Lørdagslook: Nilens Jord

14.04.12

En af de øjenskygger, jeg bruger mest i øjeblikket, er Eye Shadow i farven 626 fra Nilens Jord. Den er simpelthen fantastisk til at lave skygger med, den er ideel til et smokey eye og så passer den perfekt som skygge til øjenbrynene.
Da de nye øjenskygger fra Nilens Jord 100 % Natural Minerals dumpede ind ad døren, fik jeg lyst til at afprøve dem sammen med de to, jeg har i forvejen. Det blev til dette look, som desværre ikke var helt nemt at forevige.
Det er sjældent sket, at det har været nødvendigt at tage så mange billeder på så mange forskellige steder. Først prøvede min mor at tage billeder, det resulterede i nogle virkelig rystede billeder, hvordan det lykkedes hende, forstår jeg ikke. Så begyndte mit øje at løbe i vand, så mascaraen sejlede ned af kinderne. Så forsøgte vi igen, men denne gang havde hun fået drejet på knappen, så billederne igen var meget uskarpe. Så prøvede jeg selv og det er så derfor, jeg ser lettere skeløjet ud på billedet.

Hud
Nilens Jord 100 % Natural Minerals i farven 591 buffet ind i huden. For at undgå et mat og pudret look sprayede jeg med lidt vand.

Kinder
Nilens Jord Blush i farven 704 Peach er lagt på kindæblerne og trukket let op mod tindingerne.

Bryn
Til brynene har jeg brugt Nilens Jord Eye Shadow i farven 626.

Øjne
Photobucket
Først brugte jeg 100 % Natural Minerals i farven 638 som highlight i øjenkrogen.
Derefter lagde jeg Eye Shadow i farven 626 i globelinjen og tonede godt ud. Fra øjenkrogen indtil midten af øjenlåget lagde jeg Eye Shadow i farven 629. I yderste øjenkrog og ind på midten af øjenlåget lagde jeg 100 % Natural Minerals 645.
Under øjet lagde jeg 100 % Natural Minerals 642 fra inderste øjenkrog til midt under øjet, derefter lagde jeg 100 % Natural Minerals på den anden halvdel mod yderste øjenkrog.
Photobucket
På vipperne er det Hi-Tech Definition Mascara, som altså er en glimrende mascara. Dette billede beviser bare, hvor utrolig sølle mine vipper har været efter min oplevelse med eyelash extensions.

Læber
På læberne har jeg snydt lidt og brugt en kombination af Blush i farven 704 og Lipgloss i farven 750. Først tog jeg glossen på i et tyndt lag, derefter tog jeg en lille fast pensel og duppede blushen på læberne. Looket blev afsluttet af gloss midt på læberne.

Hvis du undrer dig over sår og røde mærker i mit ansigt, er det mærkerne efter nærkontakt med en kasse, som fløj ned fra et skab på mit arbejde.

Nilens Jord produkter finder du i de fleste Matas og i Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
cecilie

hejsa:)
det har ikke noget med dette indlæg at gøre, men jeg tænkte på om i har prøvet make up børsterne fra M cosmetics, hvis ja kan i så anbefale dem?

Pudderdåse Helene

Hej Cecilie
Desværre har jeg ikke kendskab til penslerne fra M Cosmetics. Det er et mærke fra Matas ikke?
Mvh. Helene

cecilie

Det er bare i orden:) jo det er det:)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *