Yndlingsmascara til uregerlige øjenvipper: L’Oreal Telescopic False Lash

06.11.12
L'Oreal Telescopic False Lash

L'Oreal Telescopic False Lash

Det første, der slår en, når man får fingrene i den (næsten) nye L’Oreal Telescopic False Lash er børsten. Den er godt nok sær! Den er flad på den ene led og så er der børster på de to andre sider. Hvis det giver nogen mening…

Efter lang tids stirren på den, fik jeg en forklaring fra L’Oreals danske chefmakeupartist Anne Staunsager om, hvordan man skal bruge den. Først bruger du den flade side til at lægge mascara på vipperne, derefter bruger du børsterne til at skille vipperne ad med. Det virker så slet ikke på mine meget tynde og små vipper, der kommer alt for meget mascara på dem. Så stirrede jeg lidt mere på den…

Så begyndte jeg bare at bruge den side med børsterne på. Og så skete der ting og sager! Den er absolut aldeles fantastisk!

Med til historien hører at mine øjenvipper er åndsvage! Meget… På grund af min nyerhvervede nedsatte tåreproduktion, så er mine øjne ikke bare sarte, men mine øjenvipper vokser sgu også sært. De vokser i alle mulige mærkelige retninger, de er skiftevis korte og lidt mindre korte, skæve og små og dumme. Næææ, dem har vi ikke været heldige med.

L’Oreal Telescopic False Lash formår at tæmme dem på smukkeste vis. Den giver fylde, længde og en smule løft. Men ikke mindst, så kan den det der, som nogle få mascara kan, med at give en ensartethed til nogle uregerlige og uens øjenvipper. Især de der helt ude i yderste og inderste øjenkrog som ikke vil noget som helst.

Holdbarheden er også god, og den drysser minimalt på mig (alt andet drysser på mig. Tricket er at kun bruge en lillebitte smule på de nederste vipper.) Men det er ikke noget nyhed jo, at L’Oreal laver gode mascara. Det er – som jeg har sagt før – konsekvent L’Oreal og søsterfirmaet Maybelline, der i mine (og vores) øjne laver de bedste og billigste mascara.

Her kan du købe den
Du kan købe L’Oreal Telescopic False Lash til 140 kroner i bland andet Matas, større supermarkeder, stormagasiner mm. Den er også online på Nelly (affiliate) og Matas webshop.

PS. Nej jeg har ikke noget billede af mig selv med den på. Jeg sidder i et tog på vej til Esbjerg.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Debbie

Det er også min all-time yndlings mascara, som jeg bruger hver eneste dag. Man får simpelthen de fineste vipper af den. Har ellers prøvet mange dyre mascara’er fra Chanel og HR, men den her topper alligevel. You gotta love!
– Debbie

Pudderdåse Katja

Dejligt at høre Debbie. Det er mange år siden, jeg har købt rigtig dyre mascara. Det er der ingen grund til 🙂

Caroline

Jeg synes ikke denne her mascara er særlig god til at rette vipperne ud. Resultatet er at mine vipper klumper sammen når jeg prøver at bruge den. Det skal lige nævnes at jeg har meget lange vipper, så det kan være der er en forskel dér. Jeg har heller ikke lagt mærke til at der er en flad side, så det måske skulle jeg bruge lidt tid på at kigge ordenligt på den… Jeg har ihvertfald ikke givet op endnu.

Pudderdåse Katja

Ja, det er nok forskellen på lange og korte vipper. Mine vipper er alt andet end lange. Det kan være du skal prøve med Anne Staunsagers metode, som jeg beskriver?

Signe

Vores vipper lyder næsten fuldstændigt ens, så den tror jeg næsten jeg bliver nød til at prøve, næste gang jeg skal ud og investere i en ny mascara 🙂

Pudderdåse Katja

Stakkels dig 😉 Gør det!

Maria

Ihh … jeg har brugt den tidlige udgave …. Telescopic (vandfast, da mine øjne ikke kan tåle alm.) i mange mange år og har altså været rigtig glad for den. Ingen tvivl om, at børsten el hvad man nu skal kalde den kan virke lidt speciel … men syns det er super nemt at køre mascara i hovedet med det fremfor en alm børste faktisk. Jeg fik aldrig smurt ligeså meget mascara under øjnene med den, som med de alm, jeg bruger for tiden, hehe.
Så jeg kan kun stemme for at prøve Telescopic, hvis man ikke har været der endnu! 🙂

Pudderdåse Katja

Dejligt at høre Maria 😀 Jeg må med skam meddele at dette er den første Telescopic jeg har prøvet 😮

Laura

Det har været min favorit siden den kom ud! har brugt den originale telescopic for nogen år siden, men synes den her er bedre til at “holde styr på” vipperne og få dem til at sidde pænt og holde sig buede når den tørrer. noget de færreste mascaraer kan på mig. Eneste minus er, at den er svær at få til at give et naturligt resultat, det bliver meget hurtigt meget dramatisk og sort, men på en flot måde 🙂

Pudderdåse Katja

Jaaaa. Jeg er helt enig. Og ja, der skal ikke meget til. Der kommer hurtigt for meget på.

Jette

Som Caroline har jeg også lange vipper, og er bare SÅ træt af den her mascara. Den giver ikke ret meget, og tørrer sådan op, at det ikke er til, at lægge flere lag, da vipperne ikke bliver bløde og fleksible, men stive.
Velkommen på mine kanter i øvrigt 🙂

Pudderdåse Katja

Er du fra Esbjerg? 😀 Det var kort, men hyggeligt. Og regnfuldt
Sjovt, jeg har nemlig virkelig korte vipper. Det er nok det, der gør forskellen.

Lika

Absolut favorit – men hvorfor hulen er de stoppet med at producere den vandfaste? Det er virkelig nedtur.

Pudderdåse Katja

Ææææv.

Anne Lotte

Jeg ved godt indlægget er gammelt, men jeg har ikke set det før nu.
Det her er min ultimative yndling. Et lille tip er, at den flade side tilføjer længe på vipperne. Så når man synes man er færdig, giver man lige vipperne et par ekstra omgange med den flade side, og så får man laaange vipper 🙂

Helene Randløv

Hej Anne Lotte
Mange tak for tippet!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *