En efterspurgt lille tube

14.06.11
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Shadow Insurance
Foto: Too Faced

Vores dejlige læsere har ofte efterspurgt en konkurrence med denne lille tube. Det virker jo rimeligt nok, når nu det er det produkt, der har fået mest omtale her på bloggen.
Pudderdåserne har fået lov til at besvare disse bønner og udlodder tre tuber Too Faced Shadow Insurence.

Alt du skal gøre for at deltage er at beskrive dit favorit look netop nu, det kan være det der går hurtigst, det der har mest farve og så videre. Det behøver ikke være en grundig vejledning, bare gør det så godt du kan, vi skal nok forstå meningen.
Konkurrencen løber til fredag aften, hvor jeg vil trække de tre vindere cirka klokken 18.00.

Fortvivl ikke hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, det er fordi den venter på godkendelse. Vi godkender kommentarerne, når vi har mulighed for det, så den skal nok komme med.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
Emilie

Mit favoritlook er perfekt til sommer 🙂 Det er nemt, hurtigt og utrolig smukt. Det skjuler det der skal skjules og fremhæver det der skal fremhæves!
Ansigt:
Mac Studio finish concealer på problemområder,
Missha undereye brightener under øjnene,
YSL touche eclat på kindben, næse og andre highlightpunkter,
Mac posey cream blush
Mac studio careblend pudder,
og mac shroom øjenskygge som highlighter.
Øjne:
En paintpot enten painterly, bare study eller groundwork
og mascara – Maybelline one by one
Hvis jeg skal ud om aftenen, eller jeg gerne vil have lidt mere tager jeg Mac eyeliner i Feline på vandlinjen 🙂
Læber:
Piz buin læbepomade med spf 20
Hurtigt, nemt og smukt 🙂

StyleStories

Jeg bliver nødt til at nævne to 🙂 Mit yndlingslook er nok et naturligt sunkissed look med sort ‘cat-eye’ eyeliner på øjnene a la Lauren Conrad. Men jeg elsker også smokey eyes, som jeg altid laver med Paint Pot fra MAC, fordi det er den eneste øjenskygge der holder hele aftenen. Men måske sådan en primer kan lave om på det, så jeg kan få brugt alle mine andre skygger 🙂
/Mette

Amalie E

Jeg er kun 18 år, så jeg synes egentlig ikke at make up er nødvendigt i sommermånederne, da jeg hverken døjer med rynker eller uren hud.
Dog er velplejet hår, hud og negle et must! Derudover synes jeg er ens øjenbryn er afgørende for helhedsindtrykket, da pænt formede og markerede bryn, gør en stor forskel i ens look!
Derfor får jeg dem farvet og plukket en gang om måneden, så jeg ikke behøver at tegne dem op hver morgen.
Hvis jeg skal ud om aftenen er et sikkert look “wet smokey eyes”, som er ideelle til varmen. når man danser rundt i sommernatten og bliver varm, er det fugtige og våde look særdeles velegnet!
Jeg laver det ved hjælp af en stor, “smudge” eyelinerblyant, som jeg tegner med rundt om hele øjet. derefter fedter jeg øjet ind i Tromborgs eye grease (og toner det ud i eyelineren) , som giver huden et blankt poleret look, dog casual og rock ‘n’ roll.
En gennemsigtig gloss fra MAC, gør overfladen på øjenlåget fugtig og blank. highligter under brynet, på næseryg og amorbuen giver ansigtet karakter og lysner op på en guddommelig og “illuminating” måde.
Kombineret med masser af sort mascara, glød i kinderne (med MAC strobecream mixet med YSL topsecrets flash radiance skincare brush), blanke læber og håret sat rodet og tilfældigt, er dette sommerens lookfor mit vedkommende! Perfekt til sommerens festivaller, strandfester og våde nætter! 😉

Amalie E

mine negle lakerer jeg i kontrast til det våde look, og maler dem derfor i en neutral farve med perlemor eller glitter, og påfører derefter Essie’s Matte about you, som matterer lakken.
Mit matte negle look, står derfor i stor kontrast til min våde makeup, og det skaber en rød tråd, trods modsætningen mat – skinnende.
Men modsætninger mødes?

Digte

Det look gad jeg godt se 🙂

Sarah K

Da det er sommer, så er jeg meget neutral i udseendet, da jeg synes at sommeren er mest fantastiske tid, så derfor behøver jeg ikke skjule min ‘vinter depression’ med make up.
Jeg bruger solcreme fra Derma, mascara fra L’Oréal og en lille smule solskinspudder, så jeg får en dejlig glød i ansigtet 🙂 Og en mat neglelak – enten gennemsigtig ellers en meget lys rosa.
Mit hår er ret beachy. Jeg elsker når mit hår ligner strandhår. Så det er meget pjusket, men samtidig ser det lækkert ud.
Det er meget enkelt, men det elsker jeg ved sommeren: at man ikke behøver at putte femhundrede lag make up på, da alle ser bedre ud om sommeren end vinteren.
Det her er selvfølgelig bare mit hverdags-look. Hvis jeg skal i byen eller en speciel begivenhed, så er der selvfølgelig helt andre boller på suppen mht. make up 😉
Mange kram fra Sarah

Ulla

Jeg har fedtet hud – og måske derfor også tendens til at min øjenskygge efter nogle timer ligger i “kager” hen over øjenlåget i stedet for dejlig jævnt, som jeg lagde den om morgenen,….
Jeg vil se utrolig meget frem til, at jeg bliver vinderen, så jeg kan få bugt med mit problem 🙂

Malene

Mit favorit look lige nu er Rimmel Sexy Curves mascara, en tynd streg Gosh Velvet Touch eyeliner i Green Grass på den yderste del af øjet og lidt læbepomade og selvfølgelig solcremen fra Piz Buin.

pernille henriksen

Clinique tonet dagcreme SF15. Pink øjenskygge lavet af rent pigmentfarve. Lancome sort mascara. Rosa Clinique læbestift med svag shimmer. Lidt parfume bag ørene og mørkerøde tånegle. Cest tout!

Malene

Mit favoritlook for tiden er ganske simpelt. Lækker lækker hud, med en sart blush på kinderne. Neutral øjenmakeup og så en knaldfarvet læbestift. For tiden er det MACs impassioned.

Anne

“Look’et” – er det tøjet eller makeup’en? 🙂
Hurtigt makeup look: dagcreme fra L’oreal samt en smule dagcreme med solfaktor blandet i. der er ikke solfaktor i L’orealen, så derfor. Mineralpudder – den lyseste fra L’oreal fordi den passer fint til min hudfarve. Jeg synes tit at andre minaralpuddere er for mørke. Øjencreme – lige nu en fra Body Shop. Primer – den fra Urban Decay – er arvet fra en veninde, der havde den på én gang men ikke kunne forliges med den. Mineraløjenskygge – også fra L’oreal – en vissengrøn. Brun mascara i meget beherskede mængder og uden fibre. Lige pt den fra Maybeline i den pink emballage med grønt låg. Eyeliner – en flydende grå fra Maybeline på øverste låg i en meget tynd streg og en grå kohlblyant under de nederste vipper. En svagt brunrosa læbestift fra Oriflame fuldender værket. Alt det tager max 10-15 minutter.
Tøjet er endnu hurtigere: Jeans med alm talje og lidt smalle ben og en stribet langærmet T-shirt i hvid og brun. Over det en turkis cardigan for at få lidt farve og på fødderne et par Merrell sandaler. Jeg skal gå langt. Går ca 6000- 7000 skridt på arbejde hver dag 🙂

Mette Straa

Ansigt: Hvis solen skinner bliver det en tinted moisturizer (MED SPF! – det vigtigste!) med en mat pudder. Bonzer og en fin baby pink blush (den som i anbefalede, TAK!)
Øjnene: bliver simple med en mat brun skygge i globelinjen, en shimmer på resten af låget, og vandfast brun eller sort mascara.
Læber: Inden hele molevitten bliver lagt fugter jeg læberne med læbepromade, den tørre det af nu her. Herefter ligger jeg en fin lyserød læbestift i form af FUN FUN eller Saint Germain. (husk, SPF på læberne også -Matas solstik SPF 30 er perfekt!) 😉
Hen over sommeren har jeg ikke lyst til foundation, concealer og andre “tykke” produkter da det hurtigt smelter af + jeg vil ikke dække mine fine fregner 🙂

Mette Straa

Hvis jeg skal bade eller feste i sommer natten bliver der brugt en lip tint, pt en fra GOSH i pink (er ikke helt vild med den?!)
Men for at samle det hele er det naturlige øjne og lyserøde læber – mine tænder bliver hvidere og min kulør står mere frem 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *