En vinder og hvordan Pudderdåserne mødte hinanden

17.05.12

En kort – en lang. Foto: Louiseh.dk

Både Helene og jeg arbejder stadig med alt muligt andet ved siden af Pudderdåserne, fordi vi stadig kun kan tjene en del af vores løn på det. “Hvorfor blogger I så?”, blev jeg spurgt for nylig af en journalist. Svaret finder han i kommentarfeltet her. Det gør sgu to gamle dåser bløde om hjertet og våde i øjenkrogen.

Vi skal have trukket en vinder, og for første gang nogensinde har min søn Erik fået lov at vælge vinden. Han er 3 år, så der er ikke brugt så pokkers avancerede metoder. Han pegede på Anne V og sagde “den der”. (Anne V som har kommenteret 14. maj kl. 11.41, hvis der skulle være flere.) Anne, jeg skriver direkte til dig.

Hvordan dåserne mødte hinanden
Rigtig mange af jer spurgte i kommentarfeltet til, hvordan vi egentlig har mødt hinanden. Helene og jeg har været venner i mange år. Vi har lært hinanden at kende på en internet-mødregruppe (Helene har to drenge, og jeg har en). Men vi kunne ikke fordrage hinanden, da vi mødte hinanden på nettet første gang. Faktisk var vi konstant oppe at skændes – om makeup. Og vores allerførste online møder resulterede i skænderier om makeup og hudpleje. Jeg har gravet lidt i historikken og fundet blandt andet denne ordudveksling fra januar 2008:

Helene: Det er dejligt for dig at du har set lyset. Men behøver du kritisere ALT andet end det din guru anbefaler. Jeg har prøvet apotekets serier mange af dem endda, men jeg har ikke kunnet tåle noget af det og jeg har heller ikke været så heldig at få pengene tilbage når jeg efter få dage har haft udslet i hele ansigtet. Det får jeg hos Clinique hvis jeg reagerer på produkterne.

Katja:
Er ked af at du ikke kan bruge min holdning til noget, men det kunne jo være andre kunne!!!!

Helene:
Godt så!

Katja: No offence men undrer mig bare over, at jeg ikke har lov til at komme med mit indput, som jeg rent faktisk mener er kvalificeret og bygger på mange års interesse for kosmetik. Og jeg har ikke noget imod clinique. Det er bare de fleste af deres tonere der er fyldt med alkohol. Men kan anbefale jer, der har fået tør, skællet hud at bruge den der hedder mild clarifying lotion. Den er der nemlig ikke alkohol i.

Vi er blevet gode venner siden, hvis nogen skulle være i tvivl :-p

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
KysogMakeUp

Skriger af grin:D!!!
Og er helt enig i det med Cliniques tonere, som jeg UDELUKKENDE bruger til at rengøre min toiletkumme:).

Pudderdåse Helene

Hej Kys og Makeup
Det sjove er faktisk, at jeg netop altid brugte den milde, som Katja anbefaler. I mine spæde teenage år brugte jeg 2’eren som bumsedræber. Manner, hvor er den hardcore 😛
Blot til info kan du helt sikkert få billigere toiletrens i supermarkedet 😀
Mvh. Helene

Svenskofilia

Haha jeg havde ikke opdaget, at der er så stor højdeforskel på jer 🙂

Pudderdåse Katja

Det er man ikke i tvivl om, når man ser os IRL 😀

Malsen

Haha, I er skønne! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak du søde!

Annette

Fantastisk billede og fantastisk måde jeres venskab startede på! Godt at i blevet lidt mere enige om tingene i årenes løb 😉

Pudderdåse Katja

Det er vi også glade for 😀

Cherry+Blossom+Girl

Hahahhaha, sikke en skøn ordudveksling 😀

Pudderdåse Katja

🙂

mette b

Der er intet som en diskussion, der kan få folk bragt sammen på godt og ondt!

Pudderdåse Katja

Især når man brænder for noget 😀

Rikkev

<3 husker tydeligt jeres catfight…..

Pudderdåse Katja

😀

Camilla

Det er jo fantastisk, at uenighed kan fører til de bedste venskaber! Havde dog heller ikke set den store højde forskel, før nu 😉 Hvor høje er i? 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg er 182 og Helene er 160. Så der er altid problemer, når vi skal fotograferes ved siden af hinanden 😀

Ditte

Hvor er i fine.
Vi er vidst ret mange der er glade for, at i blev venner 🙂

Louisa

Ha ha så godt et indlæg, elsker catfight ha ha. Men vi nyder nu godt af jeres forskellighed herinde:-)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *