Fars dag konkurrence – hvilken far skal vinde en T-zone peeling?

05.06.17

t-zone-peeling-til-manden-2-1

Glædelig grundlovsdag – glædelig fars dag.

I anledning af fars dag vil vi gerne udlodde en T-zone peeling til en far. Vi vil gerne have dit bud på, hvilken far der har fortjent en ekstra gave til fars dag. Det kan være din far, en far, en faderfigur, en bedstefar, dine børns far – vi fortolker faderbegrebet bredt, og biologi går vi ikke op i her.

For at være med i konkurrencen skal du skrive din nominering i kommentarfeltet. Vi trækker lod i morgen og kontakter dig direkte på mail (så lad være med at skrive fuld navn og adresse på din kandidat i kommentaren).

Det vil være så hyggeligt, hvis du fortæller, hvorfor du nominerer din far-kandidat, men det er ikke noget krav for at være med.

Der er også en konkurrence på Facebook og på Instagram (@pudderdaaserne.dk) og der er en T-zone peeling på højkant på alle tre kanaler. Du må gerne deltage alle tre steder, men så skal du lægge en kommentar alle tre steder. Du må gerne tagge din kandidat, men det er IKKE et krav – vi gider ikke spamme folk, der ikke har lyst.

Om T-Zone Peeling til mænd:

T-Zone Peeling med 2 % salicylsyre er en mild vandbaseret eksfoliering, der trods navnet IKKE skal vaskes af, men skal blive på huden og virke.

Den virker både mod hudorme og uren hud, samtidig med at den forebygger skægpest og lignende problemer efter barbering.

T-zone Peeling eksfolierer effektivt hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Både hudens udseende og funktion bliver forbedret markant, især hvis du lider af forstørrede porer, urenheder eller akne.

T-Zone Peeling har en mild antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, der forebygger røde knopper og skægpest efter barbering.

T-Zone Peeling til mænd er uparfumeret og indeholder præcist det samme som vores almindelige T-zone Peeling blot i en neutral grå emballage. Den kan købes i et begrænset oplag på Dåseshoppen.dk til 195 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Stine

Den har min mand helt klart fortjent 💜💜

My

Jeg nominerer min far, Dan.
Hele mit liv har jeg kun set ham bruge Niveas klassiske creme, fra den store blå dåse på trods af, at han har tendens til urenheder hist og her. Har har ikke turde prøve noget nyt, og jeg tror, at T-Zone peelingen vil være rigtig god til ham! 🙂

Tina

Jeg nominerer mine børns far fordi jeg synes det kunne være fantastisk hvis han fol øjnene op for hvad god hudpleje kan gøre for end velvære 👍😊 med håb om at give ham bedre hudplejevaner i fremtiden 😊

Emma

Nominerer min far! Desværre er jeg ikke hjemme hos min familie lige nu, men den kunne være så god at have med til ham som en forsinket overraskelse 😀

Trine

Uden tvivl min søns far – min bedre halvdel – vores helt. Han knokler med at bygge vores nye fælles hjem, når han er træt, bliver han ved. Han er sej!

Heidi

Min forlovede som også er far til vores skønne datter på 5 uger ❤ han skal vinde fordi han er verdens bedste far og jeres t-zone peeling er det eneste han kan bruge til hans rosacea (som vi i øvrigt har fundet behandling til der virker via jeres skønne blog) 😍

Pia Lykke Christiansen

Min kæreste der er selvstændig og derfor arbejder 50 – 60 tm ugentligt.
Alligevel formår han at være en kærlig og opmærksom farfar og er så stolt når de små spørger efter ham 😊

Katrine

Min mand (som også er far til vores lille Luna på 3 måneder) – fordi han så sent som i går selv spurgte om jeg ikke havde en eller anden maske eller creme der kunne ordne hans hud på næsen 🙂

Anne

Min skønne kæreste, som er far til det barn, vi venter til september 🙂

Therese

Min far har helt klart fortjent en lille ekstra forkælelse denne dag. Min farfar døde sidste år, og min far er endnu ikke kommet sig helt over tabet af sin egen højt elskede far.

Din kommentar