Tirsdagstip: Hæld lidt øjenskygge i din bodylotion

MAC Trend A/W 2011: De tre looks

MAC Trend A/W 2011

Som lovet skal I se de tre looks Lyne Desnoyers kreerede i anledning af præsentationen af MACs trends A/W 2011. De er meget smukke på hver sin måde og forholdsvis lette at genskabe med vejledningen herunder. Alle produkter er fra MAC.

Michelle
MAC Trend A/W 2011: Michelle

Hud
Der er fokus på huden, da det er den, som skal bære hele looket. Derfor er det virkelig vigtigt, at huden er fuldstændig gennemfugtet. Dette gøres ved først at massere en Care Blend Essential Oil ind i huden og derefter smøre Strobe Liquid på. Strobe Liquid indeholder en del shimmer og det giver huden et utrolig smukt skær, uden man ligner en discokugle.
Mineralize Foundation SPF 15 (compact) er brugt for at fastholde det fugtmættede look og den fine glød fra Strobe Liquid.
I øjenkrogen brugte Lyne Prep+Prime Highlighter i farven Radiant Rose til at lysne med.
Vanilla pigment er brugt som highlighter oven på Prep+Prime i øjenkrogene og øverst på kindbenene.

Øjne
Øjenlågene er bare, med undtagelse af ovennævnte highlights.

Vipper
Masser af mascara og Lash nummer 33.

Kinder
Når man bruger så meget highlighter som her, er det en rigtig god idé også at bruge et produkt til shading. En mørkere farve vil skabe dimension i ansigtet, så konturerne ikke bliver utydelige. Her er brugt et MAC Pro produkt: Bone Beige, men en lignende effekt vil kunne opnås ved hjælp af en blush, pudder eller en øjenskygge i en mat, kold lysebrun farve (hvor lys afhænger af din hudfarve).
På kindæblerne er et let strejf af Melba Blush. 

Læber
På læberne har Michelle Lipstick i farven See Sheer.

Caroline
MAC Trend A/W 2011: Caroline
Hud
For at opnå den perfekte hud brugte Lyne Studio Sculpt Foundation SPF 15, den er meget cremet og kan bygges op til at dække huden helt uden at resultatet ligner en maske.
For at lysne under øjnene og i øjenkrogen er brugt Prep+Prime Highlighter i farverne Radiant Rose og Light Boost.
Da Studio Sculpt Foundation SPF 15 er meget cremet, er den blevet sat med Mineralize Skinfinish Natural og Prep+Prime Transparent Finishing Powder.

Øjne
Der er brugt to øjenskygger til dette look, hvoraf den ene endnu ikke er i handlen. Det drejer sig om farven Ochre (den kommer muligvis til at hedde noget andet, jeg skal nok følge op på det, når den er på vej) som skulle komme i løbet af efteråret.
Den primære farve er Star Violet, som er brugt på hele låget og under øjet, hvorefter kanterne er tonet ud med Ochre.

Vipper
Vipperne er holdt naturlige ved at bukke dem med en vippebukker og derefter et ganske tyndt lag mascara for at holde bukket.

Bryn
For at markere brynene ganske let er de redt igennem med Brow Set i farven Show-off.

Kinder og læber
For at holde looket monokromatisk har Lyne brugt den samme farve måde på kinder og læber. Det er læbestiften Pro Longwear Lipcreme i farven Till Tomorrow. På kinderne er den kun anvendt ganske let og tonet grundigt ud.

Regitze
MAC Trend A/W 2011: Regitze
Hud
Først er huden masseret med Prep+Prime Fortified Skin Enhancer SPF 35 (jeg har ikke haft mulighed for at finde ud af om produktet bliver relanceret her i efteråret, for cremen var del af en limited kollektion i foråret 2010). Derefter er Studio Sculpt Foundation SPF 15 fordelt i ansigtet og sat med Mineralize SPF 15 Foundation/Loose.

Øjne
Eye Kohl i farven Smolder er anvendt hele vejen rundt om øjet og på hele øjenlåget, derefter er den sorte farve tonet godt ud. Mineralize Eye Shadow i farven Blue Sheen er brugt overalt på den sorte farve, undtagen ved vippekanten på midten af øjenlåget, hvor det er Mineralize Eyeshadow i farven Golden Gaze, som også er anvendt under øjet.

Vipper
På vipperne er det Haute and Naughty Lash.

Kinder
Blushen er en blanding af Dollymix og en udgået farve i en meget klar koral nuance.

Læber
På læberne er anvendt Sheen Supreme Lipstick i Quite the Thing!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Hæld lidt øjenskygge i din bodylotion