Fredagsfavorit: OPI My Pointe Exactly og Pirouette My Whistle

Lørdagslook: Solnedgang

Disse billeder blev taget, da mine vipper var så sørgelige, at jeg næsten ikke kunne holde det ud. Heldigvis er de vokset ud igen og blevet længere og langt pænere end de nogensinde har været før. Forklaringen på det kan du læse her.
Navnet er hverken særlig originalt eller sigende, men med hensyn til farverne er det ret passende. Hvis du for resten synes, at mine bryn ser lidt sære ud, er det, fordi de er blevet farvet, cirka femten minutter inden billedet blev taget og det kan bare ikke undgås, at der kommer en smule farve på huden.

Hud
Min elskede trio fra Bobbi Brown bestående af Foundation Stick, SPF 15 Tinted Moisturizer Oil Free og Skin Foundation Mineral Makeup SPF 15.

Kinder
En blanding af CORALista og Bella Bamba fra POWda WOWza paletten fra Benefit.

Øjne
Først er øjenkrogen lysnet med L’Oréal Paris Lumi MagiqueTouch of Light, derefter er Too Faced Shadow Insurance lagt på hele øjenlåget som primer.
Photobucket

Øjenskyggerne er fra inderste øjenkrog og ud MAC Pro Longwear Eye Shadow i farverne Sunny Outlook, Hot Paprika og Tease With Ease, de er alle tre lagt ganske let og blendet sammen. Under øjet er det MAC Pro Longwear Eye Shadow i farven Plush.
Photobucket

Vipper
For at skabe bare en smule definition af vipperne har jeg først tegnet med Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer i farven 261 Noir og derefter lagt Rimmel Volume Flash Scandaleyes Mascara på.

Læber
Fantastisk læbepomade fra Tisane.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: OPI My Pointe Exactly og Pirouette My Whistle