Hovedrengøring: Hvordan synes du vores menu og kategorier skal være?

Lørdagslook: Sidevind

Du må gerne grine af billedet! Jeg har selv siddet og grinet af de billeder hele formiddagen. Titlen på dette look siger vel sig selv? Mit hår var næsten ved at blæse af, da Katja skulle tage billederne i onsdags og vi stod og fnisede helt vildt. Derfor ser det ud som om, jeg savler, jeg har hår i øjet og ja… tag et kig på billedet! Håber du kan tilgive billedet, for looket var rigtig fint, selv om det desværre også er temmelig vanskeligt at se farverne.

Siden jeg modtog den virkelig smukke neon pink øjenskygge, har jeg brugt den virkelig ofte. Den kommer snart i handlen, så anmeldelsen skal du snart få at læse, for det er desværre kun muligt at købe den i en lille måneds tid.

Hud
Først L’Oréal Lumi Magique Touch Of Light – Highlighter Pen i øjenkrogen. Derefter min Treenighed fra Bobbi Brown nemlig Foundation Stick, SPF 15 Tinted Moisturizer Oil Free og Skin Foundation Mineral Makeup SPF 15. Inden pudderet og til touch-ups bruger jeg MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder/Pressed, for at undgå at min temmelig fedtede T-zone ikke skinner alt for meget.

Kinder
Først lagde jeg Yves Rocher Shimmering bronzer i farven 04 Terre De Soleil i hårgrænsen, over øjenbrynene, på kindbenene, på næsen og på hagen. Derefter brugte jeg Make Up Store Blush i farven Pink Reef på kindæblerne.

Bryn
Den lyseste brune farve fra Make Up Store Tri Brow Color lagde jeg på med en skrå pensel.

Øjne
Først tegnede jeg mellem de øverste vipper med den vandfaste eyelinerblyant Make Up For Ever Aqua Eyes i farven Gypsy.
Photobucket
Derefter lagde jeg MAC Paint Pot i farven Indianwood på hele øjenlåget op til globelinjen, hvor jeg lagde Rimmel Glam’eyes Mono Eye Shadow i farven 174 Pop Your Pink.
Photobucket
I yderste øjenkrog og under øjet lagde jeg MAC Mineralize Eye Shadow i farven Magnetic Attraction (fra den kommende kollektion Heavenly Creature), i den inderste øjenkrog lagde den orange fra elf Eye Transformer paletten.

Vipper
Rimmel London Volumeflash Scandaleyes Mascara

Læber
Først duppede jeg L’Oréal Paris Color Riche Intense i farven 373 Magnetic Coral og ovenpå den er det Make Up Store Lipgloss Wand i farven Amaryllis.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedrengøring: Hvordan synes du vores menu og kategorier skal være?