at fordele, så enkelt er det at beskrive IsaDora Cream Mousse Eye Shadow. Cremede øjenskygger i lyse nuancer er et hit som highlighter i øjenkrogen, lige over og under brynet, på amorbuen og som base under dine andre øjenskygger. Jeg er ret vild med den perlemors effekten, som hverken er for lidt eller for meget. Nogle af de mørkere farver indeholder lidt mere potent glitter.
Applikatoren bruger jeg kun til at sætte små prikker, der hvor jeg ønsker, at øjenskyggen skal være, hvorefter jeg fordeler den med ringfingeren. Derfor kan jeg ikke rigtige fortælle om applikatoren er god.

Du finder IsaDora i Magasin eller i Magasins webshop og prisen på Cream Mousse Eye Shadow er 129 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Pernille Aaby

Ja, man bør kigge efter IsaDora, når man er i Magasin – eller efter Helene, som er så sød at snakke med 😉 Det var rart at møde dig i onsdags Helene 🙂

Pudderdåse Helene

<3 I rigtig meget lige måde Pernille
Kh. Helene

louise

Super fin blog du har dig her 🙂
Tjek gerne min ud og følg mig meget gerne på Bloglovin.
Følger dig nu!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *