Sikke en fest vi har...

En vinder og hvordan Pudderdåserne mødte hinanden

En kort – en lang. Foto: Louiseh.dk

Både Helene og jeg arbejder stadig med alt muligt andet ved siden af Pudderdåserne, fordi vi stadig kun kan tjene en del af vores løn på det. “Hvorfor blogger I så?”, blev jeg spurgt for nylig af en journalist. Svaret finder han i kommentarfeltet her. Det gør sgu to gamle dåser bløde om hjertet og våde i øjenkrogen.

Vi skal have trukket en vinder, og for første gang nogensinde har min søn Erik fået lov at vælge vinden. Han er 3 år, så der er ikke brugt så pokkers avancerede metoder. Han pegede på Anne V og sagde “den der”. (Anne V som har kommenteret 14. maj kl. 11.41, hvis der skulle være flere.) Anne, jeg skriver direkte til dig.

Hvordan dåserne mødte hinanden
Rigtig mange af jer spurgte i kommentarfeltet til, hvordan vi egentlig har mødt hinanden. Helene og jeg har været venner i mange år. Vi har lært hinanden at kende på en internet-mødregruppe (Helene har to drenge, og jeg har en). Men vi kunne ikke fordrage hinanden, da vi mødte hinanden på nettet første gang. Faktisk var vi konstant oppe at skændes – om makeup. Og vores allerførste online møder resulterede i skænderier om makeup og hudpleje. Jeg har gravet lidt i historikken og fundet blandt andet denne ordudveksling fra januar 2008:

Helene: Det er dejligt for dig at du har set lyset. Men behøver du kritisere ALT andet end det din guru anbefaler. Jeg har prøvet apotekets serier mange af dem endda, men jeg har ikke kunnet tåle noget af det og jeg har heller ikke været så heldig at få pengene tilbage når jeg efter få dage har haft udslet i hele ansigtet. Det får jeg hos Clinique hvis jeg reagerer på produkterne.

Katja:
Er ked af at du ikke kan bruge min holdning til noget, men det kunne jo være andre kunne!!!!

Helene:
Godt så!

Katja: No offence men undrer mig bare over, at jeg ikke har lov til at komme med mit indput, som jeg rent faktisk mener er kvalificeret og bygger på mange års interesse for kosmetik. Og jeg har ikke noget imod clinique. Det er bare de fleste af deres tonere der er fyldt med alkohol. Men kan anbefale jer, der har fået tør, skællet hud at bruge den der hedder mild clarifying lotion. Den er der nemlig ikke alkohol i.

Vi er blevet gode venner siden, hvis nogen skulle være i tvivl :-p

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en fest vi har...