neuLash

23.04.12

Indholdet i denne lille eyeliner lignende beholder, er intet mindre end et mirakel. NeuLash virker, det skal der overhovedet ikke herske tvivl om.

Mit udgangspunkt var de mest hærgede og sølle vipper, man kan forestille sig. Det gik mig så meget på, at jeg hver eneste dag tog kunstige vipper på. Derfor var jeg ikke længe om at takke ja til at teste neuLash.

Efter endt læsning af brugsanvisningen (og naturligvis også en test i albueleddet) kastede jeg mig ud i det. Og da jeg vågnede næste morgen, havde jeg de rødeste og mest kløende øjne. Mine øjne er irriterende sarte og rigtig dumme, når det kommer til at teste produkter, så reaktionen var ikke uventet. Da tredje dagen stadig bød på meget røde og kløende øjne, gik jeg til øjenlæge med neuLash (og ingredienslisten) under armen.
Min øjenlæge læste, konsulterede de store bøger og sagde god for at jeg brugte den. Vi blev dog enige om, at det måtte blive under andre vilkår end de anbefalede. Jeg startede derfor helt modsat, med at bruge neuLash to gange om ugen. Det har på intet tidspunkt været muligt for mig at bruge det hver dag, men det har virket fortrinligt alligevel. Mine øjne bliver stadig røde, men jeg har intet ubehag og det forsvinder hurtigt efter jeg er stået op.

Virkningen
Nu ville det jo være på sin plads med billeddokumentation, desværre er det sådan, at de billeder jeg tog af mine aldeles smadrede og manglende øjenvipper er forsvundet. Derfor må du nøjes med nogle billeder fra et look før neuLash og et efter. Jeg har naturligvis anvendt samme mascara på de to billeder.
Photobucket

Efterfølgende er mine øjenvipper blevet endnu længere og selv min mand har bemærket forandringen (uden at blive spurgt). Min søn konstaterede tørt, at jeg næsten havde fået lige så lange øjenvipper, som han har (møgunge, haha!). Min gode veninde spurgte, hvorfor jeg altid gik med kunstige vipper (uden at jeg havde nogen på) og sådan kunne jeg blive ved. Så selv om billederne ikke yder neuLash den retfærdighed den fortjener, så er der som sagt ingen tvivl om, at det virker. Du kan læse mere om, hvorfor det virker her.

Prøv det
Hvis du gerne vil have kraftigere og længere vipper er neuLash afgjort et forsøg værd. Jeg er SÅ lykkelig for resultatet, for hånden på hjertet så er det altså ikke særlig spændende at have kunstige vipper på hver eneste dag. Og det havde jeg helt sikkert haft endnu, hvis ikke neuLash havde udøvet mirakler.
Du skal endelig ikke lade dig afskrække af min historie om røde og kløende øjne. Mine øjne er vitterlig helt umulige. Hvor mange kender du måske, som reagerer på vatrondeller?
Hvis du alligevel er lidt skræmt, kan du læse her, hvad du ellers kan gøre for at få lange vipper.

Hvor kan man købe det?
NeuLash fås i to størrelser: 3,2 ml (nok til cirka tre måneder) koster 675 kroner og 6 ml koster 1195 kroner og kan købes i udvalgte Matas butikker, parfumerier og stormagasiner. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 39 40 00 99.

Billedet er lånt fra neuLashs eget site, hvor du også kan købe serum til både vipper og bryn (mere om det senere, det er jeg nemlig i gang med at teste nu).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Tina

Hej
Jeg synes din anmeldelse lød fortræffelig, men så snart jeg googlede Neulash, dukkede en advarsel mod produktet op. Det aktive stof i Neulash or de fleste andre produkter af samme art er egentlig til folk med grøn stær (for højt tryk i øjet). Produktet kan misfarve øjet permanent, og The American Food and Drug Administration mener ikke, at øjenvippeprodukterne kan sælges som kosmetiske produkter, idet der i virkeligheden er tale om medicinske produkter.
http://www.dfkf.dk/presse/arkiv/item/141-undersoegelse-af-oejenvippeproduktet-neulash.html

Pudderdåse Katja

Kære Tina
Det har vi skrevet om I vores første omtale af Prostaglandin-produkter: https://pudderdaaserne.dk/2010/05/26/fa-lange-ojenvipper-nyt-mirakel-produkt/
Kh Katja

mitzie

jeg har prøvet neulash og det virker fortrinligt på mig. Jeg har fået lange og tætte vipper. Har dog fundet et billigere produkt på nettet som hedder: PROLASH+
Er der nogen der har erfaring med dette??
Hilsen Mitzie

Pudderdåse Katja

Ikke os selv. Jeg håber måske en læser dukker op, som kan hjælpe

Tanja

Jeg mener, at jeg købte det der hedder Prolash på et tidspunkt som 50% tilbud, det virkede overhovedet ikke. Har brugt Neulash og det har virket på mig, har dog i starten også fået lidt røde øjne.

Louise

Bruger I fortsat produktet (hvor længe har du/I brugt det?)- og har I stadig ikke oplevet bivirkninger?
Jeg har hørt at de eneste 2 serummer der virker er Neulash og M2Lash. Forskellen skulle være, at Neulash er stærkere og man derfor SKAL holde pause efter ca. 2 mdr. (nogen har oplevet at de i denne pause har mistet mange øjenvipper). M2Lash skulle være mildere og man kan efter sigende fortsætte behandlingen i det uendelige.
Har i ligenende erfaringer eller kender i ikke til M2 Lash?
Er VILD efter at prøve produktet – men frygter lidt bivirkningerne…. 🙁

Pudderdåse Helene

Hej Louise
Håber du kan undskylde det meget sene svar 🙂
Jeg har selv prøvet både M2 og neuLash og for mig virker de ens, bortset fra at jeg bedre kan tåle M2 og derfor får hurtigere resultater med den. Hvor har du hørt, at man kun bør bruge neuLash i to måneder af gangen? Dem, jeg kender, som har brugt det/bruger det, har brugt det længe og ikke stoppet efter to måneder. Uanset hvilket produkt du vælger, vil du tabe øjenvipper, når du stopper med at bruge det 🙂
I øvrigt kan jeg også varmt anbefale Elizabeth Ardens Prevage og Gosh’ helt nye Growth Serum.
Hvilke bivirkninger er det, du bekymrer dig om?
Kh. Helene

Bettina

Glad for at høre, at jeg ikke er alene om at ligne tudemarie, når jeg har sovet med produktet. Jeg kan altså kun tage det på, når jeg går hjemme uden makeup. Det virker nu fint alligevel.

Elsøe

Lyder som en mirakelkur:) stopper vipperne så med at vokse og miste deres længde ligeså snart man ophører med at bruge neu lash, eller er effekten permanent ? Har I testet produktet neu hair af samme producent?

Helene Randløv

Hej Elsøe
Effekten aftager naturligvis, når man ikke bruger produktet, men det tager noget tid, før du er tilbage, hvor du startede.
Du skifter jo vipper, ligesom du skifter hår.
neuHair har jeg ikke testet.
Kh. Helene

Lise

Hej.
Jeg faldt lige over dette opslag, og har lige nogle spørgsmål. Jeg har i 4 mrd brugt m2 og lige efter er jeg gået over til neu lashes. holdte du en pause i mellem da du skiftede fra det ene produkt til det andet? Jeg har ingen bivirkninger fået, men mine vipper er blevet kortere af at jeg har skiftet over til et andet produkt. Jeg har brugt neu lashes i 1 mrd nu.. Overvejer stærkt at skifte tilbage til m2 men giver neu lashes lige 1 mrd mere. Mine vipper til gengæld er begyndt at falde besynderlig meget af.. Er det pga. at jeg har skiftet produkt?

Helene Randløv

Hej Lise
Jeg kan simpelthen ikke svare på dine spørgsmål, men jeg vil klart anbefale dig at fortsætte med M2, hvis det er den du har gode erfaringer med. Mht. Hvordan jeg selv har brugt produkterne har der været gode pauser imellem, jeg tåler dem som beskrevet ikke så godt, og derfor bruger jeg dem heller ikke efter foreskrifterne.
Khh. Helene

Ida

https://lakemedelsverket.se/english/All-news/NYHETER-2013/Pharmaceutical-ingredients-in-one-out-of-three-eyelash-serums/
Så nu ved du hvorfor du fik røde øjne. De har ikke skrevet prostaglandinanaloger på indholdsfortegnelsen i den nye version. Så er det jo ligemeget at tage det med til lægen…nå, men så skal jeg ikke i nærheden af Neulash nogensinde. Jeg er ganske glad for min øjenfarve.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *