By K. SS12

Lørdagslook: Purple Rain

Det har mildest talt været en lidt mærkelig lørdag, det startede med at jeg uden at have fået besked om det, skulle have en med på oplæring på min nattevagt. Heldigvis var det en virkelig sød og behagelig ny kollega, men det er alligevel hårdt at skulle forklare og fortælle i ni timer. Det resulterede i at jeg mest af alt lignede en sur gammel karklud, da jeg endelig gik ud af døren. Det eneste, som stod mellem mig og min savnede dyne, var de cirka halvtreds kilometer fra Greve til Rungsted. Når man er SÅ træt, skal man ikke køre bil, så jeg tog en lille lur inden jeg kørte.
Vel hjemme styrede jeg direkte ind i seng og som en sten, da jeg endelig vågnede, gik jeg straks i gang med at tage makeup på. Efterfølgende skulle familien passes og i nat har jeg haft for travlt, derfor kommer lørdagslooket her søndag morgen.

Looket
Et lilla look har længe været på min to-do liste, mest fordi det ærlig talt virker lidt sært, at looks med den farve, jeg har flest nuancer af, er stort set ikkeeksisterende på bloggen. Det hænger sammen med, at det selvfølgelig heller ikke skal blive alt for ensformigt. Og sådan er vi endt med et hav af grønne og turkise looks. Nå men nu synes jeg altså, at det var tid til noget lilla og så er billederne blevet så super dårlige at man næsten ikke kan se farverne, æv. Behøver jeg at fortælle, hvor meget jeg savner mit kamera.
Navnet giver vel sig selv… det regnede og øjenskyggen er lilla.

Hud
Først smurte jeg huden med MAC prep+prime Moisture infusion og dækkede rødme med Bobbi Brown Foundation Stick. For ensartet farve brugte jeg Bobbi Brown SPF 15 Tinted Moisturizer Oil Free og til sidst Bobbi Brown Skin Foundation Mineral Makeup SPF 15 for at mattere huden let. For at undgå at huden ser pudret ud, bruger jeg i øjeblikket Maya Water Facial Mist Organic Goji.

Kinder
På kinderne og i hårgrænsen lagde jeg Yves Rocher Shimmering Bronzer i farven 04 Terre De Soleil og som highlighter på kindbenene brugte jeg MAC Mineralize Skinfinish i farven Light Year.

Øjne
Photobucket
Først lagde jeg Rimmel Glam’Eyes Mono Eye Shadow i farven 174 Pop Your Pink på hele øjenlåget op til globelinjen, derefter lagde jeg en sort eyeliner langs øverste vippekant, på midten af låget lagde jeg ELF Single Eyeshadow i farven Purple Passion. En virkelig smuk lilla farve, jeg er vild med den.
Photobucket
På yderste tredjedel af øjenlåget og i globelinjen lagde jeg Clinique Colour Surge Eye Shadow Stay Matte i farven 607 Slate. I inderste øjenkrog har jeg MAC Mineralize Skinfinish i farven Light Year og på vipperne har jeg prøvet et ny skud på Maybellines Volum’ Express stamme nemlig The Falsies feather-look.

Læber
Læberne blev tegnet op med Ink by Dennis Knudsen Lip Marker Pen i farven o2 coral og ovenpå lagde jeg Brightening lip Gloss i farven 03 Rosa.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Tina T

  PIFT – FLOT Make-up!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Mange tak Tina <3

   Det er simpelthen så træls, at farverne ikke kan ses rigtigt på billederne, ihh altså!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det er super pænt til dig med lilla Helene :) x B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok pænt. Hold da fast.

  Den lilla farve klæder dig simpelthen så godt. Og den kulør klæder den lilla farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Iiiihh Ditte! Hvor er det sødt sagt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By K. SS12