En efterspurgt lille tube

14.06.11
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Shadow Insurance
Foto: Too Faced

Vores dejlige læsere har ofte efterspurgt en konkurrence med denne lille tube. Det virker jo rimeligt nok, når nu det er det produkt, der har fået mest omtale her på bloggen.
Pudderdåserne har fået lov til at besvare disse bønner og udlodder tre tuber Too Faced Shadow Insurence.

Alt du skal gøre for at deltage er at beskrive dit favorit look netop nu, det kan være det der går hurtigst, det der har mest farve og så videre. Det behøver ikke være en grundig vejledning, bare gør det så godt du kan, vi skal nok forstå meningen.
Konkurrencen løber til fredag aften, hvor jeg vil trække de tre vindere cirka klokken 18.00.

Fortvivl ikke hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, det er fordi den venter på godkendelse. Vi godkender kommentarerne, når vi har mulighed for det, så den skal nok komme med.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
Halkjær

Mit nye favorit-(fest)look er et jeg blev guidet til i Mac i sidste uge, og som jeg er blevet rigtig glad for.
En base lægges under øjenskyggen (her ville Shadow Insurance jo være perfekt – indtil videre “nøjes” jeg med mine Gosh Waterproof Eye Shadow Stick, i dette tilfælde i farven Brown)
Herefter lægges Mac øjenskygge i farven Satin Taupe over hele øjenlåget, og lidt Mega Metal Eyeshadow i farven Burgondy lægges yderst på øjenlåget. Så lægges et tyndt lag Big Bounce Eye Shadow i Luxury Touch ovenpå al farven, som lidt glitter/shine-effekt, og til sidst highligtes under øjenbrynet med en lys øjenskygge, her er min favorit Naked Lunch.
Og så kommer der selvfølgelig eyeliner på (kan ikke huske hvad den hedder, men det er en grå-brun sag fra Mac) og masser af mascara – her sværger jeg til MaxFactor False Lash Effect.
Selvom det stadig holdes primært i jordfarverne, som jeg har brugt længe, er der alligevel både farver og produkter imellem, som jeg aldrig ville have valgt selv, eller have turdet hvis ikke I havde prikket lidt til mig (og alle de andre læsere) herinde. Så tak! 🙂

Pudderdåse Helene

Hvor er I bare seje!
WEEEHEEE

Camilla

Jeg holder altid makeuppen rimelig simpel om sommeren! Lige for tiden er jeg rigtig vild med bare at lægge MAC’s øjenskygge i farven All That Glitters på hele øjenlåget og blende den ind i globelinjen. Derudover lægger jeg lidt sort eyeliner om øjet og selvfølgelig masser af mascara! I resten af ansigtet bruger jeg for det meste MAC’s Ladyblush (den gamle), samt en rimelig neutral læbestift eller lipgloss, og det er sådan set det! Virkelig simpelt og neutralt, men rigtig fint! I hvert fald efter min mening 😉

Camilla

Hah, læste lige min kommentar igennem igen, og jeg fik det vist til at lyde som om jeg bruger MAC’s Ladyblush i hele hovedet! Der skulle stå: “I resten af ansigtet bruger jeg for det meste MAC’s Ladyblush (den gamle) på kinderne, samt en rimelig…” Det lyder vist lidt bedre :p

HR

Mit look 🙂
Et lag øjenskygge – sældent den samme farve to dage i streg.
Sort eyeliner der ligges tæt på øverste vipper fra lige omkring pupillen og ud mod siden, den tones let, derefter yderlige et tyndt lag øjenskygge.
Brun eyeliner under øjet.
Brun mascara.
Foundation og pudder.
Har fhv. røde læber, så bruger sjældent noget, men har så mange lip gloss, jeg alligevel nogle gange lige tager lidt på 🙂
Til fest svinger jeg penslerne noget mere og leger gerne med forskellige farver på øjenene. Bruger også øjenvippebukker, sådan en hvid primer-ting til vipperne inden to lag mascara.
Bruger også gerne noget på kinderne, enten i farve eller solskinspudder.

HR

Forresten, til fest kan jeg på læberne finde på at tegne dem op med en læbeblyant og faide den lidt ud med en klar gloss.

Birthe Rostgaard Nygaard

Til hverdag..Foundation og en id pudder, som får huden til at se naturlig ud, og skjule nogle små pigmentforandringer.
Øjenskygger, lige fra fersken, til turkise og olivengrøn..Alt efter humør og tøjvalg..Mærkerne meget forskellige lige fra Young blood, Mac og id..mfl.
Mascara bruges kun ved særlige lejligheder, enten brun eller sort..
Læbestift lige fra rød over i de gyldne og varme farver..Altid med et lag lip gloss, gerne en som får læberne til at føles lidt større..
Skal jeg have den helt store festmake-up, går jeg over til min nabo, som er tidligere makeupartist..Og så bestemmer hun, ud fra hvilke farver jeg skal klædes i..
Smører med lipgloss dagen lang..Jeg kan ikke klare tørre læber..;-)
Er det mon OK??

Con9

Jeg vil også være med.. 🙂
Mit absolut foretrukne look lige nu går vist efter devisen “less is more”: jeg bruger en ansigtsolie, som i al sin enkelthed består af hampeolie, da den er forholdsvis tør og trænger nemt ind i huden. Olien giver lige det dér friske, ungdommelige shine, som mit snart 45-årige fjæs æælsker! Når olien har siddet lidt, dupper jeg evt. overskydende af, og så får kinderne et hint af Rimmels Spring Flower powder blush. Mascara bruger jeg altid kun på de øverste vipper, og her bruger jeg Cliniderms sorte gentle volume mascara, mens brynene får et lille spark med en gråbrun pen fra Gosh. Alt efter humør og anledning bruger jeg på læberne enten Rosebud salve eller min nyligt indkøbte skat Coral Red fra L’Oreal (og så er der dælme dømt fest, når dén kommer på – uh, elsker røde læber!)

Amrit

Jeg har fået en ting med falske øjenvipper! Prøvede det for første gang til en fest for nylig (som 35-årig!), og nu er jeg hooked! Jeg, der er ellers er så naturlig, kan pludselig ikke leve uden. Har fået dem sat på, men de holder ikke så godt på mig pga børn med pilfingre i hele mit ansigt. Nu har jeg købt falske, som jeg sætter på om morgenen, og så kører jeg DIVA-stilen hele dagen. Ihvertfald på øjen-niveau!

HR

Hej Amrit
Hvor køber du falske øjenvipper og hvad giver du for dem?
Har i en alder af 35 år endnu ikke prøvet falske øjenvipper 🙂 men overvejer det mere og mere…
Man kan ikke bruge de samme to dage i streg, kan man?

Pudderdåse Helene

Hej Helle!
Du kan sagtens genbruge kunstige øjenvipper, hvor mange gange afhænger af, om du bruger mascara på dem eller ej.
Hvis du gerne vil prøve uden at det koster dig en formue, er elf’s vipper udemærkede. Dem har jeg selv brugt mange gange.
Mvh. Helene

HR

Hej Helene
OK, tak for svar – det må jeg kigge på næste gang, jeg laver en bestilling dér; har lige fået varer derfra i denne uge… 🙂

Julle

Solen er kommet frem, hvilket betyder, at mine fregner i hele fjæset også er kommet frem. Derfor bruger jeg hverken pudder eller foundation lige nu, men bare lidt warm soul mineralize blush fra mac på kinderne 🙂 Herudover bruger jeg selvfølgelig en god mascara og til fest også en lækker øjeskygge.
Lige nu ligner jeg dog mest en hængt kat, da jeg læser til eksamen og lige er kommet hjem fra svømmehallen… Så hit med den der wonder-primer! 😛

Camilla A.

Mit yndlingslook for tiden er både ret enkelt og får mig til at føle mig sommerligt frisk.
Samtidig fylder det ikke meget i makeup pungen, hvilket er praktisk hvis man som jeg i perioder er på farten:
I.D. Bare Minerals spf 15 mineral foundation kan jeg ikke undvære.
L’oreal Glam Bronze + Blush i farven ‘blonde’ – placeret de rigtige steder ifølge Pudderdåserne, naturligvis! (Før fik den bare tur rundt i hele ansigtet, gisp..)
+ en smule markering af kindbenet (men det måtte man godt, ikke?):-)
Selvsamme tofarvede bronzer/blush bruger jeg som en slags neutrale øjenskygger, hvor den lyse farve kommer på låget + en anelse som highlighter, og den mørke til at crease med.
MAC Style Frost powder blush, som er en laber sommerlig fersken/coral-ish med lidt shimmer, på kindæblet.
Et par lag L’oreal Volume MIllion Lashes i sort på vipperne.
Ole Henriksen Fresh Lips spf 15 på læberne, som bekendt er farveløs, men mine læber er ret lyserøde i sig selv, så de skinner gennem.
– SÅ ER JEG ‘GOOD TO GO’ PÅ EN SOMMERDAG!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *