Alt i en Beskyttelse SPF 30

Alt i en Beskyttelse SPF30
31.01.23
Alt i en Beskyttelse SPF30

Alt i en Beskyttelse SPF30Vores lancering af Alt i en Beskyttelse SPF 30 er ENDELIG en realitet. Sikke en gyser! I har ventet MEGET tålmodigt, men nu er den her! Den er online på Matas.dk, på Magasin og på Dåseshoppen. Den er selvfølgelig på vej til vores øvrige forhandlere og på vej i butikkerne.

Vi håber, at I gamle fans vil kunne lide denne version, og at nye også vil komme med ombord.

Alt i en Beskyttelse SPF30 er – i mangel af bedre beskrivelse – en farvet dagcreme. Men der er ikke ret meget creme i den. Det er en farvet solbeskyttelse med mineralsk solfilter. Samtidig fungerer den som en meget let makeup eller som primer under anden makeup. Andre mærker kunne måske finde på at kalde den for en BB eller CC Cream. Vi kalder den Alt i en Beskyttelse.

Rent mineralsk solfilter

Vi bruger to mineralske solfiltre – titanium dioxid og zink oxid. Til sammen giver de en bredspektret beskyttelse mod både UVA og UVB stråler samt synligt blåt lys. Vi har også tilsat beskyttelse mod solens IR-stråler.

Meget let makeup eller primer

Fordi vi bruger zink oxid som solfilter har vi også tilsat en lille smule farve. Hvis du bruger den alene, fungerer den som en meget let makeup. Hvis du bruger den under foundation eller anden makeup, fungerer den som en matterende primer, der hjælper din makeup med at holde længere.

Her kan du købe det

Du kan købe Alt i en beskyttelse SPF30 på Matas.dk, Magasin.dk og Dåseshoppen* lige nu. Den er også på vej ud til vores øvrige forhandlere. Alt i en beskyttelse SPF30 koster 249,95 for 50 ml.

Spørgsmål og svar:

Hvorfor omformulerer I Alt i en beskyttelse?

Vores vigtigste råvare kan ikke købes mere.

Er farven den samme som den gamle udgave?

Både ja og nej. For ja, vi har naturligvis forsøgt at matche farven, så godt vi kan. Er det muligt, nej det er det naturligvis ikke. Farven var nemlig en del af den ingrediens, der var hele grunden til, at vi måtte omformulere produktet. Vi har forsøgt at ramme den gamle farve så nøjagtigt som muligt.

Er konsistensen den samme som den gamle udgave?

Nej, den er ikke identisk, men den minder om og har de samme kvaliteter. Alt i en beskyttelse SPF30 har en let konsistens, virker matterende, giver en diskret makeupeffekt på huden og fungerer som primer – præcis som den gamle. Men hvis du mærker dem begge side om side kan du godt mærke en forskel.

Hvorfor er Alt i en beskyttelse nu med SPF30 i stedet for SPF40?

Vi har altid gået op i UVA-beskyttelsen, som er på PA++++. Det er i vores øjne den vigtigste, derfor er vi selvfølgelig vildt glade for, at den stadig er så høj, som muligt. Da alle disse krav til konsistens, UVA-beskyttelse mm. skulle gå op i en højere enhed endte produktet altså på SPF30 for at kunne hænge sammen (helt bogstaveligt).

Hvorfor laver I ikke bare en hvid udgave uden farve?

Det er desværre ikke muligt at lave en hvid solcreme med zink oxid og titanium dioxid. En farveløs version bliver nemlig ikke hvid, men blå. Og det er virkelig ikke et godt look.

Beskytter Alt i en beskyttelse lige så godt som en solcreme?

Ja, fuldkommen. SPF30 er SPF30 lige meget hvad produktet. Hvis du bruger 1,75 ml- 2,5 ml. (cirka en halv teskefuld) opnår du den SPF, som produktet angiver.

Skal jeg bruge anden creme under Alt i en beskyttelse?

Sandsynligvis ja. Alt i en beskyttelse er et meget let, næste tørt produkt. De fleste vil gerne have en anden creme under.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Henriette

Jeg er nysgerrig for at vide, om den lugter lige så slemt som den gamle?

Helene Randløv

Hej Henriette
Da jeg ikke synes den gamle lugter hverken grimt eller slemt, er det rigtig svært at svare på. Den er stadig uparfumeret og det er stadig mineralske filtre, så nej… roser lugter den bestemt ikke af.

Kh. Helene

Amanda

Hej, kan jeg bruge denne på min mørke hudfarve? Eller kommer der en jeg kan bruge? 🙂

Helene Randløv

Hej Amanda
Der er og kommer kun én farve. Farven er i for at camouflere den blålige nuance solfiltrene har. Helt generelt er fysiske solfiltre (med mindre det er nano) nok ikke egnet til mørk hud. Når det er sagt, havde vi, dengang vi testede den gamle version flere kvinder med anden etnisk baggrund end dansk til at teste. Deriblandt en fra Somalia, og hun kunne sagtens bruge den som primer under foundation.

Kh. Helene

Wilma

Hej, jeg glæder mig til at prøve produktet. Jeg har t-zone peeling og a-vitamin i min hudplejerutine, som jo gør huden mere sårbar overfor sol. Vil denne nye “alt i en beskyttelse” være tilstrækkelig som solbeskyttelse om sommeren?

Helene Randløv

Hej Wilma
Det står netop i indlæggets FAQ 🙂

Kh. Helene

Wilma

Hej Helene,
Henviser du til der hvor I har skrevet, at den dækker lige så vel som en solcreme med SPF30?
Mit spørgsmål går mere på om SPF30 er tilstrækkeligt, versus et produkt med SPF40 eller SPF50. Hvor høj beskyttelse skal der til at beskytte en hud, som behandles med peeling og a-vitamin?

Helene Randløv

Hej Wilma
Ja, for det er PA++++ og ikke SPF 30, du skal kigge på 🙂
Kh. Helene

Wilma

Arh, der ligger misforståelsen. Jeg har endnu ikke lært forskellen på PA++++ og spf. Tak for svaret 🙂

Helene Randløv

Kære Wilma
Der er flere indlæg på bloggen om, hvad det ene og det andet betyder. Ualmindelig kort fortalt fortæller PA+-++++ dig, hvor godt du er beskyttet mod UVA-strålerne, mens SPF udelukkende fortæller dig noget om UVB-beskyttelsen… altså hvor lang tid du kan opholde dig i solen.

Kh. Helene

Maria

Hej, kan den bruges under træning? Eller skal den renses af huden inden?

Helene Randløv

Hej Maria
Umiddelbart ja, men altså hvis du sveder meget er det ikke vildt hensigtsmæssigt, så vil den måske dryppe ind i øjnene og det er virkelig ikke særlig rart.

Kh. Helene

Agnete

Hej Pudderdåserne! Nu spørger jeg måske dumt, men hvilken af ingredienserne i den nye Alt i en beskyttelse er Vitamin C? Sidder her med den gamle version spf 40, og der finder jeg Ascorbyl Palmitate, men ikke i den nye spf 30.
Kh. Agnete

Helene Randløv

Kære Agnete
Du spørger overhovedet ikke dumt. Der er simpelthen sket en fejl :-/ Der er IKKE C-vitamin i Alt i en Beskyttelse SPF 30, vi pillede den ud, fordi den sviede i øjnene. Det var vi bare ikke opmærksomme på, da vi godkendte etiketten.

Kh. Helene

Bettina

Jeg er personligt kæmpe fan, af den nye. Den gamle udgave havde en tendens til at svide, i mine sarte øjne- det gør den nye slet ikke. Jeg synes også den nye lægger sig langt pænere, jævnt og virker mere usynlig på min hud, så jeg ikke fremstår så “malet” i ansigtet. Så tak for reformuleringen- den er jeg så glad for.

Helene Randløv

Kære Bettina
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive! Hvor er det bare dejligt at høre!

Kh. Helene

Karen

Jeg oplever at den smittet meget af. Hvad kan man gøre for at forhindre det?

Helene Randløv

Hej Karen
Du kan sætte den med et transparent pudder. Det fungerer for mig.

Kh. Helene

Christina Kristensen

Jeg knuselsker den nye udgave lige så meget som den gamle, synes endda konsistensen er blevet bedre og farven er perfekt til min lyse hud.
Rigtig godt arbejde!

Helene Randløv

Tusind tak Christina!
Det er så dejligt at høre <3

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *