En efterspurgt lille tube

14.06.11
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Shadow Insurance
Foto: Too Faced

Vores dejlige læsere har ofte efterspurgt en konkurrence med denne lille tube. Det virker jo rimeligt nok, når nu det er det produkt, der har fået mest omtale her på bloggen.
Pudderdåserne har fået lov til at besvare disse bønner og udlodder tre tuber Too Faced Shadow Insurence.

Alt du skal gøre for at deltage er at beskrive dit favorit look netop nu, det kan være det der går hurtigst, det der har mest farve og så videre. Det behøver ikke være en grundig vejledning, bare gør det så godt du kan, vi skal nok forstå meningen.
Konkurrencen løber til fredag aften, hvor jeg vil trække de tre vindere cirka klokken 18.00.

Fortvivl ikke hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, det er fordi den venter på godkendelse. Vi godkender kommentarerne, når vi har mulighed for det, så den skal nok komme med.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
Shila

Her i varmen er det sjældent jeg bruger foundation eller pudder. Men jeg bruger masser af farver på øjnene.
Bruger mange forskellige looks, der mikser en masse forskellige farver. Det er meget sjældent jeg har neutrale eller brune nuancer, men bruger meget lilla, rød, grøn, blå og især turkis er jeg ret glad for.
Starter altid med en primer, for tiden bruger jeg enten Urban Decays Primer Potion eller Too Faced Shadow Insurance.
Rammer herefter øjet ind gerne med en farvet eyeliner (for tiden bruger jeg forskellige eyelinere fra POP eller Maybelline), der passer til de farver jeg ellers vil bruge til mit look. Tegner aldrig i den våde vippekant, da mine øjne simpelthen ikke kan tåle det.
Herefter ligger jeg en farvet skygge i lys nuance på øjenlåget til lidt op over globelinjen.
På globelinjen og lidt op over, har jeg en mørkere farvet skygge, der passer i farven til min lyse nuance (og eyelineren).
Under de nederste vipper kommer jeg også lidt af den mørke skygge.
Under brynet kommer jeg en neutral skygge – bruger ikke highlighter under brynet for tiden, men bare en neutral skygge.
Jeg bruger mange forskellige mærker af øjenskygger, men mest MAC og Urban Decay,
Det hele bliver blended, så der ikke kommer nogle skarpe kanter mellem de forskellige øjenskygger.
Til hverdag bruger jeg en brun mascara og til fest en sort eller farvet.
På kinderne er det sjældent jeg bruger ret meget her om sommeren.
Til mine læber bruger jeg mest plejende læbestifter så som NYX Tinted Lip Spa eller en lignende fra POP. De giver kun et hint af farve, men er super lækre på læberne. Er ikke så meget til lipgloss.
Efter jeg er begyndt at bruge en primer og nogle ordentlige øjenskygger, har jeg aldrig problemer med at min øjenmakeup “smelter” her i varmen, hvad der ellers altid har været et problem for mig.

Charlotte Louise

Yndlingslook til sommer: næsten nøgent ansigt med koralrøde læber.
Øjne:
Start evt. med lidt øjenskygge i en sart farve – lysebrun, gylden eller lignende.
Påfør mascara (bruger “High Impact Curling Mascara” fra Clinique) på de øverste og nederste vipper.
Ansigt:
Brug solcreme i ansigtet og husk også at smøre halsen ind.
Brug evt. lidt concealer/foundation hvis du har behov for det. Jeg plejer ikke at bruge det. Sørg endelig for, at det ser naturligt ud.
Læber:
Start med Max Factors “Lip Tint” i farven 04 (pink/rød farve). Tegn en streg på underlæben og pres derefter hurtigt læberne sammen, da stregen ellers vil blive tydelig. Tegn videre på overlæben og pres igen læberne sammen. Tegn derefter de steder op, der mangler lidt farve.
Herefter påføres “Chubby Stick” fra Clinique i farven Chunky Cherry. Tag den på ligesom en læbepomade, men pas på ikke at farve uden for læberne.
Læberne er det eneste, som skal opfriskes i løbet af dagen.
Hår:
Jeg synes, at håret er en vigtig del af mit look. Jeg har naturlige krøller, men ellers så krøl håret, så det ser så naturligt ud som muligt. Hvis du i forvejen har naturligt fald eller naturlige krøller, så lad håret lufttørre og kram lidt hårmousse ind i håndklædetørt hår.
Det er simpelthen SÅ nemt og derfor og så rart til sommer. Jeg bruger stort set aldrig selv foundation, og når det bliver sommer er det også rarere at man kan se mine fregner på næsen.
Og husk nu solcremen! 🙂

Anna

Mit yndlingslook er ret meget mit standardlook med neutrale farver som går til ethvert outfit og enhver lejlighed. På huden Jane Iredales mineralfoundation og en blush fra Maybelline. På øjnene kohl, en lysbrun øjenskygge fra Mac og Hypnôse mascara fra Lancome. Kan let transformeres til et aftenlook med lidt guld på øjnene, en flydende eyeliner og et par ekstra lag mascara.

Tanja

Mit yndlingslook pt. og som regel om sommeren og på ferie i varme lande er simpelt:
Enkel make-up:
Eyeshadow primer
En lys øjenskygge på hele øjenlåget – evt. en mørkere i globelinien
Mascara i farven brun
En smule bronzer/blush til at fremhæve ens egen naturlige tan
og så ellers bare en sommer pang-farve på neglene – både tæer og fingre:) Så er man good to go – om man er på ferie i varmen eller på festival:)
Hilsen Tanja

Ida N

Yndlingslooket pt er holdt neutralt, men med knald på læberne: Clarins Teint Éclat Confort som base, en smule Biotherm løs pudder til at binde, MAC melba blush, random brun øjenskygge til mine øjenbryn, Estée Lauder Turbolash mascara og så en vild læbestift. Idag står den på Niveas Lingerie Pink 🙂
Det går hurtigt, men er effektivt og læbestiften forhindre at det bliver kedeligt.

linda'lykke

Jeg synes måske at når det bliver sommer så er det fedeste ikke at male sig til i make-up (okay, det lød måske lidt overdrevet). Men når man som mig fra naturens side er velsignet med en hudfarve der er lysere end et a4-ark, så skal der store mængder solcreme til, og når man først har balsameret sig selv i dette, så er lysten ikke stor til makeup.. Så om sommeren kører jeg som regel en afslappet stil, hvilket nogen gange indebærer ingen make-up, tiltrods for at side gevinsten ved den lyse hud er røde øjenvipper, det har derfor også taget mig lang tid at overvinde skrækken ved at gå ud uden make-up, men jeg har efter hånden lært det.
Men for det meste er der en smule mascara at finde på mine vipper (maxfactor masterpiece max, i sortbrun), og hvis det skal være helt vildt lidt solpudder på kindbenene (Bodyshop) bare for at lade som om jeg får lidt farve.

Tine

Nødtvunget i specialetider er min rutine i øjeblikket; kildevandsspray og Cicaplast reparationscreme begge fra La Roche-Posay, øjengele fra Derma, noget Clinique til at tage det værste mørke under øjnene, solskinspudder fra L’oreal, lyserød blush fra Bioterm, pink-ish øjenskygge fra Max Factor og Volume mascara fra Nilens Jord… Okay, det var faktisk en hel del alligevel, selvom jeg gerne ville have tid til meget mere!! Det må blive efter 1. juli, når skidtet er afleveret 🙂

Caroline

Først bruger jeg MAC Studio Moisture Tint i hele ansigtet, da den har spf 15 og let dækning, hvilket jeg elsker her til sommer. Derefter tager jeg MAC Cremeblend Blush i Ladyblush på kinderne, og “setter” med Maybelline Dream Matte Powder, for her i varmen bliver min hud nemt fedtet, og så smelter cremepodukterne altså af..
Hvis jeg har tid bruger jeg også lidt bronzer.
På øjnene lægger jeg en streg hele vejen rundt om øjet med MAC Lucky Green øjenskygge, så flot til solbrun hud. Derefter bare mascara.
På læberne bruger jeg enten læbepomade, eller MAC Lustreglass i Love Nectar, som også står virkelig godt til den grønne øjenskygge og solbrun hud 🙂

Anne M.

Årh, jeg er altså ret så forelsket i mit favorit look!
Jeg starter ud med, L’oréal True Match Minerals i farven W1 Golden Ivory.
Derefter følger bronzeren, Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer i farven 02 Sunkissed.
Og så kommer yndlings blushen, MAC Powder Blush i farven Fleur Power – dén er genial!
På øjnene lægges Maybelline Eyestudio Duo (Color Cosmos) i farven Savanna Green.(Den prøvede jeg efter en anmeldelse i lavet, og jeg har haft lidt af et crush på den!) – Nå, men jeg lægger den gyldne den af den på hele øjenlåget og derefter lægger jeg den grønne i V-form langs vippekanten og op til globelinjen. Og så får den masser af L’oréals mascara, Volume Million Lashes i extra-black. Og den giver mig flotte vipper, oh boy, hvor giver den mig flotte vipper!
På læberne foretrækker jeg Jane Iredales læbepomade LipDrink.
Det lyder af noget, der tager lang tid, men det tager en 7-8 minutter og er simpelthen så flot!

Stine

Med look mener I vel make-up? 😉
Jeg kører den naturlige stil: mascara og læbepomade! Og så måske en smule concealer, hvis jeg har lidt røde pletter eller ser alt for træt ud.
Og så kombinerer jeg med blomstret kjole, farvede strømpebukser og en cardigan, hvis det er lidt køligt. Og ballerinaer og en fletning i håret (eller hestehale, selvom det ikke passer så godt til cykelhjelm). Tada 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *