En efterspurgt lille tube

14.06.11
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Shadow Insurance
Foto: Too Faced

Vores dejlige læsere har ofte efterspurgt en konkurrence med denne lille tube. Det virker jo rimeligt nok, når nu det er det produkt, der har fået mest omtale her på bloggen.
Pudderdåserne har fået lov til at besvare disse bønner og udlodder tre tuber Too Faced Shadow Insurence.

Alt du skal gøre for at deltage er at beskrive dit favorit look netop nu, det kan være det der går hurtigst, det der har mest farve og så videre. Det behøver ikke være en grundig vejledning, bare gør det så godt du kan, vi skal nok forstå meningen.
Konkurrencen løber til fredag aften, hvor jeg vil trække de tre vindere cirka klokken 18.00.

Fortvivl ikke hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, det er fordi den venter på godkendelse. Vi godkender kommentarerne, når vi har mulighed for det, så den skal nok komme med.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
pernille a

Nu er det jo fantastisk, når huden har fået en smule farve, så kan man holde sig til et minimum…
Jeg bruger Origins VitaZing spf15 i ansigtet, en smule solpudder fra MAC, samt en abrikosfarvet pudderblush på kinderne.
På øjnene har jeg bare groundwork, paintpot også fra MAC, en brun eyeliner og sort mascara.
Læberne en neutral lipgloss, lige nu bruger jeg en fra DIOR.
Tak for en inspirerende blog:-)
/ Pernille

pernille a

Hov, glemte lige; selvfølgelig pangfarvet neglelak på både fingre og fødder (og slet ikke den samme naturligvis) – det er på neglene at balladen skal ske……

Camilla

Mit favorit look her i tiden er det helt naturlige. Når man sidder på sit kontor på Uni 10-12 timer hver dag og slider med en halvvejs eksamen på PhD’en, så synes jeg at et naturligt look er mest passende.
Mit look består helt simpelt af concealer og foundation (begge fra Clinique) til at dække de mørke rande under øjnene og røde pletter og urenheder i ansigtet. På vipperne bruger jeg sort mascara og kinderne får lidt bronze. Læberne får en neutral lip gloss. Ind i mellem bruger jeg lidt lysebrun skygge på øjenlågene, men den bliver ofte droppet, da det ikke holder så godt her i sommer varmen. Det vil derfor være perfekt med den primer i udlodder.
På trods af de mange timer bag de gule mure (Århus Universitet), så starter jeg naturligvis altid med solcreme 🙂

Maria Nyholm

mit favoritlook lige nu er, at tegne brynene op (har meget lyse bryn i forhold til min hårfarve), lægge en mellembrun (samme farve som mine vipper) eyeliner på vippelinjen hele vejen rundt om øjet samt en hvid eyeliner i øjenkrogen og en sort i det ‘yderste v’ (stadig kun på vippelinjen). Ingen mascara.
Når jeg så skal spice det lidt op fordi jeg skal i byen, er en knaldrød eller pink læbestift fantastisk 😀

Johanne

Mit yndlingslook lige nu er lilla smokey eyes med en palette fra Gosh og masser af mascara fra Helena R. Det er festligt til alle sommerpartys 🙂 Men må indrømme at makeup er det sidste jeg tænker på i øjeblikket når jeg sidder og læser til eksamen, så bliver det ofte bare au natural, hvilket egentlig også er et look jeg er ret vild med 😉

Annesofie

Favotirlook: Perfekt porcelænsagtig hus,nude-ish skinnende læber og PANG på øjenene 🙂

Annesofie

Hov glemte at skrive hvorfor jeg elsker det look:
Jeg elsker at ansigtet er neutralt men at øjnene virkelig bare stråler. Det er langtfra et hverdagslook, og faktisk går det bare ud på at lave en slags regnbuefarvet øjenskygge og nå holde resten af ansigtet nude.. men det ser så fedt ud 🙂

Rikke

Jeg bruger pt Youngblood mineral foundation (tawnee) eller mac studio fix (NW25), youngblood rouge (sherbet) eller YB lunar dust (dusk),youngblood skygge( timeless) eller laura mercier metalic creme eye color( platinum), mac eye pencil(permaplum) eller(powersurge) helene rubinstein waterproof mascara lash queen deep black, murad soothing skin and lip therapi på læberne eller en eller anden gloss fra enten youngblood eller laura mercier.

Louise H

Forhåbentlig har man lidt mere farve her om sommeren 🙂
Men masser af fugtighedscreme (favorit: AQUALIA ANTIOX /Vichy fra Apoteket, giver en flot glød), lidt concealer ved øjnene og pudder til at mattere (og få øjenskyggen til at “hænge fast”). Ynglingsfarve i øjenskygge pt. er Gosh Glamorous Eye Shadow i farven Taupe, som kan bruges både tør og våd.
Derefter Gosh Velvet Touch Eyeline, som er den blødeste og lækreste eyeliner der findes, og desuden ret vandfast. Ynglingsfarve lige nu: Metallic Brass, tværer den gerne lidt ud med fingeren, så den ser lidt blødere ud og herefter masser af mascara, all time favourite er GOSH Mascara Eye Catching 2 Step Black, som siger “fake lashes go home”.
For at opsummere: et gyldent look uden alt for meget makeup på huden, men masser på øjnene 😉

Tina T

Mit yndlings look pt. er når jeg er i klædt en af mine elskede Odd Molly tunikaer med en underkjole under og stramme leggings i cowboystof og mine Fly London sandaler . Som tilbehør min Style Snob hjertehalskæde med en masse similisten plus et par flotte øreringe. Når mit hår har fået hårpudder og det bare sidder i skabet og Make-up’en sidder perfekt så er jeg tilfreds med mit look. Jeg starter med at rense huden og derefter smør jeg mig med Cliniderm solcreme, dupper concealer om øjnene, derefter foudationen. Bruger så ellers farverne, enten blå, grå, grøn eller brun om øjnene og det er som regel lidt Smokey eye over min Make-up . Til slut en mega flot læbestift med glimmer fra MAC.
Mine negle på fødder er næsten altid i stærke farver. Neglene på mine hænder er altid med en neutral farve men gerne med glimmer eller perlemor i.
Og som i nok kan læse så er jeg en Glimmergirl i stor stil HI HI:-)

Emilie

Mit favoritlook består af:
Chanel VITALUMIÈRE AQUA foundation, MAC Mineralize Skinfinish Natural Pudder, Mac Well Dressed blush, MAC Bronzing pudder, Mac paint pot Rubenesque over hele øjenlåget og op til brynet, MAC naked lunch i øjenkrogene, MAC All that glitter til øjenlåget, MAC era i krogen ved øjen benet (ved ikke helt hvad det hedder ) 🙂 Og sidst men ikke minst Mac dazzle lash mascara 🙂
Perfekt til en lille festlig sommeraften :)))
Og så bliver det ekstra godt med en lang maxi kjole :)))

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *