Fars dag konkurrence – hvilken far skal vinde en T-zone peeling?

05.06.17

t-zone-peeling-til-manden-2-1

Glædelig grundlovsdag – glædelig fars dag.

I anledning af fars dag vil vi gerne udlodde en T-zone peeling til en far. Vi vil gerne have dit bud på, hvilken far der har fortjent en ekstra gave til fars dag. Det kan være din far, en far, en faderfigur, en bedstefar, dine børns far – vi fortolker faderbegrebet bredt, og biologi går vi ikke op i her.

For at være med i konkurrencen skal du skrive din nominering i kommentarfeltet. Vi trækker lod i morgen og kontakter dig direkte på mail (så lad være med at skrive fuld navn og adresse på din kandidat i kommentaren).

Det vil være så hyggeligt, hvis du fortæller, hvorfor du nominerer din far-kandidat, men det er ikke noget krav for at være med.

Der er også en konkurrence på Facebook og på Instagram (@pudderdaaserne.dk) og der er en T-zone peeling på højkant på alle tre kanaler. Du må gerne deltage alle tre steder, men så skal du lægge en kommentar alle tre steder. Du må gerne tagge din kandidat, men det er IKKE et krav – vi gider ikke spamme folk, der ikke har lyst.

Om T-Zone Peeling til mænd:

T-Zone Peeling med 2 % salicylsyre er en mild vandbaseret eksfoliering, der trods navnet IKKE skal vaskes af, men skal blive på huden og virke.

Den virker både mod hudorme og uren hud, samtidig med at den forebygger skægpest og lignende problemer efter barbering.

T-zone Peeling eksfolierer effektivt hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Både hudens udseende og funktion bliver forbedret markant, især hvis du lider af forstørrede porer, urenheder eller akne.

T-Zone Peeling har en mild antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, der forebygger røde knopper og skægpest efter barbering.

T-Zone Peeling til mænd er uparfumeret og indeholder præcist det samme som vores almindelige T-zone Peeling blot i en neutral grå emballage. Den kan købes i et begrænset oplag på Dåseshoppen.dk til 195 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Lou

Min far fortjener den 🙂

Satina Wandel

Det skal min egen far hel sikkert! Han går virkelig op i hudpleje (faktisk er det ham, der har det meste af æren for at have “oplært” mig i at gå op i min hud) og efter han rundede 50 sidste år, ved jeg, at han føler sig gammel og det er han jo ikke, så jeg tænker lidt ekstra forkælelse til udseendet vil kunne løfte ham lidt 😀 <3

Katja Moikjær

Tillykke Satina. Du blev vinderen (fundet med Random.org). Jeg har sendt dig en email.

Tine

Den skal min far have – nu når det plejer at være mig der sørger for at han husker sin hudpleje 😉

Katrine K

Den kunne min kæreste og far til vores børn godt bruge 🙂

Din kommentar