Pudderdåsernes 2-års fødselsdag: Vind vores yndlingsprodukter

14.05.12

Stakkels Louiseh.dk forsøgte at tage et seriøst billede af dåserne

Jeg kan lige så godt sige det med det samme. Det her bliver sentimentalt og klistret, og undskyld på forhånd. Men at se tilbage på de sidste to år sammen med Helene og sammen med jer er meget stort. Det har for det første (og allervigtigst) bare været helt utrolig sjovt og givende. Helene og jeg har fået et ret specielt forhold, som nok er de færreste forundt, så jeg har ikke bare fået en succesfuld blog, jeg har fået en virkelig kær veninde for livet.

Derudover føler vi jo også, at vi ikke bare har fået virkelig mange, mange læsere, men også en slags online-venner, selvom vi ikke kan se jer (men I kan se os, det er snyd!). For det I giver os, tror jeg betyder mere for os, end I er klar over.

Fra 1.800 besøg til 54.000
Vi startede for to år siden med 1.800 besøg den første måned på vores gode vens server i hans kosteskab. For et år siden skrev jeg, at vi havde haft 19.000 besøg. I sidste måned havde vi 54.000 besøg (heraf 24.000 unikke). Det kan man godt blive lidt forpustet over.

Det er selvfølgelig helt og alene jeres fortjeneste, og derfor vil vi i stil med sidste år holde en ganske særlig konkurrence. Den er IKKE sponsoreret. Den er købt og betalt af egen lomme. Så vi kan give jer de produkter, der er vores yndlings.

Fødselsdagkonkurrence
Vi talte meget om, hvilken slags konkurrence vi skulle lave, men blev ret hurtigt enige om at denne gang er præmien en pakke med vores absolutte yndlingsprodukter. Det er dem, vi selv bruger allermest og har brugt længst. Du finder dem i vores egne skuffer, og de er valgt med stor omhu ud fra devicen at det skulle være vores top-favoritter og produkter, vi selv bruger hele tiden. Så en vinder kan vinde:

A-Derma Exomega Creme
Gosh Velvet Touch Eyeliner i sort
MAC 219 pensel
Nars Night Porter øjenskygge
Too Faced Shadow Insurance
Matas Fod- og Hælkur
TRESemmé tørshampoo

Det er en munter blanding af dyre og billige produkter, og det er helt bevidst. For sådan ser vores eget toiletskab også ud. Og nej, jeg skriver ikke værdi eller pris på, for det betyder ikke noget i dag.

Alt hvad du skal gøre for at være med er at lægge en fødselsdagshilsen til os i kommentarfeltet. Vi lukker konkurrencen onsdag kl. 20. Og vi trækker lod, så det bliver helt uvildigt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
579 kommentarer
Beate

Tillykke med fødselsdagen! Jeg tjekker bloggen hver dag, og elsker at læse alle jeres skøre, sjove, søde og informative indlæg, som kan redde selv den sureste dag. Af hjertet tak!

Nanna

Tillykke med dagen – jeg har kun læst med et par måneder, men er meget begejstret for jeres rigtig gode blog, der er både klog og inspirerende. Og det er ikke bare noget, jeg siger for at fedte for jer 🙂 Bliv endelig ved med jeres gode arbejde.

Muzen

Tillykke med de 2 år – held og lykke med de næste mange år :o)

Julie

ET KÆMPE TILLYKKE….!! HURRA HURRA HURRA 🙂
Jeg vil gerne benytte muligheden for at takke for en fantastisk blog, som jeg ikke vil være foruden 🙂

Anja

Tillykke med dagen. I er til stor inspiration for alle duller <3

Signe

Tillykke med fødselsdagen – I er både seje og inspirerende så tak for det!

Hanne

Mange blogs er jeg blevet trætte af undervejs, men aldrig jeres – elsker jeres sjove, informative og lærerige indlæg!
Tillykke!

rijaH

Tillykke med fødselsdagen 😀 Det har været skønt at følge jer og lære jer at kende, glæder mig til en dag at kunne møde jer derude i det virkelige liv <3

Nanna L

Stort tillykke med fødselsdagen! Jeres blog er min yndlings udover ALLE og I har hjulpet mig med at se lidt mere kritisk på produkter og været med til at vælge gode produkter frem for dårlige.. Jeg elsker jeres form for humor og søde kommentarer der ofte kommer på bloggen eller hvis man stiller spørgsmål. Dette er klar Danmarks bedste blog og jeg håber I vil blive ved i mange år endnu
TILLYKKE
– Nanna 🙂

Katrine Vorum

Holy Moly, er dælme glad for at jeg læser med her hver dag – den gave er da for vild!!!! TILLYKKE og tak for en skøn blog!

Din kommentar