Look: Made A Mistake

20.02.12

I lørdags nåede jeg ikke at lægge et look på bloggen. Faktisk blev du brændt af til fordel for smukke Sanne Gottlieb som sædvanligvis bor i Singapore. Pudderdåserne var nemlig inviteret til album release på Sannes nyeste album Casette From Your Ex, som i dag har ramt iTunes.
Når nu du måtte undvære et look i lørdags, har jeg i stedet fået lov til at dele Sannes look fra videoen Made A Mistake med dig.

Albummet Cassette From Your Ex indeholder ti gedigne popsange, som fortjener at blive lyttet til. Jeg er ret begejstret for nummeret Who Can I Trust, som jeg gik og nynnede hele søndagen. Køb Sanne Gottliebs album Casette From Your Ex på iTunes her. Tjek endelig også Sannes site ud, hvor du både kan læse nyheder, lytte til et par af sangene og se videoen Made A Mistake!

Sanne har meget smukke og dybtliggende øjne. Mange oplever, at denne øjenform er udfordrende med hensyn til makeup. Sannes råd er at sørge for at åbne øjet med masser af farver, som er godt blendet sammen for et blødere look. Skyggerne må hellere end gerne indeholde perlemor, da det også fremhæver og åbner øjet.
En af de ting, du skal undgå, er at tegne med eyeliner hele vejen rundt om øjet, da det ser hårdt ud og får øjet til at syne mindre. Et andet super trick er at bruge kunstige vipper. De hjælper med at fremhæve makeuppen og giver øjnene endnu mere blikfang.

Produktet Sanne ikke vil være foruden er en creme blush fra Bobbi Brown nemlig Sheer Color Cheek Tint i farven Sheer Coral, den er multianvendelig og i smart stift form, så den er også let at have med. Sammen med den anvender Sanne ofte en lyserød øjenskygge med navnet Party 07 fra Elizabeth Arden (vist nok af ældre dato).

Til makeuppen i videoen har Sanne brugt en gul øjenskygge fra trioen Light fra Shu Uemura, sammen med MAC Eyeshadows i farverne Orange, Moon’s Reflection og Lucky Green og ovennævnte øjenskygge fra Elisabeth Arden. Det farverige look er fuldendt med en flydende eyeliner, mascara og selvfølgelig Sheer Color Cheek Tint i farven Sheer Coral.

Er du vild med tøjet Sanne har på i videoen, kan du finde kvinden bag på Facebook lige her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *