Vinderne af Pantene gaveæsker er...

Tirsdagstip: Pep dit look med en farve

På catwalken til Fashion Week for nylig så vi sort, sort og så lidt mere sort øjenmakeup. Ja, det er fint, meget endda. Bare ikke superspændende i længden. Farve er skønt og pangfarver giver opmærksomhed på den gode måde. Her er vores tips til, hvordan du på en nem måde kan peppe dit nude hverdagslook op ved at tilsætte bare en enkelt pangfarve.

Eyeliner
Vælg en eyeliner i en frisk farve og læg den enten under øjet eller langs den øverste kant. Du kan selvfølgelig også lægge den hele vejen rundt, men at gøre enten det ene eller det andet giver et særligt cool look. Helene ses ret ofte med en pangfarve langs de nederste vipper, og et af Katjas foretrukne looks er en nude makeup med en farvet flydende eyeliner langs de øverste vipper.

Øjenskygge
En øjenskygge i pangfarve kan du bruge på samme måde som en eyeliner. Med en præcis pensel kan du lægge den langs de nederste vipper også for en fed effekt.

På det øverste låg kan du fx.:

  • Lægge en udtonet ‘prik’ midt på den bevægelige del af øjenlåget
  • Lægge den i den yderste øjenkrog
  • Den inderste øjenkrog
  • Både den inderste og yderste øjenkrog med en nude farve på midten af låget

Læbestift
Det er ingen hemmelighed at Pudderdåserne er nogle sovetryner – især om morgenen. Men når man kun har tid til at lægge en ultrahurtig makeup med en paint pot, Aqua Shadow, foundation og mascara, så kan en læbestift i en opsigtsvækkende farve, redde ens look. Pink, orange, rød, koral – der er ingen grænser.

Mærker du kan gå efter
Øjenskygger i pangfarver er heldigvis blevet meget mere udbredt. Kig for eksempel hos mærker som MAC, Gosh, Make Up For Ever, Make Up Store, Wet n wild, Inglot og Rimmel. Gode læbestifter i sjove farver kan du finde hos stort set alle brands og i alle prislejer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Pantene gaveæsker er...