En efterspurgt lille tube

14.06.11
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Shadow Insurance
Foto: Too Faced

Vores dejlige læsere har ofte efterspurgt en konkurrence med denne lille tube. Det virker jo rimeligt nok, når nu det er det produkt, der har fået mest omtale her på bloggen.
Pudderdåserne har fået lov til at besvare disse bønner og udlodder tre tuber Too Faced Shadow Insurence.

Alt du skal gøre for at deltage er at beskrive dit favorit look netop nu, det kan være det der går hurtigst, det der har mest farve og så videre. Det behøver ikke være en grundig vejledning, bare gør det så godt du kan, vi skal nok forstå meningen.
Konkurrencen løber til fredag aften, hvor jeg vil trække de tre vindere cirka klokken 18.00.

Fortvivl ikke hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, det er fordi den venter på godkendelse. Vi godkender kommentarerne, når vi har mulighed for det, så den skal nok komme med.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
Stefanie

Årh, jeg ELSKER sommer, og alle sommerens farver!
så mit look ville være en dejligt tyrkis farvet sommer kjole, blå kilehæle og en pæn halvskæde.
Mit makeup ville gå ud på at lege med en masse af de forskellige sommer farver..
jeg ville lægge en eyeprimer allerførst for at på makeuppen til at holde hele dagen, en meget mild lyserød creme shadow på øjnlåget for at give farverne jeg ligger ovenpå et varmt look, der i ville jeg tage en lidt mørkere lyserød og lægge lige i “the crease” altså der hvor ens øje har den der hvor det trækker sig sammen og ligner en streg, men ikke for meget og efter det ville jeg blande det grundigt ud.
for mit ydre V, ville jeg lave et V som ligger på hovedet for også at give mit øje et smokey effekt, med mørkeblå og derefter blandet det igen..
men frisk peache blush og røde læber, men læbestiften ville jeg “dutte?” altså ikke smører det på men men nærmest dutte det på bare for at jeg ville få lidt farve på læberne.
Sølv øreringe og en lækker summer taske, and I’am good to go ! 😀

Anne

Mit favorit look i øjeblikket er en meget let make-up, med et par vilde læber.
Nu hvor det er begyndt at blive varmt, bryder jeg mig ikke om at have alt for meget make-up på. I sommer tiden bruger jeg mest tinted moisturizer fremfor almindelig foundation, da dette for mig virker lettere, og så en pudder til at give finish. Jeg vælger ofte at lave et meget neutralt øje, enten med nude øjenskygger, eller slet ingen øjenskygger og kun lidt pudder, og selvfølgelig mascara (vandfast hvis man nu skal på stranden 😉 )
Og til læber kan jeg godt lide at lave noget vildt, enten helt rød eller en mørk lilla, dette gør jeg dog mest til aften brug. Til daglig kan jeg godt lide koral farverne 🙂
Fantastisk blog! 😀

Alexia

Mit favoritlook.. hmmm da jeg var mørkhåret var det kobber farvet øjenskygge, men nu ser det lidt for voldsomt ud så jeg er faktisk bare glad for smokey eyes, synes altid de virker uden de behøves være for voldsomme 🙂
Men ellers er jeg også glad for at smække masser farver på øjenlågene, mestrer det bare ikke så godt som jeg ville ønske 🙂
og så selvfølgelig yndlings mascaraen Lancome – Hypnôse Precious Cells

Michelle S.

Om sommeren går jeg mere med linser end briller, så jeg elsker at give den lidt gas med en lys lilla øjenskygge og en mørk lilla creme-eyeliner i en mediumtynd streg helt tæt på de øverste vipper, et ordentligt lag mascara med cliniques hvide primer under, lidt sort eyeliner lige under den våde kant og så ellers bare lidt concealer og solskinspudder 🙂 Når det er så varmt er det alligevel tit for meget at have foundation og pudder på. Hertil selvfølgelig løst hår og en stråhat 😀

Nana R.

Jeg har aldrig gået særlig meget op i make-up, men efter jeg begyndte at læse jeres blog, har jeg investeret i dyre MAC-pensler og ditto øjenskygger, blush og foundation. Jeg investerede også i den gule pudder fra Clinique. Og det starter min dag med. Jeg er lærervikar, så tit har jeg absolut ingen tid, før jeg skal møde om morgenen, og det skal helst gå relativt hurtigt, og se naturligt ud, så jeg undgår at se død ud, men samtidig ikke ser for “malet” ud. Så får den med pudderen fra Clinique, derefter med YSLs Touché Eclat under øjnene og hvor jeg nu ellers lige rødmer eller ser mærkelig ud. Derefter bruger jeg min foundation fra MAC (Mineralize Satinfinish SPF 15) for at få ensartet ud.
På øjnene plejer jeg at starte med at dække hele øjenlåget med Shroom-øjneskyggen fra MAC, for jeg er sådan en blegfis, så den giver lidt neutral farve. Yderst på øjelåget, og i globelinjen (dét udtryk har I lært mig!) lægger jeg en lys brun øjenskygge, også fra MAC, som jeg har glemt navnet på. Jeg plejer også at bruge en Mineralize Blush fra MAC i farven Dainty, for at få lidt farve i huden, som ikke er rødmen. Til allersidst kvitterer jeg med lidt sort mascara. Jeg er rigtig glad for den i guld med to børster fra Guerlain.
Efter at have læst alle jeres pæne ord om primeren (dét ord har I også lært mig!) traskede jeg Magasin rundt for at finde den. Da jeg ENDELIG fandt Too Faced standen, efter at have brugt evigheder på at finde den heeeeelt rigtige blush i MAC-standen, var der satedme udsolgt af primeren! Jeg bandede lidt af jer der, men blev på den anden side også glad, for jeg tænkte, at det da måtte betyde, at der var nogle andre end mig, der også syntes rigtig godt om jer!

Anne

Mit favorit look: mascara og blush fra Jane Iredale og pink/orange neglelak fra Essie.

Jette Sørup Korsgaard

Favorit looket i øjeblikket er Vex fra MAC på hele øjenlåget.
Max Factor smokey eye effect i farven Onyx smoke.
Satin Taupe fra MAC i globelinien som skygge.
Mascara fra Maybeline
Mineralpudder fra Youngblood.
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick i farve 04

Kvium

Yndlingslook er vist lige nu “lidt, men godt”. Lidt concealer under øjnene og Clinuques fantastiske pudder med en blød børste i hele ansigtet. Bruger så lidt solskinspudder i kinderne – hen over øjnene og lidt på halsen.
Markere øjnene med en tynd streg af enten en pang eyeliner eller en øjenskygge i en stærk farve. Bruger det slet ikke på hele øjenlåget i hele sommerperioden – og gør øjnene ekstra markante med et godt lag mascara.
Synes lækker brun sommerhud fremstår meget bedre med disse få ting.
Bruger lidt glimmerdust til håret og lader det krølle vildt og voldsomt for at understrege sommerlooket 🙂

Sabrina Matzen

Pt. må det være sort kohl som basis, og så en flydende turkis eyeliner (gosh), og så masser af mascara. Jeg sveder helt vildt i varmen, men det her bliver siddende, og ser stadig ud af noget.
Jeg kommer sjældent noget i ansigtet (foundation osv.) om sommeren, for jeg sveder det bare af igen, og heldigvis er min hud ganske pæn.

Teresa

Jeg bliver ret brun om sommeren, så lige nu elsker jeg at udnytte at jeg ikke behøver særlig meget make-up for at se pæn ud. Og kombineret med noget smokey-eye/sort eyeliner og bronzer med lidt shimmer, så er jeg totalt sommerklar!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *