Purely Professional Repair Cream til tørre kiks

Tirsdagstip: Undgå synlige porer når du bruger løs mineralpudder foundation.

For en del år siden brugte jeg aldrig andet end løs mineralpudder foundation. En af de ting, som irriterede mig mest, var at mine porer på næsen blev langt mere synlige. Mange af mine veninder har klaget over præcis dette problem.

I dag har jeg været til en rigtig fin præsentation og demonstration af Youngbloods produkter. Efterfølgende kastede jeg mig naturligvis over den ene makeupartist fra Youngblood og bad om en løsning på netop dette problem.
Kender du det, at man har tumlet med et problem i rigtig lang tid. I det øjeblik du endelig finder en, som kender svaret, går løsningen op for dig? Det skete for mig i dag.

Løsningen på problemet er så rørende enkelt og det er i virkeligheden helt logisk, at det går galt.
Det, du skal gøre, er nemlig at pudre din hud let med en almindelig matterende pudder, inden du buffer din mineral foundation ind i huden. Jeg har naturligvis afprøvet tricket her til aften og vupti porerne var usynlige. Selvom jeg ikke just har danset på bordene her hjemme i aften, har det alligevel været muligt at konstatere, at resultatet holdt MEGET bedre, end det ellers gør.

Det er så fantastisk en opdagelse, at jeg seriøst overvejer at lægge min cremefoundation på hylden for en stund. Det er store sager, skulle jeg hilse at sige!

31 kommentarer

 • Rikkev

  Fsntastisk Helene…Som du jo ved har jeg præsis samme problem, og det går mig så meget på.
  Jeg glæder mig til at afprøve. Hvilken pudder benytter du?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Rikke
   <3
   Nu har jeg prøvet med to forskellige og begge har fungeret upåklageligt. Den ene er YB Rice Powder, den anden var P&P fra MAC.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeV

   Hvad gør man så ved problemet når man bruger flydende Foundation?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Det er også dét jeg gerne vil vide! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Undskyld den lange ventetid Rikke, dit spørgsmål var druknet for mig. Og tak til Mia for at rykke for svar :-)

   Jeg oplever kun, at flydende foundation sætter sig i porene, hvis den ikke er “ordentligt” inde i huden. Hvad lægger du den på med? Jeg tænker, at du skal prøve en ny metode.
   Oftest er det et problem, man kan løse med en svamp.

   Lad mig høre, hvad du bruger nu :-)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Faurskov

  Fedt!! Tak for tippet ;) Det virker jo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt råd! Meeen du behøver nu ikke at lægge din cremefoundation på hylden :-)… Du skal bare KUN lægge på de store flader og så fiksere med din løse eller faste pudder. Så undgår du både porerne og savnet!

  Rigtig god fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Marianne

   Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår, hvad du mener :-)
   Hvad er det, som skal på de store flader?

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er foundation – kun på pande og kinder. Derefter fikserer du med løs pudder og så mineral foundation/pudder (hvad du nu kalder det) også kun på de store flader… I følge Søren Hedegaard – se her http://beautyspace.dk/wordpress/wp-content/uploads/skc3b8nhedstendenser-2010.pdf. Har selv brugt det i langt tid, og det fungerer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak for forklaringen :-D

   Hvis du læser nedenfor, kan du se at det er præcis sådan jeg allerede gør.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • majbrit

  Hvilken pudder skal man så bruge under ??
  Hvad brugte du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ganske almindelig løs pudder – Jeg brugte mineralpudder fra Elysambre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Majbrit

   Jeg har svaret Rikke på samme spørgsmål ovenfor :-)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Jeg hader også mine store porer, jeg har købt rispudder fra Youngblood er det du også bruger? Eneste minus er at jeg føler mig så udtørret når jeg bruger den, men det ser flot ud med den der rispudder. Jeg lægger den dog ovenpå min foundation på min næse/næseryg. Mineralfoundation er bare ikke flot på minhud jeg har opgivet det. Det ser sgu’ flot ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Vrøvl jeg fik skrevet der, jeg mente at rispudderen ovenpå min foundation ser flot ud HA HA

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Herligt, at du synes, det ser flot ud. Tørheden kan du måske afhjælpe ved at komme ekstra meget fugtighedscreme på af flere omgange INDEN foundation. Den skal nå at trænge ind imellem hver indsmøring – kan evt. klares under de forskellige morgenrutiner???? Så den hud “driver” af fugt, inden du går i krig. Det giver et rigtig flot resultat.

   Når du skriver foundation, hvad mener du så? Mineral foundation (som pudder) eller flydende foundation???

   God fornøjelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Hejsa jeg mener flydende foundation, det er bare det bedst egnet til min hud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Hej Marianne er du Yongblood ekspert for hvis du er kan du så hjælpe med med hvilken fave jeg skulle vælge i Mineral foudationen. Jeg er lys med lidt fegner, meget lyshåret, kan ikke blive brun bliver let skoldet og min anigtetshud bliver let rød. Hvilken farve ville du mene jeg skal have, så jeg ikke bliver hverken for grisefarvet eller orange i ansigtet?? På forhånd tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina <3

   Jeg forstod det udmærket alligevel :-D
   Det med tørheden kan jeg SAGTENS genkende, min hud har været helt umulig denne vinter. Og nu hvor vejret rigtig skifter, er den nærmest helt umulig.
   Jeg starter naturligvis med alm. fugtighedscreme, oven på den har jeg min SPF, derefter corrector (gul creme for at kamuflere rødme), hvis huden er meget rød dækker jeg yderligere med min stick foundation. Derefter en matterende pudder og mineralpudder foundation som jeg sætter med en vandspray. De to dage hvor jeg nu har prøvet dette trick, har huden faktisk været ok og ikke ubehagelig stram, som den ellers har haft for vane!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Wow sikke en rutine… Det virker som virkelig mange lag? Bliver det virkelig naturlig at se på? Og kan huden holde til det? Jeg er panisk angst for at min hud flipper helt ud, hvis jeg maler den ind i for meget… både cremer og makeup. Men ok, det virker også som om, at du har en hel anden hudtype end min.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anna

   Det er en reel bekymring! Og udflippet hud er både træls og svær at have med at gøre.
   Det eneste lag, som dækker hele ansigtet, er min SPF, resten af produkterne bliver brugt efter behov og kun ganske let.
   Så ja…jeg synes, det ser naturligt ud. Heldigvis kender jeg en masse, som ikke er blege for at fortælle mig, at jeg ser herrens ud. Derfor havde jeg med garanti fået det at vide, hvis det var tilfældet.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Det problem har jeg også tumlet med -fedt med en løsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Bodil

   Jeg håber det også virker for dig :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Jørgensen

  Fantastisk! Det skal jeg også prøve – ligger inde med både alm. pudder og YBs rice pudder, jeg må i gang ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Fru Jørgensen

   Ja, så er det bare med at komme i gang :-D

   Held og lykke :-*

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tina,
  Nej jeg er ikke YoungBlood ekspert.
  Jeg har startet Natural Skincare, som handler med økologisk makeup, og i de 3 år de har stået på, har jeg lært en masse om makeup. Jeg er også uddannet sygeplejerske og har derfor en solid viden om hud – både god og dårlig….
  Nu ved jeg ikke hvor du bor, men hvis du kunne give mig et hint, vil jeg gerne prøve at hjælpe dig.
  Fortsat god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvorfor ser jeg først dette indlæg nu? Har haft nøjagtig samme problem LÆNGE.. Men dejligt jeg endelig har fundet en løsning på det. 1000 tak for det!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Maaske et dumt spoergsmaal, men hvad er en mineral foundation saa? Eftersom du siger at du vil laegge din cremefoundation paa hylden, gaar jeg udfra at det ikke er i flydende form(?). Mange tak for svar. Mvh. Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ida
   Øverst i indlægget skriver jeg løs mineralpudder foundation, og det er naturligvis den jeg refererer til. Nu er der masser af flydende mineralfoundations, men det var der ikke for fem år siden, da jeg skrev indlægget :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hvilken løs pudder er bedst at anvende og den skal vel være transperent?
  Og kan jeg så godt bruge min mac studiofix pudder foundation over?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lone
   Det er lidt svært at svare på, den der passer til mig, passer ikke nødvendigvis til dig. Lige i øjeblikket er jeg glad for den helt billige fra The Makeup Library. Den mattere og gør alt det andet, jeg synes den skal. Der er masser af pudder til dette formål, stort set alle mærker har en.
   Og ja, du kan sagtens bruge din pudderfoundation ovenpå.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purely Professional Repair Cream til tørre kiks