Flyvende eyeliner og pink læber

19.06.11
Flyvende eyeliner og pink læber: ansigt

Flyvende eyeliner og pink læber: ansigt

Eyeliner med vinge… eller vinget eyeliner… nej vel? I dag blev den flyvende. På engelsk siger man winged, men det lyder bare rigtig fjollet, når man oversætter. Jeg har brugt Make Up Stores Eyedust i farven Moist og blandet det med Color Options Eye Shadow Transformer for at få en flydende eyeliner. Formen er ægte Winehouse-style, det vil sige meget kraftigere og længere end jeg i hvert fald er vant til. Stregen kan uden problemer gøres mindre, det var bare for at synliggøre effekten af Eyedust blandet med Color Options Eye Shadow Transformer (som jeg omtalte i Månedens favoritter: Marts)

Flyvende eyeliner og pink læber: åbent øje

Øjne
Først fordelte jeg Too Faced Eyeshadow Insurance på hele øjenlåget. Derefter lagde jeg Velvet Touch Eye Liner fra Gosh i farven Black Ink mellem de øverste vipper. Det gør jeg ved at tegne nedefra og på vippekanten.
Derefter blandede jeg Make Up Stores Eyedust i farven Moist som er en løs pudderøjenskygge med Color Options Eye Shadow Transformer fra Aveda til en passende konsistens. Color Options Eye Shadow Transformer er en genial væske, som bruges til at transformere dine pudderprodukter til for eksempel flydende eyeliner eller øjenskygge. Jeg har et lille bæger, jeg blander i, men det kan sagtens gøres på håndryggen. Blandingen må ikke være for vandet men heller ikke klumpet, du kan undersøge om konsistensen er god ved at prøve at tegne en streg på hånden.
Når man skal lave så tyk en streg, er det en god idé med nogle punkter at tegne efter. Tegn for eksempel ”vingen” først så er det langt nemmere at få resultatet lige. Når du har tegnet det yderste først, er det kun tykkelsen, du skal styre.

Flyvende eyeliner og pink læber: lukket øje

Vipper
Volum’ Express the One by One Mascara fra Maybelline.

Ansigt
Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15 i farven Warm Sand 2,5 og Mineralize Skinfinish Natural fra MAC i farven Light Medium.
For at undgå at huden ser pudret ud, har jeg sprayet ansigtet med vandsprayen Fix + fra MAC.

Bryn
Brynene er tegnet op med øjenbrynsstift Eye brows fra MAC i farven Lingering.

Kinder
På kinderne har jeg brugt Powder Rouge fra Annemarie Börlind i farven Rose 16.

Læber
Først et ganske tyndt lag Bobbi Brown Rich Lip Color SPF 12 i farven Cosmic Raspberry. Derefter AMC Lip Gloss fra Inglot i farven 544, på et par meget tørre læber (I må gerne skælde ud). 

Flyvende eyeliner og pink læber: læber

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Tina T

Hej Helene
Foundationen du har på fra Bobbi Brown Warm sand 2.5 er den med gule undertoner?
Jeg er nemlig meget lys og min foundation skal helst være med gule undertoner og for guds skyld ikke med rosa undertoner.
Synes din hud ser fin ud med den foundation, så jeg er på vippen til at købe den.
Den der primer skal den lige sidde og tør lidt inden man kommer øjenskygge osv. på øjet??
Mange hilsner fra Tina

Pudderdåse Helene

Hej Tina!
Alle Bobbi Browns foundations er med gul undertone (yay!). Det er vigtigt, at du får hjælp til at finde den rigtige farve af makeupartisterne på counteren. Farven ser meget lys ud på billedet (næsten for lys), men min egen er for eksempel endnu lysere (det var Katjas, jeg lånte den dag). Sådan kan billeder snyde og derfor er det så vigtigt at prøve sig frem!
Når jeg bruger TFSI, smører jeg det på med ringefingeren. Det er kun et ganske tyndt lag og en meget lille klat produkt rækker virkelig langt, prøv dig eventuelt lidt frem. Den skal ikke være klistret/fedtet/våd at røre ved, når du tager øjenskyggen på.
Mvh. Helene

Ditte

Er to øjenskygger du blander med vand og så maler på øjenlåget?
Det er godt nok en flot farve og det sidder super flot.

Pudderdåse Helene

Nej, det er en øjenskygge, som jeg blander med en væske fra Aveda.
Mvh. Helene

Kristine

Vildt flot!!!
Og så spørger jeg lige dumt:
Kan man ikke gøre det samme med vand? Eller hvad er det væsken kan som vand ikke kan?
(jeg bruger fx tit Bare Escentuals skygger blandet med (lidt) vand som eyeliner…?

Pudderdåse Helene

Hej Kristine!
Tak skal du have!
Det er slet ikke et dumt spørgsmål! Du kan sagtens gøre det med vand, forskellen er at resultatet ikke bliver vandfast 🙂
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *